|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Mecz straszna kicha...Można powiedzieć że Lech zdechł i tyle w tym temacie. Moim zdaniem i tak będzie remis bo w końcówce jakiś cudem strzelą. Za 2 tygodnie to będzie miazga na Reymonta!! ALE ICH ZMIAŻDŻYMY!!
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez rafal777 : 26.04.2009 o godz. 16:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
będziemy liderem jeśli będzie obustronny walkower
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Nie ma się co cieszyć, najlepszy byłby remis. A ponadto z taką grą Legia nie zgubi punktów i niestety jest jeszcze w stanie coś u nas ugrać....
Mam gdzieś napinactwo kibiców Lecha, ale prędzej Lech z taką grą gdzieś zgubi punkty niż Legia. Kolejorz gol 1-1 i koniec meczu ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Powiem tak, chyba najpiękniejszą rzeczą będzie przeczytać sobie po sezonie te wszystkie posty pyrek, napinki i kim to oni nie sa, bo wydaję mi się, że to już koniec ich marzeń... Jak dobrze pójdzie, to ich Bełchatów przegoni, a wtedy z tych grupowych orgazmów na myśl o ich grze zrobi sie grupowa niemoc seksualna
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
A co do meczu, to Legia zagęściła teren między własnym polem karnym a połową, z czym ewidentnie Amica sobie nie radzi, mam tylko nadzieje, ze akurat w tym meczu strzelą chociaż raz po naszej myśli bramkę w 95 minucie. ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Legia wcale tak dobrze nie gra jak się wydaje.Owszem prowadzą a szczerze ta bramka z niczego była.Lech słabiutko zobaczymy jak będzie w drugiej połowie.Co do Legi zauważyłem że bardzo chcą pokiwać Lech gra pressingiem i Legia się gubi.Co do meczu to ogólnie poziom moim zdaniem nie powala dużo walki i raptem kilka strzałów.I śmiem twierdzić że z taką grą Legia nie pogra w Krakowie.Cóż druga połówka czeka....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Kolega Wiśle też kibicuje
![]() Z dwojga złego już lepiej niech ta Legia wygra. Bo jak zwyciężą Wielkopolanie to się rozpędzą. Więc niech nawet się 4:0 skończy ![]() Wtedy za dwa tygodnie o meczu naszym z Legią będą w Cafe Futbol mówić "Gran Derbi Polska" ![]() Chociaż i tak liczę na sprawiedliwy remis. ![]() Idę oglądać. Pozdro zuchy! ![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Zanosi się na to, że dziecko Lewandowski wreszcie się zamknie z tymi rozszczeniami, że to Lechowi należy się mistrzostwo bo ma najmniej przegranych w lidze : )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Lech gra taką kaszane ze szkoda gadac. Czemu z nami tak nie grali...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Żadne grand derbi Polska nam potrzebne nie jest. Wystarczy, że mamyprawdziwe, najstarsze i najbardziej prestiżowe Derby w kraju (od momentu , gdy już nie ma Czarnych ani Pogoni Lwów) i mimo, że Craxa jest jaka jest, to ważniejszego meczu dla nas nie będzie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
coś tam jednak zaczęli grać, w sumie podobnei jak z nami w drugiej połowie, nie zdziwie się jak im coś wejdzie.
edit: ech troche za wcześnie, jak Amika to wygra będzie nieciekawie... ;/
Ostatnio edytowane przez jasnyGwint : 26.04.2009 o godz. 17:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Noi gitara 1:1 i żeby tak zostało
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jak ogladam ten mecz to nabieram coraz wicej przekonania ze to MY--WISŁA KRAKÓW bedziemy MISTRZAMI!
PS.POKI CO WYNIK MARZENIE ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1-1 robi się ciekawie, mam nadzieje że zostanie tak
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
niech sie to utrzyma..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
no niech już się to skończy bo Lech jeszcze na 1-2 strzeli w 90
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
oby tak do konca ale niestety znow dolicza 5 minut i kuchenkorz walnie na 2-1 oby NIE!!!
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no, niech tak zostanie. Najlepiej jeszcze przy słabym poziomie, kopaninie , żółtych i czerwonych kartkach
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2009
Offline |
|
|
jest tak jak chciał pan trener Skorża.
w pierwszej połowi dopingujemy Legii, a w drugiej Lechowi. i tak żeby zostało ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ja juz nie wiem kto slabszy Lech czy Legia która w drugiej połowie zamknięta niemal w polu karnym swoim. Niech to sie utrzyma i będzie swietnie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niezły komentarz Szczęsnego na TVP2. Czasami go nie trawię (jak się mądrzy, gdy Wisełka gra), ale widać że czuje grę i widzi wszystko. Chłop widzi aktorstwo na kilometr
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Panie i Panowie. Za nie długo 90 minuta meczu. ;/ Trzeba sie modlić , żeby tym razem ani Legia ani Lech nie strzelił bramki !!
Edit : 3 minuty doliczone
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 26.04.2009 o godz. 17:55.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
.![]()
WIERNOŚĆ NA WIEKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
uffffff. rzut rożny....
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Robi się gorąco, módlmy się!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ufff nie trafili z rożnego.
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Astiz pauzuje ; D
|
|