The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Sami
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2011, 10:12
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...x_sprzedanych/
slabo troche chyba?
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 28.07.2011, 10:20
Sami napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...x_sprzedanych/
slabo troche chyba?
Do meczu jeszcze prawie tydzien czasu. W weekend pewnie sporo osób bedzie kupowało bilet no i w dniu meczu. Myśle, że nie będzie źle. Nie może przeciez byc gorzej niz ze Skono (mam nadzieje)
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
whistar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 28.07.2011, 10:25
Myślę, że będzie komplet. Ja zachęciłem 2 osoby, które dotychczas chodziły od wielkiego dzwonu.
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem
To nie tak, że nie pamiętam

Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!!
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 28.07.2011, 11:53
Dzisiaj koło 11:40 kupiłem bilet na C5.Stałem około 15 min. WSZYSCY PO BILETY ! MUSI BYĆ KOMPLET !
Odpowiedz cytując
Chakuza
Junior Member

Od: 02.2009

Stary 28.07.2011, 12:51
Dziś o godz 11:00 około 100 osób są bilety na każdy sektor więc ruszajmy do kas musi byc komplet!
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 28.07.2011, 14:10
Myślicie że jak napiszecie "Wszyscy po bilety" to sprawi że więcej ludzi pójdzie na mecz, czy to może potrzeba nabicia posta? Zresztą nie wiem czy to dobrze że będzie komplet, jak widziałem ludzi którzy kupowali bilety wczoraj to się załamałem, niektórzy pytali nawet czy jest możliwość wyboru sektora

Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 28.07.2011, 14:19
adikos1906 napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj koło 11:40 kupiłem bilet na C5.Stałem około 15 min. WSZYSCY PO BILETY ! MUSI BYĆ KOMPLET !
Polansuj się jeszcze na fb.

Na ch*j mi wiedzieć, na jaki sektor kupiłeś bilet? Zapytać ew. ile zostało biletów na trybunę i podać do wiadomości.

Potem dziwić się, że C1 i C5 wypada piknikowo w stosunku do innych sektorów....
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Od: 03.2003

Stary 28.07.2011, 14:22
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
Napisałem za to że statystyka to wielkie kłamstwo co swoją wypowiedzią udowodnił Wit.Ek
Zbieranie informacji nigdy nie jest kłamstwem. Kłamstwem jest podawanie nieprawdziwych informacji.
Czy napisanie, że sprzedało się ponad połowa biletów to jest kłamstwo ?
Nie ! To jest zdanie które daje BARDZO OGÓLNĄ INFORMACJĘ ALE INFORMACJE PRAWDZIWĄ.
W sytuacji kiedy klub nie podał jeszcze żadnej informacji,
wiedząc, że nie mogłem kupić dwóch biletów obok siebie
MAM PRAWO NAPISAĆ, ŻE SPRZEDAŁA SIĘ PONAD POŁOWA BILETÓW.
TO PROSTY WNIOSEK.
JEŚLI NA SEKTORZE ZAJĘTE JEST CO DRUGIE MIEJSCE TO ZNACZY ŻE ZAJĘTA JEST POŁOWA SEKTORA
JEŚLI NIE MOŻNA KUPIĆ DWÓCH MIEJSC OBOK SIEBIE TO ZNACZY, ŻE CO DRUGIE MIEJSCE MUSI BYĆ SPRZEDANE.

Więc napisanie zdania, że sprzedała się już co najmniej połowa sektora D21 jest prawdziwe i nie może być kłamstwem.
NIE ŻYCZE SOBIE BY KTOŚ KTO NIE MA POJĘCIA O STATYSTYCE, LOGICE I TYM CZYM JEST KŁAMSTWO MÓWIŁ MI ŻE SWOIM TEKSTEM UDOWODNIŁEM ŻE STATYSTYKA TO KŁAMSTWO
Bo statystycznie rzecz biorąc to .... na D21 sprzedało się mało biletów idąc tym rozumowaniem, bo mamy pewność że napewno ponad połowa ... Czyli niesprzedanych jest jest 49,99 % biletów. Kiepsko ...
To natomiast jest klasyczny przykład nadinterpretacji i nadużycia.
Ze zdania
sprzedała się co najmniej połowa biletów
wynika tylko zdanie
w sprzedaży pozostaje co najwyżej połowa biletów.

Każde inne zdanie jest nadużyciem bo przecież co najmniej połowa to nie znaczy dokładnie połowa.

