|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Derby Nadzoru Finansowego. O sile Legii świadczy fakt, że mamy zarówno lepszego strzelca (Paweł Brożek 7, Niezgoda 6) jak i asystenta na podobnym poziomie (Mak 3, Gwilia 3). To może być wysoka porażka (w przypadku błędów indywidualnych po naszej stronie) lub mecz dla koneserów tej śmiesznej ligi i męczące 0:0. Im bliżej meczu tym bardziej spodziewam się tego drugiego. Punkt będzie świetnym wynikiem, choć nic na niego nie wskazuje oprócz "specyfiki" Ekstraklasy.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ta Wasza logika ekstraklasy o której wspominacie od paru spotkań jakoś nie działa. Przeczuwam znów solidny wp.... Z 3:0
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Ech .... jest jeszcze cały mecz. Ale tak zostawić zawodnika to ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Dramat. Za to sekcja e sport ma się świetnie ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Jak tak dalej pójdzie to tylko ta sekcja zostanie...
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Co wolicie? Oglądać to widowisko na NC+ czy TVP?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Przykre i dziwne to jest bo na prawdę nie mamy jakiegoś złego składu na papierze. Może kilku zawodników jak Brozio, Wasyl czy Boguś jest wiekowych ale ale Brozio pokazał co potrafi w tym sezonie, Wasyl na obronie bez problemu może dawać radę, a i Boguś też tam zawsze się stara i walczy ile może.
Także tak dziwnie to wygląda w starciu z rzeczywistością ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wyglądają jak zniesmaczeni w ogóle tym faktem, że na boisko wyszli... ZERO zaangażowania i walki, człapanie i kompletne rozbicie..
Co tam się dzieje, bo w zachowaniach i mimice to jakby mieli się popłakać zaraz. Szczęśliwie, że dopiero jest 3, bo powinno być 5 do przerwy, masakra.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 27.10.2019 o godz. 18:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drużyna jest w dołku, a raczej w .......onym kraterze. Brakuje im pewności siebie, głupio tracą bramki, nic nie funkcjonuje jak powinno. Wina kontuzji, ciągłej rotacji piłkarzy, braku zgrania, wszystkiego. Jebać to. Obyśmy skończyli niżej niż 5-0.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kwestia formy osobistej, zespołu czy już jednak wieku w kwestii Wasyla. Mało kto wygląda teraz dobrze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ta drużyna jest niesamowita. Wchodzi piłkarz w przerwie przy 0-3 i po paru minutach idiota robi karnego. To jest dramat ....a.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
ale jaja
![]()
Ostatnio edytowane przez gizmowisla : 27.10.2019 o godz. 19:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Paro qrwa dyści
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mi sie wydaje, że oni (pilkarze) chcą po prostu już zwolnic Stolarczyka
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I co dalej? Takiego wyniku na pewno nikt chyba się nie spodziewał. Po prostu nokaut.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Proszę admina o zamknięcie tego tematu,nie profanujmy zwłok.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
tyle lat kibicowania, takiej tragedii jeszcze nie widziałem... brawo k*rwa piłkarze i trener... Jakby Józef Szkolnikowski 113 lat temu wiedział co będziecie z tym klubem robić to by go w ogóle nie zakładał... DRAMAT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Wyglądało to tak, jakby morale szorowało po dnie. Masakra. Jakby już później nie chcieli grać. Zero doskoku, wygranej główki, nic...
Pozostaje nadzieja. Zmiana trenera teraz chyba nie ma sensu, chociaż... tylko kto tu przyjdzie? Nie wiem co myśleć. Pewnie problem jest tez głębszy, a na boisku widać tylko rezultat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Nieudacznicy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
WSTYD I HAŃBA !!!!
0:7 z Legią ? 0 kvrwa 7 z krawatami Stolarczyk frajerze za Cupiała to byś się bał do Krakowa wracać, że nie dość że Cie wyjebie to ześle na Sybir a teraz jeszcze Cię będą głaskać.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 27.10.2019 o godz. 19:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To jest ....a dramat!!!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Taki Raków Częstochowa przegrał w Warszawie 1:3 i było to najwyższe zwycięstwo Legii przy Ł3 w tym sezonie... do meczu z nami.
Ja pier*dolę... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może nie obrażajmy piłkarzy i trenera? Specjalnie nie sabotowali meczu.
Jest dramat, ale sami sobie tych goli nie strzelili. Czy to kwestia psychiki, czy coś głębiej jeszcze jest, w każdym razie dno. I trzeba jakoś z niego wyjść. Wstrząs ale kontrolowany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Do tej pory byłem za Trenerem ale po dziś.... odejdź chłopie. Wstyd i hańba. Czuje się jakby mi ktoś nawet nie napluł w twarz a naszczał kur...wa !
|
|
|
|
Member
Od: 05.2016
Offline |
|
|
tylko prosze zostawcie Stolarczyka. To trener ktory musi pracowac w Wisle z 10 lat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Akurat ostatni to sobie sami strzelili
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
To była jasna odpowiedź piłkarzy na wypowiedź kogoś z klubu, że nie szukają nowego szkoleniowca. Piłkarze dziś mocno odpowiedzieli temu panu: "nie pjerdol c*uju tylko zacznij szukac".
![]()
-JM---- i Cię nie podrywam :/
- no dobra, uwodzisz, tak to się nazywa w kobiecym języku -JM---- nieświadomie, albo odruchowo.. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|