|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
1. Chojniczanka - Wisła (wyjazd) 1pkt
2. Wisła - ŁKS (dom) 3 pkt 3. Termalica - Wisła (w) 0 pkt 4. Wisła - Podbeskidzie (d) 3 pkt 5. Zagłębie Sosnowiec - Wisła (w) 1 pkt 6. Wisła - Górnik Łęczna (d) 1 pkt 7. Sandecja - Wisła (w) 0 pkt Wisła zdobędzie: 9 pkt. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Proponuję zmianę tematu na"Czy Wisła zdobędzie jakieś punkty do końca roku"
Odpowiedzi do wyboru dwie bo Jaroo za bardzo zamieszał. a: TAK raz do roku to i kij od miotły strzeli b: NIE,liga będzie ciekawsza |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Teraz 2 realne w.......e z ŁKS i Termalica, i z najwyższym budżetem będziemy nad strefą spadkową 1 ligi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Obstawiam ostre 6 razy w dupe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie biadolcie...
Drużyna jest w przebudowie, musimy się zgrać. Tylko idioci oczekują samych wygranych. O... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() Zaskoczyły mnie nasze asiory, myślałem, że po słabej serii, z Chojniczanką to jednak remis ugramy. Wstawiam tabelę, jak to wygląda, jak ktoś chce to może sprawdzić czy mu dobrze wpisałem jego typowania. Póki co, pewne już jest, że kolega ciacho nie wygra bo obstawiał 7 zwycięstw i 21 punktów. Ale jak teraz wygramy 6 meczów pod rząd to jeszcze się na podium w naszym typowaniu załapie. Pięciu z nas zna się na piłce i poprawnie wytypowało, że przegramy Uściślając, zrobię na koniec dwie klasyfikacje. Taka ważniejsza, clue tego tematu i rywalizacji sportowej, czyli ile punktów zdobędziemy i druga klasyfikacja to podsumowanie kto w ilu meczach dobrze wytypował 1 X 2. Aktualnie te 5 osób co wytypowało porażkę ma po 1 punkciku w tej drugiej klasyfikacji.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 03.10.2022 o godz. 07:15.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
wszsytko fajnie ale grafika nie dziala
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() A teraz widać? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak1234567
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Kolega pawlozm też nie wygra bo nie można zdobyć 17 pkt w 6 meczach..
Czuję, że teraz nastąpi powolna remontada i zdobędziemy jakieś 11pkt.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Widzę że temat upadł a szkoda Narazie dobrze idzie Mackkowi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spokojnie, wszystko liczę i na koniec zrobię podsumowanie. Póki co bez sensu jest pisać bo nadal wiele osob może wygrwc jeśli chodzi o liczbę punktów jaka obstawiali. Mamy 2 pkt w 3 meczach ale nadal jest możliwość ze za 4 kolejki będziemy mieli 16 pkt, a,byc moze skończy sie na 3-5 pkt i wygrają osoby, które widziały to czarno.
A co do trafień w konkretnych spotkaniach, to tak, maciek trafił 3/3, kilka osób trafiło tez 2/3. Wstawię dzisiaj tabelę ze stanem obecnym ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Osoby, które w ostatniej kolumnie mają więcej niż 12 punktów, na pewno już nie wygrają. Kilka takich osób jest. Osoby, które mają tam równe 12 pkt wygrają tylko jeśli Wisłą wygra wszystkie 4 mecze do końca. Patrząc na naszą formę i "postępy" to raczej zdobędziemy około 4-7 pkt a więc łącznie da to 6-9 pkt. Co do pojedynczego typowania meczów, gdyby maciekkk tak obstawił u buka za dobrą kwotę to mógłby się sporo wzbogacić Kurs z tych 3 meczów ponad 44 ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
Że Ci się chcę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
maciekkk obstawil wygrana z PBB wiec jego passa sie moze skonczyc
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
O kurde, zapomniałem o tej zabawie, a widzę, że mi dobrze idzie
Czysty fart i nic więcej, chociaż jak typuje u buków, to najczęściej mecze Wisły mi faktycznie siadają |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() No, no, no, kto by się spodziewał takich emocji? Po serii remisów i ostatniej wygranej w Sosnowcu można było jeszcze zakładać, że skończymy z 12 pkt. Wczoraj zweryfikował nas Górnik, a to też w naszym konkursie pozwala poczynić jakieś założenia, na kolejkę przed końcem. Dwie osoby przewidziały, że wczoraj przegramy. Co do całkowitej liczby punktów mamy ich obecnie 6. Pozycja w ostatniej kolumnie pokazuje ile komuś brakuje pkt aby trafić (czyli w tabeli są to punkty na minusie), jeśli ktoś ma punkty na plusie to znaczy, że już Wisłą zdobyła więcej niż ktoś obstawiał. Na ten moment trafił sandomingo i w przypadku porażki z Sandecją, on wygrywa. Jeśli zremisujemy to nie wygra nikt. Osoby, które obstawiały 8 pkt też już nie mają szans aby trafić idealnie. Jeśli wygramy to kolarz90 oraz Wisła V, zostaną tymi którzy prawidłowo typowali ilość zdobytych punktów przez Wisłę. Powiem szczerze, że jak obstawialiśmy to myślałem, że te 8 pkt to jednak może być zbyt niskie typowanie. Ale mieliśmy trudne mecze i Brzęczka na pokładzie. Mimo to po serii jego meczów bez wygranej wydawałoby się nawet jak na tamten moment, że coś zaczniemy wygrywać, że na te kolejne 7 meczów to przecież jak na I ligę, nawet na farcie wpadnie jakaś wygrana co któryś mecz. Zmiana trenera nastąpiła, morale trochę poszło do góry ale nadal jest pyta niesamowita. 6 pkt w 6 meczach w I lidze. Może się skończy na 6 pkt w 7 meczach, kolejnej porażce, wylądowaniem już tak typowo poniżej srodka tabeli i bardzo ponurą zimą dla Wisły.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 05.11.2022 o godz. 12:55.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
punktujemy gorzej niż najczarniejszy sen KOALIKA
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nadszedł koniec naszego smutnego konkursu. Wykazaliśmy się formą niczym Wisła, nikt z 21 uczestników nie trafił dokładnie ile punktów zdobędziemy. Najbliżej były 4 osoby, które myliły się o 1 pkt (na plusie lub na minusie). Zwycięzcą ogłaszam świety37, który był najbliżej a do tego prawidłowo wytypował 1 x 2 w 5 meczach.
Zrobiłem też drugą tabelkę gdzie liczą się tylko prawidłowo wytypowane 1 x 2. Tam też wygrał swiety37. Gratuluję zwycięzcy, dziękuję wszystkim za udział i trochę szok, że jednak w 7 meczach zdobyliśmy 7 pkt, to daje średnią 1 pkt na mecz. Stawiając na początku na to, że będziemy mieli 8 pkt, pomyślałem, że jednak przesadziłem i dałem za mało... ![]() ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to jest piekne
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Liczba, a nie ilość
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zajebałem, przepraszam.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |