The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wisła V
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2022, 16:40
1. Chojniczanka - Wisła (wyjazd) 1pkt
2. Wisła - ŁKS (dom) 3 pkt
3. Termalica - Wisła (w) 0 pkt
4. Wisła - Podbeskidzie (d) 3 pkt
5. Zagłębie Sosnowiec - Wisła (w) 1 pkt
6. Wisła - Górnik Łęczna (d) 1 pkt
7. Sandecja - Wisła (w) 0 pkt

Wisła zdobędzie: 9 pkt.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 30.09.2022, 23:21
Proponuję zmianę tematu na"Czy Wisła zdobędzie jakieś punkty do końca roku"
Odpowiedzi do wyboru dwie bo Jaroo za bardzo zamieszał.
a: TAK raz do roku to i kij od miotły strzeli
b: NIE,liga będzie ciekawsza
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 01.10.2022, 04:39
Teraz 2 realne w.......e z ŁKS i Termalica, i z najwyższym budżetem będziemy nad strefą spadkową 1 ligi.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 01.10.2022, 05:40
Obstawiam ostre 6 razy w dupe
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 01.10.2022, 18:36
Nie biadolcie...

Drużyna jest w przebudowie, musimy się zgrać. Tylko idioci oczekują samych wygranych. O...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 03.10.2022, 06:49

Zaskoczyły mnie nasze asiory, myślałem, że po słabej serii, z Chojniczanką to jednak remis ugramy.
Wstawiam tabelę, jak to wygląda, jak ktoś chce to może sprawdzić czy mu dobrze wpisałem jego typowania. Póki co, pewne już jest, że kolega ciacho nie wygra bo obstawiał 7 zwycięstw i 21 punktów. Ale jak teraz wygramy 6 meczów pod rząd to jeszcze się na podium w naszym typowaniu załapie. Pięciu z nas zna się na piłce i poprawnie wytypowało, że przegramy

Uściślając, zrobię na koniec dwie klasyfikacje. Taka ważniejsza, clue tego tematu i rywalizacji sportowej, czyli ile punktów zdobędziemy i druga klasyfikacja to podsumowanie kto w ilu meczach dobrze wytypował 1 X 2. Aktualnie te 5 osób co wytypowało porażkę ma po 1 punkciku w tej drugiej klasyfikacji.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 03.10.2022 o godz. 07:15.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 03.10.2022, 09:15
wszsytko fajnie ale grafika nie dziala
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.10.2022, 09:36

A teraz widać?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 03.10.2022, 09:38
tak1234567
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 03.10.2022, 19:16
Kolega pawlozm też nie wygra bo nie można zdobyć 17 pkt w 6 meczach..
Czuję, że teraz nastąpi powolna remontada i zdobędziemy jakieś 11pkt..
Odpowiedz cytując
alexx6
Senior Member

Od: 02.2012

Stary 16.10.2022, 12:41
Widzę że temat upadł a szkoda Narazie dobrze idzie Mackkowi
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 16.10.2022, 14:23
Spokojnie, wszystko liczę i na koniec zrobię podsumowanie. Póki co bez sensu jest pisać bo nadal wiele osob może wygrwc jeśli chodzi o liczbę punktów jaka obstawiali. Mamy 2 pkt w 3 meczach ale nadal jest możliwość ze za 4 kolejki będziemy mieli 16 pkt, a,byc moze skończy sie na 3-5 pkt i wygrają osoby, które widziały to czarno.

A co do trafień w konkretnych spotkaniach, to tak, maciek trafił 3/3, kilka osób trafiło tez 2/3.

Wstawię dzisiaj tabelę ze stanem obecnym
drozd:
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 16.10.2022, 15:46

Osoby, które w ostatniej kolumnie mają więcej niż 12 punktów, na pewno już nie wygrają. Kilka takich osób jest. Osoby, które mają tam równe 12 pkt wygrają tylko jeśli Wisłą wygra wszystkie 4 mecze do końca.
Patrząc na naszą formę i "postępy" to raczej zdobędziemy około 4-7 pkt a więc łącznie da to 6-9 pkt.

