|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Online |
|
|
Krysztal zlituj się bo sobie sam świadectwo wystawiasz.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego pytałem czy ktoś jest bardziej zorientowany i to np jakaś osoba niepełnosprawna?Nikt nic nie odpowiedział.
Jeśli tak jest to bardzo przepraszam i proszę o przyjęcie tych przeprosin |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Online |
|
|
Nie jestem zorientowany - nie znam go, ale facet wrzucił jedynie linka z artykułem i podpisał, że to jednak chyba prima aprilis. Potem po Twoim kwiatku poprosił o szacunek, a ty mu kolejny kwiatek. Dabliu ti ef man.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No więc nie wiem o co ci chodzi.Gość wrzuca jakieś filmiki ala Angel Garcia Perez i ma fetysz na punkcie Toronto FC.
Linka wrzucił choć już wcześniej na SB go naprostowano że jest prima aprilis i szkoda zaśmiecać mało śmiesznym żartem forum.Jeśli w jakikolwiek sposób nie domaga można przejść nad tym do porządku dziennego i zaakceptować.Jeśli jednak ze zdrowiem wszystko ok to z uwagi na wiek wypadało by się ogarnąć. Z resztą z tym stażem to też niech nie przesadza bo rejestrował się raptem pół roku wcześniej . Ja wiekowo jestem pewnie sporo starszy od połowy użytkowników a nikt z tego powodu szacunku nie okazuje,sam też tego jakoś specjalnie sie nie domagam mając na uwadze że to jednak internet który dodaje odwagi
Ostatnio edytowane przez krysztal : 06.04.2022 o godz. 18:58.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
dziś w Przeglądzie Sportowym wielki tytuł OGRABIENI
Pierwszy raz anty leginy opis sytuacji. Gdzie qrwa byli Ci pseudo dziennikarze jak qtasy z gwizdkiem kradly nam punkty w Warszawie i z Lechem u nas? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W najbliższy poniedziałek (18 kwietnia) o godzinie 13:20 na TVP Historia premiera filmu: Henryk Reyman - Król Strzelców.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
Obudziły się, dziennikarzyny. Albo dostały prikaz, żeby reagować, bo krzywdzi się zespół, który ma wygrać. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Lech Legia. byłem mega zaskoczony bo PS zawsze był aż nadto pro leginy. Jak Jędrzejczyk w meczu z nami wygarnął piłkę 1.5 metra za linią boczną to tak jakoś przeszło a teraz i tytuł wielki i osobny komentarz redaktora Bugajskiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
No to w zasadzie potwierdza moją teorię, że wśród sędziów, działaczy i jak widać jeszcze dziennikarzy, jest duże ciśnienie, żeby to kuchenki były mistrzem w tym sezonie. Taki artykuł ma tylko wzmóc presję na sędziach, żeby nic złego kuchenkom się nie stało.
Z tego względu jeszcze bardziej kibicuję w tym wyścigu Pogoni.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 12.04.2022 o godz. 12:04.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
A ja Rakowowi. Niech kopciuszek zrobi niespodzianke
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
PP dla Rakowa , MP dla Pogoni i by sie nie udalo to huczne obchodzenie 15 lecie tego smiesznego klubiku
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Całość: https://www.sport.pl/pilka/7,65039,2...y-kontrakt.amp |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Analiza trzech lat pod rządami Trio:
https://weszlo.com/2022/05/07/wisla-...blaszczykowski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeden z najbardziej ogarniętych dziennikarzy w Polsce - Tomasz Ćwiąkała i jego komentarz dotyczący spadku Wisły Kraków (od 3:26):
https://www.youtube.com/watch?v=f07Re-Zq79Y |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Moim zdaniem, jeśli byśmy walczyli o awans to ludzi chodziłoby czasami więcej niż na ekstraklasę.
Kibic jest przede wszystkim spragniony zwycięstw a nie pięknej krakowskiej piłki. Szkoda, że nasi decydenci tego nie rozumieją. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
W 1 lidze sądzę że będziemy mieć średnia ok 10k zakładając że mocno nastawny się na grę o awans. Duża w tym rola decydentów. Jakby zrobili karnety na ludzkim poziomie to wiele osób nawet w formie wsparcia by je kupiło.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 23.05.2022 o godz. 07:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...rofesjonalizmu
wklejam ad acta , bo we właścicielskim dawno poleciał na dalszew strony ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jutrzejsza wideo konferencja właścicieli Wisły dostępna pod linkiem: https://www.youtube.com/watch?v=gjJP67lVPCc , początek o godz. 14:00
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tutaj razem z intepretacja
https://www.youtube.com/watch?v=UFBokl1Ezec ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez aNouc : 15.06.2022 o godz. 22:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co to ....a jest
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Widać ,że Dawid już ma wyjebane i sobie jaja robi hehehe
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Heheszki kur.wa jakbyśmy Mistrza Polski mieli, a nie spadli z ligi...
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Transmisja wideo z meczu o mistrzostwo Polski U-17: Wisła vs Zagłębie dziś o godz. 17:00 do obejrzenia na YouTube:
Link: https://www.youtube.com/watch?v=l_j5iU5M1q0 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ładna bramka
![]()
|