The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2011, 00:17
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli wysnuwasz takie wnioski po obejrzeniu jakiegoś gównianego skrótu to zgłoś się do Janasa juniora - on też jest ekspertem od wschodnich mało znanych zespołów a rozpracowanie Levadii to największy jego sukces.Dogadacie się na pewno

Do tych co oglądali mecz - grał tam w ataku Skonto ten Brazylijczyk Junior?Pytam bo to ich gość zdecydowanie nr 1 a ponoć pojechał na testy do Cottbus

Rozumiem, trzeba mieć szacunek do rywala - ale do siebie też.

To nie jest Polonia Bytom - to jest Górnik Łęczna.

Są 20 razy gorsi od Karabachu.

Oglądałem cała 1 połowę + skrót.

Choćbym chciał to 2 meczów tej drużyny w lidze nie da rady obejrzeć. Kondolencje dla osoby która bedzie rozpracowywała ten team. Wiem że nie należy wyciągać wniosków po 1 meczu ale... to tak jakby kibic Barcy oglądał parchów z Arka i mówił że trzeba uważać

Szacunek tak należy mieć - kompleksów żadnych.

1q2 - grał ten brazyljano - drugi Beto.
Ostatnio edytowane przez Kibic1928 : 23.06.2011 o godz. 00:19.
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 23.06.2011, 00:34
W sumie wszystko to co powiedziałem tylko jeszcze dosadniej to ująłeś Kibic Ich nie ma co rozpracowywać bo ich gra nas nie powinna obchodzić ,ponieważ oni gry prowadzić nie mogą i nie mają prawa,mamy narzucić im swoje tempo i ich po prostu zmiażdżyć i tyle.
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 23.06.2011, 01:01
Kibic1928 napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, trzeba mieć szacunek do rywala - ale do siebie też.
Już to kiedyś słyszałem, dokładnie ta sama odpowiedź jak ostrzegałem przed azerami
To nie jest Polonia Bytom - to jest Górnik Łęczna.
A może Śępólenka Sępólno - a co
Są 20 razy gorsi od Karabachu.
Tylko 20? może 220...dobra liczba

1q2 - grał ten brazyljano - drugi Beto.
Drugi Beto powiadasz....Beto tyle goli nie strzeli nawet po tym jak by się 10 razy narodził na nowo.

A o co mi biega?O to że takie podejście to znakomity krok by dostać w cipę.Jesteśmy faworytem? jasne że tak - będzie żenada jak przegramy? - gruba ale kluczem do sukcesu(także dalszego bo samo przejście Skonto nic nie daje) to uzmysłowienie grajkom że nie ma olewki a nie zmobilizujesz nikogo wtłaczając mu że grają z jakimiś pionkami.
Tu też nie chodzi by ze Skonto robić Barcelony ale na dziś nie mamy żadnych podstaw by robić z nich frajerów.Od dobrych kilku lat to my jesteśmy tymi frajerami i fajnie by było by to się zmieniło
Będzie 5-0, świetnie ale to powinna być nauka nie taka że graliśmy z pionkami taka że poważnie potraktowaliśmy temat.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 23.06.2011, 01:08
Wstyd. Sledzić poczynania tak słabego rywala, ba przejmowac sie wynikami Skonto!. Smutne.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 23.06.2011, 01:14
kpn napisał(a):Wyświetl post
Wstyd. Sledzić poczynania tak słabego rywala, ba przejmowac sie wynikami Skonto!. Smutne.
No ale chyba na ten smutek zapracował zespół.4/6 to nasze kompromitacje, można je różnie odbierać ale to grajki doprowadziły do tego by przejmować się jakimś Skonto.Jasne że gdyby patrzeć na finanse, tzw potencjał , to chwilę po losowaniu, można by zapytać - kto następny, ale to tak nie jest więc trzeba się przejmować(w granicach rozsądku) nawet tak słabym rywalem
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 23.06.2011, 02:02
Do tych co oglądali mecz - grał tam w ataku Skonto ten Brazylijczyk Junior?Pytam bo to ich gość zdecydowanie nr 1 a ponoć pojechał na testy do Cottbus
Nie powiem, że jakoś szczególnie rzucał się w oczy w tym ogólnie słabym meczu, ale pokazał kilka ciekawych zagrań. Miał chyba tylko dwie okazje na zdobycie gola. Raz spalił sam na sam, a później strzelał z dystansu. Jest dość szybki, dobrze wychodził na pozycje i nieźle grał kombinacyjnie. Miał takie przebłyski dobrej gry, ale nie wyglądał na gościa, który potrafiłby samemu przesądzić o wyniku meczu grając przeciwko Wiśle.
Odpowiedz cytując
tomsts
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.06.2011, 08:30
Jeśli ktoś chce się przekonać na własne oczy z kim powalczymy w 2 rundzie, cały mecz dostępny tu : http://www.liepajniekiem.lv/lat/spor...--fc--skonto-/
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
Odpowiedz cytując
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 23.06.2011, 08:46
To Skotno nie ma nawet bramkarza, to co ten facet pokazał w tym meczu to jakaś masakra.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.06.2011, 08:47
1q2 ma rację. Radzę zluzować napinkę, bo przez ostatnie lata wiadomo jak było.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 23.06.2011, 09:04
Po obejrzeniu skrótu jedyne wnioski jakie można wysnuć , to że sama liga profesionalizmem odpowiada naszej II/III klasie rozgrywkowej . Gdy Skonto przyjedzie do nas i rykną na nią 24 tys kibiców to skończy się wynikiem podobnym do Beitaru u siebie .