Co do pojedynczego typowania meczów, gdyby maciekkk tak obstawił u buka za dobrą kwotę to mógłby się sporo wzbogacić Kurs z tych 3 meczów ponad 44
drozd:
Odpowiedz cytując
Sylwus1988
Senior Member

Od: 03.2018

Stary 16.10.2022, 20:10
Że Ci się chcę ale spoko. dzięki za poświęcony czas. Brawo maciekkk
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 16.10.2022, 21:33
maciekkk obstawil wygrana z PBB wiec jego passa sie moze skonczyc
Odpowiedz cytując
maciekkk
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 17.10.2022, 06:09
O kurde, zapomniałem o tej zabawie, a widzę, że mi dobrze idzie

Czysty fart i nic więcej, chociaż jak typuje u buków, to najczęściej mecze Wisły mi faktycznie siadają
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 05.11.2022, 12:52

No, no, no, kto by się spodziewał takich emocji?
Po serii remisów i ostatniej wygranej w Sosnowcu można było jeszcze zakładać, że skończymy z 12 pkt. Wczoraj zweryfikował nas Górnik, a to też w naszym konkursie pozwala poczynić jakieś założenia, na kolejkę przed końcem.
Dwie osoby przewidziały, że wczoraj przegramy.
Co do całkowitej liczby punktów mamy ich obecnie 6. Pozycja w ostatniej kolumnie pokazuje ile komuś brakuje pkt aby trafić (czyli w tabeli są to punkty na minusie), jeśli ktoś ma punkty na plusie to znaczy, że już Wisłą zdobyła więcej niż ktoś obstawiał.
Na ten moment trafił sandomingo i w przypadku porażki z Sandecją, on wygrywa. Jeśli zremisujemy to nie wygra nikt. Osoby, które obstawiały 8 pkt też już nie mają szans aby trafić idealnie. Jeśli wygramy to kolarz90 oraz Wisła V, zostaną tymi którzy prawidłowo typowali ilość zdobytych punktów przez Wisłę.

Powiem szczerze, że jak obstawialiśmy to myślałem, że te 8 pkt to jednak może być zbyt niskie typowanie. Ale mieliśmy trudne mecze i Brzęczka na pokładzie. Mimo to po serii jego meczów bez wygranej wydawałoby się nawet jak na tamten moment, że coś zaczniemy wygrywać, że na te kolejne 7 meczów to przecież jak na I ligę, nawet na farcie wpadnie jakaś wygrana co któryś mecz. Zmiana trenera nastąpiła, morale trochę poszło do góry ale nadal jest pyta niesamowita. 6 pkt w 6 meczach w I lidze. Może się skończy na 6 pkt w 7 meczach, kolejnej porażce, wylądowaniem już tak typowo poniżej srodka tabeli i bardzo ponurą zimą dla Wisły.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 05.11.2022 o godz. 12:55.
drozd:
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 05.11.2022, 13:31
punktujemy gorzej niż najczarniejszy sen KOALIKA
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 14.11.2022, 19:01
Nadszedł koniec naszego smutnego konkursu. Wykazaliśmy się formą niczym Wisła, nikt z 21 uczestników nie trafił dokładnie ile punktów zdobędziemy. Najbliżej były 4 osoby, które myliły się o 1 pkt (na plusie lub na minusie). Zwycięzcą ogłaszam świety37, który był najbliżej a do tego prawidłowo wytypował 1 x 2 w 5 meczach.

Zrobiłem też drugą tabelkę gdzie liczą się tylko prawidłowo wytypowane 1 x 2. Tam też wygrał swiety37. Gratuluję zwycięzcy, dziękuję wszystkim za udział i trochę szok, że jednak w 7 meczach zdobyliśmy 7 pkt, to daje średnią 1 pkt na mecz. Stawiając na początku na to, że będziemy mieli 8 pkt, pomyślałem, że jednak przesadziłem i dałem za mało...

drozd:
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 14.11.2022, 19:49
to jest piekne
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 14.11.2022, 19:51
Liczba, a nie ilość
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 14.11.2022, 20:19
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Liczba, a nie ilość
Trudno się nie zgodzić
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 14.11.2022, 21:13
Zajebałem, przepraszam.
drozd:
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 14.11.2022, 23:03
PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
Obstawiam ostre 6 razy w dupe
Pozwolę siebie zacytować
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.11.2022, 16:53
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Zajebałem, przepraszam.
Użyłeś magicznego "zajebałem".
Tak trzymać, a będzie dobrze
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów