|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Wedlug mnie Hyballa poprostu w miejsce Zukowa wstawi Szocika i tyle.Nie ma sensu zmieniac nic wiecej ,jak ten system poki co sie sprawdza( punktujemy poki co).Do ustawienia z 2 napastnikami potrzeba dwojki ,a wedlug mnie na chwile obecna posiadamy pol napastnika,takze ta opcja odpada.To nie bedzie latwy mecz,Pogon poki co stracila 8 bramek ,graja dlugo ze soba i tworza monolit.Kluczem do sukcesu bedzie nasza skutecznosc,moze okazac ze mozemy miec jedna czysta 100% i koniecznie trzeba ja wykorzystac, a czy da ona nam 3 , 1 pkt to sie okarze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Zderzenie glowami
https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra...ar/c2-15449334 Buchalik i Buksa mozliwe, ze nie beda brami pod uwage na mecz z Pogonia |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja wiem ze to tylko intenet ale niektore teorie dalej mnie zaskakuja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Przy okazji zostały im ucięte języki i ręce, żeby prawda nie wyszła na jaw.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Brawo Buchal
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A reszta pilkarzy ma omerte na groby matek. No i ludzie obslugujacy tomograf sa szantazowani
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Szkoda tylko że tomograf nie wykazał zmian. Była by szansa że Buksa zmądrzeje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Tomograf nie wykazuje tego typu zmian ;-) Wcale sie nie zdziwie jak jutro Buksa podpisze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Dawno nie mialem tak, ze czekam z niecierpliwoscia na kolejny mecz Wisly.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Najlepszym wyjściem byłby powrót Kuby na pozycję 10, nie widziałem nigdzie info, że dalej ma pauzować, ale może coś przegapiłem.
Jeśli nasz kapitan nie będzie gotowy to ja liczę jednak, że zagra Chuca albo Boguś w środku pomocy, Szota bardzo lubię ale jako obrońcę. Imo to nie jest gość, który jest w stanie trzymać środek pola za pysk (za młody i słaby fizycznie) ani też świetnie rozgrywać. Moim zdaniem w środku pola to jest jak na razie poziom Alana Urygi, który został u nas odpalony, bo ktoś usilnie go na defensywnym pomocniku ustawiał. Z resztą nie ma chyba nic gorszego niż młodego chłopaka, który dopiero wchodzi do dorosłej piłki rzucać po pozycjach. Na boku obrony prezentuje się całkiem solidnie i tam go widzę. Niestety ma chłopak pecha - Sadlok i Bury przeżywają drugą młodość i są ostatnio naszymi najlepszymi zawodnikami. Takie moje zdanie, chociaż nie wykluczam, że młody mnie jeszcze zaskoczy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Raczej to nie on musiałby się mocno uderzyć w głowę
@s1meone, nie wiedze tego by Kuba wyszedł w 1 składzie. Nie po tak długiej przerwie, nie w takiej taktyce Hyballi.i nie w takich warunkach pogodowych. I szczerze mówiąc jeśli wyjdzie w 2-3 meczach w 1 składzie w tej rundzie to będzie max. Nawet biorąc pod uwagę słaba konkurencję, to po prostu Hyballa nie oprze gry na zawodniku o tak słabym zdrowiu. Kuba może tu wyłączne funkcjonować jako joker. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
U nas będzie grał Dawid Szot.
W Pogoni nie zagrają: Sebastian Kowalczyk i Damian Dąbrowski ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kuba z jakiegoś powodu pauzował ostatnio, wątpię, że to tylko kwestia pogody. Myślę, że on ma jeszcze ambicję sportową coś z Wisłą fajnego zrobić i jeśli tylko jest zdrowy to ma szansę zagrać.
Chyba, że się mylę i już odpuścił. Mam nadzieję, że nie. |
|
|
|
Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Kuba raczej nie jest typem człowieka, który odpuści. Prędzej spodziewam się po nim, że mimo że będzie już piłkarsko strasznie męczył bułę to będzie grał, bo będzie wierzył / próbował coś od siebie dać.
Jedynie co to kontuzje mogą odebrać mu ochotę do gry, bo ciągłe wracanie po kontuzji, rehabilitacje, treningi indywidualne, bo to żeby zagrać 1,5 meczu i znów dostać kontuzję skutecznie mogą podcinać skrzydła. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
4-1
3 bramki FBF Tak to widzę ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Kuba, mam nadzieje, ze dla niego nic uwłaczającego to nie bedzie, powienien być naszym super rezerwowym. przy niepewnym wyniku, jak np. idealnie pokazał to w Poznaniu, wchodzić w 60-65 min na podmęczonego przeciwnika i próbowac coś zrobic. nawet tak grajac jest GWARANCJA kilku asyst i bramek w sezonie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dzisiaj w końcu odebrałem certyfikat posiadania akcji Wisełki, więc to musi być dobry dzień
![]() 3-1 stawiam ![]() ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę, że Pogoń jest ,,liderem", a ma dramatyczną liczbę strzelonych bramek, to ich pozycja jest wynikiem dużego szczęścia, to nie jest nic trwałego. Lider po siedemnastu kolejkach powinien mieć w granicach 40 bramek lub więcej.
Ten antyfutbol jest głównym problemem w Ekstraklasie i dlatego ktoś kto stworzy ładnie grającą drużynę, to może wiele osiągnąć. Łatwiej ustawić drużynę defensywnie, przeszkadzać, liczyć na SFG niż nauczyć grać w piłkę, bo to trudniejsze. W Ekstraklasie jeżeli dany mistrz ma problem ze stwarzaniem sytuacji że słabeuszami, to trudno go nazywać mistrzem, a potem wyniki w pucharach o tym przekonują. W Wiśle przerabialiśmy to kilka razy - Maaskant, Petrescu, błazen Kikuś. Hyballa dobrze zaczął (najlepiej od czasów Skorzy, ale przez lata nie było odpowiedniego poziomu trenerskiego) przy 2-3 poważnych transferach w ofensywie można bardzo szybko wywindować się w tabeli, tylko niestety brakuje kontynuacji ze strony rządzących. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pany prawda z Yeboah że dziś nie zagra? o kim jeszcze piszą na TT?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
^Malo strzelaja ale tez bardzo malo traca. To nie jest przypadek ze tak malo traca bramek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Pewnie będzie remis, tak 1-1.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Przesłanie na dziś wprost z sektora X:
Pogoń śledzie syfem jedzie ! A na następny dzień po meczu wszystkie belfry wiedziały, że mnie nie ma co pytać, bo nie dam głosu że zdartego gardła. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Póki nie ma składów to dodam, że prędzej bym widział Starzyńskiego niż Szota w pomocy, bo w sumie nikt nawet nie rozpatrywał takiej możliwości. A przecież ciągle wchodzi z ławki, więc trener darzy go zaufaniem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Savic za Zukova, Starzyński za Savica... tak to widzę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i jednak Starzyński i Medved za JCS na skrzydle. Ciekawe.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pomstujemy na JCS a Medved przy Nim to ogórek jakich mało. Chociaż asysta hhahahahahaa palce lizać. Savić póki ci niedokładny. Yeboah i Starzyński super.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|