|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
znalazłem dziada
![]()
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 07.04.2012 o godz. 21:01.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Spodobał mi sie Spartacus na HBO i wg. postu Huntera wiem czego szukać aby ogladać od początku
Pozatym niezły sie wydaje SUITS. Ale nadal nie ma czym zapełnić luki po BREAKING BAD i WALKING DEAD. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
hunter, luke1906
dzięki kurza twarz, przez Was spędzam całe święta przed TV oglądając jeden odcinek za drugim i nie mogę się oderwać ![]() mowa oczywiście o "krwi i dupczeniu" ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja póki co pykam od początku:
Spartacus: Blood and Sand Wreszcie coś ciekawego. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
a ja przez święta, wpadłem na ciekawy serial Shameless
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Luu... : 09.04.2012 o godz. 18:19.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ogladal ktos serial Terra Nova? Orientuje sie ktos czy powstanie 2 seria?
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
nie wiem czy juz ktos wspomnial, ale leci juz 2gi sezon The Killing.... nie ma nowej historii, kontynuacja 1go
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Serial skasowany.
Tutaj przydatna lista http://eztv.it/showlist/ ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Co do "Terra Nova". Na razie przyszłość serialu nie jest znana. Dotychczasowa stacja (FOX) nie jest zainteresowania kupieniem licencji na emisję 2. sezonu. Producenci toczą jednak rozmowy z innymi kanałami, a zainteresowanie podobno jest. Czas pokaże, czy coś się z tego "urodzi", czy pójdzie oficjalna informacja o anulowaniu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
mam pytanie do tych co ogladali Walking dead ,dlaczego w 2 sezonie w 12 odcinku {ciach ciach ciach ciach... spojlery } ;-)
Powód: spojlery
Ostatnio edytowane przez rav : 10.04.2012 o godz. 14:08.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
jak ktoś nie ogladał to serial jest o cofnięciu sie w czasie do czasów dinozaurów, gdzie ludzie budują osadę. No i oczywiscie w ....e techniki przeniesli ze sobą a na koniec to juz dinozaury {ciach ciach spojlery}. Syf. Powód: spoilery
Ostatnio edytowane przez rav : 10.04.2012 o godz. 14:09.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie wyżej, może lepiej bez spoilerów tutaj? Usuńcie wasze posty, albo ukryjcie jakoś.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Oglądał ktoś serial Fringe (chyba tak to się pisze)? Jakieś opinie?
Ja po raz kolejny polecam Supernatural (od 4 sezonu serial staje się przezajebisty ).Grę o Tron zupełnie inaczej się ogląda gdy przeczyta się całą sagę. Powycinali tyle wątków, że c*uj mały. Ale nie zmienia to faktu, że serial jest mega ![]() Polecić mogę jeszcze dwa hiszpańskie seriale: El Internado i El Barco. Przyjemnie się ogląda ![]() ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
rav jak juz edytowałes to mogles np zmienic kolor czcionki(biły czcionke zmniejszyc itp a nie usunac kawalek posta
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kończe po mały Spartacusa Blood And Sand, i rozglądam sie za kolejnym sezonem czyli Bogowie Areny.
Ale on ma tylko 6 odcinków ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tak, bo to prequel. Potem idzie Spartacus: Venegance
"Krew i dupczenie" miażdźy system, zajebisty serial ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na C+ zarzucili jakoś nowy serial:
Krew z krwi. http://www.canalplus.pl/film-krew-z-krwi_38036 http://www.filmweb.pl/serial/Krew+z+krwi-2012-640247 można zerknąć, dziś o 22:00 powtórka 1 odc. na C+film ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dopiero teraz jak obejrzałem wiecej odcinków wiem o czym mówisz. Ta Viva B. to największa suka w serialu heheh Szkoda głównego aktora... Nie lubie zmian aktorów. Szkoda chłopa. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
polecam WYKLĘCI trzy sezony, nie można się przy tym nudzić, super serial
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miałby ktoś jakąś rozpiskę jak idę w tym roku seriale ?
Kiedy który sie zaczyna ? edit: Breaking Bad sezon 5 - zaczyna się od 15 lipca.
Ostatnio edytowane przez julo : 01.07.2012 o godz. 07:47.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obejrzałem Homeland sezon 1 i moim zdaniem serial jest całkiem dobry. Z każdym odcinkiem się rozkręca.
Jedyny moment kiedy tandetą mi bardzo zaleciało to telefon córki w ostatnim odcinku... Tutaj strasznie po bandzie polecieli i mega sztucznie, typowo amerykańsko wyszło. We wrześniu chyba ma być 2 sezon, zobaczymy czy utrzymają poziom czy zakończę przygodę z Homeland. Po Waszych opisach biorę się teraz za Breaking Bad. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie skończyłem oglądać "Once upon a time". Ogląda się nieźle i fajny pomysł na scenariusz. Jedyne co mnie wkurza, to gra Jennifer Morrison. Ale to już chyba moje uprzedzenie, bo w Hausie też mnie irytowała. Niemniej jednak, polecam
![]() ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Będzie także trzeci sezon. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sporo nowości będzie jesienią, inna sprawa ile z nich będzie się nadawało do oglądania i przetrwa kilka odcinków na antenie... Na początek dwanaście wstępniaków, reszta w najbliższych dniach:
=> Revolution => Chicago Fire => Animal Practice => Guys with Kids => 666 Park Avenue => Last Resort => Nashville => Arrow => Emily Owens M.D. => Beauty and the Beast => The Mob Doctor => The Mindy Project |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Jericho
The walking dead Falling skies cos jeszcze w tematyce konca swiata polecacie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fringe, może nie dokładnie koniec świata, ale coś w ten deseń.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za oceanem Comic-Con, czyli takie mistrzostwa świata dla fanów seriali ;-)
Garść informacji z pierwszego dnia imprezy: -> Panel Dextera (+ bonus, dwie pierwsze minuty 7. sezonu!) -> Panel serialu "Psych" -> Panel serialu Beauty and the Beast (NOWOŚĆ) -> Panel "Nikity" -> Panel "Elementary" (współczesna wersja Sherlocka Holmesa) -> Inne warte uwagi newsy z Comic-Con |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|