|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
naprawde ciezko uwierzyc ze Zurawski byl kiedys krolem strzelcow w Polsce i Szkocji, i trafil ponad 100 bramek w lidze, ze byl gwiazda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
I jak będe miał wolny czas to nie omieszkam powiedzieć im co nieco na treningu chociaż wątpie czy do nich cokolwiek dociera. Przecież teraz tam są prawie sami obcokrajowcy. Do tego ta nasza "stara ekipa" chyba już jest tak odcięta od rzeczywistości, że gadanie z nimi, co już miało miejsce pare razy, to jak grochem o ściane |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Najlepszy jest Kowalski, zwolnić i wypłacić wynagrodzenie obowiązujące do końca kontraktu.
Niezły melanż mają tam Norwegowie |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Te 2 ostatnie mecze doskonale ukazują, to o czym aż huczy całe forum... Brak obrony - straconych bramek, oraz brak siły ofensywnej - zero bramek strzelonych. :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
klepa Kowalskiego mnie rozwaliła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ja powiem tak wole żeby kompromitowali sie w sparingach a później wygrywali w lidze i pucharach ale i tak to jest jakiś żart jada nas jak chcą
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Prawda jest taka ze jak trafimy na byle jaka druzyne ktora stosuje pressing to nie mamy szans, oni nie potrafia wyjsc z pilka ,przewracaja sie ,traca pilke..
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ej koledzy,
Pamiętacie Chicago Trophy z Sevillą i Regginą? I pytanie? Wtedy też było przetrenowanie i brak zgrania? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 30.01.2011 o godz. 20:45.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() ![]() "Urzędnicy są jak książki na półkach biblioteki: im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś służą." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
heh w następnym meczu znów zagramy z Norwegami
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bedziesz płakał z nami jak ta gre z dzisiaj przeloza na mecze ligowe - wtedy to juz nie bedzie wymowek. Ten mecz mozna traktowac nie jak sparing ale jako gre kontrolną - z przeciwnikiem, ktorego o to poprosilismy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Wilk i Rios widać, że grają z zębem. Ja bym stawiał na tych chłopaków patrząc na grę weteranów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
TymonPRO - z tego co się orientuję to już Legia Skorży za mln euro grała z Wisłą Maaskanta...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
3/4 naszej drużyny to piłkarze bez jakichkolwiek ambicji. Są jakieś wyjątki jak Wilk, Sobol, Kirm może by się jeszcze ktoś znalazł...
Pamiętam tą Wisłę za Skorży Głowacki, Cleber, Diaz, Boguski, Zieńczuk Paweł Brożek to byli piłkarze o sporym potencjale i w niektórych przypadkach o ogromnych ambicjach. Prawdziwi Wiślacy! Teraz takich piłkarzy teraz z Wiśle trudno znaleźć. Większość to kompletnie pokraki dla których ważna jest tylko kasa. Ja marzę, aby do Wisły trafiali tacy piłkarze jak właśnie Baszczu dla niego nie była ważna tylko kasa. On w każdym meczu zapier*alał. Dawał z siebie 100 % Coś boje się o tą "nową Wisłę". Inaczej sobie to wyobrażałem... Obym się mylił i obyśmy zakwalifikowali się do pucharów i może w końcu awansowali do fazy grupowej. Przynajmniej LE. To takie moje marzenie na ten rok... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tylko zauważyłeś na jakim etapie przygotowań było Chicago Trophy? W styczniu, czy musieliśmy odwołac kolejkę ligową? Znawcy pożal się boże. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() ![]() "Urzędnicy są jak książki na półkach biblioteki: im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś służą." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cvetan, tylko w Tobie nadzieja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Wystawianie Zurawskiego kosztem Riosa to jes sabotaz i celowe dzialanie na szkode klubu. Nawet jesli Argentynczyk opuszcza nas latem to i tak najwazniejsze co jest tutaj i teraz. A teraz nam moze dac o wiele wiecej niz wyblakla polska gwiazdka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Chwila chwila, w jakich pucharach ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Genkova, ja chce Genkova.
Meliksona, ja PRAGNE Meliksona. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Przegrana Wisly dzisiaj z Valerenga jest jak porazka Realu na wyjezdzie z Osasuną. Jedna wielka kompromitacja - po co byly zapowiedzi wielkiego rewanzu jak dostajemy takie baty. Dobrze, ze to tylko gra kontrolna - bo dopiero byłoby załamanie w temacie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Odważne deklaracje, Polska to nie jest bardzo tolerancyjny kraj
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Iwan: "Zespoły z Norwegii nam nie leżą" LOLOLOLO |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To co forumowe placzki ? Czy to juz wreszcie jest koniec Wisly ? Cupial zobaczyl to i sprzeda klub za drobne ? Teraz wszystkie mecze w sezonie przegramy i nastepny sezon zaczynami w I lidze ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Kowalski idź do Odry albo innego Piasta, nie nadaję się do Wisły wgl.
Żuraw powinien już skończyć kariere bo toż to żenada . Kurto na plus , Guła zero , Sobol (2 połowa) zero , Jirsak zero , Michał ''bede grał w 1 składzie Siwiakow dno . Kiro jedynie coś szarpnie ;| |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Straciłem 90 minut życia.
Tu trzeba zapierdalać niech dopną te wszystkie transfery jak najszybciej i niech się zgrywają bo to ....a wygląda tragicznie masakra. 4:0 ten wynik mówi w jakiej jesteśmy dupie nie kpw co robi Łobo i Kowalski na tym zgrupowaniu. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
bardzo słabo, słabiutko, sparing sparingiem, ale czy oni wiedzą co robią na tym boisku? bo widzę że grają na luzie, a powinni dawać z siebie wszystko, żałuję straconego czasu na ten mecz, myślałem że zagrają dobrze... myliłem się, idę uczyć do jutrzejszego zaliczenia z rachunkowości...
|
|
|