|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie wiem co jest bardziej pojebane:
- to że debil przyłożył gościowi tak, że złamał kciuka - czy że Jadczak mu uwierzył, że napadła go banda MF za mecz barażowy ![]() Mam nadzieje, że pierwszy debil dostanie kopa w dupę od Puszczy, a drugi - pozew od Wisły. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
https://www.wirtualnemedia.pl/artyku...icie-bramkarza
WP broni Jadczaka |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pracuje w WP to go bronią, kur*iska, chcą się wymigać od odpowiedzialności jakimś zmyślonym informatorem.A ten komarek powinien mieć po karierze co za czym idzie po modeleczce żeby przemyślał co warto, co nie.
Nawet w Barcelonie łapią się za głowę: https://www.sport.pl/pilka/7,64946,3...-historia.html
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 30.08.2023 o godz. 09:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy chodzi o tego samego Szymona Jadczaka który napisał ze Sharksi chcieli wykopać zwłoki "Człowieka" i wnieść na trybuny podczas derbów?
Co do WP, to to są ich standardy rzetelności, nie tylko jeśli chodzi o sport. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wysłałem dzisiaj maila o poniższej treści do Burmistrza Niepołomic:
"Sz.P. Roman Ptak - Burmistrz Miasta Niepołomice Szanowny Panie Burmistrzu, Stosownie do treści art. 2 w zw. z art. 10 ustawy o dostępie do informacji publicznej zwracam się do Pana z wnioskiem o udzielenie informacji w następującej sprawie: Z informacji przekazanych przez organy Policji prowadzące postępowanie w przedmiotowej sprawie wynika, że zawodnik klubu sportowego Puszcza Niepołomice - Kewin Komar - dopuścił się zachowań nielicujących z godnością i etosem sportowca. W publikacjach medialnych dotyczących w/w sprawy pojawia się wizerunek Kewina Komara w stroju klubowym zawierającym napis "Miasto Niepołomice". Taka sytuacji wpływa z pewnością negatywnie na odbiór społeczny oraz dobre imię Miasta Niepołomice. Wobec powyższego wnoszę o udzielenie informacji, czy Miasto Niepołomice podjęło stosowne działania w celu uniknięcia powyższych, negatywnych skutków? W szczególności wnoszę o udzielenie informacji, czy Miasto Niepołomice potępiło zachowanie Kewina Komara? Z góry dziękuję za odpowiedź, Z poważaniem ................" Gdyby ktoś miał ochotę również o to spytać: [email protected] ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo dobrze, że Jaro nie odpuszcza tematu. Wycena strat wizerunkowych to bardzo ważny krok do celu.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
O wiele większe straty wizerunkowe Wisła poniosła z czasów rządów bandytów w latach 2016-18 i układów rodzinnych z udziałem brata oraz wujka.
Jarek powinien obliczyć ile Wisłę kosztował projekt wujka i brata. 20-30 mln? Kto te pieniądze odda? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Online |
|
A co do jadczaka to należy go określić jako MENDĘ i HIENĘ.
Ostatnio edytowane przez stary dziad : 30.08.2023 o godz. 11:50.
![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Najlepiej niech zapyta sobie o te straty Kasie z Marsa.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niech sobie pyta i Zenka z Wenus... Ważne, że pyta i o tym informuje.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
![]() ![]()
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Taki żarcik o tej rzetelności?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gość wymyślił sobie informatorów jak Tom Hanks ,Wilsona; w filmie Cast Away i wszystko na nich zwala haha Oby poniósł srogie konsekwencje, ku przestrodze.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 30.08.2023 o godz. 19:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
w sumie to nie zdziwilbym sie jakby został wypuszczony przez jakiś łebków np z cracovii , a że lubi sie przysrać do wisły, to lampka ostrzegwacza zgasłą
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja bym się nie zdziwił jakby się okazało że działa na zlecenie stołecznych kibiców (od samego początku)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ciekawe te kilka źródeł to kto? Pewnie Komar, dziewczyna Komara, matka Komara i brat cioteczny Komara. Dziennikarstwo oparte na sensacji i klikalności - co oczywiście nie oznacza, ze nigdy np. Jadczak racji nie miał.
