|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Czy jak kupie używaną Fife10, to będę mógł pograć online? Bo coś mi się obiło o uszy,że EA chce zablokować taką możliwość. Jak gadam głupoty to powiedźcie ;]
![]()
ŚLĄSK,WISEŁKA,LECHIA GDAŃSK
CZY CIEMNO,CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na konsoli można grać na używce na innym profilu
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No ja przeszedłem Mafię 2 i prawdę mówiąc nie polecam. Wg mnie oczekiwania były duże, a wyszedł gniot.
Krótkie to i jakieś takie mało interesujące. W ogóle da się grać we free mode po przejściu gry ? Chyba nie ?
Ostatnio edytowane przez tofik : 03.09.2010 o godz. 20:40.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Gra fajna i nie zawiodla mnie. Wiedzac od dawna ze bedzie to raczej szybka rozgrywka nie nastawialem sie na zbyt wiele ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
A, takowe pytanie mam. Ma ktoś przerobioną konsolkę ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Tutaj sami uczciwi.
No panowie, jeszcze 10 dni do F1 Dzisiaj czytałem recenzję odnośnie nowej Fify. Po zapoznaniu się z nią zaczynam się zastanawiać, czy warto inwestować pieniądze w grę piłkarską w tym roku. |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
FIFA 11 w wersji Xbox juz jest na warezach (ale narazie tylko GER, IT i HU)
PES11 w wersji PS3 tez (ale brak wersji ENG) MatMario: Tak, wyszedl juz 'jailbreak' PS3
Ostatnio edytowane przez mic : 25.09.2010 o godz. 11:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A PS3 mozna jakoś "odblokować" już?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że będzie tak samo jak w przypadku Xboxa
(banik na psn).Wczoraj w końcu dorwałem Dead Rising 2. Co nowego w porównaniu do części pierwszej? Hmmm kompleks (kasyna, sklepy), możliwość łączenia ze sobą rzeczy, aby stworzyć nową super broń ( np. kij baseballowy i gwoździe, wiadro i wiertarki, zabawka (głowa dinozaura) i fajerwerki (rules |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli co można czy nie można PS3 spiracić?
Jak to wygląda? Ingerencja mechaniczna, czy softowo? ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 25.09.2010 o godz. 12:08.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
)
Ostatnio edytowane przez mic : 25.09.2010 o godz. 12:17.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to się posypie jak posypało się psp... I to jeszcze software'owo, bez grzebania i kombinacji. Jaja
![]()
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak samo to działa w drugą stronę. O ile wcześniej nie wyłapiesz bana.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już idą bany? Dostał już ktoś za tą przeróbkę?
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I bardzo dobrze. Banować złodziei! A najlepsze jest to, że ten cały jail break uruchamia konsolę w trybie serwisowym, i żeby uruchomić grę, i tak musisz jąmieć na płycie. Powodzenia w wypalaniu blu-ray'a
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już Polską gdzieś widziałem i F1 też
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale z tego co wiem, nie zgrasz gry na twardy dysk konsoli z pendrive'a, może sięmylę, poprawcie jakby co. Zresztą mam to gdzieś, i tak nie piracę. Devil, ile zombiaków już zabiłeś?
Ostatnio edytowane przez stawski : 03.10.2010 o godz. 18:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
około 20000
Teraz będzie mniej czasu. Trzeba nadgonić w pracy po L4. Jest tu ktoś kto gra na PS3 w Sacred 2 i ma cały set? Tylko tego mi brakuje do platyny.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 04.10.2010 o godz. 20:45.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ktoś może siępodzielić swoją opinią o Medal of Honor? Gazetowym ocenom średnio ufam, choćz większością się zapoznałem. Oceny 7-8/10. A jak Wy oceniacie? I singla i multi. Dodam że mnie MW2 się podobało i to w singlu - wiem, jest nas dwóch ja i bobby kotick
W multi też troszkę godzin przegrałem, Battlefield Bad Company 2 teżmi siębardzo podoba - po prostu inna rozgrywka - równie dobra, mniej amerykańskich dzieciaków piszczących do headsetów. Także proszę o radę - inwestować czy czekać na Black Ops? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chciałem sobie ze szczęścia po derbach troszkę pograć a tu.... ylod :( Znalazłem sklep i serwis na Kazimierza Wielkiego. Ktoś z Was tam coś naprawiał? Polecacie może jakieś inne miejsce?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Fajny serwis konsolowy jest przy ul. Kantora 5. Miła obsługa, konkretnie naprawi problem nie owijając w bawełnę i nie zdzierając z Ciebie kasy. Swojego czasu mieli też stół na giełdzie obok Bronowic, ale jak jest teraz to nie mam pojęcia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam pytanie dotyczące Call of Duty- Black Ops. Wiadomo już coś odnośnie potencjalnego abonamentu za grę online? Premiera już za 3 dni, a ja nadal się zastanawiam, czy kupić (płatny abonament jest dla mnie ważnym kryterium).
Stawski- dla mnie gra Medal of Honor jest tragiczna. Grałem w wersje PC-ową. O ile single jeszcze ujdzie (choć pękł w niecałe 5h), to multi jest kpiną!!!
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 06.11.2010 o godz. 17:08.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Panowie niedlugo 'wchodzi' Kinect xbox360, czy bedzie dzialac na starszych wersjach konsol, czy tylko na tych nowych?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie wiem, jak jest w przypadku XBoxa 360 , ale na ps3 pojawiła się łatka, która dostosowuje zarówno starsze wersje konsol, jak i nowsze do grania w ps move. podejrzewam, ze ms tak samo postapił.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|