|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 19 kolejki | |||
| Zwycięstwo Polonii Bytom |
|
11 | 5,67% |
| Remis |
|
5 | 2,58% |
| Zwycięstwo Wisły Kraków |
|
178 | 91,75% |
| Głosujących: 194. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Genkov to narazie parodia napastnika. Zeby on chociaz pilke przetrzymal. Co akcja to sie wywraca ,kawal chlopa a on caly czas padał na boisko.Niewiem ale on jakby nie mial sily i energii zeby grac,glowie sie nad tym jak on strzlil tyle goli w tej Bulgrii,bo ze potem w Rosii sobie nie potrafil poradzic to widac ze to absolutnie mozliwe. Kto pisal ze nie ma sytuacjii.Z np Widzewem mial i to takie ze musial to strzlelic.No ale z metra prawie do pustej to tez sztuka nie trafic. Co do Meliksona to zgodze sie ze zagral slabiej ale i tak byl wyrozniajacym sie zawodnikiem.jego czas mam wrazenie dopiero nadejdzie ![]()
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 22.03.2011 o godz. 01:22.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
A nie macie wrażenia, że Melikson najlepszy mecz zagrał w Gdyni z Wilkiem w środku pola jako defensywnym pomocnikiem? Może poprostu czułe sie pewniej i był brak problemów z komunikacja (domyślam się, że Wilk chcący grać w Anglii nie ma problemów z angielskim). Wydaje mi sie, że wtedy Melikson biegał sobie praktycznie gdzie chciał, a teraz jest lekko przygaszony. Druga sprawa, że nikt nie wiedzł czego się po Nim spodziewać, więc i krycie bylo inne, ale przecież nie graliśmy w ostatnim czasie z drużynami które powinny mu sprawić kłopot.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Melikson gra dobrze, gdy wie, że za nim jest zawodnik, który czyści pole. I wtedy jest pewien, że jak włączy się do ataku, to krzywda drużynie się nie stanie. A niestety ostatnio tego nie gwarantował Sobolewski...
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wiecie co mi sie wydaje ze pomoc to trio wilk-buhari-melikson jede defensywny dwóch ofensywnnych
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Tyle, że Legia nie będzie wiecznie grać "najgorzej od 50 lat", a Lech jak przed rokiem w końcu może zacząć naprawdę gonić. Wtedy zrobi się duży problem.
Ostatnio edytowane przez Markus : 22.03.2011 o godz. 17:22.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...a,id,t,tm.html
Polonia Bytom - Wisła Kraków: wybierz wiślaka meczu Dziwią mnie wyniki tego głosowania. Dla mnie Sobolewski był bezapelacyjnie najlepszy. Tylko żeby to zauważyć, trzeba umieć patrzeć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Każdy ma swoją opinię. Dla mie Sobol był jednym ze słabszych zawodników meczu. Jak powinienem patrzeć, zeby zmienic zdanie?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|