The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Padre
Junior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.11.2011, 10:39
http://www.fileserve.com/file/pCTqsgY - update 12.03 + crack od Skidrow
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 02.11.2011, 12:12
Nie radze pobierac nowego update. Jest blad ktory powoduje ze po wejsciu w sztab szkoleniowy wywala do pulpitu.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 02.11.2011, 12:26
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Nie radze pobierac nowego update. Jest blad ktory powoduje ze po wejsciu w sztab szkoleniowy wywala do pulpitu.
można już śmiało pobierać

crack z fixem
http://www.missionw.org/games/footba...x-skidrow.html
Ostatnio edytowane przez Luu... : 02.11.2011 o godz. 12:34.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 02.11.2011, 12:33
Luu... napisał(a):Wyświetl post
a poleci ktoś jakieś dobre forum o FM ? najlepiej po polsku ale zagraniczne też może być
forumcm.net - tylko nie mów nic o piratach

a zagraniczne to chyba fmbase

E: Ktoś juz w "PEŁNI" gra w skrakowanego FM ?jak tak, skad pobraliśćie te 2 gb ?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 02.11.2011 o godz. 14:05.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Kodipar1906
Member

Od: 05.2009

Stary 02.11.2011, 14:15
A no gra . .
Różnie , z tego co się orientuje pliki wrzucone po 31 są wpełni działające . Tylko jest zabawa z crackiem . Bo na jednym kompie trzeba wrzucić tylko crack , a na innych znowu wszystkie pliki z folderu "crack" by gra ruszyła bez błedów
Zobacz na torrencie , chomiku lub peb.pl . Napewno coś znajdziesz
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 02.11.2011, 14:49
Czy tylko mnie w*** nowy layout FMa ? Zanim dokopie sie tam gdzie trzeba to juz mi sie odechciewa grac

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
szczepek19
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 02.11.2011, 14:52
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Czy tylko mnie w*** nowy layout FMa ? Zanim dokopie sie tam gdzie trzeba to juz mi sie odechciewa grac
weź odpal sobie Championship Manager 01/02 z najnowszym update na ten sezon... gwarantuję że lepsze niż FM 2012
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 02.11.2011, 18:47
http://www.truefootballmanager.com/2...n-fm-2012.html

Pewnie komuś się przyda
Odpowiedz cytując
kamilll1906
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 02.11.2011, 20:48

troche dziwna sytuacja już w 1. meczu "o punkty"
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 02.11.2011 o godz. 20:53.

Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 02.11.2011, 21:12
Je pierwszy mecz w el. LM wygrałem 5:0 z Florą Talin, D. Biton kontuzja na 4 miechy. Dwie bramy Mały, jedną Kirm, Genkov i Maor. Potem Superpuchar z Legią, dwie Julio Cesar, młody talent ściągnięty za darmo, jedna z wolnego, a druga przekiwał dwóch grajków legŁej i w okno w polu karnym. ( http://www.cmrev.com/talenty/fm2012/Julio-Cesar.html - on ) i jedna Genkov.

@UP
Z Piunika kupiłem 20 letniego talenta za niewielkie pieniądze, koło miliona złotych.
Ostatnio edytowane przez PlacekTSW : 02.11.2011 o godz. 21:16.
Odpowiedz cytując
Pawlolek
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 02.11.2011, 21:18
Ja tam zaczynam czwarty sezon właśnie... Polecam Wam Milika z Górnika, fajnie się sprawdza.
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 02.11.2011, 21:49
Pawlolek napisał(a):Wyświetl post
Ja tam zaczynam czwarty sezon właśnie... Polecam Wam Milika z Górnika, fajnie się sprawdza.
W 2 tygodnie 4 sezonu :O Niezłe tempo narzuciłeś
Odpowiedz cytując
Orson
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 02.11.2011, 21:52
Najlepsza trójka to Milik, Kupisz oraz Janicki - najlepszy obrońca z polskiej ligi, w 3 sezonie strzelił chyba z 10 bramek z głowy po rzutach rożnych (btw. najlepiej dac wrzutki w pole bramkowe, N atakującego bramkarza, OS nabiegajacych - 2 sezony szukałem optymalnych ustawien)

ogólnie więcej Polaków z miarę jako takimi statystykami - można spokojnie budować dobry skład w proporcjach 50-50 z obcokrajowcami

Możdżeń też dobry i też do wyciągniecia przy odrobinie szczęscia, Kowalczyk niezły na zmiennika, ponadto Matras, M. Wilk dobrze się rozwijają.

