|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
czy jeżeli mam kartę kibica, to kolega może mi kupić na nią bilet bez mojej obecności?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Tak, bilet zostanie nabity na twoją kartę.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
na ile dni przed meczem z Litexem rozpoczeta zostala sprzedaz biletow?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Miejmy nadzieje, że klub nie wyśrubuje cen biletów na mecz z APOELEM..
Tutaj publiczność będzie sporym atutem w meczu u siebie..a wiadomym jest, że: Wysokie ceny biletów = bardziej zblazowana publika.. Dlatego bilety powinny byc droższe o tą piąteczke maksymalnie niż na Liteks Wtedy miejmy nadzieje przyjdzie komplecik, który przynajmniej w połowie będzie wydzierał kopary przez cały mecz ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
mam pytanie odnośnie karnetu po meczu z Zagłębiem będzie dalsza możliwość zakupu karnetu? jeżeli tak to czy cena ulega zmianie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Niech mi ktoś wytłumaczy, po co ochrona sprawdza potwierdzenia zakupu biletów, które nabijane są na kartę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
a po co sprawdza legitymacje studencką skoro bez niej Pani z okienka nie sprzeda ulgowego biletu? Albo powinni sprawdzać w kasie albo przy wejściu.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kumpel będzie w połowie sierpnia w Krakowie i chciałby pójść na mecz z APOEL'em. Mieszka w Gdańsku, ma kartę kibica Lechii - czy wyrobienie w takim razie Karty Kibica Wisły będzie bez problemowe, gdy już jest w bazie innego klubu? Ktoś się orientuje?
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lety_na_apoel/
już jest cennik :O Ceny w miarę. Komplet musi być |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Można posiadać KK tylko jednego klubu - tak gdzieś czytałam, pisane było chyba również tu na forum. Ale na rozgrywki organizowane przez UEFA nie jest potrzebna KK.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak mają Kluby, które wydają Extrakasrtę. Wisła ma swoją więc możesz mieć kartę Lechii i jak masz ochotę to jednocześnie Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ceny przystępne jak na tą faze rozgrywek , nie ma na co narzekać tylko kupować. Musi być komplet. Mam nadzieje ze 10 sierpnia jeszcze będą bilety na C
![]() ![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Panowie jest jakieś ograniczenie ilości biletów które mogę kupić dla osób bez KK? są z daleka i nie ma opcji żeby w tym celu przyjechali, mając ofc ich pesele itp. Chodzi mi o 3-4 sztuki
edit: chodzi o mecz z APOELEM, ja sam mam KK ale chcę wspomóc kolegów ![]()
Ostatnio edytowane przez rutek : 05.08.2011 o godz. 18:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
rutek o ktorym meczu mowisz?..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
jaki zwyczaje panują na sektorze G
|
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No to kółko matematyczne znowu rusza !
6 lipca klub rozpoczął sprzedaż karnetów 25 lipca czyli po 19 dniach poinformował o sprzedaży 7000 biletów. Oznacza to sprzedaż 368 karnetów na dzień. Jeśli założymy, że od dnia publikacji artykułu tempo sprzedaży karnetów wynosiło 100 karnetów na dzień to w dniu rozpoczęcia sprzedaży biletów na APOEL sprzedanych będzie 8200 biletów. Jeśli założymy, że : na każdym sektorze taki sam procent (35%) posiada karnet Sektory E są równe (E21 liczy tyle samo co E22 i E23 i E24 i E25 i E26 analogicznie też piętro niższe) na każdym sektorze dokładnie połowa obecnych to osoby które kupią bilety ulgowe Wszystkie bilety zostaną sprzedane to wpływy z poszczególnych sektorów wyniosą: C_____242 982,00 zł D____ _97 587,00 zł E___ _ 605 011,50 zł F___ __ 99 506,00 zł G_____159 030,00 zł Łącznie 1 204 116,50 zł Milion dwieście tysięcy...
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 05.08.2011 o godz. 19:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Na G zazwyczaj każdy siada gdzie chce natomiast jeśli ktoś przychodzi z biletem na to miejsce to powinieneś mu ustąpić. Najbezpieczniej siadać na swoim. Co to za problem poprosić w kasie o konkretne miejsca?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A co ze zniżką dla tych którzy byli na dwóch poprzednich meczach el.LM
PS. Nie pamiętam czy już było to pytanie Pozdrawiam!![]() "...KRAKOWSKA WISŁA TO NASZ KLUB, POTĘŻNY I WSPANIAŁY..."
"...SIEDZIBĘ DAŁ MU STARY GRÓD, ODWAGĘ ORZEŁ BIAŁY..." "...NIECH CHWAŁA TWOJA WIECZNIE TRWA..." "...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..." "...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a po ile Ty byś chciał bilety po 20 zł ? i tak cena wg mnie bardzo dobra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nie po ile by chciał tylko miały zniżki być a klub po raz kolejny nie dotrzymał słowa. Bilety w rozsądnych cenach ale uważam że dla młodzieży do lat 18 powinny być właśnie w okolicach 20zł i to bez względu na klasę rywala. Jak jednak awansujemy do LM i trafimy np. na Barcelonę a najniższe ceny przywalą w okolicach 80-100zł to większość stadionu zapełnią "fani" Barcelony i kibice polskiej piłki.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skoro tak mówili to będą, widocznie na fazę grupową LE/LM
a ceny na fazę grupową tym bardziej na topową drużynę na pewno będą po 100 zł najniższe, po popyt będzie niestety x razy większy, oczywiste że zjadą się osoby z całej Polski .. ale ja akurat tego nie krytykuję, bo sam kibicuje Wiśle od 12 lat, a na meczach nie mogę być bo mieszkam 400 km od Krakowa |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ja też mieszkam 400km od Krakowa i to nie jest duży problem jechać na mecz... jak się chce to się jedzie... jak nie to się znajdzie wymówkę... wiadomo, że na wszystkie mecze się nie pojedzie ale na połowe można pojechać...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak się ma obowiązki + brak funduszy to niestety ciężko
jeśli jesteś na utrzymaniu rodziców i nie pracujesz to może nie zrozumiesz jeszcze tego w dodatku brak sprzedaży internetowej.. utrudnia też sprawę |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
odnośnie tych ulg to oficjalna nic nie napisała był to jedynie wymysł redakcji TWSD w newsie jeszcze przed sprzedażą.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ceny, jak na decydujący mecz - rozsądne. Ulgi dla karnetowców i studentów/kobiet jakieś tam są, więc źle nie jest. Jednak idąc na C/G, jeśli masz karnet oszczędzasz 20%, to nie tak mało.
Mnie natomiast ciekawi coś innego - czy ktoś ma jakiś przeciek, czy sprzedaż karnetów będzie trwać nadal po meczu z Zagłębiem Lubin? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Masa osob po 10tym sie rzuci jak wypłaty dostanie
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
licoo
pamiętam jak na Barcelonie (bilety były koło stówy ) i na C były ,,lekkie pustki"...oczywiście było dużo osób no ale na młynie zawsze trzeba się spodziwać kompletu |
|
|