|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Kto Mistrzem? | |||
| Chelsea |
|
146 | 25,30% |
| Arsenal |
|
75 | 13,00% |
| Man United |
|
251 | 43,50% |
| Liverpool |
|
67 | 11,61% |
| Inny zespół |
|
38 | 6,59% |
| Głosujących: 577. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
||
W połowie jesieni myślałem, że ta pierwsza czwórka jest na wyrost i Villansi z niej wylecą, ale na szczęście się myliłem. Jak patrzę na formę Chelsea i Liverpoolu, to zaczynam wierzyć, że może być nawet LM bez kwalifikacji A tak w ogóle, to moim zdaniem w Birmingham by się im Kuba przydał. |
|||
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
. Faktem jest, że Rooney mógł to wykonać lepiej. Nie byłoby tematu. A tak,, Nonszalancko spartaczył.Dopóki takich akcji mało, zgadzam się - dodają smaczku. Za pierwszym razem budzą zachwyt, uznanie, podziw dla trenera, ale,, No właśnie ale . Wystarczy, żę sędziowie i wszyscy naokoło kombinują, piłkarze niech z tym nie przesadzają . |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
Everton nie miał jakiś tam jazd przed sezonem? Chyba w związku z budową stadionu mieli kasy nie wydawać na zawodników i transferów chyba żadnych poważnych nie dokonali. Ale Ty wiesz lepiej ![]() Niby też Premiership (chociaż nie angielska) więc wkleję: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/foot...em/7799072.stm ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Uran
ja sądzę, że Kuba bardziej by się przydał niebieskiej stronie Liverpoolu Aston Villi zazdroszczę właściciela. Nie dość, że bogaty, to jeszcze nie jest walnięty. Szczerze życzę The Villans mistrzostwa anglii. Krissu to niezupełnie tak. Pieniądze były, co pokazał transfer Fellainiego. Większość pieniędzy na stadion miało przekazać Tesco. Budowa stadionu mogła nawet zwiększyć budżet transferowy, bo ponoć jakieś konsorcjum uznało, że wejdą w klub tylko jeśli stadion będzie w budowie. Niestety, albo i stety, Królowa powiedziała stadionowi niet transfery były, Fellaini i Saha. Fellaini ma 21 lat, a już gra świetnie, a Saha... Saha to klasa, tyle że kontuzjogenna. ![]() liga atlantycka to pomysł stary, tyle że znowu odgrzewany.
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 12.01.2009 o godz. 21:10.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szjkowie daja 500 milionów Funtów za Chelsea
http://sport.wp.pl/kat,1744,wid,1077...l?ticaid=175ff |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
To chyba wbrew przepisom, żeby dwa kluby należały do jednego właściciela.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
dzis wybieram sie na mecz Chelsea...
wypatrujcie szalika Wisly ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
można mieć dwa kluby, ale nie w tej samej lidze.
pom za tym, jak chcą, to znajdą jakieś luki prawne, prezesem konsorcjum będzie kto inny i już. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Robinho oskarżony o gwałt
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...rzutem-gwaltu/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Van der Sar trzyma się już ok.20 godzin bez straty gola! Dzisiaj pobił kolejny rekord
Van der Sar-Vidic-Ferdinand trójca nie do przejścia,mam nadzieję,że jak najdłużej ![]() ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,62...colariego.html
Wiedziałem, że długo nie popracuje. Wiedziałem, jak tylko został trenerem Chelsea. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Abramowicz nie wytrzymał nerwowo. No cóż jeżeli tak często Chelsea będzie trenerów zmieniać no to przyszłości dobrej im nie wróże
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
!!
