|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No ja sądze odwrotnie,i nawet pokusze sie o stwierdzenie ze Alvarez to nalpszy oprawy obronca tej ligi.. gdzie tam Singlarowi do niego On tak fajnie sie porusza,taka płynnosc ,szybosc ,dynamika ,i to zaciecie . jak druzyna grała taka kiche na jesien to wlasnie tylko Pablo i Marcelo w tych meczach zachowali twarz profesjonalista ,byla bt to duuuza strata dla nas gdy odszedl ale w sumie jego powody sa sluszne. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Negocjować wysokość kontraktu i premii można negocjować. Zresztą od tego głównie są managerowie
Ale moim zdaniem skoro wszystkie nowe kontrakty są motywacyjne to nie powinno być od tego żadnego wyjątku. Przynajmniej nie dla Alvareza. Może jakby ktoś pokroju Roberto Carloas zdecydował się u nas do emerytury dorobić to można by odpuścić taki rodzaj kontraktu. Natomiast w innym, "zwykłym" przypadku, mógłby to być groźny precedens.Jeśli chodzi o samą sportową stronę Pabla to moim zdaniem zasługuje na pozostanie na Reymonta. Z uwagi na jego umiejętności no i młody wiek (możliwość zarobienia na transferze). |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
ciekawe jak ostateczne badania Garguły z poniedziałku... może dzisiaj coś napiszą. Widać różnice podejścia do powrotu Łukasza teraz, a tego pierwszego. Wtedy po prostu wszedł w trening, dwa tygodnie i grał. Tutaj jest wprowadzany stopniowo, z badaniami co tydzień. Mam nadzieję, że teraz już będzie wszystko dobrze.
![]()
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Muszą uważać. Wszyscy wiemy co się ostatnio działo przy powrocie no i ile już jest u nas chory. Moim zdaniem na wiosnę nawet gdyby zagrał po kilkanaście minut w meczu to i tak wielkiej wartości dodanej nie wniesie. W końcu ponad rok piłkę tylko w tv widział. Niech go baaardzo ostrożnie wprowadzają, żeby na cały okres przygotowawczy był w 100% pewny. A o mistrza musimy zagrać obecnym składem z Jirsakiem i Ba w ofensywie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale macie problem. Sciągnąc innego gościa z Włoch czy z tamtego kierunku co się nie łapie do ichneijszego przeciętniaka nie jest trudno przecież. Alvarez i Ba pokazują,że tak nalezy szukać zawodników. Poza tym mam spore wątpliwości co do wrzutek Alvareza. Priorytetem będzie teraz podpisanie Ba. Alvarez jak odejdzie dramtu wielkiego bym z tego nie robił. Inaczej ma się sprawa z Ba. Takiego zawodnika cięzko byłoby znaleźć. Jeszcze jednego tak wyszkolonego piłkarza i będzie kosmos
. Dwóch takic Ba w jednym zespole to potencjał niebywały jak na naszą lige.Garguła niech lepiej nie gra już do końca sezonu. Po co kusić los.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 28.04.2010 o godz. 13:38.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
No niby zdrowy i grać może. Ale zgodze się z przedmówcą, zeby lepiej nie grał do końca sezonu lub ogrywał się w drugim zespole na wolnych obrotach, bez szarpania, zrywów, itp. Mamy Ba, Sobola, Jirsaka, Diaza, Mączyńskiego jest w kim wybierać. Gułe szykować powoli na puchary. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w tym samym numerze PN w którym autor puścił wodze fantazji w temacie transfery do Wisły
jest wypowiedź Kaspra o Łobodzińskim pan trener raczył był rzec że jak patrzy na Łobo to widzi w nim potencjał jaki ma/miał uwaga KALU UCHE PFFFFFFFFFFF ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Odnosnie Hristova
Mloda Wisla gromi Piasta 4-0 Papiez, Rado, Majcherczyk,Ligienza Hristov na poczatku drugiej polowy zmieniony ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
O dobrze, tak sobie myślałem, żeby pograł w ME bo się zasiedzi na ławie. Innym tez by się przydało, tym którzy najmniej grają.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Przydałoby się Mączyńskiemu, który już osiągnął nasz poziom ligowy ale nie gra =/ Wolałbym żeby się ogrywał, bo to może być naprawdę świetny zawodnik!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Chłopak ma 23 lata, świetny to on juz nie będzie nigdy
Może w jakims Piaście czy innej Polonii B. pogra pare lat na poziomie ekstraklasy ale to jest max |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie, porównywalnie
z tym,że sprawia wrażenie jeszcze słabszego fizycznie Ale to o niczym nie świadczy moim zdaniem Jirsak jest nasłabszym zawodnikiem z pola z regularnie grających zawodników i razem z Łobo powinni być pierwsi do wylotu latem Chociaz przyznać trzeba, że Łobo jakieś tam przebłyski gry miewał chociażby z Lechem |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ja uważam, że Mączyński powinien dostawać szansę w większym wymiarze czasowym, a potem może dopiero podlegać ocenie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dostawał w ŁKS'ie to jak idioci go stamtąd wzięliśmy żeby się nie rozwijał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No to to sa jaja:
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...ysiecy,1471964 Nie brałem udziału w dopingu z pilkarzami,ale domyslam sie ze chodzi o: Lidera mamy,za chu.. go nie oddamy? Jak tak to beka,zaraz beda sypac karami za wulgarny doping i obrazanie zawodników,pilkarzy czy kibiców przeciwnej druzyny..Jest gdzies tabelakto najwiecej zaplacil ekstraklasie sa za kary?Bo cos mi sie zdaje ze bedzie to Wiselka.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mam nadzieje że klub się odwoła od tej kary... Jezu jak żal sciska im dupska że ich pilkarze i ich kibice nie mogą sobie zaspiewać tego co my śpiewamy nie przerwanie od kilku lat
![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Właśnie najdziwniejsze jest to, że doje*ali się za to dopiero teraz. Równie dobrze mogli nam dać karę po meczu z Legią w zeszłym roku jak całe D po meczu spiewało "Legła, legła Warszawa" i potem "Lidera mamy..." z piłkarzami. parodia...
![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
to juz nie jest smieszne niech ktos ta Komisje Ligi roz****i bo to co oni robia woła o pomste do nieba. Jak mozna robic sobie takie zarty z naszego klubu, Mistrza w kraju wktorym niby chcemy uporzadkowac i znormalizowac wiele spraw. Za takie głupie kary i wybiorcze karanie klubow nalezałaby sie kula w leb tej calej komisji ;/
PS Jeszcze brakuje zakazu tadionowego za spiewanie "Lidera mamy..." dla kibicow a pozniej zakazu stadionowego dla pilkarzy! ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Spiewamy to juz tyle czasu i naaaagle ktoregos lesnego dziada to poruszyło....
pozatym jesli juz karaja to niech tez zainteresuja sie jak nasi pilkarze sa obrazani na innych stadionach ... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Zawsze byle by Wiśle dowalić
Jak na Legii jest od ponad roku Iti spier**** to jakoś komisja milczy. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że nikomu w klubie nie przyjdzie do głowy płacić.
Ostatnio Lechii kazano płacic za obrażanie Muchy, teraz nam za starą przyśpiewkę. Legii nie ukarano, bo jak ****y wytłumaczyły nie wnikają w sprawy wewnątrz klubowe. Jesli bedą konsekwentni, następne rozgrywki 2010/11 się nie rozpoczną, bo przez ostatnie 4 kolejki na wszystkich stadionach pojawią się przeklenstwa i to już będzie wielokrotna recydywa i pewnie zamknięcia stadionów. Za "jebać PZPN" nie karzą, ale pewnie za "jebać Ekstraklasę SA" wyrzucaliby z ligi. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Widząc jak słabo wygląda gra z przodu a Christow to podobno słabszy od najsłabszych, może Heniu powinien pomyśleć nad przekwalifikowaniem Burligi na napastnika? W ME miał smykałkę do strzelania, ma dobre warunki fizyczne. Tak zamiast Boguskiego? Tak mnie naszło po meczu z Koroną.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brożek się zmęczył i znowu zamiast grać machał rękami i "****ował"
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawą rzecz powiedział Mielcarski w C+ o Iwańskim w Legii. Że swoim machaniem łapami deprymuje kolegów z drużyny i to rozwala grę.Muszę się z nim zgodzić, mądre słowa. Można to odnieść również do Brożka czy Małeckiego.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Sebastian Leszczak o to chodziło pewnie Nikol (mecz z Koroną po minie widac ze już po bramce)
![]() Wie ktoś na czym on teraz "stoi" |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Na ziemi pewnie ( ak dosłownie, bo w przenośni to raczej nie).
A co do klubu to Górnik Zabrze. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|