Ogólnie wrażenie czysto sportowe : wesoła piłka gdzie napastnikowi rywali nikt nie przeszkadza w oddaniu strzału , gra bardzo mało kontaktowa , bramkarz rywali to raczej typ Cabaja , a z wyszkoleniem technicznym może byc nawet gorzej . Akcje kombinacyjne i kontry mogą im czasem wychodzic , bo zresztą na tym bazują drużyny tego pokroju , ale w starciu z mocniejszymi przeciwnikami mogą mieć spałętane nogi . Wszystko zależy od tego na ile MY im pozwolimy , bo wynik dwumeczu zalezy po prostu jak podejdziemy do tego spotkania . Sportowo nawet nie mozna porównywać obu zespołów .

Czekaja nas takie klasyczne spotkania do pierwszej bramki .
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 23.06.2011, 09:15

Drugi Beto powiadasz....Beto tyle goli nie strzeli nawet po tym jak by się 10 razy narodził na nowo.
Ile ? 8 ? Muszę bronić Beto, bo strzelił w swojej karierze zdecydowanie więcej A poziom ligi chińskiej na pewno nie jest gorszy niż łotewskiej.
Edit
Właśnie sprawdziłem, w poprzednim Junior strzelił 18. Faktycznie robi się nie ciekawie, zaczynam się bać, że to może być napastnik lepszy od Beto.
Ostatnio edytowane przez tofik : 23.06.2011 o godz. 09:24.
..
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 23.06.2011, 09:26
Już to kiedyś słyszałem, dokładnie ta sama odpowiedź jak ostrzegałem przed azerami.
Radze wyluzowac... Wiecej wiary w swoja ukochana Wisełke..
Aktualna druzynanie jest ta sama co w meczu z Karabachem,trener jest rowniez inny..
Przygotowania sa solidne i zaczely sie MIESIAC przed pierwszym meczem.
Co cieszy i co rowniez jest WIELKA ODMIANA ekipa sie wzmacnia a nie sa wysprzedawani najlepsi.

Prosze nie podchodz do tego meczu jak bysmy grali z MU... to TYLKO SKONTO...TYLKO. Wynik dwumeczu bedzie miazdzacy dla tej slabutkiej druzyny.Jestem tego pewny.
Nie blaznujmy siejac jakis strach i respekt przed 'polamatorami' jestesmy ABG!!!!!
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 23.06.2011, 09:37
Cytat:
1q2 ma rację. Radzę zluzować napinkę, bo przez ostatnie lata wiadomo jak było.
Bez jaj panowie. Psychologowie mogliby napisać że panuje wśród nas "syndrom Levadii Tallin". Czyli co, teraz przed każdym przeciwnikiem będziemy pisać że przejebany, że muszą się nasi spiąć, że to nie ogórki?

Dla mnie oczywistym jest że przewyższamy ich piłkarsko o 3 dlugości ciała. Oczywistym również jest, że po ostatnich naszych wyczynach w pucharach wszystkie oczy będą na nas zwrócone, ewentualne odpadnięcie z drużyną pokroju Skonto Ryga okryje nas hańbą jakiej nie jesteśmy w stanie sobie wyobrazić. Dlatego chodzi po prostu o to, żeby tą wyższość przenieść na boisku i udokumentować. I akurat jestem jakoś dziwnie spokojny przypominając sobie wypowiedzi Maaskanta z tego sezonu. "Jesteśmy lepsi" , "Dalej jesteśmy na 1 miejscu" ; "A ja mu odpowiem na to ze nie popełnimy żadnego błędu" (...). Facet kiedy trzeba jest kurtuazyjny, a kiedy trzeba mówi chłopakom że mają zapierdzielać. W meczu ze Sławkowem założył się o min. 8 bramek, nawet uwzględniając kolosalną różnicę poziomów to jednak dość odważny zakład Chodzi o to, że mamy trenera który może powiedzieć "słuchajcie, jesteście lepsi, udowodnijcie to". I w tym upatruję szansy, też uważam że wbrew wcześniejszym levadiom i innym tym razem pójdzie gładko i łatwo. I tego się trzymajmy, nie siejmy paniki.
Odpowiedz cytując
dobra_bestia
Member

Od: 05.2005

Stary 23.06.2011, 09:49
Tutaj będzie trzęsienie dupami do pierwszego wygranego przez nas meczu, czyli 12-13 lipca, dopiero wtedy nastąpi zluzowanie. Skonto to są straszne jany i nie wyobrażam sobie innego scenariusza jak konkretne spranie im dupy.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 23.06.2011, 09:52
Cytat:
Bez jaj panowie. Psychologowie mogliby napisać że panuje wśród nas "syndrom Levadii Tallin". Czyli co, teraz przed każdym przeciwnikiem będziemy pisać że przejebany, że muszą się nasi spiąć, że to nie ogórki?
Według mnie to jest drużna klasy takiego Podbeskidzia, a jak wiadomo przy mniejszym zaangażowaniu, i dużej ilości pecha odpadliśmy z nimi w dwu meczu. Także jeśli chłopaki nie podejdą do tego meczu poważnie może skończyć się podobnie.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 23.06.2011, 09:52
Po obejrzeniu tego 3+ minutowego skrótu stwierdzam, że wtopa z nimi będzie gorszym upokorzeniem niż wpadka z Levadią, a w klubie z pewnością wióry polecą. Przecież ten cały Metalurgs cisną Skonto praktycznie przez cały skrót, a oni oddali jeden celny strzał w 86 minucie wtedy kiedy bramkę strzelili. To są cieniasy jakich mało i piłkarze przegrywając z nimi pokażą, że profesjonalizm to dla nich słowo zupełnie niezrozumiałe. Ilość kibiców też nie powala 500 osób to u nas na A klasę nieraz zbierze się 100
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Stary 23.06.2011, 09:54
Wielu popada ze skrajności w skrajność. Teraz wielu płacze żeby nie było znowu kompromitacji, a jak Wisła wygra ze 3:0 to te same osoby będą krzyczały, że teraz już wszystkich rozjedziemy w drodze do LM. Ja proponuje trzeźwo myśleć, wiadomo po ostatnich wyczynach jest jakiś strach ale okoliczności teraz są całkiem inne; trener profesjonalista, tak samo dyrektor sportowy. Skonto to nie Bayern, a gdyby grali w Ekstraklasie to pewnie by z niej spadli z hukiem.
westersyl zgadza się, ale ranga PP a el. LM jest całkiem inna i o zaangażowanie i motywacje piłkarzy ja jestem spokojny

Acha Wisła ma jeszcze jeden bardzo ważny atut, a mianowicie kibiców na własnym stadionie. Nawet gdyby (tfu tfu tfu) w Rydze nie udało się wygrać to w Krakowie przy "piekle na trybunach" zawodnicy Skonto mogą mieć bardzo miekkie nogi.

NEC TEMERE NEC TIMIDE, czyli "Bez strachu, ale z rozwagą" i tego się trzymajmy
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 23.06.2011 o godz. 10:05.
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 23.06.2011, 09:58
Cytat:
Według mnie to jest drużna klasy takiego Podbeskidzia, a jak wiadomo przy mniejszym zaangażowaniu, i dużej ilości pecha odpadliśmy z nimi w dwu meczu. Także jeśli chłopaki nie podejdą do tego meczu poważnie może skończyć się podobnie.
Nie wyobrażam sobie żeby ktoś nie podszedł poważnie do meczu eliminacyjnego LM. Pamiętajcie też, że oni grają o dużą kasę dla siebie.

Będzie dobrze, z caaaałym szacunkiem do przeciwnika
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 23.06.2011, 10:00
po obejrzeniu tego skrótu rzuca się w oczy że Skonto prezentuje bardzo marny poziom. Zero jakiegoś myślenia, planowania akcji tylko typowa gra na pałe a może się uda, ale znając wyczyna naszego kochanego klubu nie będę pisał że rozjedziemy ich milion do zera, bo wiadomo jak może się to skończyć. Jednak jeśli oni nie wygrają tego meczu to stadion wysadzić, boisko zaorać, piłkarze do Reala na kase
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 23.06.2011, 10:17
Widziałem że tak odpiszesz

Będą grac z kontry - to jest jasne. Jeśli tylko będzie skupienie - nie ma szans żeby nam zagrozili.

To że masz przykre doświadczenia z lat poprzednich, nie są moja wina tylko wina piłkarzyków.
Wtedy się osłabialiśmy teraz się wzmacniamy. Wtedy mieliśmy pseudo trenera, teraz mamy trenera.
Wtedy mieliśmy pseudo dyrektora, teraz mamy dyrektora.

