|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Po co to na glownej ? http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=19825
Ostatnio edytowane przez mic : 31.12.2008 o godz. 19:23.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A wszystko musi mieć cel? Bo śmieszne jak cholera
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Jasne ze smieszne
A karpia nie daliscie :( |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
karp przy tym to... leszcz. Najlepszego!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ja rozumiem, że chochlik działa, ale mógłby dać jakieś niestworzone transferowe historię zamiast tego, bo jednak jesteście uważani za jedną z poważniejszych stron futbolowych
![]() ![]() .
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
EDIT: Dziękuję za jasną i wyczerpującą odpowiedź. Powód: ...
Ostatnio edytowane przez ja_ka_ : 01.01.2009 o godz. 20:41.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Od jakiegoś czasu nie stosuje się na tym forum tej praktyki gdyż na ogół odbierana była odwrotnie do intencji, zarzucano adminom ( a tylko oni mają czy też mieli taką możliwość ) kolesiostwo z niektórymi forumowiczami. Spędzanie czasu na wiecznym odpisywaniu Józkowi Pałce dlaczego Marian Kiszka ma taką rangę, a ja nie mam, nie należało do zbyt ciekawych zajęć. Poza tym ranga inna od nadanej przez skrypt dostawała się forumowiczom na ogół z uwzględnieniem jakichś osiągnięć ( np. wybitnej działalności na polu cukiernictwa ) czy to w realu czy też na forumowej niwie.
![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że to kosmici. Łatwiej się będzie dogadać...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jeszcze jeden spam...
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...8&postcount=54 http://www.wislakrakow.com/forum/sho...10&postcount=3
Ostatnio edytowane przez Prezydentowa : 04.01.2009 o godz. 01:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja proponowałbym przykleić w ABG temat :
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5220 Bo nie wydaje mi się, że będzie on podbijany zbyt często, a zawarte w nim są ważne informacje. Pozdrawiam ![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jak możecie to usuńcie post numer 980 z tematu składam komputer...z góry dzięki ps. znowu się coś rypie
![]() Cytat:
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Kiciu, po pierwsze odgrzewasz kotlety, nie wiem, moze tak lubisz,
po drugie o ile sie nie myle, to jest temat "pytania do...." wiec sie poprostu pytalem, czemu taka rzecz znalazla sie na glownej, bo TWSD raczej nie jest znane z takich rzeczy. po trzecie, chyba wszystko zostalo wytlumaczone, po czwarte, czemu TY zawsze sie przypierdalasz do mnie, hm ? Zly dzien w pracy ? Zdarza sie. Zluzuj |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Nie odgrzewam, tylko zagladam tu z regularnoscia co dwa tygodnie.
Nie przypierdalam sie do Ciebie zawsze a dopiero pierwszy raz i jedyny. Bo Tobie widze niewiele rzeczy pasuje. A to wolfy krzywy, a tamten prosty, a ten napisal brzydko a temten z bledem, ten nie wie po co temat a tamten wie ale po co pisze, a po co to, a po co tamto, a dlaczego zima a nie lato. ciao. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Chyba po to ten temat mistrzuniu
Ostatnio edytowane przez mic : 06.01.2009 o godz. 17:11.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolego od luzowania bajery, mam prosbe zebys rozroznil forum i modow od strony TWSD.
A w tym niusie co takiego strasznego? Fajny dowcip to sie znalazl na stronie ![]() ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
orzeu a gdzie ja pisalem ze dowcip byl zly ? Poczytajcie najpierw a potem sie przypieprzajcie do kazdego slowa. Tez mi sie to zajebiscie podobalo, co wyzej napisalem. Poprostu zdziwilo mnie to ze TSWD angazuje sie w taki sprawy. BTW, vote-for-mikey tez o tym pisal, tez bedziecie sie o to oburzac ?
Jak zamierzacie odgrzewac nastepny moj post, moze tym razem sprzed pol roku to zapraszam na priv. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Takie pytanie, można wiedzieć czy użytkownik DejmianVII ma bana na "zawsze" czy tylko na jakiś okres czasu ?
![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
w infonecie przydałoby się posprzątać komentarze
![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Proponuję utemperować kolegę "krzysztofff" (czy jak mu tam) z tematu transferowego, bo bawi się w forum onetu.
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mogę wiedzieć, czemu mi usuwacie z podpisu "ONR" ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
bo ****owego sylwestra mieli w zakopanem i teraz się na tobie mszczą
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jakiś nowy użytkownik dopisał się do tematu wyjazdy-ciekawe opisy. Dzięki temu mogłem zauważyć że ostatnią osobą która tam się wpisywała czynnie jest osoba pisząca o swoim pierwszym zagranicznym wojażu... na Wisłę na Tottenham nie było by w tym nic dziwnego... gdyby nie to że tą osobą jest HarryTB... znany bliżej nam jako DYMEK... Myślę że dla nie ośmieszania Białej Gwiazdy i dla honoru... wypadałoby usunąć ten wpis, zwłaszcza, że wygląda on żałośnie przy wpisach innych wyjazdowiczach, którym Wisła leży na sercu.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Zastanawiam się nad tym, czy nie warto by było otworzyć tematu o graffiti, który byłby na co dzień zamknięty i po prostu na życzenie Malviego i innych osób zajmujących się malowaniem otwierany. Dzięki temu moglibyśmy uzyskać jakąś klarowność w tym temacie- znajdowały by się tam tylko prace i porady od specjalistów, a nie teraz rozkminianie czy to woda, benzyna czy coś jeszcze innego. 10 znaków
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
Temat mógłby pozostać otwarty przy minimalnej chęci moderatorów do jego uporządkowania i upominania niektórych. |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Prośba żeby zamiast tematów " Historia Wisły" i "Historia hymnu Wisły" w ABG przykleić 2 nowe założone przeze mnie tematy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|

|