|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
1. Telefon w prawej kieszeni, portfel w lewej.
2. Zawsze przed wyjściem szoruje godzinami zęby, jakieś dobre perfumy i często żel na włosy- nigdy nic nie wiadomo ;D. 3.Od jakiegoś czasu modle się w łazience. 4.Straszny pedant ze mnie- sprzątam jak tylko mogę. 5.Zawsze sprawdzam przed wyjściem czy wszystko mam po sto razy. 6.Bujam w obłokach na dane tematy i to często mi się zdarza. 7.Uwielbiam kawę- nałogowo. 8.Jak widzę żydowskie barwy to mi flakami wywraca- zawsze.... TYLE jak na dziś ![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
1. Czesto nie wiem jaki jest dzien tygodnia.
2. Zawsze przed impreza sciele lozko i przynosze wode do pokoju, a i tak kilka razy zdarzylo sie polec na fotelu. 3. Kopytka kroje nozem i widelcem. 4.Kocham czytac w kiblu. 5.jak wchodye do domu to sciagam jeansy i zakladam dresik 6. Telefon tylko przy lewym uchu 7. Mocno wciskam guziki od pilota, kiedys mialem takiego ktory sie troche psul i nie zawsze kanal sie przelaczal.
Ostatnio edytowane przez lodecki : 24.12.2008 o godz. 13:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mam tak samo tylko że z kotem
![]() Zawsze jak odpalam fajke to zasłaniam zapalniczke/zapałke reką (nawet w pomieszczeniu lub jak nie wieje) i nigdy nie przepijam pierwszego kielona ![]() ...o to to to to
Ostatnio edytowane przez Maniek_Olkusz : 24.12.2008 o godz. 15:44.
![]()
"SERCE W BIELI, KREW W BŁĘKICIE,
WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
5. Jak włączam kompa to zawsze najpierw internet, a w nim zawsze nasza-klasa i wislakrakow.com. 6. Wyłączać światło gdzie się da, a gdzie nikogo nie ma. Bo po co tracić dżule z kasą? 7. Komórkę włączam zawsze w "strategicznych" punktach. M. in. po zajęciu jakiegoś miejsca na stadionie, po wyjściu ze szkoły, jak mam gdzieś iść, poza domem co pół godziny. Takie włączenie polega na półminutowym sprawdzeniu, czy ktoś nie dzwonił, tak jak wcześniej pisałem. 8. Rano, zanim cokolwiek zjem, muszę się napić co najmniej ćwiartkę, ale bez %. 9. Nie wyobrażam sobie obiadu bez ziemniaków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja zawsze jak ustawie sobie budzik na komórce to zawsze budzę się przed budzikiem około 1 minuty.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
aha, ja mam jeszcze tak ze wstydze sie dziewczyn ktorych nie znam. i nigdy z nimi nie pogadam ;]
pije wódke lewą reką. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
portfel prawa tylna kieszen , komorka prawa przednia , chusteczki bo ciagle mam w zimie katar lewa tylna
lodecki a to nazywa sie niesmiałosc ![]() ![]() ![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ja zawsze co kilka minut wyciągam telefon z kieszeni i sprawdzam która godzina...
