|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Jeśli wynik jest już znany przed spotkaniem i brak postawy zawodników też to bardzo proszę o nie wylewanie żali po końcowym gwizdu czy też nawet w trakcie meczu... Wiemy jak się skończy, dlatego proponuje spokój, bo czas na w.... przyjdzie w weekend :/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ostatni raz tak na stracenie jechalismy do Poznania w grudniu 2020. Bez Frydrycha, bez Sadloka, obronę tworzył Szot, Klemens, Mehremic, Burliga. Różnica była tylko taka że był Plewka w środku pola.
Dzisiaj tylko zagadka kto w środku obok Sadloka. Obstawiam Kone, choć chciałbym Hoyo. Narzekania zawsze będą, jeśli piłkarze przejdą obok meczu, jak np po 0-7 to trudno oczekiwać pochwal. Jak przegrają jak z Piastem czy nawet Lechia to im się upiecze. Derby moga poprawić humor wszystkm i to dość szybko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Kone zje ich i przemieli jak Iwański pączka!
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Banda frajerów i piłkarskiego drewna bez ambicji. Byle odrobić 90 min pańszczyzny i do domku. Wszyscy wypierdalać.
PS. Jeszcze tylko w....... w derbach i sezon można uznać za zakonczony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Wszysycy spierdalajcie,w dupie was mam,plujecie na ten klub i hańbicie ten klub juz od dluzszego czasu ,jestescie zerami.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
|
Łatwa kasa była do zarobienia
Dziękuję, dobranoc.
Ostatnio edytowane przez Cycu : 21.04.2021 o godz. 19:12.
![]()
Gegenpressing!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Dno. To tylko świadczy o was. Jebani statyści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
#Muremzahybalą
Po sezonie wy.......ić 3/4 składu i grać juniorami. Te ******* nie zasługują by nosić trykoty Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bez kontuzji, Savić bez kartki, punktów się nie spodziewałem, więc ogólnie jestem zadowolony z meczu.
Spróbujcie przegrać derby patałachy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
No i co wam da zmiana trenera?... bedzie to samo.
Moim zdaniem mecz wyrównany, przegrany w głowach po niespodziewanym gongu na 2:1 i dobiciu 2 minuty pozniej z wolnego. Gra spoko, ale to pilkarze sa niestety do wymiany. Szkoda ze nas nie stac... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
I jak takich miernot nie wyzywać od zer?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Gry na zwolnienie trenera sezon 3.odcinek 4.
Kwintesencją postawa Sadloka przy czwartej bramce. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Lis ty patałachu ,1 bramka to twoja wina i kryminał przy drugiej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Czwarta bramka ustawiła mecz
![]() Tak jak pisałem jeszcze przed Wartą - patrząc na terminarz, derby mogą być o utrzymanie. A jeżeli się uda i nic się nie zmieni, to w przyszłym roku Nieciecza i Tychy będą nas lały w Krakowie. Oczywiście po tym, jak wy*ebie nas z Pucharu Polski Unia Janikowo po zaciętym meczu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Do akcji Szoty i Lisa bylismy co najmniej rownorzednym przeciwnikiem. Potem juz chlopcem do bicia. W sumie nic nowego - podobny scenariusz powtarza sie od jakiegos czasu.
Fajnie byloby nie spasc i zobaczyc Wisle budowana na nowych pilkarzach, bo obecni nie widza ani sensu, ani celu - od jakichs trzech lat (z wyjatkiem tego momentu, kiedy grzali ostatnie miejsce).
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 21.04.2021 o godz. 19:09.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mnie w tym meczu (jak i w kilku poprzednich) irytował Szot - jedynym jego atutem jest wiek. Nic więcej, nie potrafi nawet autu wrzucić dobrze.
I chyba mamy też odpowiedź dlaczego na ławce siedzi Szota. Najlepszy na boisku.. Kone. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
zaden trener tu nie pomoze
tylko totalne wietrzenie szatni i wyciecie tego guza do zera ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Szykują się Derby tysiąclecia. Pojedynek godny niedoszłej Superligi.
Dzwonić do Brosza czy przyjdzie po sezonie to z młodymi układać. Nie przedłużać nikogo bo i nie ma po co. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nasz pion sportowy już pracuje nad transferami!
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Do straty gola kuriozum na 2:1, mecz dosyć wyrównany, w pierwszej połowie jakieś 25min wyglądało bardzo dobrze. Później inicjatywę przejęło Zagłębie, mieli kilka sytuacji, próbowaliśmy się odgryzać, ale dogodniejsze sytuację mieli gospodarze. Natomiast gol po złym zagraniu Szoty i fatalnym zachowaniu Lisa, doszczętnie nas złamał....
Wynik fatalny, ale gra do tego gola była na remis. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zostać z doświadczonych powinni i muszą z racji kontraktów :
Frydrych, Adi, Żukow, Kuvelic, Chuca, Yeboach. Reszta dosw łącznie z Lisem won |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Poziom żenady został wybity na maksymalny poziom...
Niby wszyscy wiedzieli, ale jednak łudzili się, że drużyna zmobilkizuje się. Babol Szota z Lisem i było po zawodach. Przegrywamy 3:1 i w normalnych okolicznościach drużyna przegrywająca starałby się odmienić losy spotkania a tu co? Zagłębie ciśnie. Zagłębie bez wysiłku i na luzie rozbija nas jak chłopców do bicia za Stolarczyka końcowego i Skowronka. Przed bramką na 2:1 myślałem, że ten Szota to kosmos ostateczny i pierwszy do odstrzału, to przecież Abramowicz bił go na głowę. Zagłębie piłka przy nodze robili co chcieli, nie byliśmy w stanie odebrac im piłki, tak jakby była niewidzialna. U nas natomaist piłka pod noga przeszkadza, bilard, przypadkowośc i nabijanie swoich :/ Po remisie 3:3 Stali i brame Maka zacząłem poważnie bać się o utrzymanie. Prędzej stal wygra dwa mecze do końca i jeden zremisuje niż my wygramy jeden... Tragedia, oby na derbach nie było kompromitacji. Były szrot Janicki, Niepsuj i Mak sprowadza nas na dno :] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Niestety, sezon trzeba dograć tymi, którzy są. I którzy wiedzą, że są na wylocie i nie widzą sensu, ani celu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Skoro tak jest to trener nie wystawia tych piłkarzy do składu i po problemie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie bardziej zwyczajnie boli ze taka Stal czy Podbeskidzie walczą,walczą ,i strzelaja gole,bo CHCĄ
a te k.urwy bez ambciji cały czas chyba liczą ze jest te 7 -8 pkt i nic in mnie grozi to dalej gramy zeby przegrac i wywalic trenera jak trafi kosa na kamien i ci ludzie doprowadzą do spadku Wisly w tej rundzie to niewiem co trzeba bedzie im zrobic,chyba taki wjazd na trening jaki zapamietaja do konca ich żałosnych żywotów.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 21.04.2021 o godz. 19:32.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Poniżej liczba pkt po 26 kolejkach każdego sezonu - delikatnie mówiąc nie wygląda to najlepiej:
2016/17: 37 2017/18: 37 2018/19: 38 2019/20: 31 2020/21: 28 Dla porównania w sezonie 96/97 będąc beniaminkiem zdobyliśmy w 26 kolejkach 34 pkt ...
Ostatnio edytowane przez santiago_1986 : 21.04.2021 o godz. 19:40.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|