The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2011, 22:03
Faszyzm nie przeszedł:
http://www.fronda.pl/news/czytaj/tyt...u_marszu_16940
Odpowiedz cytując
brzydki.brzydal
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 19.11.2011, 22:17
miśqu napisał(a):Wyświetl post
...
Nie czytam Wyborczej, totez o fakcie nawolywania nie wiedzialem. Co do porownania Policji i Zomo - coz zachowam parlamentarne milczenie.

Tusk traci poparcie, ale wsrod moich znaojmych wszyscy, ktorzy niegdys glosowali na PO opowiedziala sie teraz za Ruchem Palikota, ktory mimo w zasadzie braku jakiegokolwiek programu wzbudza wieksze poparcie spoleczne (rzucajac tylko populistyczne hasla) niz ktorakolwiek inna partia. PiS'u i pana Jaroslawa K. wszyscy unikaja jak ognia, acz to nie miejsce na polityczne dyskusje, bo na to jest osobny temat.
Odpowiedz cytując
Krystian14
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 20.11.2011, 07:15
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
czy to że mieli flagę robi z nich ogarniętą ekipę? czy może to że race odpalili? Czy Wisły nie było na marszu? Czy źle się zaprezentowaliśmy?
Dobre pytanie w sumie a dobrze się zaprezentowaliśmy? Nikt niestety nie napisał żadnego opisu wyjazdu czego żałuję bo chętnie bym się dowiedział. Ja widziałem tylko wiślaków z UK, z którymi przylecieliśmy na MN, kilka osób z Oświęcimia (w sumie ok 20-25) z czego zakładam, że połowa to Wisła mimo iż przyjechali jako Unia Oświęcim w tym jednego skinheada, który przyjechał na własną rękę plus grupę kilkuosobową z Krk w barwach, z którą zamieniłem kilka zdań przechodząc z aparatem na trasie przemarszu (możliwe, że to byłeś również Ty) poza tym nie wiem nic więcej..

Natomiast co do Arki to widzę grupę mniej więcej tak samo liczną, z własnym transparentem, doskonale widoczną, podświetloną i dumną z tego kim są i dlaczego się tam znaleźli. I odkładam tu nasze chęci-niechęci do siebie bo to nie temat aby to rozkminiac ale moim zdaniem poprostu prezentują się zajebiście..

Takie moje zdanie.
TOLERANCJA JEST CNOTĄ LUDZI BEZ PRZEKONAŃ !BIAŁA WISŁA !
Odpowiedz cytując
PAWEL NEWB
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 20.11.2011, 08:57
Ponieważ niektore osoby z Wisły, nie chcą robić sobie przypału, opisując tutaj swój wyjazd. Sama Legia nas dobrze oceniła, więc w czym rzecz (Oceniała tutaj grupę spod źródełka)
Odpowiedz cytując
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 20.11.2011, 09:05
Z opisów legionistów (tych bardziej ogarniętych) wynika, że Wisła była jedną z najlepiej zorganizowanych grup obecnych na Marszu.
W życiu ważne są tylko chwile...
Odpowiedz cytując
Saimoz
Schodowicze'05

Od: 11.2002

Stary 20.11.2011, 13:58
HanysKce napisał(a):Wyświetl post
Normalni, uczciwi Polacy ten dzień spędzali na wyjazdach weekendowych, na spacerach itp, tak aby odpocząć od pracy i obowiązków dnia codziennego. Tylko społeczeństwo konfliktowe, nierobów itp, ma czas się organizować i jeździć do Warszawy na tego typu marsze czy zgromadzenia (Niepodległa Kolorowa pff = niezłe gówno).
.
Jako normalny uczciwy Polak, spedzilem ten dzien na wyjezdzie weekendowym (podczas ktorego odpoczalem od pracy i obowiazkow dnia codziennego) na spacerze na Marszu

Dziwi mnie strasznie ta latwosc osadzania ludzi, ktorzy byli na Marszu samemu tam nie bedac ... mnie by nie bylo tak latwo napisac, ze jestes idiota, ktoremu moze i w zyciu wyszlo ale to chyba tylko dlatego, ze zbierales caly czas po dupie i chowales sie po pracy w swoim domu w kacie ... oczywiscie, ze nie przyszloby mi z latwoscia nazwanie Cie bezwartosciowym czlowiekiem, ktorego jedynym celem w zyciu jest sie nazrec i w zyc dobrobycie ...

