|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Wqry9uRwKG8
Wiersz o Rafale i Patryku /sory jak było/ ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Idą sobie dróżką trzej przyjaciele: miś, łoś i ryś. Ten pierwszy oznajmia:
- Wku*wia mnie to "ś" na końcu. Takie "ś" jest pedalskie, ciotowate i w ogóle!... Od dzisiaj koniec z misiem. Jestem Niedźwiedź!!! Bo powiadam wam: - Kto ma "ś" na końcu, ten fujara i gej. Amen. Łoś zorientowawszy się w beznadziei sytuacji, bo wszak łoś to łoś i nic nie poradzisz, w panice szarpie za ramię Rysia: - Ej, ....a, powiedz coś, Ryś. Przecież my nie geje, prawda?! No powiedz coś...Ryś!... Na to ryś dostojnie: - Ryszard, pedale, Ryszard... ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Dum Spiro Spero
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Śląska Pozdrawiamy! Lechie Pozdrawiamy! Unie Pozdrawiamy! "Mógłbym napisać o nich referat i jest to bez wątpienia najlepsza publiczność na świecie. Ciągle brzmi w moich uszach – jazda, jazda, jazda, Biała Gwiazda!"E.Omanic |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dzieciństwo legło w gruzach
![]() ![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Uwaga,Warning,Achtung!! oglądasz na własną odpowiedzialność
http://img543.imageshack.us/i/9af02018a7.jpg/ ![]() to coś wysłało mi zaproszenie na nk, świetnie osoby nie znam a po drugie odrzuciłem ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Mina jak kot srający na pustyni........matko co to za monstrum. ![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
to az tak zajebiscie zabawne zeby wklejac paszczura do tego tematu ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Bo mnie rozśmieszyło
![]() sorka za ot ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez picasso : 22.09.2010 o godz. 21:12.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://www.smog.pl/wideo/38883/ojcie...orkami/?ref=nf
Ojciec nagrał kamerkę z córkami! ![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
"25 września, sobota, Kraków ulica Kałuży 1 otwarcie największej Synagogi w Krakowie "EL PASSO"! Żydku musisz tam być!!!atrakcja będą śledzie w liczbie ok 1000 prosto z Gdyni!"
Do tego tylko zrobić tylko jakiś ciekawy plakat i dziewczyny z drugiej strony błoń mają zajebiste plakaty na mieście ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Apokalypsa
Dlaczego Nergal spalił Biblię? Bo jest zepsuty do szpiku kości. Jaka będzie maskotka mistrzostw świata w piłce nożnej w Etiopii ? Mały głód. ![]()
Ostatnio edytowane przez picasso : 23.09.2010 o godz. 17:09.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Zatrzymuje drogówka młodego kolesia i pyta się:
-Piłeś cos chłopcze? bo coś mi wyglądasz podejrzanie! -nie.! -hmm alkomat mamy zepsuty więc nie możemy sprawdzić czy czegoś nie dziabnąłeś,więc zadam ci pytanie jako test.jak odpowiesz prawidłowo to cie puścimy. -spoko -pierwsze pytanie.jedziesz droga i widzisz dwa swiatła z naprzeciwka, co to moze być? -no samochód nie? -no tak.ale jaki? Audi,mercedes czy seat?.no widzę ze chyba oblejesz test młodzieńcze! dam ci szansę i zadam jeszcze jedno pytanie. -jedziesz drogą i widzisz jedno światło z naprzeciwka,co to jest? -no wiadomo że motor! -ee ale jaki? suzuki, honda, czy kawasaki? no nic chłopcze oblałeś test. koleś w....ił sie nie ziemsko,pomyślał chwile i nawija do gliniarza: -panie władzo a czy ja moge zadać pytanie? -a no wal śmiało młody człowieku. -na poboczu drogi stoi blondynka w miniówce,z dekoltem aż jej cycki widać i zatrzymuje TIR-a. kto to jest -no wiadomo że ....a!! -no tak. ale kto? twoja matka, żona, czy córka ![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Odpowiedzi uczestników teleturnieju:
Najsłabsze Ogniwo Pytanie: Co jest zrobione z wełny? Odp. Owca. Pyt: Jaką literę przypominają krzywe nogi? Odp: L P: Kogo pokonali Grecy w finale Euro 2004? O: Nikogo. Wygrali. P: Jakiego koloru jest sroka? O: czerwono-żółta. P: Ile par oczu ma mucha? O: sto milionów P: Rodzaj potwora? O: Kangur. (Familiada) P: Potrawa z warzyw? O: Kalafior. P: Wymień soczysty owoc? O: Banan. (1 z 10) P: Z którego miejsca na Ziemi wszędzie jest na północ? O: Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu. (Najsłabsze Ogniwo) P: Jakim gazem były napełniane sterowce? O: gazem musztardowym. (Familiada) P: Kto spełnia życzenia O: BYK. (Najsłabsze Ogniwo) P: Jakim językiem posługuje się większość mieszkańców czeskiej Pragi? O: Nie mam pojęcia. P: Jak nazywa się najstarsze drzewo w Polsce? O: Baobab. P: Ja się nie pytam jakie zwierzątko ma pan w domu. Podpowiem, że to jest dąb, Proszę powiedzieć jak ma na imię. O: Zenon. (1 z 10) P: Kto gra rolę Podstoliny w Zemście? O: Janusz Gajos. (Najsłabsze Ogniwo) P: Jaka jest wspólna nazwa dla pocisku do kuszy i taniego wina? O: Jabol. P: Kraj w Ameryce Południowej, który jest synonimem chaosu. O: Harmider. P: Zwierzę na literę "M"? O: Miś! P: Zielony barwnik obecny w roślinach? O: Mech. (Familiada) P: Coś kwaśnego? O: Kwas solny. (1 z 10) P: Kto spotkał 7 krasnoludków - Królewna Śnieżka, czy Śpiąca Królewna? O: Sierotka Marysia. P: Największy polski gryzoń? O: Żubr. P: Z ilu pieśni składa się biblijna księga Psalmów? O: Z pieśni nad pieśniami. (Familiada) P: Czym się bawią dzieci w piaskownicy? O: Przewracają się. (1 z 10) P: Jak się nazywa zwierzę żyjące na ziemi, które osiąga 30 metrów długości? O: Żyrafa. P: W spodniach albo na świadectwie? O: Pała (1 z 10) P:Jaką nazwę nosi najsławniejszy polski żaglowiec? O: Kusznierewicz. (Familiada) P: Co robią koty? O: Skakają. Familiada tegoroczna P: Gdzie detektyw najpierw szuka odcisków palców? Starsza kobicina: (myśli,myśli) No nie wiem...na podłodze? |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Student przychodzi na egzamin z logiki i na bezczelnego pyta profesora
- Pan sie lapie w tej logice panie Profesorze? - Oczywiscie, co za pytanie. - To ja mam taka propozycje panie Profesorze, zadam panu pytanie i jesli pan nie odpowie stawia mi pan 5, a jesli pan odpowie wywala mnie pan na zbity pysk. - OK... niech pan pyta - Co obecnie jest legalne, ale nie logiczne, logiczne ale nielegalne, a co nie jest logiczne ani legalne? Profesor nie znal odpowiedzi postawil studentowi 5 i wola swojego najlepszego studenta i pyta go o odpowiedz Ten mu natychmiast odpowiada: - Ma pan 65 lat i jest pan zonaty z 25 letnia kobieta, co jest legalne, ale nie logiczne. Pana zona ma 20 letniego kochanka ,co jest logiczne ale nie legalne. Pan stawia kochankowi swojej zony 5 chociaz powinien go pan wywalic na zbity pysk i to nie jest ani logiczne ani legalne... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.milanos.pl/vid-20488-Cudownie-wyleczony.html - dzisiaj sprawdzę czy także posiadam dar uleczania ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=qq6iE...layer_embedded
szwedzki sposób picia tequilli.... ![]() Chłopak odprowadza swoja dziewczynę do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny: - Kochanie, a gdybys mi tak zrobila laseczke... - Tutaj? jestes nienormalny. - Noooo, tak szybciutko, nic sie nie stanie... - Nie! a jak wyjdzie ktos z rodziny wyrzucic smieci, albo jakis sasiad i mnie rozpozna... - Ale to tylko "laska", nic wiecej... kobieto... - Nie, a jak ktos bedzie wychodzil... - No dawaj nie badz taka... - Powiedzialam ci ze nie i koniec! - No wez, tu sie schylisz i nikt cie nie zobaczy, glupia. -nie! W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny. w koszuli nocnej, rozczochrana i mowi: - Tata mowi ze juz wyrzucilismy smieci i masz mu zrobic tę laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobie. a jak nie, to tata mowi, ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie reke z tego pier*****ego domofonu bo jest ku*wa 3 rano
Ostatnio edytowane przez KORDEK2009 : 24.09.2010 o godz. 19:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Niemiec Rusek i Polak wylądowali na bezludnej wyspie......
nie mieli co jeść, więc wyjedli całą roślinność na wyspie.... po kilku dniach głodówki wpadli na pomysł, że każdego dnia jeden z nich będzie musiał poświęcić kawałek swojego ciała, aby wszyscy mogli się najeść... pierwszy był Niemiec - uciął sobie nogę - wszyscy się najedli, byli zadowoleni i poszli spać... następny był Rusek, ten z kolei myśli sobie... K**wa kiepsko tak bez nogi - chodzić normalnie nie można... więc postanowił,że obetnie sobie rękę... tak też zrobił, wszyscy się najedli i byli szczęśliwi... wreszcie przyszedł czas na Polaka... ten wyciągnął penisa, a na ten widok Niemiec i Rusek bardzo się ucieszyli i zaczęli krzyczeć.... ooooo polska kiełbasa!!! na to Polak zdziwiony spojrzał się na obu... uśmiechnął się i powiedział: Jaka tam kiełbasa, dzisiaj po jogurcie i do łóżka |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=IgmHszwNtE4
Rekonstrukcja Bitwy z II Wojny Światowej efekty dźwiękowe zasługują na Oscara ![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|