|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Przed tym meczem mam tylko jedną obawę. O kości naszych piłkarzy, zwłaszcza Angela.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
@wolfy,
Giger będzie czasem wchodzic na skrzydlo za Kuziemke. Szczególnie przy obronie wyniku. W poprzednich klubach z braku laku tam go wystawiano. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Miejscowi wchodzą na mecz czy bojkotują swoją drużynę?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wrzucili juz komunikat ze kumaci bojkotuja (tzn mlodzi kumaci), starsi beda na vipach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
|
Z wypowiedzi z konferencji prasowej zrozumiałem, że Gigera nie będzie w 20 meczowej.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ale to takie gdybania na po przerwie reprezentacyjnej, kiedy nowi mają dojść do formy fizycznej. Minus czekania na lepszych piłkarzy do końca okienka. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Sukiennicki ma u trenera dużo wyższe notowania niż na forum, więc raczej mu żadna zsyłka w najbliższym czasie nie grozi.
W przeciwieństwie choćby do takiego Gigera, który już troszkę w klubie jest a nadal nie może się do 20 załapać, mimo że mamy deficyt bocznych obrońców. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Ile Nikajowi zabrało zanim zagrał w meczu? Spokojna twoja rozczochrana jak będzie gotowy i fizycznie i taktycznie to zagra, być moze nawet kosztem Sukiennickiego złapie się do 20 ![]() ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Uprzedzając komentarz Markusa - ustawienie Carbo przy straconej bramce to wina Jopa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
4 raz z rzedu Miedź strzela nam gola z dystansu, gdzie strzelec jest zupełnie niepilnowany i brakuje doskoku
Gramy swoje i fajnie ale jednak analiza przeciwnika też jest przydatna ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Pierwszy zespół, który zszedł nisko do obrony i czeka na kontry. Wynik do przerwy nie jest zaskoczeniem.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Póki co bardzo apatycznie wyglądamy i masa niedokładnych podań. Nie ma dużo ruchu + autobus Miedzi. Szczerze mówiąć wk...mnie taka gra przeciwnika. Te autobusy to jakaś zakała tej ligi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Carbo krył kolesia idącego na prostopadłe podanie do czasu aż wyszedł na spalony. Zawalił albo Biedrzycki który krył nikogo, albo ten co został z tyłu zamiast pokryć Mioć-a. Ale raczej to Duda/Kuziemka jest winny, trzeba by prześledzić ustawienie. Mecz wygląda identycznie jak poprzednie mecze z murarzami, z Miedzią szczególnie. Ja wiem że jesteśmy zajebiści, ale Jop mógłby czasem ustawić drużynę pod rywala. Po mojemu do zmiany w przerwie bezproduktywni Duda i Kuziemka. Wymieniłbym też Duarte, ale nie ma na kogo... Ewidentnie napastnicy (Rodado + Duarte) są odcięci od podań, środek sobie nie radzi. Potrzebna jest jakaś reakcja z ławki. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
O wynik jestem dziwnie spokojny.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 29.08.2025 o godz. 20:26.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Leliweld liczył, że strzał z takiej odległości to każdy bramkarz złapie w w zęby.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pierwsza drużyna w sezonie nastawiła się na kontry i już skończyło się rumakowanie.
Miejmy nadzieję że w drugiej połowie się coś zmieni. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koło to 20 m a dokoła to jeszcze z 5 brakowało. A Temu mułowi brakło pół metra do piłki, kompromitacja. Za to łapkami machać potrafi...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I co mają z tych kontr? Jeden szmaciany strzał. Zdechną i im wtłuczemy.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To że Broda jest słaby to żadna nowość.
Duda nie powinien był wyjść na drugą połowę. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Do 77 minuty nie stworzyliśmy jednej sytuacji
Strzał precyzyjny, mocny, z 20 metrów typa którego nikt nie raczył zaatakować A tu się bramkarza czepiacie Donnarumma zapewne by to obronił ale bez przesady Nie przez bramkarza jest ta porażka Bardzo słaby mecz, bez pomysłu, bez polotu, nawet pressing nie wychodził Już w 30 minucie wyglądali na spoconych, jakby nie mieli pary do biegania Szczególnie słabo kadrowicze u-21, Kuziemka, Duda, Kutwa Za dużo szumu ostatnio chyba wokół nich
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 29.08.2025 o godz. 21:09.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Balonik pierd...z hukiem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wolfy mam pytanie - gdyż jak mniemam, masz się za osobę opiniotwórczą, w swojej własnej ocenie, ale to wystarczy do uzasadnienia: na jakiej podstawie uważasz się za kogoś kto zna się na piłce? Grałeś chociaż pół-zawodowo, parałeś się w trenerkę, czy jesteś statystycznym zzatelewizorowym koniobijcom, jak 95% tego forum?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Spodziewalem sie porazki
Oni dzisiaj tak po prostu po ludzku nie wyszli na mecz, totalnie nie chcialo im sie Dobrze ze przerwa na kadre jest |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
To jest tragedia. Rozumiem gorszą dyspozycję, ale to jest przepaść między tym meczem a resztą jakie zagraliśmy. Zero pomysłu na grę, zero zaangażowania i kolejne wyczekiwanie ze zmianami na niewiadomo co. Wisła nawet w barażach z nimi wyglądała lepiej.
Przyjąłbym porażkę z każdym, ale nie z tymi szmatami i nie w takim stylu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
I dobrze, że ta porażka przyszła, bo to będzie kubeł zimnej wody dla rozgrzanych głów niektórych tutaj obecnych, ale też dla piłkarzy, żeby nie bujali zbytnio w obłokach, myśląc iż złapali Pana Boga za jaja.
Ile to się ostatnio człowiek naczytał, że awans już jest pewny, że trzeba robić szturm na Puchar Polski i europejskie puchary, że Krzyżanowski lada moment dostanie powołanie do reprezentacji etc. Oby ten plaskacz był tylko jednorazowym sygnałem ostrzegawczym, a nie zapowiedzią gry w kratkę czy kilku bolesnych gongów. ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To co, rączki na kołderkę?
Jop nie pomógł dzisiaj drużynie. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Może i wynik równie chu.owy jak w barażach, ale przynajmniej byliśmy gorsi i nie tworzyliśmy sytuacji.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|