O co zakład że ich pykniemy niedowiarku? Jak jesteś taki pewien że odpadną
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 23.06.2011, 10:18
Ja powiem tak,jak nie wygramy tego dwumeczu różnicą bramkową większą niż 5,to będzie ciężko myśleć o LM,to są pół-amatorzy,bez taktyki,grający dzide do przodu i jakoś to będzie,są po prostu słabi,piszą niektórzy,że po wcześniejszych numerach jakie wycinali nasi gracze,ale zauważcie,że tamtych graczy już nie ma! To jest nowa Wisła i nowi zawodnicy,całkiem nowa drużyna,więc tamte sytuacje po prostu się nie powtórzą.Trzeba ich po prostu od 1 minuty zepchać do rozpaczliwej defensywa i zlać im dupska,a w Krakowie dopełnić tylko formalności w WIELKIM stylu.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 23.06.2011, 10:24
oglądając ten skrót i podobne im filmiki na Youtube nasuwa mi się tylko jedna myśl - jakbym widział FK Szawle, z którym graliśmy rok temu - półamatorszczyzna. Chociaż pewnie pamiętacie jak w pierwszym meczu biliśmy głową w mur...Ale w końcu się udało i poszło z górki. Nie mówiąc już o meczu na SS gdzie dostali piątkę. Coś mi się wydaje, że w tym przypadku będzie podobnie (abstrahuję już od tego, że my dysponujemy zupełnie inną drużyną, trenerem etc.)
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 23.06.2011, 10:34
baro1995 napisał(a):Wyświetl post
Ja powiem tak,jak nie wygramy tego dwumeczu różnicą bramkową większą niż 5,to będzie ciężko myśleć o LM,to są pół-amatorzy,bez taktyki,grający dzide do przodu i jakoś to będzie,są po prostu słabi,piszą niektórzy,że po wcześniejszych numerach jakie wycinali nasi gracze,ale zauważcie,że tamtych graczy już nie ma! To jest nowa Wisła i nowi zawodnicy,całkiem nowa drużyna,więc tamte sytuacje po prostu się nie powtórzą.Trzeba ich po prostu od 1 minuty zepchać do rozpaczliwej defensywa i zlać im dupska,a w Krakowie dopełnić tylko formalności w WIELKIM stylu.
Czy ty widziałeś obecny sezon w naszym wykonaniu ?
Mecze z Podbeskidziem, Śląskiem , Górnikiem?
Gre linii obrony w meczach z Polonią Bytom albo Koroną
Niektórzy to ja już widzę zupełnie odlecieli do jakiejś równoległej rzeczywistości
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 23.06.2011, 10:41
Odlecieli ? Ty chyba odleciałeś,jeżeli chcesz wejść do ligi mistrzów nie miążdząc pół-amatorów,wczoraj specjalnie obejrzałem ich mecz,i tak jak już niektórzy wyżej napisali,oni są słabsi i od Qarabachu i od Levadii,a my za to jesteśmy dużo lepsi i mamy dużo lepszego trenera,Maaskant zagwarantował 100% zaangażowania,a z 100% zaangażowaniem nawet bez transferów,możemy ich spokojnie zdeklasować,drużyna ciągle się rozwija jak to mówi RM,to jest LM,a nie ekstraklasa,więc takie mecze jak ze śląskiem czy górnikiem nie mają prawa się tutaj powtórzyć,Linia obrona najprawdopodobniej na mecze ze Skonto będzie całkowicie inna niż w meczach z bytom z bytomiem czy koroną,a co do Skonto,to Śląsk przy nich to wirtuozi,polecam Ci obejrzeć jeden mecz Skonto,i twój pogląd diametralnie się zmieni,ja też pisałem,że nie można lekceważyć,trzeba uważać,ale jak to zobaczyłem oni są po prostu straszni słabi i przypominają się Szawle,po prostu ich przejdziemy i tyle.A jak byśmy im wbili nawet 10 bramek to nie ma co się podniecać,bo oni są po prostu bardzo słabi.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.06.2011, 10:41
Z szacunku że są mistrzami swojego kraju nie lekceważyłbym ich
Mimo to nie wyobrażam sobie awansu innej niż naszej drużyny
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
RAPH
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 23.06.2011, 10:45
baro1995 napisał(a):Wyświetl post
to są pół-amatorzy,bez taktyki,grający dzide do przodu i jakoś to będzie,są po prostu słabi
qrcze cos mi tu pasuje do opisu gry za Skorży
Teraz tez mam nadzieje ze w końcu na tyle na ile nas stać mamy PROFESJONALIZM. Dlatego Łotyszy mamy OBOWIĄZEK wyeliminować
cięzko jest lekko żyć.........
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 23.06.2011, 10:47
Dokładnie,mamy obowiązek,ja rozumiem po wcześniejszych Qarabach itd. są obawy,ponieważ teraz jakby się coś stało to wstyd nie wyobrażalny,ale panowie luzik,drużyna nowa,dobry trener,stan w końcu wprowadził normalność i europejskie standardy,jesteśmy od nich piłkarsko dużo,dużo lepsi,mamy lepszego trenera,więc jeżeli nie wyjdziemy na boisko z postawą,to są ogóry jedziemy ich truchtając '' a nie wyjdziemy bo RM to zagwarantował,to ich po prostu zmiażdzymy.I tyle.
Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez baro1995 : 23.06.2011 o godz. 10:48.
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Stary 23.06.2011, 11:19
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Czekaja nas takie klasyczne spotkania do pierwszej bramki .
Moze to dziwnie zabrzmi ale z perspektywy faworyta (a tym przeciez Wisla bedzie) takie mecze sa najgorsze.

Jak sie szybko takiemu rywalowi pierwszej bramki nie wpakuje to pozniej zaczynaja sie nerwy, pojawia sie zniecierpliwienie i frustracja. Im dluzej utrzymuje sie 0-0 tym gorzej dla faworyta, ktory mial niby wygrac "szybko, latwo i przyjemnie". A jak jeszcze padnie jajkis gol z dupy dla kopciuszka to juz dramat.
Dlatego w takim meczu bardzo wazne jest podejscie do rywala na powaznie juz od poczatku meczu, strzelic szybko pierwsza, druga bramke i jest spokoj. Mam nadzieje, ze tak Wisla wlasnie zagra.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.06.2011, 11:21
baro: Trochę pokory nie zaszkodzi. Bywały takie typy jak Ty przed Vaalarengą, Dinamem, Vitorią, Levadią, Karabachem. Mówili dokładnie to samo co Ty, dokładnie tak samo reagowali, gdy inni zalecali im ostudzenie głowy. Życzę nam wszystkim, abyś się boleśnie nie przekonał, co czuli Twoi poprzednicy po tych wtopach...
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 23.06.2011, 11:37
Jesteśmy od nich lepsi i po prostu musimy wygrać,innej opcji nie widzę i wierzę,że się nie rozczaruję jak moi poprzednicy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów