|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na bok obrony to może już nie te lata, ale na środek myślę, że by się przydał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
coś czuje że do Ruchu pójdzie bo Wisła go nie będzie chciała
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
I tam z Zieniem będą wariować.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
w sumie jeszcze z 2 sezony by pogral albo na zmiennika chociaz i zakonczenie kariery w Wisle -czemu nie
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Sorry, ale Zieniu nie jest nam potrzebny...
Nie wiem czy oglądacie mecze Ruchu, Zieniu w Ruchu gra bez rewelacji. Myślę, że w obecnej formie jest to zawodnik klasy Boukhariego. |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
A kto napisał, że Zieńczuk byłby nam potrzebny? Cała rozmowa dotyczy Baszczyńskiego. Myślę, że nie byłby zły mimo wieku, ale wątpię w to, aby nasi Holendrzy zdecydowali się na Marcina. Zgadzam się z Eternitem, że w tym wieku lepiej by mu się grało na środku, z resztą tak chyba jest ustawiany w Grecji, ale dla nas priorytetem są boczni obrońcy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
"U mnie zaszły spore zmiany, bo gram na środku obrony. Poprzedni sezon zacząłem z prawej strony, a rundę kończyłem jako stoper. W tych rozgrywkach zagrałem dwa-trzy mecze na prawej obronie, a potem znowu na środku. " - sports.pl Także grywa różnie, ale na pewno pozycja środkowego obrońcy nie jest mu obca. P.S. martin: wiem, wiem. Z tego co kojarzę to chociażby z Barceloną na Reymonta zagrał na środku i był za to bardzo chwalony. Powód: odpowiedź
Ostatnio edytowane przez Else : 02.05.2011 o godz. 18:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Oczywiście, że nie jest mu obca. Przecież i u nas pod koniec częściej grywał na środku niż na boku
Myślę, że mimo swoich lat Baszczu bardzo by się nam przydał, wspomagając nas swoim doświadczeniem. No i to jest pewniak, a nie królik z kapelusza jak choćby Jaliens, po którym nadal nie wiem, czego się spodziewać.![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Jeszcze raz odnosząc się do transferu Baszczyńskiego. Moim zdaniem ten Baszczu w ostatnim sezonie przed odejściem do Atromitosu prezentował się lepiej i zdecydowanie pewniej od Erika Cikosa. Jednak taki Marek Zieńczuk, który odchodził z Wisły tak samo jak Baszczyński 3 lata temu jako gwiazda ekstraklasy do ligi polskiej wrócił już raczej jako wypalony zawodnik... Podobno Marcin Kuźba obserwuje ligę grecką. Pewnie, w tym roku kilka razy oglądnął mecze Atromitosu może zwrócił uwagę na Marcina Baszczyńskiego... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Paweł Brożek zdobył bramkę w wygranym 3:0 meczu.
http://www.youtube.com/watch?v=pPSEG...layer_embedded Ładna główka swoją drogą ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Patrz kilka postów wyżej ;>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Bardzo ładna bramka Marcelo w wygranym meczu 2:1
I pomyśleć że puściliśmy takiego Baszczyńskiego za darmo, żeby przez kolejne lata mieć problem z PO. A wystarczyło do niego ściągnąć takiego Cikosa żeby się uczył.
Ostatnio edytowane przez yogul : 03.05.2011 o godz. 09:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/155/news1...sowskiego.html
Wygląda na to że Kosa utrzymuje się w wysokiej formie. ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Urodziny obchodzi...Wyn Belotte
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mrdakoviciem się interesujemy? Wow. To naprawde bardzo dobry napastnik z tego co oglądałem go w meczach Apollonu.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Futbol News: Ogromny pech Piotra Brożka
Co tu dużo mówić, szkoda Piotrka |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Apollon Limassol pokonał AEL Limassol 3:1 w meczu 5. kolejki rundy playoff w lidze cypryjskiej. Kamil wczoraj nie grał .
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Arek Głowacki i Pawel Brozek od 1 minuty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Piotr Brożek: drugi rok z rzędu Wisła szansy na mistrzostwo nie wypuści
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...stwo,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wiele wskazuje, że Vlastimil Vidlička, który nie sprawdził się u nas, od nowego sezonu zostanie zawodnikiem praskiej Sparty.
http://fotbal.idnes.cz/do-sparty-pri...713_fotbal_min ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Zienczuk w ostatniej minucie meczu z Arka otrzymal od razu czerwoną kartke.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Drużyna Dana Petrescu Kubań po 8 kolejkach jest liderem ekstraklasy Rosyjskiej.Wyprzedza Zenita St.Petersburg i Anzhi
![]()
Ostatnio edytowane przez AYALA : 12.05.2011 o godz. 22:15.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Oj Dan jak tak dalej pójdzie to zrobi karierę jeszcze jako trener którejś z 5 najmocniejszych lig a może jak dobrze pójdzie to nawet się dostanie jakiegoś klubu z europejskiego top10
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Ech, wiem że temat niejednokrotnie odgrzewany, ale szkoda że tak łatwo wypuściliśmy do z Wisły. Dan zapowiada się na bardzo dobrego tenera. Niby obecna Wisły nastraja dość optymistycznie, ale szkoda tych prawie 5 straconych lat. Tak czy inaczej - powodzenia Dan!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]()
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman
AVE WISŁA! |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Kuba szacunek!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nasz Chłopak ,niech wraca już do Wisełki
Oj chciałbym ![]() Kuba 1906% ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kuba Błaszczykowski!!!!!!!!!!!!
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|