Dziwna sytuacja jest u mnie tylko taka (mało realistyczna) że mam 8 reprezentantów U21 Niemiec, sciągam ich za free, każdego okienka i zawsze 1-2 zostaje gwiazdami, np napastnik Stegmann wali po 30 bramek na sezon, dają mi za niego 20 mln...

ps
a opcja manage anywhere jest poprostu rewelacyjna - zacząłem 5 sezon i już mi się nudzi pomału w Wiśle, dodałem czołowe ligi i czekam aż coś się w jakimś średniaku zwolni, może się załapie bo mam reputację kontynentalna. Cel Barcelona/ManU za 2-3 kluby czyli za jakieś 10 sezonów

ktoś chce screeny to wrzuce (rok 2014 )
Ostatnio edytowane przez Orson : 02.11.2011 o godz. 21:57.
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Stary 02.11.2011, 21:56
Orson napisał(a):Wyświetl post
Najlepsza trójka to Milik, Kupisz oraz Janicki - najlepszy obrońca z polskiej ligi, w 3 sezonie strzelił 10 bramek z głowy po rzutach rożnych (btw. najlepiej dac wrzutki w pole bramkowe, N atakującego bramkarza, OS nabiegajacych - 2 sezony szukałem optymalnych ustawien)

ogólnie więcej Polaków z miarę jako takimi statystykami - można spokojnie budować dobry skład w proporcjach 50-50 z obcokrajowcami

Możdżeń też dobry i też do wyciągniecia przy odrobinie szczęscia, Kowalczyk niezły na zmiennika, ponadto Matras, M. Wilk dobrze się rozwijają.
Ja dodam że Czekaj i Brud też nieźle się spisują chociaż nie mają powalających atrybutów
Odpowiedz cytując
Orson
Senior Member

Stary 02.11.2011, 21:59
Św. Mikołaj

Brud jako zmiennik jest ok, nie stroi fochów a zawsze się przyda w razie kontuzji
Czekaj to samo ale tylko na OŚ (na OP tragedia), Nalepa trochę gorzej ale zawsze wychowanek konieczny do Ligi Mistrzów
Odpowiedz cytując
Pawlolek
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 02.11.2011, 22:05
arrosmay napisał(a):Wyświetl post
W 2 tygodnie 4 sezonu :O Niezłe tempo narzuciłeś
Większość meczów to urlopy. W sumie gram sam tylko europejskie + mecze topowe. Nudzi mnie patrzenie, jak się uganiają za piłką z Zagłębiem.

Co do kolegów wyżej, to serio na naszych rodzimych zawodnikach można coś zbudować. Cel - wygranie LM 11 Polakami w meczu finałowym haha. A na ten czwarty sezon, to domknięta kadra nie powiem... prezentuje się dobrze. Póki co w Europie 1/8 LE (2. sezon, odpadłem z Wovles) i 1/16 LM (3. sezon, Barca).
Odpowiedz cytując
Orson
Senior Member

Stary 02.11.2011, 22:11
Pawlolek napisał(a):Wyświetl post
Większość meczów to urlopy. W sumie gram sam tylko europejskie + mecze topowe. Nudzi mnie patrzenie, jak się uganiają za piłką z Zagłębiem.

Co do kolegów wyżej, to serio na naszych rodzimych zawodnikach można coś zbudować. Cel - wygranie LM 11 Polakami w meczu finałowym haha. A na ten czwarty sezon, to domknięta kadra nie powiem... prezentuje się dobrze. Póki co w Europie 1/8 LE (2. sezon, odpadłem z Wovles) i 1/16 LM (3. sezon, Barca).

Pawlolek

w zasadzie mam identyczne wyniki
plus oczywiście absolutna dominacja w lidze
dlatego tez za pół sezonu w grze dodadzą mi się inne ligi

ps.
Chyba, że się wkurzę, kupie Rybusa, Żyro (za około 3-4 mln euro i będzie prawie cala jedenastka), problem przynajmniej u mnie jest tylko z porządnym rozgrywającym - ofensywnym pomocnikiem albo wysuniętym rozgrywającym, ciężko naprawdę dopiero polskiego grajka znaleźć
a co do bramkarzy to kupować Słowika z Jagiellonii - on i Kurto dają naprawdę duży spokój na bramce.
Odpowiedz cytując
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.11.2011, 22:27
Ja narazie do LM awansowałem po horrorze z Glasgow Rangers. W pierwszym meczu na wyjeździe w 45min. Iliev drugą żóltą zarobił. W drugiej połowie Szkoci przycisnęli no i strzelili 2 bramy, ale w ostatniej minucie miałem karnego po rajdzie Meliksona, no i 2-1. W rewanżu szybko strzelił Bunoza z rożnego (już 8 goli w sezonie z główki ma) no a potem kilka oni akcji kilka ja, ale utrzymałem. W grupie mam CSKA, Chelsea i Leverkusen. Pierwszy mecz przegrałem z CSKA na wyjeździe 3-2, mimo że prowadziłem 1-0 długo.
Superpuchar wygrałem 3-1 z Legia, w lidze narazie 2 jestem.
Wykupiłem Nuneza(wymiata u mnie jako długodystansowiec) i Bitona.
Gram bardzo ofensywną taktyką, dużo strzelam, ale dość dużo tracę też.
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Stary 02.11.2011, 22:29
U mnie w Wiśle Czekaj gra naprawdę dobrze, wystawiam go w podstawowym, zbiera najwyższe oceny ze wszystkich środkowych. Kupiłem też Celebana na prawą obronę, chciałem Wasilewskiego, ale nie byłem w stanie sprostać jego oczekiwaniom finansowym. Ogólnie chcę z Wisły w miarę polski klub zrobić. Do ataku udało mi się kupić Laminę Diarrę z Partizana, 170k euro, bo był wystawiony na sprzedaż.
Odpowiedz cytując
Orson
Senior Member

Stary 02.11.2011, 22:36
jcts - u mnie w grze Nunez skończył w Sheriff Tyraspol, straszne wahania formy, a co do Bitona miałem wrażenie, że znajde wielu lepszych napastników - sprawdź Gawlika z Ruchu (ale nie wiem czy on nie był newgenem u mnie, musze sprawdzic)

xanti1906 - Czekaj dobrze się zapowiada, po trzecim sezonie koniec rozwoju, w zasadzie tylko odbior i krycie ma na dobrym poziomie, na ekstraklase wystarczy, na puchary za słabo
Odpowiedz cytując
Rudi5555
Member

Stary 02.11.2011, 22:45
Całkiem u mnie nieźle spisuje się Danch. Ponad to udało mi się sprowadzić Colina Coosemansa naprawdę świetny. Nie puścił bramki w 4 kolejnych meczach w lidze. Ponad to Vaughan bardzo dobry napastnik. Staram się skupować perspektywicznych Polaków.
W pierwszym sezonie awans do LM po wygranej z Dinamo Zagrzeb. Grupa: Lyon,Man C i Real. 0 zdobytych punktów No i oczywiście obronione mistrzostwo z przewagą 2 pkt. nad Polonią i 4 nad Śląskiem
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Stary 02.11.2011, 23:17
Też Dancha chciałem kupić, ale Górnik stawiał zaporową cenę i zrezygnowałem. Do LM awansowałem bezproblemowo, z małą przygodą na początku Wysłałem zawodników na urlopy źle sprawdzając datę meczu z Dudelange. W efekcie pierwszy mecz na wyjeździe zagrałem składem ME i przegrałem 3-1, u siebie jednak po powrocie pierwszego składu wygrałem 6-0. Moja grupa to Barca, OM i Rubin, więc liczę przynajmniej na dalszą grę w LE.

Orson - sam jestem zdziwiony jak mało błędów popełnia Czekaj, ale jestem świadomy, że na dłuższą metę nie rozwinie się w czołowego obrońcę świata Niech gra jak najdłużej, a ja będę miał więcej czasu na znalezienie naprawdę solidnego środkowego.
Odpowiedz cytując
Evil_
Senior Member

Stary 02.11.2011, 23:22
słuchajcie, o co chodzi z tym długiem Wisły na początku gry? :/
i muszę powiedzieć, że Biton naprawdę wymiata
Odpowiedz cytując
Rudi5555
Member

Stary 02.11.2011, 23:34
xanti polecam ci Darnela Situ jeśli masz wystarczająco funduszy lub N'Gorana. Jest tani i w miarę solidny.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 03.11.2011, 00:17
Evil_ napisał(a):Wyświetl post
słuchajcie, o co chodzi z tym długiem Wisły na początku gry? :/
To ten "mityczny" dług. Ustawiłem go w ten sposób, że trzeba go spłacić w razie odejścia Cupiała z klubu. W sumie zgodnie z rzeczywistością, bo jeśli ktoś pamięta negocjacje z Kitą, to wtedy Cupiał doliczał ten dług do wartości klubu.

http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8163
Przypominam o tym temacie. Widzę, że coraz więcej osób gra (widać, że crack wyszedł ), więc liczę na uwagi.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Jacha
Member

Od: 08.2010

Stary 03.11.2011, 01:13
Crack działa?
Odpowiedz cytując
someonewisp
Banita

Od: 09.2009

Stary 03.11.2011, 01:55
Tak i działa wybornie (znalazłem wersje, którą nawet nie trzeba instalować i działa bez Steama). Do znalezienia na stronach z torentami.
Odpowiedz cytując
szczepek19
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 03.11.2011, 10:50
ledwo się uporał Skidrow z crackiem do 12.0.3 to teraz będzie się mordował do 12.0.4 właśnie dziś wyszło uaktualnienie
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
Odpowiedz cytując
someonewisp
Banita

Od: 09.2009

Stary 03.11.2011, 12:06
Ale bez tej łatki można grać, ona nic poważnego nie naprawia...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 03.11.2011, 14:21
macie moze najnowsze trykoty Wisły ?
szukam na sortitusi ale w .... duzo przeglądania

i teraz pare pytań :
dopiero wczoraj uruchomiłem grę, pierwszy dzień trwał mi jakies 3h zanim poklikałem gdzie sie da, zrobić pierwszą taktyke tez chwile trwało, bo jak kliknąłem gdzięs w zupełnie inny wątek niż kreator to gubiłem wszystko co zrobiłem

Mam pytanie czy Wy tez tak macie, szczególnie Ci co grają na orginałach bo nie zdziwie sie jak wersja piracka czymś sie będzie róznić. Otóż mityczne niby 36 sposobów rozmowy czyli tam gdzie są style :Asertywny etc
Otóz w interakcji z piłkarzem mam moge kliknąć na 1 z 6 ale w każdym mam takie same 2 odpowiedzi. Też tak macie ?
Gram w FM od chyba Cm2 ....a, a ten jest pierwszym w którym sie gubie.

E: jakimi gracie treningami ? Ja pierwszy raz chyba ever staram sie tworzyć wszystko sam, bez podpowiedzi etc, trening taktyka i wszelkie inne badziewie. Zobaczymy co z tego wyjedzie.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 03.11.2011 o godz. 14:26.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów