|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Moze ty napisz ze zrozumieniem? Bo ja odczytalem to podobnie jak Danpe.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Jeśli ktoś życzy Lechii zwycięstwa po tych przekrętach które nam wczoraj zaserwowano musi być niespełna rozumu. Ta sytuacja może nas doprowadzić do pozostania w dolnej części tabeli, więc niech przegrywają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Akurat do nas to się ma nijak. Jedyne co, to np. Termalica straciła już szanse. W naszym przypadku nic się nie zmieniło, bo czy Lechia wygra, przegra, czy zremisuje, my nadal musimy wygrać.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Praktycznie tak ale teoretycznie jeszcze wczoraj istniał wariant awansu po remisie z Zagłębiem. Tak więc ten punkt zmienia bardzo dużo w ilości ewentualnych rozstrzygnięć. Jest to zwykłe s....ysyństwo. Na miejscu Termaliki już stałbym pod sądem z pozwem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
zaraz ruchowi oddadzą pkt i Lechia wygra to my możemy sobie najwyżej zagwizdać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
...i tyle ! Nie siejcie zamętu! Jedziemy z kretami i jazda z górną siódemką!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
zaraz się zbieraj na mecz !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nick usera, który wstawił ostatniego posta podsumowuje całą sytuację.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zaraz sie okaze ze Naczelny Sad Administracyjny bedzie musial sie tym zajać, wyrok juz w 2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja czekam na wyrok Trybunału Konstytucyjnego.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
wszyscy na meczu to i w korupcyjnym temacie cicho, ojebali nas bez mydła i tyle w temacie..
jebać pzpn jebać rudego |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Moze ktos nagrac w tv i udostepnic video ze spalonym?
Sedziowskie mendy odebraly nam w tym sezonie przynajmniej 9 punktow i to wedlug warszawskich weszlakow wiec musialo byc wiecej |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Taką bramkę strzelił man Nikolic i wszyscy mówili o spalonym, teraz była taka sama sytuacja tylko na naszą niekorzyśc i wszyscy narzekają na sędziów. Spalony niestety był
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
dopoki te dwa pedzie z Wa-wy beda placili i trzymali za pysk media warszawskie, Pzpn, i komicje Legii - to mozemy sobie tylko pogwidzac ,,to panstwo w panstwie - a PLKARSKI POKER to pikus przy ty,m , w takim krajju zyjemy i proponuje to sobie uswiadomic , zrobimy tyle na co nam 7egia pozwoli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Szczerze powiem że ciężko było zobaczyć czy był spalony w zwolnionym tempie w powtórce (bez stop-klatki) a co dopiero na żywo w realnym tempie, także za to aż bym się tak nie przyczepiał.
Natomiast jeśli sędzia chciał nas uwalić to wiedział że Starzyński dobrze bije stałe fragmenty gry i danie im wolnego (tam faulu za cholere nie było) przed naszym polem karnym to był prezent. Ale tym razem to mini teoria spiskowa. Dużo bardziej nas uwalali w tym sezonie niż dzisiaj. I tylko spojrzeć na niewydrukowaną tabelę i westchnąć... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
No cóż, nasi walczyli niestety to nie wystarczyło.
ja mam tylko prośbę, żebyśmy nie stali się cracovią II, wiecznie ciemiężnioną. Mieliśmy swoje szanse, nie wykorzystaliśmy ich, i to jest tylko nasza wina. Niestety na głównego architekta porażki wyrasta Brożek i jego karny z Piastem. Mamy 2 pkt nad stefą spadkową, walczymy dalej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Karny Brożka to tylko jeden z wielu klocków, które doprowadziły do takiej a nie innej sytuacji. NIe robiłbym z niego głównego kozła ofiarnego, raczej patrzyłbym w stronę działaczy...
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Gdyby Brożek trafl karnego to Pawłowski prowadziłby Wisłę w kolejnym meczu-to raz.
A dwa spalony był i nie wiem czemu ten jeden spalony miałby by decydujący dla całego sezonu? Przegraliśmy ten sezon serią meczy bez wygranej,zamieszaniem z Moskalem, organizacyjnym chaosem... ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wtedy juz byl na urlopie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jeszcze jeden zwali winę na Brożka, to znajdę i nogi z d**y powyrywam...
A sugerowanie, ze Guerrier by się przydał, to już w ogóle szczyt. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wisła w tym sezonie odnotowała 13 remisów i 9 porażek ( w tym 3/4 frajerskich) więc niech jeden inteligent z drugim przestaną wreszcie .......ić o karnym Brożka czy punkcie za długi.
Jedyne czego zabrakło to rozumu u decydujących w naszym klubie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
W okresie gdy mielismy trenera/ow ( Moskal, Wdowczyk ): 8Z 10R 3P 41-22 34 pkt
W okresie gdy nie mielismy trenera ( Broniszewski, Pawlowski ): 0Z 3R 6P 4-13 3pkt Wszystko w temacie. PS. Slepoty pajacow z gwizdkami nie uwzglednialem. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 10.04.2016 o godz. 08:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Faul po którym straciliśmy gola zupełnie z kapelusza, 7egia nie takie spalone dostawała w prezencie m. in. w meczu z nami.....
Pisząc trochę przewrotnie, popatrzmy na Wisłę Wdowczyka (3w, 1R) średnia ptk 2,5. Gdybyśmy nowy sezon zaczynali z takim bilansem to bylibyśmy liderami zapewne. Wczoraj zremisowaliśmy, ale było widać pomysł na grę, nareszcie stałe fragmenty były wykonywane z pomysłem, graliśmy z rewelacyjnym zagłębiem (rewelacyjnym na wiosnę), prowadziliśmy grę, nie graliśmy na chaos jak za TP. Teraz trzeba podejść na poważnie do walki o utrzymanie, wiadomo piłkarsko jesteśmy o klasę lepsi niż reszta zespołów z dolnej 8, ale te 7 spotkań to będzie prawdziwa walka na pięści, którą musimy wygrać. Wybiegając dalej w przyszłość, jeśli kadra zostanie utrzymana to w lecie wystarczą 2 dobre transfery żeby ten zespół powalczył o mistrzostwo. (wg mnie stoper i napastnik/skrzydłowy) Mi Wisła z ostatnich 4 spotkań się podobała, wczoraj nie udało się wygrać ale nie zawsze jest to możliwe..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Ma, ktoś może link do tej sytuacji z Boguskim ? Chodzi mi oczywiście o bramkę na 2:0
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() Zamiast pucharów walka o utrzymanie... Zakładałem ten temat 3. października 2014r słowami: Od tego czasu nic się nie zmieniło, co sezon tracimy mnóstwo punktów - a co za tym idzie pieniędzy - z winy sędziów. Niektórzy tu pisali, że suma szczęscia zawsze wychodzi na zero. Dziwna sprawa, ale niestety w naszym przypadku tak nie jest. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
no jesteśmy jebani i to sezon w sezon coraz bardziej, jak dla mnie priorytet to wy....ienie rudego na jesieni bo za jego czasów zrobiła się taka lipa, kolejna sprawa wyczyszczenie władz ekstrakorupcji z legijnych przydupasów i odsunięcie kilku warszawskich przekrętusów od sędziowania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
I kolejne sezony będą rozgrywane na podobnej zasadzie. Wyobraźcie sobie że walczymy z legla o mistrzostwo, na przykładzie powyższej tabeli widać że już na starcie dzięki sędziom mamy do odrobienia 10 pkt !!!! (7 pkt odebrane nam a 3 dodane legii). W takich realiach nie ma mowy o nawiązaniu walki przy zespołach o takim potencjale. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|