ADD: Własnie apropo lodówki, jak jestem głodny a nic w niej nie ma jadalnego, to otwieram ją co wejdę do kuchni, chciaż wiem ze tam nic nie ma. Zawsze skubie mamie ciasto które wyciagnie prosto z piekarnika
Ostatnio edytowane przez palikot : 24.12.2008 o godz. 15:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Was trzeba wszystkich leczyć
![]() - czytam zawsze gazety od ostatniej strony - ze 3 razy otwieram i zamykam lodówkę zanim coś wybiorę ![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
- Jak wchodzę do pokoju to zawsze włączam telewizor,laptopa i ampituner a i tak zawsze siedzę na kąpie
- Gdy widze jakiegoś żydka mam mu ochote wyjebać... - dobra kończe bo wigilia zaraz xD I życzę wam wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia ! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ja tam na dupsku siedzę ... zazwyczaj
![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
- mam bzika na punkcie niedomkniętych szafek,
- klucze w drzwiach, szafkach muszą być w pozycji pionowej, - widze ze jako nie jedyny szalenstwo na punkcie kobiecych nóg, - nie znosze jak ktoś mi przestawia rzeczy w pokoju, nawet śmieci, kazdy musi lezeć tak samo jak ja go zostawiłem, do czasu gdy sam posptrzątam, - i o zgrozo mieszając herbate i kawe zdarza mi sie liczyć ruchy łyżeczki 11 a pozniej jeszcze 4 razy,ale powoli sie od tego uwalniam ![]() - zasypiałem ze sluchawkami na uszach ale szlak trafił moją mp3 i sie nauczyłem bez, paradoksalnie gdy chodzi radio, tv nie zasne...dzwiek musi dobywac sie wylacznie ze sluchawek, - do spania preferuje absolutną ciemność, choc akademik nauczył mnie snu przy swietle ,- wchodze na wislackie strony nieskonczoną ilosc razy dziennie, - od kilku lat w samochodzie mam "Reloada" Metallici i wciąż go slucham...inne płyty wytrzymują zazwyczaj kilka dni... na dzis pewnie tyle bo wigilia niedługo... WESOŁYCH ŚWIĄT dla wszystkich Wiślaków i kilku Legionistów z forum ![]()
Ostatnio edytowane przez buczo1985 : 24.12.2008 o godz. 16:49.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A kąpie, to taki nowy rodzaj wanny?
W sensie, że od kąpać? ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
- telefon w prawej kieszeni, portfel w lewej
- prysznic rano, nie wieczorem - zasypiam przy włączanym TV ustawionym na ,,sleep'ie" - siedząc przed kompem wchodzę na strony o Wiśle co kilka minut, a także trzymam nogi na biurku - siedząc na tronie czytam, przez co spędzam tam minimum 20 minut ![]() - niezależnie czy bateria pada czy nie, podłączam telefon na noc do ładowarki - na szkolnych przerwach zawsze chodzę, nie cierpię siedzieć w miejscu Wesołych ;]! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
macie tez tak ze jak siedzicie w barze/parku/ przy stole ze znajomymi to bez powiecie sobie "****a" czesto tak mam ze zupelnie bez zadnego powodu lubie sobie przeklnac, ale tylko "****a"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Zawsze muszę mieć zamknięte drzwi w pokoju. Nie wysiędzę w nim nawet, gdy są tylko lekko uchylone.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
1.Telefon i klucze w prawej kieszeni
2. Nosze zegarek na prawej ręce 3.Lubie chodzić w kapturze 4.Żeby usnąć musze mieć włączony telewizor. 5.Aby pisać na GG musze być sam w pokoju ;] To na tyle bo zaraz wigilia Wesołych Świąt ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przypomniało mi się:
Pierwsze co robię jak wejdę na kompa to: -GG -Nasza-Klasa -forum Wisły www.wislakrakow.com -allegro (zazwyczaj przeglądam aukcje głównie z pamiątkami Wiślackimi) Drugie to ja mam chyba ADHD bo cały czas muszę coś robić, np. jak siedzę to palcami rytm wybijam ale to ze względu, że gram na perkusji. No i lubię pod prysznicem sobie przyśpiewki Wiślackie pośpiewać ;D, oraz jakieś cięższe nuty.... Czasem potrafię jednej piosenki z 10 razy na dzień posłuchać. Uwielbiam chodzić po googleearth na kompie .....narazie tyle Powód: NH
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 24.12.2008 o godz. 18:17.
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
1. Bzik na punkcie niedomkniętych szafek
2. Jak siedzie przy PC - nogi na biurku 3. Nie umiem funkcjonować przy PC jak ktoś jest w pokoju 4. Na forum wchodzę kilkadziesiąt razy dziennie 5. Najpierw zakładam lewego buta 6. Telefon - prawa przednia kieszeń 7. 'Nie znoszę jak ktoś mi przestawia rzeczy w pokoju, nawet śmieci, każdy musi leżeć tak samo jak ja go zostawiłem, do czasu gdy sam posprzątam' 8. Jak nie mam co robić to sprawdzam godzinę na telefonie i zaraz po tym chowam go do kieszeni 9. Jestem pedantem [nie mylić z pedałem xD], co za tym idzie wszystko musi być równo w pokoju poustawiane, niemalże co do centymetra ... ostatnio miałem taką fazę, że z 2 metrów patrzyłem na fona czy leży prosto pod kątek 90 stopni hehe10. Zazwyczaj nie jadam śniadań w domu 11. Rano moim pierwszym celem podróży jest WuCet 12. Denerwuje mnie jak ktoś marnotrawi wodę / prąd 13. Nienawidzę jak dziewczyna bluzga 14. Przed wyjściem z domu muszę przejrzeć się w lustrze 15. Kocyk zawsze musi leżeć z głową miśka na nim narysowanego górą do mnie 16. Na każdej lekcji maluję w książkach kumpli, w moich nie maluję... bo nie noszę ;] 17. Nienawidzę, jak piszę z kimś, kto popełnia masę błędów ortograficznych 18. Prawie zawsze w fonie mam włączone wyciszenie 19. Gazetę zaczynam czytać od końca 20. Nie lubię nosić skarpetek... stopki forever 21. Przeważnie nie czytam lektur 22. Słucham tylko RMF FM 23. Kilka razy dziennie wycieram monitor z kurzu Ogólnie mam wiele 'dziwnych przyzwyczajeń', jak mi się przypomną jakieś to dopiszę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
1.Jak prowadzę samochód to zawsze muszę mieć pod ręką coś małego do zjedzenia np. mentosy
![]() 2. Nie jadam śniadania zazwyczaj ![]()
When you touch my face
When you call my name I`m burn with desire... http://www.youtube.com/watch?v=fW4Y867Oh6s |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
na śniadanie jem płatki
![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
C.D
- jak mam wlaczony komputer telewizor tez musi byc wlaczony - jak mam zamiar obudzic sie o 9:00 nastawiam budzik na 8:59 bo wydaje mi sie ze to jest duuuzo wczesniej niz 9 -jak pale papierosa musze zrobic 8 koleczek - jak sie modle to od dlugiego czasu mowie wymyslona modlitwe - jak wchodze do ziomka to skacze wysoko zeby dotknac jego sufitu - lubie burze - w aucie musi mi pachniec niebieska choinka |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"- jak sie modle to od dlugiego czasu mowie wymyslona modlitwe" - TO SAMO ;d
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja już od około 4 miesięcy mam wyciszone dźwięki na komórce ;D
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hah, najlepszy temat na tym forum.
- nie noszę portfela, ani żadnych saszetek, torebek i wszystko mam poupychane po kieszeniach, bez konkretnego porządku. Przez to moja legitymacja, jak się odpowiednio złoży, zajmuje ok. 1 cm kw., a wszystkie banknoty są piekielnie pomiętoszone, - jak robię herbatę, to zawsze robię dwie- jedną w czarnym kubku z zieloną czachą, a drugą w kubku Wisły, - obok czajnika mam dwie szklanki, gdzie jest odlana woda, na wypadek, gdybym chciał sobie schłodzić herbatę. **** mnie strzela, jak chcę się napić herbaty ciepłej, a nie gorącej, a tam nie ma wody do dolania, - jak jeżdżę w tramwaju 14, to zawsze idę na tył (jak są te starsze wersje, to tam jest zajebista półeczka do siedzenia), - przy zmywaniu zawsze nucę "Poznańskie obyczaje". Ta piosenka chyba po to została wymyślona - ostatnio komórkę noszę wszędzie, byle dalej od... no wiecie. Boję się bezpłodności ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mnie znowu przypomnialo sie to ze bez koldry nakrytej na ucho(spie na boku) nie usne
. Kurna nie wiem czemu tak jest . |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|