a mi akurat pasuje pracowanie po kilkanascie godzin dziennie i jezdzenie na takie Marsze i inne uroczystosci, pamietanie i przypominanie o wydarzeniach historycznych, z ktorych jestesmy dumni, pomaganie roznym srodowiskom kombatanckim ... a to wszystko po to zeby Ty .. tak Ty... mial spokoj w zyciu i mial czas zeby sie nazrec ....
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 20.11.2011, 14:31
Ciekaw jestem, wybiegając w przyszłość, czy za rok dostaną organizatorzy zgodę na podobny Marsz Niepodległości. Obawiam się, że już zapowiedź podwyżek dla Policji i Żołnierzy ( jakie my mamy w Polsce wojsko?! ) jest jasnym przesłaniem. Strach cokolwiek pisać.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
TSNH
Senior Member

Stary 20.11.2011, 14:40
SkMk napisał(a):Wyświetl post
Z opisów legionistów (tych bardziej ogarniętych) wynika, że Wisła była jedną z najlepiej zorganizowanych grup obecnych na Marszu.
a może to nie była Wisła
Odpowiedz cytując
PAWEL NEWB
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 20.11.2011, 20:25
Ta ....a, Garbarnia...!!
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 20.11.2011, 23:31
Wywiady z pobitymi przez ZOMO:
http://www.youtube.com/watch?v=Zx081...eature=feedbul
Odpowiedz cytując
Krystian14
Senior Member

Stary 21.11.2011, 00:33
Jeśli tak to ok i cieszy mnie to bardzo..

Na Marszu Niepodległości krzyczeliśmy "gdzie jest orzełek" a za rok będziemy "gdzie jest korona?"

http://www.weszlo.com/news/8590-Tym_...jedni_to_lepsi

Jedynie słowa pewnej piosenki cisną się na usta... Kto Cię obroni Polsko, kto Cię obroni...?!
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 21.11.2011, 08:59
Krystian88 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli tak to ok i cieszy mnie to bardzo..

Na Marszu Niepodległości krzyczeliśmy "gdzie jest orzełek" a za rok będziemy "gdzie jest korona?"

http://www.weszlo.com/news/8590-Tym_...jedni_to_lepsi

Jedynie słowa pewnej piosenki cisną się na usta... Kto Cię obroni Polsko, kto Cię obroni...?!
Krystian to że sie dobrze zaprezentowalismy widać na wiekszości nagrań TV - dowód naoczny jest dzięki koledze w czerwonej czapeczce z rekinem który na pierwszej linii atakuje wielokrotnie zomowców na poczatku "imprezy"- kto chce to sobie to znajdzie.
We wczorajszym wydaniu ABG Info też jest skrótowy opis wyjazdu
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
Krystian14
Senior Member

Stary 21.11.2011, 09:54
Dzięki Arapaho.

Bez względu na to ile razy użyjecie słowa "faszyści"
Nie powstrzymacie Nas
To już się dzieje..

http://www.youtube.com/watch?v=8zDBR-ikjIA

Czyli szacunek dla wszystkich kibiców Najjaśniejszej Gwiazdy, którzy byli wtedy 11.11.11 w Warszawie! Wielkiej Polski moc to MY!
Odpowiedz cytując
m_abg
Member

Od: 08.2010

Stary 21.11.2011, 12:16
Panowie ale czy my tam jeździmy po to by sie potem lansowac ilu nas było?
Od początku byłem zdania że wogóle nie powinno sie podawac żadnych liczb - kto był tam i siam ten wie kto i gdzie był.
Nie każdy czuje potrzebe robienia z tego imprezy klubowej gdzie każada ekipa stoi osobno w swoich barwach po to by potem pisac ilu ich było.
Krystian piszesz o tych klikunastu osobach, które Ty widziałeś...do tej setki o której wczesniej była mowa mozna wiec ich dodać bo zapewniam ze w tej setce nie byli uwzględnieni....tylko czy jest sens to wogóle sumować?
(gościnnie-rwd)
ZAWSZE NAD WAMI!!!
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 21.11.2011, 15:34
Nie chodzi żeby sie lansować a o to żeby dac świadectwo patriotyzmu Wislaków i ich/nas zaangażowania w takie akcje. Wielu młodych jak sie dowie że była zgrabna ekipa na Marszu MOŻE w przyszlym roku także zechce pojechać. Gdzie jak gdzie ale u nas powinno było być przed i po marszu jak najwięcej mówione o tym wydarzeniu zachęcając ludzi do aktywności.
Jak się nie pochwalimy ilu nas było, wielu niezdecydowanych czy młodych nawet nie pomyśli o wyjeżdzie za rok myśląć że mamy w dupie takie imprezy
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 21.11.2011, 20:45
Jak dla mnie to lepiej napisać, bo za 20 lat na forum żydów będą nam cisnąć, że byliśmy pachołkami reżimu Tuska, syn Fortuny znajdzie skany udowadniające niezwykłą łaskawość PO w stosunku do Wisły. Inne parchy będą udowadniały, że to Master z Szogunem zorganizowali Marsze Niepodległości,a Radson w pierwszym szeregu szturmował Belweder, by zawiesić na nim symbol polskości w postaci Gwiazdy Dawida.

Wiecie o co mi chodzi
W życiu ważne są tylko chwile...
Odpowiedz cytując
Krystian14
Senior Member

Stary 22.11.2011, 04:04
Wiemy, wiemy dlatego o tym piszemy i myślę, że to słuszna droga.

RWD witam bardzo żałuję, że Was tam nie spotkałem ale w tak ogromnym tłumie z ledwością odnalazłem swoją siostrę z mężem a byliśmy cały czas w kontakcie.. Fajny, naprawdę fajny wyjazd i pamiętajcie, że do następnego III-go już Marszu Niepodległości 11.11.2012 coraz bliżej z każdym dniem! Najważniejsze to nakręcac jak najwięcej młodych, nieprzekonanych, niedokońcaogarniających temat nacjonalizmu i ich uczyc, zajawiac, edukowac. Bo szkoła za nas tego nie zrobi na pewno a tym bardziej prorządowe, polsko-języczne media.

Z UK będzie prawdopodobnie wynajęty samolot czarterowy na Marsz, sprawa jest na językach czas pokaże jak się to uda ogarnąc ale zainteresowanie jest ogromne!

Fakt, że na MN pojawiają się różne środowiska sprawia, że różni ludzie postanawiają brac sprawy w swoje ręce. Kibice po MN z większą uwagą przyglądają się tej tzw Antifie w swoich miastach i wszystko wskazuje, że w niedługim czasie ich szeregi znacznie się przerzedzą Z drugiej strony np pani Hanna Zaborowska skarży pseudoartystę występującego na blokadzie ze swoim kawałkiem "Dymac Orła Białego"..

http://www.fronda.pl/news/czytaj/tyt...anskiego_17026
Odpowiedz cytując
m_abg
Member

Od: 08.2010

Stary 22.11.2011, 09:27
Krystian ciężko nas było poznać bo zgodnie z przedmarszowymi ustaleniami byliśmy nie w swoich barwach (w większości) tylko w takich, że wyglądalismy jak Legia.
Do następnego - jestem pewien że liczniejszego
ZAWSZE NAD WAMI!!!
Odpowiedz cytując
miśqu
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 24.11.2011, 11:49
SDP: miliony widzów otrzymały 11 listopada fałszywy obraz wydarzeń

Stowarzyszenie Dziennikarzy Polskich uważa, że znaczna część mediów 11 listopada marginalnie relacjonowała lub zignorowała skalę i przebieg warszawskiej manifestacji patriotycznej, budując relacje wokół starć demonstrantów z policją. Zdaniem SDP, miliony widzów otrzymały tego dnia fałszywy obraz wydarzeń.

W przesłanym oświadczeniu SDP napisano, że te starcia "pokazywano i komentowano jednostronnie".

- W relacjach nie uwzględniono ewidentnych błędów służb zabezpieczających ani nie zadawano pytań o możliwość celowego prowokowania i zamieszek. Nie robiono tego także i wtedy, gdy zdjęcia potwierdzające uchybienia organizacyjne i przypadki nasuwające podejrzenia o prowokację były już powszechnie dostępne w internecie - napisano w oświadczeniu SDP, podpisanym przez jego prezesa Krzysztofa Skowrońskiego oraz dwoje wiceprezesów - Agnieszkę Romaszewską-Guzy i Piotra Legutkę.

Władze Stowarzyszenia oceniły, że praktyki "z jakimi mieliśmy do czynienia w ostatnich tygodniach, są głęboko szkodliwe dla dziennikarstwa i całości komunikacji społecznej w naszym kraju", gdyż podważają zaufanie do profesjonalizmu i rzetelności dziennikarzy, wzmacniają negatywne stereotypy i pogłębiają podziały społeczne.

SDP zaznacza, że czas, jaki upłynął od wydarzeń z 11 listopada "pozwala na nabranie dystansu i rzetelną ocenę tego, jak swoją misję wypełniły tego dnia media", a ocena taka jest możliwa "dzięki postawie całej rzeszy dziennikarzy obywatelskich, którzy stworzyli w sieci bogatą dokumentację, przede wszystkim filmową".

Jakiś sukces został osiągnięty.
POLAK WĘGIER DWA BRATANKI!
DUMA DUMA NARODOWA DUMA
Odpowiedz cytując
EnigmaWP
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 25.11.2011, 07:49
A Gazeta Wyborcza znów tworzy nowy artykuł...

http://www.youtube.com/watch?v=TuF1OJ1

BTW Dla tych, którzy tego jeszcze nie zrobili - zachęcam do polubienia facebooka Marszu - praktycznie codziennie nowa dawka humoru, fotografii, rzetelnych artykułów, ciekawych dyskusji, filmików pokazujących prawdę... Czyli czegoś co nie tak łatwo odnaleźć dziś jest w polskojezycznych mediach głównego nurtu

https://www.facebook.com/Niepodleglosci.Marsz

Odpowiedz cytując
Krystian14
Senior Member

Stary 25.11.2011, 10:00
A tak na marginesie mówiąc to jestem ciekaw jak dziś szczekały by media (polskojęzyczne i niemieckie) gdyby ekipa spod Źródełka trafiła na tych Niemców i dostała załóżmy 10 minut zanim policja zaczęłaby ich bronic. Przecież to byłby kurde chyba drugi Grunwald... Szczątki tej "słynnej" niemieckiej Antify to by do tej pory chyba spod asfaltu wykopywano. Obstawiam, że bez ofiar by się nie obeszło i dlaczego myślę, że niekoniecznie z naszej strony?

Polscy kibice zakończyliby działalnośc tej śmiesznej organizacyjki a dziś otrzymywaliby listy dziękczynne od NPD i rządu niemieckiego za rozbicie grupy chcącej destabilizowac własny kraj..
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 11.10.2012, 18:51

Dokładnie miesiąc został do Marszu Niepodległości 2012- myślę, że najwyższy czas ożywić ten temat !

W tym roku jest organizowany wyjazd do Warszawy z Krakowa przez Młodzież Wszechpolską:

https://www.facebook.com/events/432671050123246/

oraz Małopolskich Patriotów:

http://www.facebook.com/events/348462785245403/

Nie wiem jak z SKWK czy będzie coś organizowane- tzn. wspólny wyjazd Wisły ? Może ktoś kumaty wypowiedziałby się w tej sprawie ?

Organizator kolorowej niepodległej:
Chcemy pokazać zagrożenia idące ze stony skrajnej prawicy. Ten dzień (11 listopada - red.) ma wymiar symboliczny, choć działania antyfaszystowskie prowadzimy przez cały rok - mówi Korda.
-Na pewno blokować narodowców przyjadą antyfaszyści z Niemiec, Czech, ze Słowacji, z Irlandii i Wielkiej Brytanii. Liczymy na solidarność antyfaszystów i antyfaszystek - dodał

Zwrócili się o pomoc i posiłki do innych krajów bo sami nie dadzą rady blokować ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 11.10.2012 o godz. 19:15.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 12.10.2012, 09:15
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Zwrócili się o pomoc i posiłki do innych krajów bo sami nie dadzą rady blokować ...
Przeciez w zeszłym roku POlicja skutecznie pomagała im blokować i ochraniać ich. W tym roku pewnie bedzie podobnie.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 12.10.2012, 10:12
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post

Dokładnie miesiąc został do Marszu Niepodległości 2012- myślę, że najwyższy czas ożywić ten temat !

W tym roku jest organizowany wyjazd do Warszawy z Krakowa przez Młodzież Wszechpolską:

https://www.facebook.com/events/432671050123246/

oraz Małopolskich Patriotów:

http://www.facebook.com/events/348462785245403/

Nie wiem jak z SKWK czy będzie coś organizowane- tzn. wspólny wyjazd Wisły ? Może ktoś kumaty wypowiedziałby się w tej sprawie ?

Organizator kolorowej niepodległej:
Chcemy pokazać zagrożenia idące ze stony skrajnej prawicy. Ten dzień (11 listopada - red.) ma wymiar symboliczny, choć działania antyfaszystowskie prowadzimy przez cały rok - mówi Korda.
-Na pewno blokować narodowców przyjadą antyfaszyści z Niemiec, Czech, ze Słowacji, z Irlandii i Wielkiej Brytanii. Liczymy na solidarność antyfaszystów i antyfaszystek - dodał

Będą organizowane Wiślackie autokary .Info na dniach na stronie stowarzyszenia. Jeśli nic się nie zmieni pierwsze zapisy będą na najbliższym czwartkowym spotkaniu partotyczno-historycznym z IPNem (przyp.od godz.18 tej sala audiowizualna na nowej hali) poza przejazdem w cenie będzie patriotyczny gadżet
http://......../wislaccy-patrioci/27...wk-i-ipn.html- ale na szczegóły tj.ceny - jeszcze chwilę poczekajcie -(prawdopodobnie z gadżetem +/- 80 zł)
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 12.10.2012 o godz. 10:23.
Odpowiedz cytując
darksun
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 15.10.2012, 10:05
No i macie coście chcieli:

Cytat:

Wiślaccy Patrioci organizują wyjazd na Marsz Niepodległości do Warszawy. Pierwsze zapisy odbędą się już w najbliższy czwartek (18.10.) po spotkaniu organizowanym przez SKWK i IPN, które odbędzie się o 18.

Czasu jest jeszcze sporo, mamy nadzieję, że uda nam się uzbierać dość duże grono osób, które tego dnia, jako reprezentacja Armii Białej Gwiazdy pojawi się w Warszawie. Nikomu chyba nie trzeba uświadamiać tego, jak ważne jest to wydarzenie dla historii naszego kraju. W ostatnich latach jeździliśmy do stolicy na własną rękę. Teraz jednak uznaliśmy, że zdecydowanie lepiej będzie, jeśli 11 listopada pojedziemy do Warszawy wspólnie.
Wkrótce na stronie Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków zamieszczać będziemy więcej informacji, m.in. motywujących jak największą grupę Wiślaków do wspólnego wyjazdu do stolicy. W głębi duszy mamy jednak nadzieję, że nie trzeba tego robić, bo każdy z nas jest świadomy tego, że jako Wiślak - Patriota, 11 listopada powinien pojawić się w Warszawie.
Całkowity koszt wyjazdu (przejazd autokarem w obydwie strony + Wiślacko - Patriotyczna czapka) to 80 zł. Przy zapisach podać należy imię i nazwisko.
Osoby niepełnoletnie oprócz wyżej wymienionych danych na zapisy dostarczyć muszą także karteczkę ze zgodą rodzica lub opiekuna prawnego. Możliwe jest także po prostu zapisanie się na wyjazd z inną osobą pełnoletnią, która będzie brała odpowiedzialność.
Dziękujemy SKWK za możliwość opublikowania tego komunikatu. Przypominamy, że pierwsze zapisy odbędą się już w najbliższy czwartek.

Z Wiślacko Patriotycznymi pozdrowieniami,
Wiślaccy Patrioci

s k w k . pl/skwk/5-wazne-skwk/2730-wyjazd-do-warszawy-na-marsz-niepodleglosci.html
Odpowiedz cytując
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 15.10.2012, 23:44
Gdyby dla kogoś było za drogo, może jechać z braćmi z Tarnowa.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...29779191_n.jpg
Odpowiedz cytując
v1918j
Member

Od: 08.2005

Stary 30.10.2012, 11:49
a dla osób z Chrzanowa i okolic:
Nam z Jaworzna wszystko można
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 31.10.2012, 15:31
Za nami już kilka terminów zapisów na Marsz Niepodległości. Zapisało się sporo osób, jednak jak na możliwości Wisły Kraków jest to liczba śmiesznie niska. Mamy nadzieję, że wynika to tylko z tego, że każdy czekał na ostatni moment.

Kolejny i najprawdopodobniej już ostatni termin zapisów to najbliższy piątek. Zapisać się będzie można w Starej Hali Wisły, pomiędzy sklepem R22, a Strefą Kiboli od godziny 18 do rozpoczęcia spotkania z Lechem.
Każdy, kto wciąż zastanawia się czy jechać powinien pozbyć się wątpliwości. Powinien uświadomić sobie, że pojawienie się 11 listopada w stolicy jest jego obowiązkiem. Poprzednie pokolenia oddawały życie za to, byśmy mogli żyć w wolnym kraju. Niech każdy zastanowi się, czy w obecnych czasach uroczyste upamiętnienie dnia, jakim jest 11 listopada nie powinno być sprawą oczywistą. Czasach, w których bardzo często tłumione i przeinaczane są objawy patriotyzmu, a z osób, które angażują się w jakąkolwiek patriotyczną działalność niejednokrotnie robi się agresywnych i stwarzających zagrożenie faszystów.
Czy o taką Ojczyznę walczyli nasi przodkowie? Niech każdy sam odpowie sobie na to pytanie. Tylko od nas zależy to, jak w przyszłą niedzielę uczczony zostanie symboliczny dzień w historii naszego kraju.
Do Warszawy jedziemy wspólnie. Jako jedna Wiślacka rodzina. 11 listopada powinniśmy pokazać, że to my stanowimy o sile młodych pokoleń dzisiejszej Polski. Wbrew temu wszystkiemu, co próbują nam wmówić media i politycy.

ZAPISY NA WYJAZD NA MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI
PIĄTEK (2.11.) godz. 18 - 20:30
Stara Hala Wisły - szatnia pomiędzy sklepem R22 a Strefą Kiboli
Całkowity koszt wyjazdu: 80 zł (cena obejmuje przejazd w obydwie strony i Wiślacko-Patriotyczną czapkę*).
Przy zapisach podać należy imię i nazwisko.
Osoby niepełnoletnie oprócz wyżej wymienionych danych na zapisy dostarczyć muszą także karteczkę ze zgodą rodzica lub opiekuna prawnego. Możliwe jest także po prostu zapisanie się na wyjazd z inną osobą pełnoletnią, która będzie brała odpowiedzialność.

*Przed wyjazdem do Warszawy nie będzie możliwości zakupienia czapki przez osoby, które nie jadą wraz z nami. Mamy nadzieję, że będzie ich jak najmniej i większość wybierze wspólny, Wiślacki transport.
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 31.10.2012, 17:08
Znowu jest organizowany ten masz niezrównoważonych psychicznie z Kor(debilem)winem Mikke na czele?

Boże ludzie, że Wam się chce w coś takiego bawić, no ale co się dziwić.. nie uczyło się w szkole, to się nie ma perspektyw i pracy, to trzeba sobie jakoś za swoją niedolę odreagować na rządzie..

Masakra, co roku ta sama szopka.. marionetki, lemingi..
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 31.10.2012, 17:15
Cytat:
Znowu jest organizowany ten masz niezrównoważonych psychicznie z Kor(debilem)winem Mikke na czele?

Boże ludzie, że Wam się chce w coś takiego bawić, no ale co się dziwić.. nie uczyło się w szkole, to się nie ma perspektyw i pracy, to trzeba sobie jakoś za swoją niedolę odreagować na rządzie..

Masakra, co roku ta sama szopka.. marionetki, lemingi..

Znowu jest organizowana kolejna prowokacja z pysiem na czele w tyle(i w środku)?

Boże człowieku, że Tobie się chce w coś takiego bawić, no ale co się dziwić.. nie uczyło się w szkole, to się nie ma perspektyw i pracy, to trzeba sobie jakoś za swoją niedolę odreagować podpuszczając forumowiczów..

Masakra, co chwile ta sama szopka.. marionetka, leming..

daj se-LUZ
pysio daj se- LUZ

; )
Ostatnio edytowane przez Mareq : 31.10.2012 o godz. 17:17.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów