|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Czy Wik jest chociaż na ławce:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ehh jedyne ciekawe w tym meczu, to noszace sie po trybunach "PZNP, PZPN" ..
![]() ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tak sobie myślę, a wręcz jestem przekonany, że siedzi na ławce bo w sumie jest ich 14 na zgrupowaniu więc nie ma kogo na trybuny wysłać nawet a o kontuzji nic nie słyszałem.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ale mają surową technikę...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak uslyszalem że Mołdawia jest na 78 miejscu, a Polska 7 pozycji wyżej, to sie piwem zaksztusiłem ..
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
obydwa gole dzisiejszego spotkania to porazka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pawłowski nawet próbuje grać w piłkę.
Mołdawia to nawet nie jest średniak. Bronią jak amatorzy. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Bardzo się cieszyłem, że Dawid Nowak nie został piłkarzem Wisły. Nigdy mnie niczym nie zachwycił, zdobywał gole łatwe, dobijając, albo dokładając tylko nogę. Kiedy mam okazję oglądać mecz z jego udziałem to niczym się nie wyróżnia. Trzy setki w pierwszej połowie, imponuję kalectwem i "bezmózgim" graniu w piłkę. Bardzo kontuzjogenny. Zastanawiam się co w nim widzi Franek Smuda.
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Jak dotąd najlepszy lubiński duet.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten mołdawski bramkarz - do Wisły go!
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dawid "1 mln € odstępnego" Nowak gra niesamowite zawody. Żywy dowód na to jakie chore ceny wołają sobie polskie kluby za rodaków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obydwa gole? ;p
czy ja cos przeoczylem ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
chyba chodzi o tego legijnego
![]() Ogólnie mecz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dżanusz też 'biega' po boisku ^^
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przy takim bramkarzu to oni powinni bić z każdej pozycji, a tu Nowak wychodzi sama na sam z obrońcą i zatrzymuje się...
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Janusz Gol póki co gra nieźle. Ale nie ma co się podniecać, bo to (jak to mawia Dariusz Szpakowski) tylko Moldova.
Ogólnie to czemu Szpaku tak mówi na ten kraj, wie ktoś? Idąc jego logiką, to powinien mówić England, Italy itp ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co za debil gra z jedenastką ? Pare cm a uwaliłby głowę biednemu bramkarzynie przy bramce.
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Chyba Legionista.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Co my wymagamy od Nowaka żeby grał dobrze jak on nawet gęby nie umie otworzyć podczas hymnu Polski...
Dobrze, że nie przeszedł do Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Co śmieszniejsze, gra w drużynie myślę klasy Wisły, czyli w Kubaniu Krasnodar Dana Petrescu.
Ogólnie za wiele ciekawego w tym meczu jednak nie ma, słaby początek miał Gol, który się motał po boisku, ale potem wyraźnie się rozegrał i zagrywał bardzo fajne prostopadłe, miał kilka przechwytów w ofensywie. Solidnie w obronie Wojtkowiak z Celebanem, szczególnie ten pierwszy. Kucharczyk szarpał, ale widać debiutancką tremę i też po prostu póki co brak umiejętności do grania na poziomie reprezentacyjnym. Borysiuk poprawnie, ale raczej niewidoczny. Pawłowskiemu brakuje w ofensywie wsparcia, ale ogólnie coś tam próbuje. Plizga oprócz gola właściwie same straty albo wymuszenia fauli, bardzo bardzo słabi Nowak z Wołąkiewiczem, którego objeżdżają na lewej flance raz za razem. Sandomierski miał niewiele do roboty, ale co miał to wyciągnął bardzo pewnie. Brakuje mi tutaj drugiej połowy naszej ligowej kadry, zawodników takich jak Sadlok (zdecydowanie solidniejszy na lewej obronie od Wołąkiewicza), Jodłowiec, Mierzejewski, Mila, Kaźmierczak, Bandrowski, Smolarek, Sobiech, szansę powinni też dostać Golański, Małkowski, Kupisz, Cetnarski (o ile wróci do bardzo dobrej formy) czy też Małecki. Wtedy gra wyglądałaby wyraźnie lepiej niż dzisiaj. Inna sprawa, że kilku z tego grona z niezrozumiałych powodów Smuda na zgrupowania ligowców nie bierze. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A może lepiej nie grajmy na tym EURO...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No takim składem to my na EURO grać nie będziemy na pewno. Zaryzykował bym nawet stwierdzenie że żaden z tych zawodników nie zaliczy nawet minuty na EURO.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam czasem wrażenie, że Franz dyskryminuje troche Wiślakow xd
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
franz ma Wiślaków w dupie!!! niestety!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nowak to Porażka.
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
A kogo niby pomija z Wisły? Tylko Małeckiego, bo reszta za słaba, albo z zagranicy w Wiśle. Sobol oczywiście zakończył karierę to go nie powoła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
no nie oszukujmy się ale w chwili obecnej nawet nie ma kogo powołać z Wisły, a Czarek nie wywalczył nawet miejsca w 11 Wisły. Chociaż na ten mecz Patryka mógł wziąć myślę że zagrał by lepiej niż taki Pawłowski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |