|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No jak my będziemy walczyć z pogodą a nie grajkami APOEL-u to faktycznie może być cięzko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Slovan pojechal i sie nie posral ,zremisował 0-0 da sie?da sie ,Apoel pewnie rzuci sie od 1 minuty do odrabiania strat ,ale im dluzej nie strzela bramki tym gorzej im sie bedzie gralo.Dyscyplina taktyczna ,tego musza pilnowac nasi,to oni musza gonic wynik i jeszcze jedno ,oni tez nie sa ze stali po hura ataku u nas pozniej troche spuchli ,a w trybie meczowym to oni nie sa,uwazam ze damy rade.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie, im dłużej nie strzelą tym gorzej będzie się im grało, a jak dostaną od nas bramę to mają 3 do strzelenia więc przynajmniej do 70 min będą musieli grać ostrożnie z tyłu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
im bliżej do awansu tym bardziej widać ilu osobom LM byłaby nie w smak...
do boju Wisełko! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nasi też z APOEL-em grali jakby mieli betonowe buty, wcale na Cyprze nie musi być gorzej, no ale wiem..warunki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() bo ja tylko bledy obrony i ze cztery pudla cypryjczykow ,a tak to raczej glowa w mur,w Bratysławie to tak ,ale po tym jak strzelili na 1-0 ,Slovan sie odkryl i dostal pare kontr,mam nadzieje ze my nie bedziemy zmuszeni do ataku pozycyjnego i to my pierwsi ich zkontrujemy i ustalimy warunki gry na boisku |
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jak awansujemy to i tak będą głosy że Apoel był lepszy...
kibiców to mają dobrze jebniętych http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...Auschwitz.html
Ostatnio edytowane przez dobra_bestia : 20.08.2011 o godz. 14:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Słaby argument Nikt tutaj chyba nie demonizuje warunków pogodowych.Raczej wskazuje się go jako jeden z wielu czynników wpływających przebieg gry , który raczej będzie po stronie rywali. Oczywiście najważniejszym czynnikiem jest poziom piłkarski , a czy będzie on po naszej stronie to się przekonamy we wtorek. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Awans Wisly do LM jest wielu osobom w polskiej pilce bardzo nie na reke i ten awans bedzie ich w .... bolal. Zaczynajac od PZPN-u poprzez stare pierniki bedace kontynuatorami "polskiej mysli szkoleniowej (Piechniczek, Engel, Gmoch) konczac na obrazonych "gwiazdorach" (Kosowski) i burakach z Poznania
![]() Tym bardziej Wisla musi awansowac, przede wszystkim dla siebie ale tez by pokazac innym "takiego chuja" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niech sie wali Kosa na pysk ,zawsze patrzyl kto da wiecej ,nigdy nie utozsamial sie z klubem ,zwykly wyrobnik i materialista
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Bramka na wyjeździe bedzie dla Nas kluczową ,wiec mam nadzieje ,że nasi pilkarze nie beda w tak zalosny sposób wykonywać rzuty rożne. Własnie corner lub jakis staly fragment gry moze byc dla nas zbawienny ,wiec niech nasi sie postaraja i nie lekcewaza tak latwo szansy na gola.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No chyba zdaja sobie z tego sprawe ze nie tylko autobus ,najlepsza obrona jest atak,mam nadzieje ze w podswiadomosci nie beda mieli zakodowane tylko bronic
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ciekawe co powiedzą po rewanżu jak awansujemy do LM i co powie Jacuś he he he Gmoch ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Uwaga, teraz będzie przykład NEGATYWNEGO scenariusza
![]() Wszyscy chwalą Maaskanta, że bardzo doświadczony i mądry i Wisła nie przegrała 5 meczu w walce o CL. Tymczasem Maaskant nigdy nie awansował jako trener do CL i nigdy nie prowadził w niej zespołu. Możliwe więc, że 1. Wisła nie wejdzie do CL 2. Wisła wejdzie do CL. Tak czy owak, w pucharowej grupie będziemy dostawać baty (bo na pewno nie zrobimy takiej furory jak Lech), bo Wisła nie jest mocną drużyną. Budowana w rok zostanie rozpykana przez doświadczone ekipy. A ponieważ Wisła będzie grała na dwóch frontach, będzie trudno. W grupie będą baty, to morale nie będzie wysokie. Będą porażki w lidze, Lech (albo inni) będą nam odjeżdżać. Zawodnicy i trener nie poradzą sobie z tym, Mistrzostwo zacznie odjeżdżać. I w ten sposób nastąpi dymisja Maaskanta, który swoje zrobił - zapracował na swoje nazwisko i pójdzie do innej ekipy. Podobnej do Wisły, by awansować do pucharów, albo do jakiejś lepszej. Także tak wygląda na dziś scenariusz ;> |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
nicolas najżałośniejszy kibic jakiego widziałem tacy prostacy też są potrzebni;]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() Aha czyli grajac i przegrywajac na OT z Manchesterem United spadnie morale druzyny? Wiekszej głupoty nie słyszałem. Przegrywajac z Karabachami to morale moze spasc a nie z takimi zespolami (bo tylko takich mozemy dostac) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mówię, że mogą być baty nawet w Lidze Europy. W grupie, czyli albo tej albo tej.
