|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jeszcze a propos karty to zdaje sie, ze w zalozeniach miala ona spelniac wiele roznych funkcji, a nie byc tylko kawalkiem plastiku, ktory odbija sie przy wejsciu na stadion. Moze wlasnie dodatkowe mozliwosci zacheicly by ludzi do wyrabiania kart bo podnoszenie oplaty manipualcyjnej to zwykly szatntaz i nic wiecej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
a wg mnie to dobra droga, bo potem sa płacze jak to koniki was robia w ciula. Skoro ktoś nei rozumie, że to w wiekszosci wyeliminuje ten problem, to jego sprawa
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Witam
Wybieram się z grupą znajomych na mecz z Ruchem i niestety nie udało mi się znaleść informacji, które rozwiały by moje wątpliwości w kwestii biletów, więc postanowiłem tutaj napisać. Chodzi mi o to ile biletów może kupić jedna osoba, ponieważ jako jedyny z rzeczonej grupy będę w Krakowie od rana i chciałbym kupić wszystkie potrzebne bilety. Z góry dziękuje za odpowiedź. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
mozesz kupic ile chcesz
nie bedzie zadnego problemu |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Idź na swój sektor Ślązaku |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
matern: Dzięki. To dobrze bo już się obawiałem, że będzie problem z tymi biletami.
cycek: Obawiam się, że przespałem moment kiedy Tarnów przenieśli na Śląsk. Wybacz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cycek ale z ciebie cycek...naucz sie czytać ze zrozumieniem...
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Pytałam w "mam pytanie", ale tam nikt nie odp. Może tutaj.
Jak bywało przy wczesniejszych edycjach meczy pucharowych w Krk, bo nigdy nie miałam takiej potrzeby - przy karnecie jest zniżka na bilet, ale czy tylko na ten sektor/miejsce co masz karnet czy można sobie zmienić sektor? (teraz rodzice mają na E karnety, a na Beitar bym na B chciała bilet). Dało sie kiedyś? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Nie, w zniżkowej cenie bilet można tylko kupic na to miejsce, na którym masz wykupiony karnet.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jesli masz karnet na E to kupujesz bilet tylko na E, na swoje miejsce karnetowe. Jesli chcesz na inny sektor to kupujesz, ale bilety bez tej znizki
![]()
... w sercu moim Wisła i na dobre i na złe..
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
mam karnet na D. ile mogę kupić biletów zniżkowych na swój karnet ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
nie jestem z Krakowa, tylko z Torunia i na mecz z Beitarem jade po raz pierwszy na Wisełke, ale moge Ci powiedziec: na 1 karnet kupisz 1 bilet na to samo miejsce ktore masz na karnecie
Pozdro.![]()
TS WISŁA KRAKÓW!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
mam 3 pytania:
czy bilet może kupić osoba niepełnoletnia? czy przy zakupie trzeba podawać pesele? czy jedna osoba może kupić dwa bilety? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Pytanko , mam karnet ,ale chcę kupić dwa Bilety zniżkowe , mogę ?
Druga sprawa , czy ten bilet bedzie nabijany na KK , czy dostane papierek ;> ? ![]() ![]() WISŁA --->ŚLĄSK--->UNIA---->LECHIA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No właśnie, jesteś tego pewien że mając karnet i kupując bilet na Beitar masz zarezerwowane miejsce z karnetu? Klub nie pisał o żadnych rezerwacjach dla karnetowców tylko o zniżkach dla nich. Według mnie, jeżeli przykładowo dziś ruszy 20 tys. osób do kas bez karnetów i wykupią to będzie po biletach. Chyba że się mylę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
wszyscy karnetowcy mają rezerwację swoich miejsc do poniedziałku do godz. 18. jeśli nie wykupią do wtedy ich miejsca trafiają do wolnej sprzedaży..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli jednak niedokładnie czytałem, dzięki, pozdrawiam.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Byłem po bilet ok 12, zero kolejek.Troche się zdziwiłem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
2) Papierek ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Spytam prosto... Jak mam sobie załatwić bilet na Beitar mieszkając 600km od Krakowa i nie mając znajomych w Krk ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ugadać się z kimś na forum, odebrać bilet przed meczem, zapłacić "życzliwemu" 60zł + jakiś fant za fatygę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
no tak tylko z drugiej strony żeby nie było tak że ja przyjeżdżam do Krk a kolesia nie ma
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jak bilet kupujesz, ale nie wiem dokładnie czy owa opłata jest przy meczu z Beitarem.
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
niema tej oplaty na mecz z beitarem tą oplata jest tak jakby to ze masz 15 zlotych drozszy bilet niz karnetowcy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
mysle ze jak powiesz kolesiowi ze odpalasz mu dyszke gratis za fatyge albo najlepiej dwie to raczej na bank bedzie
a jak nie to napewno bedzie jakis konik chasał przy R22 |
|
|