Jak nie rozumiesz co piszesz to nie pisz...
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 28.07.2011 o godz. 14:24.
Odpowiedz cytując
h3po4
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 28.07.2011, 14:39
Wit.Ek. napisał(a):Wyświetl post
Zbieranie informacji nigdy nie jest kłamstwem. Kłamstwem jest podawanie nieprawdziwych informacji.
Czy napisanie, że sprzedało się ponad połowa biletów to jest kłamstwo ?
Nie ! To jest zdanie które daje BARDZO OGÓLNĄ INFORMACJĘ ALE INFORMACJE PRAWDZIWĄ.
W sytuacji kiedy klub nie podał jeszcze żadnej informacji,
MAM PRAWO NAPISAĆ, ŻE SPRZEDAŁA SIĘ PONAD POŁOWA BILETÓW.
TO PROSTY WNIOSEK.
JEŚLI NA SEKTORZE ZAJĘTE JEST CO DRUGIE MIEJSCE TO ZNACZY ŻE ZAJĘTA JEST POŁOWA SEKTORA
JEŚLI NIE MOŻNA KUPIĆ DWÓCH MIEJSC OBOK SIEBIE TO ZNACZY, ŻE CO DRUGIE MIEJSCE MUSI BYĆ SPRZEDANE.

Więc napisanie zdania, że sprzedała się już co najmniej połowa sektora D21 jest prawdziwe i nie może być kłamstwem.
NIE ŻYCZE SOBIE BY KTOŚ KTO NIE MA POJĘCIA O STATYSTYCE, LOGICE I TYM CZYM JEST KŁAMSTWO MÓWIŁ MI ŻE SWOIM TEKSTEM UDOWODNIŁEM ŻE STATYSTYKA TO KŁAMSTWO

To natomiast jest klasyczny przykład nadinterpretacji i nadużycia.
Ze zdania
sprzedała się co najmniej połowa biletów
wynika tylko zdanie
w sprzedaży pozostaje co najwyżej połowa biletów.

Każde inne zdanie jest nadużyciem bo przecież co najmniej połowa to nie znaczy dokładnie połowa.

Jak nie rozumiesz co piszesz to nie pisz...

Lekcja Matematyki hehe

Nie wiadomo ile biletów wkupił Litex ?
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą
Trochę zemsty, trochę krwi
Worek z forsą mieć pod głową
Wtedy ma się piękne sny
Odpowiedz cytując
arsfan90
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 28.07.2011, 14:41
_gilardino_ - Jak zaczynałeś chodzić na WISŁĘ to inni załamywali się tobą, więc wyluzuj!
Ostatnio edytowane przez arsfan90 : 28.07.2011 o godz. 14:43.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA
I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE
MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ

Odpowiedz cytując
wygladajacyzzachmury
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 28.07.2011, 14:54
ble ble ble
nie wziąłes pod uwage ze sektor jest podzielony schodami, tak wiec wszystkie wyliczenia w łeb
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 28.07.2011, 15:09
Wit.Ek.

To był wykład na temat logiki ? Ok. Dziękuję. Pożyteczny. Można zdawać egzamin na uczelni wyzszej posiadając tą wiedzę. Tyle że sesja poprawkowa jest dopiero we wrześniu.

Jest coś takiego jak myślenie zdroworozsądkowe, które Tobie przesłania Statystyka i Logika w akademickim tego słowa znaczeniu. Takimi trikami logiczno-statystycznymi w jeszcze w ubiegłym wieku w naszym kraju w Dzienniku Telewizyjnym wmawiali ludziom jak jest pięknie w kraju. Wystarczyło przedstawić inaczej tą informacje a okazywało się że jest dramatycznie.

I to samo z twoim sektorem D21. Dlaczego nie zrobiłeś wywodu w stronę tego że wolnych miejsc zostało bardzo mało bo zostały tylko pojedyńcze miejsca ? Znając Twoje zacięcie statystyczno-logiczne mając takie zmienne może udałoby Ci się stwierdzić że sprzedanych zostało np. 90% biletów. Ale lepiej oczywiście napisać że sprzedała się połowa biletów co patrząc RACJONALNIE jest dużą ściemą.

Ok. Nie znam się w temacie Logiki i Statystyki. I może lepiej A analiz statystycznych polełniłem już kilkadziesiąt dla róznych JST.
Odpowiedz cytując
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Stary 28.07.2011, 15:23
A analiz statystycznych polełniłem już kilkadziesiąt dla róznych JST.
No to witam w klubie studiów wykonalności, strategii i analiz społeczno gospodarczych.
To, że opierasz prognozy na nierealistycznych założeniach i wychodzi Ci niewiadomo jaki zysk
albo, że
rekomendowany wybór wariantu projektu w studium wykonalności jest taki aby wyszło to co Wójt/Burmistrz/Prezydent zamawia i chce
to nie jest dowód na to, że statystyka jest ściemą
tylko dowód na to, że osoby w oceniające studia wykonalności albo biznes plany(ocena takich dokumentów decyduje o dofinansowaniu z UE) nie potrafią odróżnić czegoś co ty nazwałeś ściemą opartej na nierealnych lub niemożliwych założeniach lub źle dobranych wagach od dobrej analizy/prognozy.

I jeszcze jedno.
Jeśli uważasz, że ściemą jest napisanie, że musiało zostać sprzedane co najmniej połowa biletów skoro nie można kupić dwóch biletów obok siebie to ja poważnie obawiam się o jakość tych analiz, które zrobiłeś dla JST
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 28.07.2011 o godz. 15:38.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 28.07.2011, 15:51
Wit.Ek.

To był wykład na temat logiki ? Ok. Dziękuję. Pożyteczny. Można zdawać egzamin na uczelni wyzszej posiadając tą wiedzę. Tyle że sesja poprawkowa jest dopiero we wrześniu.

Jest coś takiego jak myślenie zdroworozsądkowe, które Tobie przesłania Statystyka i Logika w akademickim tego słowa znaczeniu. Takimi trikami logiczno-statystycznymi w jeszcze w ubiegłym wieku w naszym kraju w Dzienniku Telewizyjnym wmawiali ludziom jak jest pięknie w kraju. Wystarczyło przedstawić inaczej tą informacje a okazywało się że jest dramatycznie.

I to samo z twoim sektorem D21. Dlaczego nie zrobiłeś wywodu w stronę tego że wolnych miejsc zostało bardzo mało bo zostały tylko pojedyńcze miejsca ? Znając Twoje zacięcie statystyczno-logiczne mając takie zmienne może udałoby Ci się stwierdzić że sprzedanych zostało np. 90% biletów. Ale lepiej oczywiście napisać że sprzedała się połowa biletów co patrząc RACJONALNIE jest dużą ściemą.

Ok. Nie znam się w temacie Logiki i Statystyki. I może lepiej A analiz statystycznych polełniłem już kilkadziesiąt dla róznych JST.
Ale o czym ty piszesz? Nie potrafisz zrozumieć zdania, które napisał Witek? Jeszcze raz:

na stektor D21 statystycznie sprzedano conajmniej połowe biletów? czyli więcej jak: 50% (przedział poomiędzy 50,01 a 100%) To jest prawdziwe zdroworozsądkowe myślenie kolego...

Od tego jaki może wystąpić błąd statystyczny są odpowiednie miary tendencji...
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.07.2011 o godz. 15:59.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 28.07.2011, 16:01
No to witam w klubie studiów wykonalności, strategii i analiz społeczno gospodarczych.
To, że opierasz prognozy na nierealistycznych założeniach i wychodzi Ci niewiadomo jaki zysk
albo, że
rekomendowany wybór wariantu projektu w studium wykonalności jest taki aby wyszło to co Wójt/Burmistrz/Prezydent zamawia i chce
to nie jest dowód na to, że statystyka jest ściemą
tylko dowód na to, że osoby w oceniające studia wykonalności albo biznes plany(ocena takich dokumentów decyduje o dofinansowaniu z UE) nie potrafią odróżnić czegoś co ty nazwałeś ściemą opartej na nierealnych lub niemożliwych założeniach lub źle dobranych wagach od dobrej analizy/prognozy.

I jeszcze jedno.
Jeśli uważasz, że ściemą jest napisanie, że musiało zostać sprzedane co najmniej połowa biletów skoro nie można kupić dwóch biletów obok siebie to ja poważnie obawiam się o jakość tych analiz, które zrobiłeś dla JST
A skad wiesz jaki jest rozkład krzesełek żeby spełnić ten warunek (miejsca z ograniczonym polem widzenia, parzysta lub nieparzysta liczba krzesełek w rzędzie) ? Mam przedstawić Ci tak jak Ty to potrafisz w zółto zielonych tabelkach albo z zaznaczonymi miejcami na sektorze ? Mogło zostać teoretycznie sprzedamych 49.99% 50%, 50,01% itp biletów. I co z tego ? Łapiesz mnie za ułamki procenty ? Ok.