I teraz taki gościu sobie zrobił dupochron... - miał info z kilku źródeł? - miał - może ujawnić skąd? - nie, tajemnica dziennikarska - przeprosił? - tak, uj, że na drugi dzień po fakcie - zbierze jeszcze propsy od idiotów? - zbierze, bo przecież trzeba mieć odwagę i honor żeby się przyznać od błędu i przeprosić ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jeśli już Jadczak- gość przekonany o swojej zajebistosci i nieomylności, przeprasza, to musiało im się naprawdę zapalić pod dup*.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Jak Królewski nie wytoczy procesu to może wypierdalać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co ten proces da
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do wpisu Jadczaka odniósł się już między innymi Paweł Kapusta. Redaktor naczelny "WP" przekazał, że Wisła otrzymała oficjalne przeprosiny. Ponadto serwis na jesienny mecz "Białej Gwiazdy" zaprosi podopiecznych z krakowskiego domu dziecka.
- Czasem trzeba wziąć na klatę i powiedzieć: przepraszam. Rozmawiałem już z Prezesem Wisły Kraków i przeprosiłem osobiście. Próbując choć w niewielkim zakresie zadośćuczynić, na jesienny mecz Wisły zaprosimy podopiecznych z krakowskiego domu dziecka. Szczegóły ustalimy z klubem - czytamy. No i koniec tematu ...... mozna ? mozna ......wiec ta kur....a jak narazie nie wyladuje w Alcatraz czy innym kamieniolomie |
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Mnie najbardziej bawią komentarze jakie to miliony Wisła straciła na tym artykule
![]() Wiadomo, że nie chwalili tam klubu, ale bez przesady. Artykuł jeden z tysięcy powstających w roku, za tydzień nikt o tym pamiętać nie będzie. Realnie nie straciliśmy nic, ale w chorych czasach można próbować udowadniać przed sądem wszystko. ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Między innymi marca o tym pisała. Pisał bbc pisało Yahoo news widziałem też jakiś szwedzki portal Itp. Może to doprowadzić do tego, że piłkarze których Kiko chce sprowadzić nie chcą u nas grać Może to doprowadzić do tego, że potencjalni sponsorzy mniejsi lub więksi nie chcą być powiązani z nami. Itp. Pewnie napiszesz jacy sponsorzy? Ja odpowiem nie ważne jacy, chodzi o to że szukamy i przedstawiamy się jako Wisła Kraków, a z tym będziemy kojarzeni... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobre jest to, że poszło też w świat, że to był farmazon. Teraz dobrze by było podtrzymać temat przeprosin i podkreślić jeszcze raz że jesteśmy jako wiślacka społeczność FANTASTYCZNI.
A od WP wymagać kłującego w oczy banera na głównej stronie, a nie pieprzenia o dzieciach z domu dziecka, bo dzieci to zapraszamy sobie sami bez ich łaskawej pomocy. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie znam ewentualnych zakulisowych szczegółów ale jeżeli sprawa zakończy się na przeprosinach i zaproszeniu dzieci z domu dziecka na mecz to jest to kolejna, fatalna decyzja Szefa Jarka.
Po przeprosinach artykuł nadal wisiał na stronie i zarabiał na WP. Dzieci z domów dziecka sam klub czy Socios zapraszali wielokrotnie, bez pomocy nikogo z zewnątrz. Cóż - pół roku spokoju i zacznie się.znowu. Kto ma miękkie serce musi mieć twardą dupę. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...szyc-maczetami
Czy taka forma "sprostowania" to jest standard? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Myślę, że właśnie pokazowe wytoczenie sprawy WP byłoby sygnałem ostrzegawczym, żeby nie wypuszczać w przyszłości napisanych "pochopnie" gniotów, bazujących na informacjach wyciągniętych z dupy i z góry ustaloną tezą.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|