|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Panowie i panie - szukam tego Środkowego i lewego obroncy. Mam do wydania 5 mln €. Sezon 2011/12 (zima). Pomozecie ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zamawiał ktoś FM 2012 w preorderze z cmrev.com? Jeżeli tak do doszły Wam już te listy dot. przelewów etc?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie doszly....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
ja dopiero kupie po premierze jeszcze zaczekam te kilka dni jak juz tyle wytrzymalem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No jak pytal nie doszly
bodaj wczoraj juz dostalem klucz na steam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8163
Uwagi odnośnie bazy danych Wisły proszę umieszczać w temacie w linku. ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wow, nowy FM to już dziś? Akurat na weekend
. Póki co jednak wstrzymam się z kupowaniem. Ściągnę z jakiegoś torrenta i zobaczę, czy mój dziadek w ogóle go podchwyci coś. Kij z 3d i tak wolę popatrzeć na "biegające" kółka (chociaż bardzo jestem ciakawy nowego trójwymiarowego trybu), ale jak mi zacznie przetwarzać dnie meczowe po 5 minut, to jednak spasuję... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]() Jak tam pierwsze mecz Wisłą? Jak się układają statystyki naszych piłkarzy na tle ligowym? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
na piratebay jest juz wersja STEAM UNLOCKED do ściagniecia
![]() kresek : wystarczy poczekać aż wyjdzie crack i gra ruszy.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 21.10.2011 o godz. 15:03.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Torrentowa wersja nie dziala, wstawia to grupa ( ? ) ktora pierw wycina zainstalowana juz ze steama gre, ale nie udostepnia cracka. To tak gwoli scislosci, jesli ktos juz chce sciagac pirata
![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szprotson napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ktoś wie kiedy mniej więcej może pojawić się crack?
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Nikt tego nie wie. Moze byc tak jak w tamtym roku ze pojawi sie MiniImage a dopiero pozniej crack. W tej chwili cracka nie ma, chociaz podobno Skidrow sie za to zabral, ale to nie jest pewne info
![]() W tej chwili lepiej wstrzymac sie ze sciaganiem z publicznych trackerow, i poczekac na scenowe wydanie ktore pojawi sie pewnie w ciagu 48 h. FM to nie jest jakas super zabiezpieczona gra. Druga sprawa ze... ta gra nigdy nie jest grywalna zaraz po wydaniu ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
w ogole to Ci ruszy? ja mam 2gb i dla FM11 to było jak dla mnie minimum ramu. Na lapku miałem 2gb ale mi fm11 nie poszedł z uwagi na słaby procek. Kresek : wiadome ze gra bedzie fajna za miesiac gdzieś ,ale ja np. dema nie ruszałem bo ligi polskiej nie było i teraz pomimo że będa bugi, sprawdziłbym z przyjemnoscia pogranie Wisełka. Do tego wyszły juz mordy i koszulki ![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Faktycznie jest "dynamiczne" wybieranie lig? ; )
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Mordy i koszulki to pewnie z poprzednich wydan bo raczej nic w tym aspekcie nie zmienili
Jak co roku zaczynam przygode z nowa czescia ok grudnia, do tego czasu mecze poprzedniczke Co do ramu... gralem 32 ligi na 2 GB wiec wiem co to zamulanie Teraz biore ile fabryka dala Dzieki Bogu moja kobieta tez gra w FM wiec bedzie znowu mi wybaczone te kilkanascie godzin tygodniowo ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no niby z poprzednich wydań, ale ja mam paczke grafiki z bodajze 09, coś 4gb wiec niektórych młodych juz nie miałem.
Tak samo, milej sie gra Wisła jak wszyscy maja identyczne zdjecia w sensie ze w koszulka Wisły etc do tego nowy/stary ulepszony image, masa nowych zer i jedynek, szał. tak,włąsnie w pyte jest to ,ze w koncu mozna dodawac i odejmowac ligi w trakcie trwania 2gb -32 ligi ? O ...., grasz metodą dzień=dzień ? ![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Grywalem bardzo dlugo
W sumie to prawie 2 lata taki styl gry preferowalem. Mozna bylo wyjsc z domu, zajac sie innymi sprawami... mam cerpliwosc od czasow Atari bez turbo Teraz mam 12 GB ale na 32 ligach z ogromna baza danych poprzestane ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piractwu mówimy NIE. 130 zeta z przesyłką to nie majątek. A jak kobita pogrywa to przez pół. Jutro rano o Superpuchar z... Legią ;>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nawet nie wspominaj
20 minut skrzeczenia a na końcu jakieś błąd i od nowa![]() Ja w FM-a, wtedy jeszcze CM - grałem lata temu, skończyłem chyba na pierwszej wersji gdzie był tryb 2d - w tym roku odświeżyłem i wersja 2011 całkiem całkiem.Co do 2012 tak jak pisałeś, tu się nic nie zmienia - na dziś to jest gra do obczajenia, zapoznania się - konkret czyli kilkunastoletnia kariera, minimum po pierwszej łatce. ps i jeszcze apel do adeptów, młodych, średnich czy starych - FM-a Nie powtarzajcie meczów.NIGDY.To psuje całą satysfakcje z gry.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 21.10.2011 o godz. 23:22.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chce sobie wkleić logopacki a tu nie ma nigdzie folderu domyślnego graphics :/
E: Gdzie? W ogóle nie widze gdzie ulokowało gre po instalacji przez Steama ;/
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 22.10.2011 o godz. 19:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@Marionh To go po prostu utwórz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=m8tJeRnLoKk
Zapowiedź wydarzeń boiskowych przed derbami? ;> http://imageshack.us/f/402/beztytuujea.png/
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 25.10.2011 o godz. 09:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja jeszcze gram w FMa 2011 skończyłem pierwszy sezon Zdobyłem Majstra ale tylko różnicą bramek nad czarnymi koszulami po 53 pkt mieliśmy WKS obronił puchar polski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Przecież symulacja od RAMu nie zależy tylko od procesora. To on jest odpowiedzialny za symulacje wszystkiego, RAM tylko przechowuje dane..
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
Zareczam przy takiej ilosci lig zauwazysz roznice.![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
czy ktoś juz rozkminił cracka ?
też jestem wyznawcą teorii WIECEJ RAMU kosztem procesora. Zresztą sam Miles o tym kiedyś pisał.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 27.10.2011 o godz. 17:30.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|