Pokreślam MYŚL RACJONALNIE a nie oceniaj wskaźnikami i % tego co się dzieje dookoła Ciebie. Nie jesteś teraz na penelu ekspertów żeby błyszczeć taką wiedzą.

Bez odbioru bo dyskusja nie na temat.
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 28.07.2011 o godz. 16:36.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 28.07.2011, 16:29
_gilardino_ napisał(a):Wyświetl post
Myślicie że jak napiszecie "Wszyscy po bilety" to sprawi że więcej ludzi pójdzie na mecz, czy to może potrzeba nabicia posta? Zresztą nie wiem czy to dobrze że będzie komplet, jak widziałem ludzi którzy kupowali bilety wczoraj to się załamałem, niektórzy pytali nawet czy jest możliwość wyboru sektora
Jeśli kupują na odpowiednie sektory bilety to ja nie mam nic przeciwko takim osobom, może w przyszłości się rozkręca, itp.
Nikt nie wie wszystkiego od razu, a że stadion jest duży a niedługo będzie jeszcze większy, to dla wszystkich znajdzie się miejsce i oby tych tzw. "nowych" było jak najwięcej. Bo tymi tzw. "starymi" to my stadionu nie zapełnimy.

Na E, F, w przyszłości A i H dla takich kibiców jest dużo miejsca - mogą sobie posiedzieć, zjeść kiełbaskę, zdjęcia porobić - to normalne jest.
Odpowiedz cytując
POIUYT
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 28.07.2011, 17:11
wit.ek. napisał(a):Wyświetl post
mam prawo napisać, że sprzedała się ponad połowa biletów.
to prosty wniosek.
Jednak nie taki prosty.

O X O X O X O
O X O X O X O
O X O X O X O
O X O X O X O
O X O X O X O

O - wolne miejsce, X - sprzedane

Nie kupisz dwóch biletów obok siebie, a sprzedano tylko 15 z 35 biletów, czyli mniej niż połowę.

Dla czepliwych:

O X O X O X O
X O X O X O X
O X O X O X O
X O X O X O X
O X O X O X O

Sprzedano 17, pozostało 18 wolnych.

"...i trzeba widzieć cały kontekst"
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 28.07.2011, 17:21
Czy wy tu jestescie normalni

dywagujecie ile sprzedano biletow,rysujac kołka,i licytujac sie ze jak jedno krzeselko zajete to drugie puste

nakrecajcie lepiej znajomych i pilnujcie zeby na C nie bylo januszy ,bo teraz to chyba juz liscie beda leciec.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
whistar
Senior Member

Stary 28.07.2011, 17:25
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Jeśli kupują na odpowiednie sektory bilety to ja nie mam nic przeciwko takim osobom, może w przyszłości się rozkręca, itp.
Nikt nie wie wszystkiego od razu, a że stadion jest duży a niedługo będzie jeszcze większy, to dla wszystkich znajdzie się miejsce i oby tych tzw. "nowych" było jak najwięcej. Bo tymi tzw. "starymi" to my stadionu nie zapełnimy.

Na E, F, w przyszłości A i H dla takich kibiców jest dużo miejsca - mogą sobie posiedzieć, zjeść kiełbaskę, zdjęcia porobić - to normalne jest.
A czy ty jak przyszedłeś pierwszy raz to byłeś w pełni kumaty? Dobrze, że przychodzą nowi.
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem

Odpowiedz cytując
arsfan90
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 28.07.2011, 17:45
A skad wiesz jaki jest rozkład krzesełek żeby spełnić ten warunek (miejsca z ograniczonym polem widzenia, parzysta lub nieparzysta liczba krzesełek w rzędzie) ? Mam przedstawić Ci tak jak Ty to potrafisz w zółto zielonych tabelkach albo z zaznaczonymi miejcami na sektorze ? Mogło zostać teoretycznie sprzedamych 49.99% 50%, 50,01% itp biletów. I co z tego ? Łapiesz mnie za ułamki procenty ? Ok.

Pokreślam MYŚL RACJONALNIE a nie oceniaj wskaźnikami i % tego co się dzieje dookoła Ciebie. Nie jesteś teraz na penelu ekspertów żeby błyszczeć taką wiedzą.

Bez odbioru bo dyskusja nie na temat.
Brak słów na takich gości jak Ty. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem albo logicznie myśleć, lub jedno i drugie? Wczytaj się jeszcze raz w słowa Witka...
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA
I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE
MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 28.07.2011, 18:25
whistar napisał(a):Wyświetl post
A czy ty jak przyszedłeś pierwszy raz to byłeś w pełni kumaty? Dobrze, że przychodzą nowi.
przeczytaj ze zrozumieniem co ja napisałem, ale powtórzę: Bardzo dobrze, że przychodzą nowi - i się z tego powodu cieszę!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.07.2011 o godz. 19:02.
Odpowiedz cytując
rendkamp
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 28.07.2011, 18:53
czy istnieje możliwość zakupienia biletu osobie ktora posiada karte kibica przez inna osobę ale na numer PESEL,ponieważ istnieje problem z dostarczeniem karty
Odpowiedz cytując
kondzio500
Member

Od: 01.2009

Stary 28.07.2011, 19:03
UWAGA!
Ja mam inny problem, obawiam sie, że w dni meczu nie bedzie biletów, a jestem z Wawy. Bylem na Skonto i ze znajomymi kupowalismy bilet w dniu meczu, od otwarcia kas we wtorek, teraz obawiam się, że jak przyjedziemy w środę to "pocałujemy klamkę".
Czy nie byloby problemu, aby ktoś zakupił trzy bilety nieważne na jaki sektor, proszę o kontakt na priv.
Zaznaczę, że oczywiście traktuję tę sprawę na serio i jestem gotowy nawet zaplacic jakąś zaliczkę, tak aby osoba, która mogłaby mi pomóc wiedziała na 100%, że będziemy i sie nie rozmyslimy.
W Krakowie, będziemy od 10:00, więc możemy się przedpołudniem nawet umówić i odebrać te bilety wraz z oddaniem reszty gotówki. Dla osoby chetnej do pomocy stawiam flaszke, heheh.

Pomożcie bratu po szalu xD
prosze na priv
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę

Śląsk - Wisla - Lechia

Braci się nie traci!

edit by Jaroo1

Odpowiedz cytując
zielak14
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.07.2011, 19:17
rendkamp napisał(a):Wyświetl post
czy istnieje możliwość zakupienia biletu osobie ktora posiada karte kibica przez inna osobę ale na numer PESEL,ponieważ istnieje problem z dostarczeniem karty
nie ma takiej możliwość. Próbowałem tak na Skonto, nie da rady...Chyba że będziesz miał farta z kasjerką bo "fizycznie" podobno jest taka możliwość ale oni nie chcą tak sprzedawać
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 28.07.2011, 19:17
rendkamp napisał(a):Wyświetl post
Temat poruszany wielokrotnie - niestety nie ma takiej mozliwości - dlaczego? hmm... też chciałbym wiedziec. Jeżeli masz KK to ktos może Ci kupic bilet wyłącznie jeżeli ma ja fizycznie w ręku w momęcie kupowania biletu.

edit: spóżniłem się
Powód: za wolno pisze
Ostatnio edytowane przez frg : 28.07.2011 o godz. 19:18.
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
rendkamp
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 28.07.2011, 19:22
okey dzięki za informacje,trzeba coś wykombinować
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Stary 28.07.2011, 21:37
"Wyrób kartę kibica 2011 i kupuj bilety w internecie" - taki napis znajduje sie na drugiej stronie biletu
nigdy nie mialem papierowego biletu, zawsze tak bylo co to za sciema ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 28.07.2011, 22:35
Panowie tu jest temat o biletach- o statystyce podyskutujcie na privie
Odpowiedz cytując
whistar
Senior Member

Stary 29.07.2011, 11:40
@domin_czyzyny: Przepraszam, moja odpowiedź dotyczyła wypowiedzi _gilardino_
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem

Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 29.07.2011, 13:16
Byłem wczoraj o 18 kupiłem 12 biletów, na C się kończą na reszte sektorów można śmiało kupować, kolejka cały czas parenaście osób (15 minut stania) uprzejma blondyna w kasie nr 7 mówiła że jak dalej bedzie takie tempo to komplet pewny. za wyjątkiem kas 1,2,4,5 wszystkie kasy czynne

E:Wyrobiłem nową karte kibica, kolejki brak (wyrobienie karty 3minuty)
Powód: Karta Kibica
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 29.07.2011 o godz. 13:17.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów