The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Woland
Member

Od: 10.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2010, 19:40
Czy jak kupie używaną Fife10, to będę mógł pograć online? Bo coś mi się obiło o uszy,że EA chce zablokować taką możliwość. Jak gadam głupoty to powiedźcie ;]
ŚLĄSK,WISEŁKA,LECHIA GDAŃSK

CZY CIEMNO,CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 03.09.2010, 19:42
Na konsoli można grać na używce na innym profilu
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 03.09.2010, 20:38
No ja przeszedłem Mafię 2 i prawdę mówiąc nie polecam. Wg mnie oczekiwania były duże, a wyszedł gniot.
Krótkie to i jakieś takie mało interesujące. W ogóle da się grać we free mode po przejściu gry ? Chyba nie ?
Ostatnio edytowane przez tofik : 03.09.2010 o godz. 20:40.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 03.09.2010, 21:07
tofik napisał(a):Wyświetl post
No ja przeszedłem Mafię 2 i prawdę mówiąc nie polecam. Wg mnie oczekiwania były duże, a wyszedł gniot.
Krótkie to i jakieś takie mało interesujące. W ogóle da się grać we free mode po przejściu gry ? Chyba nie ?
Da sie jesli sie sciagnie odpowiedni plik z netu. Wiem ze jest w zatoce piratow, sam nie gralem po zakonczeniu.

Gra fajna i nie zawiodla mnie. Wiedzac od dawna ze bedzie to raczej szybka rozgrywka nie nastawialem sie na zbyt wiele

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
johny96
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 03.09.2010, 21:59
A, takowe pytanie mam. Ma ktoś przerobioną konsolkę ?
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.09.2010, 19:59
Tutaj sami uczciwi.
No panowie, jeszcze 10 dni do F1
Dzisiaj czytałem recenzję odnośnie nowej Fify. Po zapoznaniu się z nią zaczynam się zastanawiać, czy warto inwestować pieniądze w grę piłkarską w tym roku.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
AL_PB
Member

Od: 06.2010

Stary 14.09.2010, 20:27
johny96 napisał(a):Wyświetl post
A, takowe pytanie mam. Ma ktoś przerobioną konsolkę ?
Ja mam PS2 z FreeMC Bootem na karcie pamięci. Oficjalnie do odtwarzania muzyki MP3 i filmów w formacie DivX i XviD ;]
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 25.09.2010, 10:43
FIFA 11 w wersji Xbox juz jest na warezach (ale narazie tylko GER, IT i HU)
PES11 w wersji PS3 tez (ale brak wersji ENG)

MatMario: Tak, wyszedl juz 'jailbreak' PS3
Ostatnio edytowane przez mic : 25.09.2010 o godz. 11:23.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 25.09.2010, 10:58
A PS3 mozna jakoś "odblokować" już?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 25.09.2010, 11:48
Mam nadzieję, że będzie tak samo jak w przypadku Xboxa (banik na psn).
Wczoraj w końcu dorwałem Dead Rising 2. Co nowego w porównaniu do części pierwszej? Hmmm kompleks (kasyna, sklepy), możliwość łączenia ze sobą rzeczy, aby stworzyć nową super broń ( np. kij baseballowy i gwoździe, wiadro i wiertarki, zabawka (głowa dinozaura) i fajerwerki (rules ), czy najbardziej odjazdowe- wózek inwalidzki i piły łańcuchowe), większa ilośc umarlaków, poprawiona grafika no i najważniejsze co-op oraz multi. I jakie wrażenia? Nadal gra ma dla mnie urok. Daje wręcz sadystyczną przyjemność z masowej eksterminacji zombiaków będąc jednocześnie mocno zakrapiana czarnym humorem rodem z horrorów klasy B.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 25.09.2010, 11:59
Czyli co można czy nie można PS3 spiracić?

Jak to wygląda? Ingerencja mechaniczna, czy softowo?
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 25.09.2010, 12:01
http://www.cdaction.pl/news-14655/fi...jailbreak.html

ponoć nowy firmware blokuje jaila...
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 25.09.2010 o godz. 12:08.

Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 25.09.2010, 12:02
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Czyli co można czy nie można PS3 spiracić?

Jak to wygląda? Ingerencja mechaniczna, czy softowo?
Mozna spiracic, kwestia oprogramowania i paru mykow przy kopiowaniu gier (nie wiem dokladnie, nie mam PS3, ale tka wywnioskowalem z opisow po roznych forach )

DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
http://www.cdaction.pl/news-14655/fi...jailbreak.html

ponoć nowy firmware blokuje jaila...
Teraz te 'blokady' to tylko kwestia czasu. Jak juz raz PS3 padlo, to znalezienie nastepnych dziur nastapi bardzo szybko
Ostatnio edytowane przez mic : 25.09.2010 o godz. 12:17.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 25.09.2010, 12:10
No to się posypie jak posypało się psp... I to jeszcze software'owo, bez grzebania i kombinacji. Jaja
Odpowiedz cytując
MarcinK.
Banita

Od: 07.2010

Stary 25.09.2010, 12:14
mic napisał(a):Wyświetl post
Mozna spiracic, kwestia oprogramowania i paru mykow przy kopiowaniu gier (nie wiem dokladnie, nie mam PS3, ale tka wywnioskowalem z opisow po roznych forach )
Ban na ID konsoli masz gwarantowany, chyba że wcześniej odepniesz kabelek i gra offline jest dla danej osoby wystarczająca.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 25.09.2010, 12:24

Teraz te 'blokady' to tylko kwestia czasu. Jak juz raz PS3 padlo, to znalezienie nastepnych dziur nastapi bardzo szybko
tak samo to działa w drugą stronę. O ile wcześniej nie wyłapiesz bana.

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 25.09.2010, 12:29
Już idą bany? Dostał już ktoś za tą przeróbkę?
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 25.09.2010, 12:40
http://grrr.pl/2010/08/23/psjailbrea...i-bana-dla-ps3

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 26.09.2010, 16:50
I bardzo dobrze. Banować złodziei! A najlepsze jest to, że ten cały jail break uruchamia konsolę w trybie serwisowym, i żeby uruchomić grę, i tak musisz jąmieć na płycie. Powodzenia w wypalaniu blu-ray'a
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 27.09.2010, 22:24
stawski napisał(a):Wyświetl post
I bardzo dobrze. Banować złodziei! A najlepsze jest to, że ten cały jail break uruchamia konsolę w trybie serwisowym, i żeby uruchomić grę, i tak musisz jąmieć na płycie. Powodzenia w wypalaniu blu-ray'a
Tzw "gowno prawda"
---

FIFA11 xbox angielska juz jest na warezach
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 28.09.2010, 22:57
Tzw "gowno prawda"
---

FIFA11 xbox angielska juz jest na warezach
Już Polską gdzieś widziałem i F1 też
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 03.10.2010, 17:20
Ale z tego co wiem, nie zgrasz gry na twardy dysk konsoli z pendrive'a, może sięmylę, poprawcie jakby co. Zresztą mam to gdzieś, i tak nie piracę. Devil, ile zombiaków już zabiłeś?
Ostatnio edytowane przez stawski : 03.10.2010 o godz. 18:22.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 04.10.2010, 20:42
około 20000 . ciężko idzie, szczególnie jak jest jeszcze F1 2010 oraz Fifa 11
Teraz będzie mniej czasu. Trzeba nadgonić w pracy po L4.
Jest tu ktoś kto gra na PS3 w Sacred 2 i ma cały set? Tylko tego mi brakuje do platyny.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 04.10.2010 o godz. 20:45.

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 02.11.2010, 21:57
Czy ktoś może siępodzielić swoją opinią o Medal of Honor? Gazetowym ocenom średnio ufam, choćz większością się zapoznałem. Oceny 7-8/10. A jak Wy oceniacie? I singla i multi. Dodam że mnie MW2 się podobało i to w singlu - wiem, jest nas dwóch ja i bobby kotick W multi też troszkę godzin przegrałem, Battlefield Bad Company 2 teżmi siębardzo podoba - po prostu inna rozgrywka - równie dobra, mniej amerykańskich dzieciaków piszczących do headsetów. Także proszę o radę - inwestować czy czekać na Black Ops?
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 03.11.2010, 13:58
Czy ktoś może siępodzielić swoją opinią o Medal of Honor? Gazetowym ocenom średnio ufam, choćz większością się zapoznałem. Oceny 7-8/10. A jak Wy oceniacie? I singla i multi. Dodam że mnie MW2 się podobało i to w singlu - wiem, jest nas dwóch ja i bobby kotick W multi też troszkę godzin przegrałem, Battlefield Bad Company 2 teżmi siębardzo podoba - po prostu inna rozgrywka - równie dobra, mniej amerykańskich dzieciaków piszczących do headsetów. Także proszę o radę - inwestować czy czekać na Black Ops?
Gry-online.pl wycenili to na 2/5. Była nawet video recenzja, potem wkleję bo im chyba teraz serwer padł.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 06.11.2010, 10:44
Chciałem sobie ze szczęścia po derbach troszkę pograć a tu.... ylod :( Znalazłem sklep i serwis na Kazimierza Wielkiego. Ktoś z Was tam coś naprawiał? Polecacie może jakieś inne miejsce?
Odpowiedz cytując
AL_PB
Member

Od: 06.2010

Stary 06.11.2010, 11:35
Chciałem sobie ze szczęścia po derbach troszkę pograć a tu.... ylod :( Znalazłem sklep i serwis na Kazimierza Wielkiego. Ktoś z Was tam coś naprawiał? Polecacie może jakieś inne miejsce?
Fajny serwis konsolowy jest przy ul. Kantora 5. Miła obsługa, konkretnie naprawi problem nie owijając w bawełnę i nie zdzierając z Ciebie kasy. Swojego czasu mieli też stół na giełdzie obok Bronowic, ale jak jest teraz to nie mam pojęcia.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 06.11.2010, 17:05
Ja mam pytanie dotyczące Call of Duty- Black Ops. Wiadomo już coś odnośnie potencjalnego abonamentu za grę online? Premiera już za 3 dni, a ja nadal się zastanawiam, czy kupić (płatny abonament jest dla mnie ważnym kryterium).

Stawski- dla mnie gra Medal of Honor jest tragiczna. Grałem w wersje PC-ową. O ile single jeszcze ujdzie (choć pękł w niecałe 5h), to multi jest kpiną!!!
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 06.11.2010 o godz. 17:08.

Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 07.11.2010, 16:01
Panowie niedlugo 'wchodzi' Kinect xbox360, czy bedzie dzialac na starszych wersjach konsol, czy tylko na tych nowych?
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 08.11.2010, 04:04
nie wiem, jak jest w przypadku XBoxa 360 , ale na ps3 pojawiła się łatka, która dostosowuje zarówno starsze wersje konsol, jak i nowsze do grania w ps move. podejrzewam, ze ms tak samo postapił.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów