|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
kolega jezdzi na Manchester City to za bilety daje srednio 40-70 funtow ...( ps) piszac teraz ten post zadzwonilem do niego bo jedzie do Londynu na ta tarcze dobroczynnosci czy jak to tam zwal(superpuchar) - Manchester UTD - Manchester City ... odleglosc okolo 300km ... City dostalo 28.000 biletow - 44 czy 48 funa bilet + parking 26funtow ... dziekuje dobranoc - kazdy narzekający na ceny biletow na Wisle powinien od razu w ryj zalapac - albo poszukac se pracy jeszcze legenda funta) 18£ = 82zl - mecz w 3 lidze 25£ = 112zl mecz trzecioligowej druzyny z np.Liverpool B 40£ = 180zl bilet na City z malo atrakcyjnym rywalem 70£ = 320zl mecz na City ( hitowy) 48£ = 215zl mecz na superpuchar na ktory trzeba jechac 300km teraz se policzcie ile jest meczy w anglii i jaka wielgachna kwote fan przeznacza na hobby jakim jest kibicowanie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Mam do Was pytanie. Chcę zabrać pewną osobę na mecz z APOEL-em. Ta osoba posiada KK, jednak tej osoby nie ma do 15 sierpnia. Czy jest możliwość kupna biletu 10 sierpnia bez jej obecności i bez KK na jej pesel? Z góry dzięki za odpowiedź.
Do CMSNero:
Powód: cytat
Ostatnio edytowane przez delukas96 : 06.08.2011 o godz. 09:41.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Pisała, pisała oficjalna tylko usunęli to.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
puchar ligi , puchar angli i premier nie liczac europy - zakladam 25 meczy na runde ( a jest wiecej) srednia biletow na poziomie 55 funta = 1375funtow co dla calkiem sporej grupy ludzi jest miesieczna pensja a dla wiekszosci ludzi ktorzy nie maja wsasnego biznesu jest to jakies 3 tygodnie pracy ..... bilet na Wisle kosztuje .... 3-4-5h pracy ps) zakladam ze te 8-10zl za godzine idzie zarobic juz w Polsce wszedzie...( |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
kolego radzę, wrócić do polskiej szarej rzeczywistości, bo u nas nie żyje nam się tak dobrze jak wam ..
biorąc nawet przelicznik 4:1 a powinien być większy ( dzieląc ceny ) 18 zł za bilet na mecz ligowy ? tutaj musisz dać ok 40 zł na hitowy mecz 70 funtów City np z Chelsea ? u nas tyle samo zapłacisz po przeliczeniu cen ale na Legię co do poziomów meczu nawet nie muszę pisać, bo nie ma nawet co porównywać .. te Twoje wyliczenia są z du..py wzięte i zero obiektywne a 8-10 zł na godzinę u mnie to może dostanę ale brutto w porywach |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Tak kur.. , porównuj ceny biletów w Anglii do tych w Polsce. Już nawet nie chce mi się poruszać sprawy zarobków ale jaki poziom ligi u nas a jaki u nich. Liga angielska to najlepsza liga na świecie więc bilety muszą być wysokie. A ich ceny sprawiły że fanatycy oglądają mecze w pubach a frekwencje robią turyści. Ja bym nie chciał żeby tak było u nas nawet za cenę sukcesów...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
idac za tematem ze poziom itd. to te 1375funtow co trzeba dac zeby ogladnac te 25meczy na runde po 55funta to daje dla klubu 40 milionow funtow przychodu z biletow liczac tylko 30.000 ludzi na kazdym meczu - do tego masz karte czlonkowska i placisz 18funtow na rok ktora daje tyle ze jak sa jakies wolne bilety to leci mail do wszystkich co nie kupili ze moga kupic taniej , przewaznie sa stadiony zapelnione wiec mowa o turystach jest z dupy - bo o ile rozumie 15.000 turystow na UTD to bez jajec ze na Stoke ida turysci , ani klub z tradycjami ani miasto do zwiedzania ...(
i do tych 40mil funtow z biletow dochodza jeszcze puchary oraz cala reszta - teraz se wyobraz jaki bylby poziom w Polsce jakby Lech , Legia czy Wisla generowala po 100milionow funtow przychodu z samych biletow i dnia meczowego - Robinio czy Ronaldinio nie bylby zadnym problemem...( ale fakt ze podejscie do tego zmienilem jak z Polski wyjechalem i zobaczylem jak to moze inaczej funkcjonowac
Ostatnio edytowane przez CMSNero : 06.08.2011 o godz. 13:53.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
a propos biletów na APOEL byłem dzisiaj ok 12 i zero kolejek także póki co można śmiało iść po wejściówkę i zaoszczędzić czasu
Pozdrawiam!![]() "...KRAKOWSKA WISŁA TO NASZ KLUB, POTĘŻNY I WSPANIAŁY..."