Poza tym, mam gorszy humor, nie utożsamiam się do końca z tym przykładem negatywnego scenariusza. Ale jest to prawdopodobne. Niech więc moderatorzy się nie rzucają, że trolluję <troll face>. To jest dyskusja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Nie mam pojęcia po co napisałeś tego posta. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A po to, że wszystko jest możliwe. Nie traktuj tego w kategoriach absurdu. To, że Cupiał odejdzie jest chyba najmniej prawdopodobne. Mój post mieści się w temacie, a że ma inny wydźwięk, to nie powinien być zarzut. Ja wiem, że teraz się nakręcamy na forum. Tylko merytorycznie, a nie, że agresja, urażona wiślacka duma, brak poczucia dystansu, przeświadczenie o wielkości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Mogą, a nie muszą, skończ przeżywać.
Z każdy można wygrać jak i przegrać. Czy zremisować, nawet z najmocniejszymi. Twój tok rozumowania to człowieka bez wiary. W sporcie rózne rzeczy się dzieją, tym bardziej w piłce. Wchodzimy do LM i jedziemy na pełn.. ....ie, bez presji i to najważniejsze, na luzie i robić swoje i malo ważne czy to Manchester czy Helsinki. Po prostu kolejny mecz, przegramy? zdarza się, zremisujemy? fajnie, wygramy? super. Ważne żeby była walka na całego. Jak my będziemy się bać bo wielki Mencieśter przyjeżdza no to k.. stańmy ramię w ramię z jakimś Startem Otwock. My jesteśmy Wisła i za nią stoi dziesiątki tysięcy fanatycznych kibiców i gówno nas obchodzi czy to Meńcieśter czy Balcielona. jak tu przyjadą to nie pstrykac im zdjęc, robić wymiany koszulek po meczu, tylko grać swoje i nawet nie spojrzeć na nich po końcowym gwizdku po czym zejść z murawy (a nie tak jak niektórzy reprezentanci Polski po kompromitacji 6-0 z Hiszpanią prosza o koszulki Xaviego) . Wstyd i hańba. Serce mi krwawiło widząc tych błaznów z orzełkiem na piersi proszących się o koszulki. Kompromitacja dla Narodu Polskiego, wszyscy oni powinni być dyscyplinarnie wiadomo co. Nie chce tego widzieć u nas, nie chce by któryś z piłkarzy Wisły wbijał mi nóz w serce. Bez żadnego respektu i szacunku podchodzić do takich zespołów. O kibiców się nie boje bo wgnieciemy ich w ziemię i tych ich turystów plazowych na trybunach, ważne żeby piłkarze nie byli ciotowaci i robili w gacie bo Rooneye i inne przyjechały. Być chamami z pianą na mordzie i pokazać im miejsce w szeregu, choćby mecz mial się skończyć 3-0 dla nich , to nie bez walki! Niech sobie nie myślą że Wisła uklęknie przed nimi, usiądzie na murawie i będzie robić im zdjęcia a oni będą kolejne bramki strzelać.
Ostatnio edytowane przez CH. : 20.08.2011 o godz. 15:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
ach te kryptozydki
![]()
derr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Siejesz zamęt a nie masz nic ciekawego do napisania. Odpuść sobie i nie trolluj. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dla autorów czarnych i negatywnych scenariuszy, krytykantów i frustratów mam propozycję by przy okazji następnego meczu ruszyli dupy sprzed komputera, wzięli szaliki (mogą być nawet te z logiem SA), ubrali czerwone koszulki i wreszcie to przeżyli.
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kosowski traci resztki szacunku . Już nawet nie chodzi o ten wywiad bo tutaj jedynie typował wynik a nie jak Żewłakow życzył zwycięstwa Apoelowi ale mam na myśli jego zachowanie przed meczem i po w trakcie studia .Siedział jak obrażona panienka i tylko najeżdżał na Wisłę .Prawdziwy Wiślak to Żuraw, Kosa to był świetny piłkarz ale łasy na kasę więc chyba już teraz nikogo nie dziwi czemu Cupiał go wywalił z klubu.
Ostatnio edytowane przez Ciastek1 : 20.08.2011 o godz. 16:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Nie wiem czy dobry temat, a może już było ale wrzuce tu bo w sumie dotyczy ostatniego meczu w pucharach. Pojechał troche Wojtek Kowalczyk:
Cytat:
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|