|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Naszła mnie jeszcze taka refleksja związana z naszym trenerem, że to nie jest tak, że on jest fanem akurat defensywnej taktyki czy tego określonego ustawienia. Po prostu doszedł do słusznego wniosku, że materiał ludzki, którym dysponuje Wisła, zostanie najlepiej wykorzystany własnie w ten sposób. Solidni obrońcy + kilku szybkich piłkarzy, wśród których jednak próżno szukać wybitnych techników czy mistrzów kreacji.
W nowym sezonie jak do formy dojdzie Stilic, zaskoczy miejmy nadzieję Valencia, uda się pozyskać napastnika - możemy grać zupełnie inaczej. Bo Kiko stwierdzi, że ma już większy potencjał ludzki, aby grać ofensywną taktyką. Mądry trener, który nie rzuca banałami o krakowskiej piłce i zawsze ofensywnej Wiśle tylko patrzy obiektywnie co ma i na tej podstawie przygotowuje taktykę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
każdy kolejny mecz utwierdza mnie w przekonaniu że to najlepszy trener jakiego mieliśmy o d dawna
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Może się czepiam, ale dla mnie za mało "żywy" przy linii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Lepszy taki niż skaczący jak małpa z pęcherzem Probierz.
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A co to ma do rzeczy?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Jak Junco mówił, że szukają trenera (po analizie przeprowadzonej przez jego "kolegów" czy tam osoby, którym powiedział, nie wnikam), który zajmie się naszymi mankamentami, tzn. wyprowadzi nasze najsłabsze elementy gry. I może jest tak, że Junco przygotowuje materiał pod przyszły sezon (tak, wiem - zawsze mówienie, że może od przyszłego sezonu będzie lepiej ) tym, że teraz wyprowadzi niedociągnięcia, a przy pewnie jakiejś wymianie kadry przez wakacje dojdzie do zmiany stylu gry na przykład.Tak mi się przypomniało ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ja rozumiem, naoglądał się Realu z Kroosem i Ramosem, ale bez przesady. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wg mnie jeśli pomysł z Kiko ma wypalić, to po pierwsze trzeba z nim przedłużyć kontrakt zaraz po wywalczeniu awansu do czołowej 8. Sam ostatnio w wywiadzie wspomniał, że czeka ze sprowadzeniem rodziny do Krakowa na decyzje o swojej przyszłości w Wiśle.
Myślę, że po tym będziemy widzieli więcej eksperymentów, wchodzenie z ławki nowych zawodników, szansę dla wychowanków. Tym bardziej, że wiele wskazuje na to, że na występy w EP nie będziemy mieć szans. Szykuje się duża strata do czołowej 4, nawet po podziale. A taktykę zawsze mądry trener dobiera pod wykonawców, a nie odwrotnie. Taki błąd zrobił Wdowczyk w lipcu stawiając na taktyę 3-5-2 z Urygą i Cywką w środku obrony.To nie miało prawa wypalić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
To co, mamy kopać wolne w aut? Przecież w tym klubie już każdy brał się za stałe fragmenty z takim samym skutkiem. Mączyńskiemu wyjdzie czasem naprawdę dobry wolny za obronę przeciwnika
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brlek? W czołowych ekipach za to się biorą ofensywni pomocnicy. To, że jebnąć z dystansu potrafi wiemy, dołożyć techniki, praktyka czyni mistrza?
A przepraszam bardzo z jakim skutkiem wolne wykonuje Mąka albo Sadlok, jak nie wyjebanie w aut czy poza bramkę? Równie dobrze oddają futbolówkę. Zanim Stilić wróci do pełnej sprawności fizycznej, i o ile będzie przypominał choćby w ułamku magika z dawnych lat, to miejsce na placu mieć będzie, wielkiej konkurencji nie ma. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Może się czepiam, ale ten Kiko strasznie niski się wydaje w dodatku chyba siwieje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Poza tym to Kiko a nie Kaka, ani nawet ten Kiko z Realu. Hańba! Zdrada! Zamach!
![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ściągnął też żadnego murzyna :/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
wole wykonują Ci ktorzy najlepiej je wykonują na treningach.
Wystarczy przejść się i na własne oczy zobaczyć ze potrafią. to ze kiedyś Darek Dudka bił wolne z dystansu tez nie wynikało z dupy tylko z tego ze na treningach mu po prostu "siedziało" ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
To była tylko moja uwaga odnośnie naszego trenera. Raczej nie wpływa to na jego warsztat trenerski. Po prostu lubię trenerów, którzy żyją meczem, jak Sobol, Petrescu, Simeone, Mourinho itp. Ale widzę, że niektórzy podchwycili temat do szydery. Ani to śmieszne, ani mądre.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jeszcze wasze dywagacje na temat koloru skóry podłapie GW i będzie draka heh
Ostatnio edytowane przez arth_ur : 17.03.2017 o godz. 11:07.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Należy zatem na pozycję napastnika ściągnąć rudego, homoseksualnego azjatę o meksykańskich korzeniach, lubiącego jeździć na rowerze, którym to ucieka przed prawicowymi organizacjami w połączeniu z ministrantami i księdzem na czele. Powinien on później odkryć w sobie kobietę zniewoloną w męskim ciele. Należy zatem szukać go w USA, gdzie po podpisaniu z nami kontraktu spełni swoje postanowienie po wygranej Trumpa i opuści nietolerancyjny, amerykański kurvidołek. Pogra u nas przez jakiś czas, później okaże się, że po kopulacji z arabskim uchodźcą/uchodźcami zaraził się chorobą weneryczna/chorobami wenerycznymi, jednakże na łożu śmierci przebaczy sprawcy oraz wszystkim, którzy go prześladowali, zje sałatkę od Krysi Pawłowicz, da datek na radio Maryja, pogłaszcze kota Jarosława, po czym nastąpi kremacja, dzięki czemu pozostałości po nim będą nawozić glebę, która wyda piękne owoce multi-kulti. Film o nim nakręci Holland, która w przyszłym roku dostanie za niego Oscara, a my dodatkowo wyślemy go na Eurowizję. Mainstreamowe media wpadną w zachwyt, PR będzie zacny, a zmięty Miga straci robotę, gdyż dalsze oczernianie tolerancyjnej Wisły spotka się z ostrą reakcją homopozytywnego Michała Pola.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przecież to nie jest murzyn...to kawa z mlekiem.
ABGwislakABG I like it ! ![]()
Ostatnio edytowane przez Dariook : 17.03.2017 o godz. 12:57.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Prędzej cappuccino ABGwislakABG eee jeszcze musi umieć wbiegać po schodach
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
"Fatalne zmiany","Kiko out"
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Znów mecz odkręcają zmiennicy ; )
Do zmian bardziej trzeba mieć farta, ale cieszy bardziej, że je mamy wreszcie. I farta i zmiany |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Żre mu
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Kiko Ramirez, zwany też "policzkiem dla polskich trenerów" w rzeczywistości leje ich na odlew z liścia i patrzy czy równo puchną.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.03.2017 o godz. 02:02.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|