"...SIEDZIBĘ DAŁ MU STARY GRÓD, ODWAGĘ ORZEŁ BIAŁY..." "...NIECH CHWAŁA TWOJA WIECZNIE TRWA..." "...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..." "...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
zapomniałeś dodać, że 6-10 sierpnia tylko karnetowcy więc dlatego nie ma kolejek
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
A nie jest tak, że wyłączność na zakup karnetowcy mają tylko dzisiaj? Od jutra mogą kupować wszyscy z tym, że tylko na miejsca nie objęte rezerwacją dla karnetowców?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 06.08.2011 o godz. 14:33.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A tak z ciekawości. Mając karnet powiedzmy na D można kupić w przedsprzedaży bilet na inny sektor ?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Owszem ale jakby nie było trochę karnetów na pewno sprzedaliśmy więc i tak to info dla posiadaczy karnetu jak najbardziej przydatne aby nie trzeba było później w "ostatni dzień" stać w kolejkach
![]() ![]() "...KRAKOWSKA WISŁA TO NASZ KLUB, POTĘŻNY I WSPANIAŁY..."
"...SIEDZIBĘ DAŁ MU STARY GRÓD, ODWAGĘ ORZEŁ BIAŁY..." "...NIECH CHWAŁA TWOJA WIECZNIE TRWA..." "...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..." "...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..." |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Tak można kupić
![]() Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
a jak osoba której chce kupić bilet nie ma KK ? to bez jej obecności na pesel można kupić ?
![]()
TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !! !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
Musisz posiadac KK by zakupić bilet
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 06.08.2011 o godz. 14:50.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie chłopaki. Może kumpel kupić mi bilet w Krakowie. A ja przyjezdzajac do krk w dniu meczu wyrabiam sobie karte kibica i wchodze na legalu na mecz z biletem i karta? Bo teraz karty kibica sa obowiazkowe. Czy musze jechac osobiscie kupic bilet z karta kibica? I czy on moze kupic bilet dla mnie bez karty kibica i czy musi podac moje dane?;d heh;p sory wiem ze chaotycznie i wogóle ale sorki
Czekam na odpowiedz! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
info z głównej strony: "Uwaga: Na meczu z APOEL-em Nikozja Karty Kibica nie są obowiązkowe, ponieważ jest to spotkanie w ramach rozgrywek organizowanych przez UEFA."
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Za oficjalną:
Uwaga: Na meczu z APOEL-em Nikozja Karty Kibica nie są obowiązkowe, ponieważ jest to spotkanie w ramach rozgrywek organizowanych przez UEFA. Jeśli jednak posiadasz już Kartę Kibica lub mają ją osoby dla których chcesz kupić bilety, weź je ws.zystkie ze sobą, idąc do kas po wejściówki. Tak więc KK jest potrzebna tylko na rozgrywki krajowe, jak idziecie na puchary to wystarczy imię nazwisko i PESEL ![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
czyli moge kupić kumplowi bilet majac tylko jego numer pesel czy nie ? bo tam informacja na głównej nie jest jednoznaczna...myśle, że wiele osób ma problem z jej interpretacją
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ok. dzięki
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
Sam się kłóciłem ze znajomymi że KK tylko na lige, a spiker "od dzisiejszego meczu, kazdy kibic który chce oglądnąć mecz przy R22 musi posiadać KK" |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jest możliwość kupienia biletu przez internet? Ide na studia do Warszawy i nareszcie moglbym pojechac od czasu do czasu na mecz. Karte kibica wyrobił był na miejscu ale potem jest problem z kupnem biletu, bo może w dniu meczu już nie być...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Co daje - Wisła: 40 zł x 25 meczow (bo tyle liczysz w rozgrywkach ang) = 1000 zł Legia: 60 x 25zł = 1500 zł Takze cenowo naprawde nie odstajemy nawet od Anglii... Oczywiscie przyjmujac proporcje. W Polsce tez wiele osob zarabia mniej niz 1500 zł wiec na te 25 meczow nie zarabia w kilka h jak to pisales wyzej. To tez jest miesiac tyrki A juz nie wspominam o poziomie sportowym Cytat:
Tak mysle, ze skoro klub nie wprowadza sprzedazy internetowej to moze by wynajal na stadionie "przetrzymywaczy" KK. Nie masz znajomych w Krakowie to dajesz takiemu "przetrzymywaczowi", ktory siedzi w Strefie Kibica Karte i jak chcesz bilet to do niego dzwonisz i CI wszystko zalatwia. "troche" klub postepuje nie fair wobec osob z poza Krakowa
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 06.08.2011 o godz. 16:02.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dzięki. Szkoda wielka. Niektóre kluby posiadają taką opcje z tego co sie orientuje. W takim razie ktoś z forum mi pomoże
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Chwila, bo już sam nie rozumiem - jeśli nie posiadam karnetu, to mogę jutro kupić bilet na mecz z APOELem, czy dopiero od 10 sierpnia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Wolna sprzedaż biletów jest od 10 sierpnia ( środa).
![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|