|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Myslę że po tej żenadzie w Bielsku nasze stranierosy z Iberii rozniosą Zagłębie 5-2. Tak żeby w kolejnych dwóch meczach ponieść 1 porażke i 1 remis. Statystyka musi się zgadzać
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jak zwykle gdy wiekszosc spodziewa się wtopy, na przekór wygramy i to pewnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dla mnie od pewnego czasu najbardziej fascynującą zagadką jest to, co tym razem wymyśli Sobolewski. Bo niestety nadal istnieje ogromny repertuar możliwości innowacyjnych koncepcji i posunięć, nie tylko w rodzaju czterech zmian w 70 minucie przy grze w dziesiątkę i nie układającym się wcześniej meczu.
Może zobaczymy na przykład teraz Gogóła w ataku? Kto się tego będzie spodziewać? Skoro już przesunął go na prawą obronę, to czemu nie? Czy to nie jest fascynujące? Sobolewski zaszokuje wtedy wszystkich, bo o szokowanie i odciskanie swojego ja na każdym meczu chyba mu najbardziej chodzi. Pamiętajmy, że roszad nominalnych pozycji można robić mnóstwo, a on to bardzo lubi. Obstawiamy, kiedy zobaczymy Colleya w drugiej linii, Villara na obronie, a Juncę na ósemce? Po roku trenowania przez Sobolewskiego Wisły, choć jedna osoba mogłaby zakładać, że to się na pewno nie wydarzy? To miara dramatu, który mamy na ławce trenerskiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Dzisiaj mi wpadlo w oko info, ze z pierwsza druzyna trenuje 4 lebkow z drugiej druzyny.
I ja mysle, ze doswiadczymy tego, ze najmlodszy zagra na zupelnie innej pozycji niz do tej pory gral, bo nasz maestro trenerki dojrzy w nim cos czego nikt wczesniej nie widzial |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
To takie chrzanienie Królewskiego. Nie sądzę, żeby go zwolnił jak będzie na Przykład Top 6 i powiedzmy 5 punktów straty do Top2.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jestesmy bardzo niestabilna druzyna i kij wie co sie dzisiaj wydarzy. Moze znowu jakies czerwo i porazka. A moze grad strzalow i remis? A moze dominacja i jedna sytuacja sosnowca i w dupe 0:1?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
jestem pozytywnie zaskoczony składem.na szpicy Sobczak za nim Rodado. może to zatrybić. stawiam 3-0 dla nas
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
pajace z Sosnowca już powinni grać w 9. atak łokciem Karwota bez kartki, Machała zatrzymuje jako ostatni Sobczaka i tylko żółta................
Na już Sobczak do zmiany za niego Alfaro na lewo Goku do środka Rodado na szpicę i Baena za Mikiego na prawo. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolejna kompromitacja zespołu. Ile jeszcze Królewski każe się wszystkim męczyć z Sobolewskim?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam ....a dosc. Dopki ten pajac na lawce bedzie nie przyjde na stadion. To jest ....a jebana zenada zeby nie wygrywac z takimi ciotami.
....a jego mac 12 roznych i ..... Jebany nieudacznik przez tego pseudo trenera nie awansujemy Tu nawet nie ma co zwalac na nieskutecznosc. Mieliamy zaledwie dwie setki a reszta to strzaly z dystansu. Wiec nie ma co .......ic o nieskutecznosci. Poprostu nie umiemy stwarzac sytuacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Hehe gramy swoje, jak to my.
Wiele meczów przedupcymy, wiele zremisujemy, może wymęczymy baraże, żeby odpaść honorowo. Trener jest jaki jest, hajsu brak także nie ma co się dziwić, zakręcimy się kolo 5-8 miejsca ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Jest pięknie, Sobolewski po co to ciągniesz dalej? Przecież widać, że to nie ma sensu. Królewski i Ramirez przestańcie się kompromitować i wyrzućcie go jak nie chce sam.
Gra dramat, murawa jeszcze większy dramat. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Najbardziej baliśmy się o Gogóła a bardzo poprawny mecz zagrał. Kolejny słaby mecz Goku i niestety fatalna zmiana Alfaro. niestety kolejne 2pkt stracone ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ktorekolwiek dno dziennikarskie zapyta tego paralityka czy nie ma wstydu nadal byc trenerem najbogatszego klubu w lidze, ktory nie umie wygrac z najslabszymi w prawie polowie sezonu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jakiego wstydu? On robi swoją pracę jak tylko może, zarabia pieniądze i ma robotę.
Nas na trenera lepszego nie stać. To nie wina Sobolewskiego, że jest trenerem - tylko naszych władz. Ale nie oczzekujmy tu jakiegoś Nawałki jak jestesmy przeciętnym zespołem w 1 lidze, z problemami z budżetem. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Szkoda w ogóle komentować to widowisko. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Szkoda nerwów i emocji. W klubie jak widać mają w dupie czy będzie awans czy nie. Najwidoczniej Sobol to trener marzeń skoro przy takiej grze a właściwie braku postępu jeszcze pełni ta funkcje. Jestem tak zniesmaczony tym gównem które się nam podaje że z coraz mniejszymi emocjami czekam na kolejny mecz. A najgorsza u kibicow jest obojętność
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wstyd, ze z najlepsza kadra nie potrafi wygrywac z najslabszymi druzynami. Czego nie rozumiesz?
Z reszta sie zgadzam. I na lepszego trenera nas stac. Wystarczylo nie zatrudniac paralityka i jednego hiszpana mniej sciagnac. I mielibysmy bardzo dobrego trenera. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Ciekawe ile było groźnych ataków
![]() Tu jest potrzebny bojkot totalny. Sobolewski już od dawna bojkotuje trenowanie czegokolwiek. Piłkarze bojkotują granie w piłkę. Prezes bojkotuje myślenie. A niedobitki kibiców dalej przychodzą na stadion i robią za listek figowy. Bojkot musi być totalny inaczej nic się nie zmieni. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taktyki nie ma co komentować. Sztywnego i nie sprawdzającego się ustawienia też nie.
Piłkarze znów wyglądali jakby zaczęli grać w piłkę wczoraj. Pokazują, co robią na treningach i jak zwija ich trener, zamiast choć odrobinę rozwijać. Sobolewski zero prawidłowej reakcji na wydarzenia na boisku, zero odpowiedniego przygotowania i zestawienia drużyny, zero pomysłu, inicjatywy, zero czegokolwiek pozytywnego. Wszędzie chaos i bezradność. A gwoździem wieczoru dośrodkowania Szota. One były najlepszą laurką dla Sobolewskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2020
Offline |
|
|
Dobrze, że urlopu nie brałem. Ja wygrałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Wisełko nasza, taki .... nie ekstraklasa! Już drugi rok z rzędu
i na pewno nie ostatni! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Spokojnie, to były dwie ustawki, oddadzą na wiosnę... (teraz: kasa z Bielska i od Łukosza, a dzisiaj od Nowak Mosty)
PS. Obudziłem się...
Ostatnio edytowane przez ślimak : 03.11.2023 o godz. 22:57.
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zaskoczony jestem ze Valencia tak gral ciulowo. Pamietam jak szalal koedys w piascie. Jak on wgl znalazl sie u tych cieniasow?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Quo vadis Wisło pod rządami JK i Sobolem na ławce trenerskiej?
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Widocznie nie pamiętasz jak potoczyła się jego dalsza kariera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Co dzisiaj Radosław obmyślił taktykę to klękajcie narody.
Nikt nie wiedział co ma robić. A już rożne z tym fałszywym nabiegiem to jest hit. Chylę czoła. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Przejrzyjcie ludzie. Królewskiemu nie zalezy na awansie. Zalezy na PR, tutaj ma to zapewnione, lansik. Jak .......nie to finansowo, zabierze zabawki i bedziemy na dnie.
Inna sprawa ze na trybunach dalej sialala, przychodzą, nie ma skandowanych Sobol i Królewski wyp....socios siedzą cicho. To co sie bedzie martwil prezes? Ja dopoki Sobol jest trenerem przestaje oglądać to g....Szkoda zdrowia i czasu. Tyle |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dokładnie, trudno nie odnieść wrażenia, że oni po prostu świetnie się odnajdują w 1 lidze. Ekstraklasa już ich wypluła, nie mają po co tam wracać. Bez zmiany właściciela to będzie nasza egzystencja na najbliższe lata. No chyba że wcześniej .......nie.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|