dla mnie mocno zaskakująca decyzja Romana. Myślałem, że Big Phil popracuje w Londynie do czerwca, Chelsea wypadnie za czwórkę, a tu taki psikus niemiły ;( ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ruskie piszą, że Hiddink jest mocno brany pod uwagę przez Chelsea, ale także i Grant. Niemniej co do Holendra, to Rosjanie piszą,że możliwa jest współpraca Hiddinka z Grantem, o ile Rosyjska Federacja Piłki Nożnej na to się zgodzi.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo ty wszystko powinno być,tak jak było. Scolari trenerem Portugalii,Queiroz asystentem SAF.Jakoś Scolari od początku nie pasował mi do Chelsea. A poza tym to i tak Manchester będzie mistrzem
![]() edit: to dobrze,że tylko po cichu ;P
Ostatnio edytowane przez unpredictable_wislaczka : 09.02.2009 o godz. 21:43.
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
Chociaż po cichu liczę na Liverpool ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
1.Liverpool
2. ManU 3. Aston Villa 4. Arsenal Niech to tak się skończy! ![]() ![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ruskie miały rację, ich gazety nie kłamią, znaczy się sportowe
. Hiddink został trenerem Chelsea. Sadzę,że The Blues tym samym aktywnie włączą się w walkę o Majstra. Liverpool raczej pierwszy nie będzie. Za słabych mają piłkarzy, dla mnie są to zwykli rzemieślnicy, brak u nich elementu zaskoczenie, geniuszu. Zawsze grają swoje,nigdy nic ponad to. A taki MU ma takiego Ronadlo. Co by o nim nie mówić, potrafi zagrać nieszablonowo, zaskoczyć obrońców. U The Reeds próżno tego szukać.![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
The Reds cierpią na zasuwanie tą samą jedenastką, pozatym rola Stevie'ego jest tam mityczna, facet jak jest na boisku to drużyna wygląda o wiele lepiej.
MU ma wartościowych piłkarzy i jak zwykle potrafi kupić najlepiej (co nie znaczy najdrożej) na Wyspach. Stary Szkot ma niezłego nosa i nie pamiętam aby zrobił słaby transfer. Oglądałem ostatnio Arsenal jak strasznie się pocił - mam drobną nadzieję że ta ślepa ufność w czarny Francuski Lud w końcu odbije się czkawką. ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
@ Krissu, byłem pierwszy ; ) w "transferowej"...
mimo wszystko faktem jest, że WHU potrzebują przede wszystkim wybieganego i szybkiego napastnika (Ashton ma nadzieję wykurować się na... letni okres przygotowawczy!), Cole jest mimo wszystko bardziej do przytrzymania piłki w przodzie niż dynamizowania akcji. DiMichele i Tristan to tylko doraźne wypożyczenia, Savio jeszcze półprodukt... Zobaczymy. Na sparring bym się przeszedł ![]() |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Ashton to niestety taki Grzelak jest. A szkoda, bo strasznie go lubię. Gdyby nie te jego kontuzje...
Myślę, że Brożek spokojnie dałby sobie radę w Londynie ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Na pewno jeśli miałby się gdzieś odnaleźć, to właśnie we WHU - dopóki trenuje ich Zola.
Grają bez jakiegoś zabójczego tempa, za to dużo podań, wymiany pozycji, mało walki w powietrzu. W zasadzie cała filozofia gry opiera się na sprycie, technice i inteligentnym przemieszczaniu się po boisku. Paweł marzył o Hiszpanii, ale na UK chyba by się nie pogniewał z drugiej strony to tylko przeciek... |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
No faktycznie Zola odwala tam kawał dobrej roboty.
Muszę przyznać, że nie byłem zwolennikiem jego zatrudnienia, początek też miał nieszczególny ale jak teraz widzę jak chłopaki grają.. no nie poznaję drużyny ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziś MU odrabia zaległości z Fulham. Jeśli wygrają, to wydaje mi się, że losy mistrzostwa bedą raczej przesądzone...I mimo, ze MU lubię to mam cichą nadzieje że Fulham zrobi niespodzianke, bo w tym sezonie akurat chciałbym zobaczyć mistrzostwo The Redds.
![]()
|
|
|