|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jak powiedział Tomek Hajto "Być może jest to bramka na wagę mistrzostwa niemiec".
Borussia miała też trochę w tym meczu pecha np. sytuacja, w której Goetze z 20 cm nie trafił do bramki... Jeśli zakładamy, że Bayern wygra z Pauli to traci do Borussii 6 punktów do końca 5 kolejek. Bayer ma trudny terminarz w następnej kolejce grają z Bayernem (w) potem Hoffenheim(d), Koeln(w), Hamburger (d), Freiburg (w) A Borussia: Freiburg (d), Borussia Moen (w), Nuernberg (d), Werder (w), Eintracht (d) Gol Błaszczykowskiego: http://rutube.ru/tracks/4311298.html...e&bmstart=1000 |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Z tym mistrzem to spokojnie jesli jutro Bayer wygra bedzie miał tylko 5 punktów straty. A Borussia gra co raz słabiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Sory, nie zauważyłem
![]() Co do byłych piłkarzy to Darek Dudka też się wpisał na listę strzelców. W 80 minucie strzelił karnego i tym samym jego Auxerre zremisowało z Saint-Etienne 2:2 Powód: pomyliłem wynik :P
Ostatnio edytowane przez Billy : 09.04.2011 o godz. 20:51.
![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Marcel zawalił gola co z nim się dzieje?!?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Kosa powrócił "do łask" . Tydzień temu w wyjazdowym meczu Apollonu zremisowanym z AEL 1:1 grał od 46 minuty, wczoraj w meczu z Olimpiakosem wygranym 5:1 wyszedł w podstawowym składzie.
Zobaczcie starego, dobrego Kosę http://www.youtube.com/watch?v=r2sbDYMSeKU ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Trabzonspor w skladzie z Głowackim i Piotrem Brożkiem wygrał mecz w Stambule z Galatasaray 0-1 , Pawel wszedł w 85'
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
tak trzymać!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
A z ciekawostek - imieniny dziś obchodzą: Andrzej, Iwan i Zenon
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Ryszard C., były piłkarz Wisły, z zarzutem korupcji
http://www.gazetakrakowska.pl/strona...i-za,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Robi się coraz bardziej niebezpiecznie...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ryszard nie pracował u nas jako skaut ostatnio ?
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ryszard C., były piłkarz Wisły Kraków, obecnie pracujący jako jej skaut, usłyszał zarzut korupcji
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nagłówki mi wystarczają
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Tzn. czytasz tylko nagłówki. Ale jak widać jednak Ci nie wystarczają.
Osobiście dziwię się, że Czerwiec też jest zamieszany. Raczej po nim się tego nie spodziewałem. Zawiodłem się niestety. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
W szoku może nie jestem, ale jestem ogromnie rozczarowany.
Niestety - Rysiek musi zostać zwolniony. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Skala tego zjawiska była / jest tak wielka, że tylko naiwni mogli wierzyć, że żaden z "Wiślaków" nie był w jakikolwiek sposób umoczony w tym szambie
Niestety, trzeba podejść do tego z dystansem i nastawić sie na kolejne "niespodzianki" w przyszłości... Cieszmy się chociaż póki co, że Wojtek i Rysiek zeszmacili się (nazwijmy rzecz po imieniu - każde handlowanie meczem jest zwykłym kures*wem) w okresie "niewiślackim". |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Rysio juz kiedys dla nas Amike - tą z Wronek - podchodził. Chyba Gesior, czy Bajor, polecieli do gazet - widocznie za mało Wislacy proponowali i dostalismy bęcki na wielkopolskim zadupiu.
Rysio w Szczakowiance to byl pan i wladca. Dziwnym bardzo by bylo, gdyby lody krecono bez jego wiedzy. BTW. - skoro ma zarzuty za ten okres, to moze i Iwanskiemu sie jeszcze oberwie ? ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Marcelo zrobił karnego w meczu z Benficą i padł gol.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Marcelo od 1 minuty w meczu rewanzowym z Benfica - najgorszy zawodnik swojej druzyny. Wlasnie przyczynil sie do rzutu karnego, po ktorym Benfica wyrownała na 2-2. Niestety to pokazuje jaka polska liga jest słaba - Marcelo byl gwiazda ekstraklasy a w Eredivisie jak i w LE gra bardzo słabiutko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Marcelo to ewidentnie jeszcze nie obrońca na ten poziom w dwu meczu cały czas ogrywany nie miłosiernie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Boss zwolnił Czerwca..
Co do Marcelo, w Eredivisie gra słabiutko ? ale jest podstawowym graczem PSV. Słabiutko bo nie strzela 8 goli na sezon nie ? dajta spokój.. z Benficą rzeczywiście mu nie wyszły mecze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A nie został czasem "zwolniony" z zatrzymania, aresztu itp. ?
![]() ![]() "Unia Tarnów - Te słowa brzmią dumnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ja myślę, że nie chodzi o zwolnienie ze stanowiska skauta, a jedynie o zwolnienie z aresztu jak zostało wyżej napisane.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
no tak zwolniono go z aresztu po złożeniu wyjaśnień, za poręczeniem majątkowym. Jutro prokurator ma więcej powiedzieć w tej sprawie.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Z jednej strony jakby tak popatrzec ile pilkarzy,prezesów itd jest zamieszanych ,to glupotą bylo by myslec ze byli czy obecni nasi pilkarze sa w tym wypadku absolutnie czysci.
Szkoda Rysia,ale niestety stracil wiele u mnie szacunku,jakim go zawsze jako oddanego Wisle czlowieka-darzyłem. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
I pomyśleć , że jak przed sezonem, pojawiło się nazwisko KOSOWSKI - to większość jak jeden mąż pisała "stary" , "nie nadaje się" , "na co nam on" - a jak widać z perspektywy czasu Kamil nie zapomniał jak się podaje. Takich rogali na centymetry, gdzie wystarczy dołożyć nogę by padła bramka, to my długooo nie zobaczymy. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Ja tam w szoku jestem. Nie może mi przejść przez głowę jak można zniszczyć całe swoje CV, na które się pracowało całe życie. Teraz jak siądę z dzieckiem nad albumem piłkarzy Wisły z dawnych lat to co mu powiem? "To jest Rysiek z Klanu, który ogląda pogodę w kratkę" ? Masakra. Szkoda, bardzo szkoda. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|