|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Skończ już bajkopisarzu
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Całkowicie poważnie jeśli miałbym kogoś nominować na moderatora to byłby to pepe i Sandomingo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
krysztal napisał(a):
Żadnej urazy nie czuję, czasem tylko jak wieczorem ide po piwo to się zastanawiam czy z lodówki mi nie wyskoczysz, a tak to OK |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Fora takie jak te są na wymarciu, jak będzie jakaś sztywna moderacja to już kompletnie nikogo tutaj nie będzie.
Jedyna szansa, by to forum nie upadło całkowicie to właśnie brak moderacji, a ona nie jest jakoś bardzo potrzebna ponieważ nowi nie mają możliwości się rejestrować i robić gnoju. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też nie chciałbym jakieś większej moderacji.
Ja bym się ograniczył do sprzątnięcia syfu ala pokasowanie głupich tematów pysia (nawet bez bana) i obowiązkowego bana dla tego przepierda z kałuży KAŁOlika. pepe to byłby sensowny wybór, Sandomingo to raczej ryzykowna sprawa. Mógłby przez ten swój skrajny pesymizm podciąć sobie żyły i tyle by było z moderatora
Ostatnio edytowane przez s1mone : 27.06.2023 o godz. 20:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Ale jeśli Wisła chce odkupić domenę to można przejść na ".org". ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ja też mógłbym być moderatorem! Jestem całkowicie beznapinkowy
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
I składkę na serwer
To były czasy ![]() ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
obecny!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ok, wszystko fajnie, tylko tematy przeczytane nadal wyświetlają mi się jako nieprzeczytane.
Też tak macie? |
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Tak........
![]()
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
U mnie działa
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie rozumiem jak to od technicznej strony działa ale przyjdźcie na forumwisly.pl ewentualnie wylogujcie się tu i zalogujcie się jeszcze raz. Na kompie mnie przerzuciło od razu na nowe forum i tam działa wszystko, a teraz wszedłem na telefonie w to stare co miałem wcześniej otwarte i normalnie jestem na starej nazwie strony, wpisy są aktualne ale właśnie nie odznacza przeczytanych wątków
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zalogowanie się na forumwisly.pl rozwiązało u mnie problem.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Sa jakieś szanse ze KOALIK się zgubił podczas przenosin? xD
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Skąd znaliście adres forumwisly.pl?
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() ja to kliknałem po prostu ![]()
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Aaa no to się wyjaśniło. Ja miałem stary adres dodany w przeglądarce i dlatego nie poznałem nowego.
Favicon jeszcze jest do ustawienia ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przeniosło mnie z https://wislakrakow.com/forum/
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Łobecny
Ja przeczytalem info na wislakrakow.com/forum |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tylko błagam zmieńcie favicona. Jak patrzę na otwarte karty to mam wrażenie jakbym ja jakiejś elektrodzie siedział.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Nie skasowali
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
1,5 dnia mnie nie było, wpisałem normalnie https://wislakrakow.com/ i juz działało :d wcześniej odświeżałem poprzednią zakładkę, w której byłem zalogowany.
Skąd taki napływ nowych userów |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kiko się jebnął i zamiast nowego napadziora zakontraktował nowych forumowiczów.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Trzeci sort forumowiczów z Hiszpani. Teraz to się będzie tutaj działo. Uczcie się hiszpańskiego albo wypierdalać z forum
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]()
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|