The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2015, 21:43
chłopie poszukaj sobie, poczytaj i jak masz ochotę skomentuj, o czym chcesz gadać jak zadajesz żałosne pytania , 130 tys? a co to jest ? a nic jak mawiał bulu "odmęty szaleństwa"

wiesniak842 "I jak PIS pomogl tej kobiecie?"

odpowiem Twoim stylem , teraz kobietom pomaga "ustawa o przemocy" ostatnio ratyfikowana przez bula i uchwalona przez lewactwo i urbanoplatfusiarnię
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 28.04.2015 o godz. 21:47.
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 28.04.2015, 21:48
Żałosna to jest wasza partyjka i jej chore wizje o podwójnych dnach w urnach wyborczych.

Ale ok, włączam google, wpisuje hasło i czytam: "Dorota Stańczyk, członkini Wojewódzkiej Komisji Wyborczej w Katowicach, która odważnie ujawniła zniknięcie 130 tys. ważnych głosów na drugim protokole tej Komisji w ostatnich wyborach samorządowych, wczoraj upoważniła mnie do publicznego przedstawienia następujących faktów."
Więc pytam, co to ma wspólnego z pajacowaniem w obwodowych komisjach wyborczych? Aby taka ilość głosów nie trafiła to komisji wojewódzkiej kilkadziesiąt obwodowych komisji musiałoby nie oddać żadnej z kart.
Jeśli PiS chce trzymać rękę na pulsie to niech wnikliwie kontroluje wyższe szczeble wyborów, a nie zawraca dupę w obwodowych komisjach.
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 28.04.2015, 21:48
Z wami PiSowcami jak grochem o sciane. NIkt nie neguje faktu, ze wybory byly podejrzane. Ja sie tylko glosno i otwarcie pytam co zrobil PIS w tej sprawie?
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 28.04.2015, 21:51
ok , wygrałeś , PIS jest winny , pajacuje , taka żałosna partyjka , do zdelegalizowania
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 28.04.2015, 21:52
No a kto jest winny temu, ze PIS gowno robi? Korwin pewnie
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 28.04.2015, 22:07
Padre1906 napisał(a):Wyświetl post
Gwiaździsty jeśli możesz to podrzuć linka do jakiegoś tekstu w tej sprawie.

I powiedz co te działania mają mieć na celu?

Poczytaj , podumaj a nie licytuj się z wieśniakiem w głupich wstawkach, bo tylko kretyn może pisać o pomocy kobiecie kiedy nie masz odpowiednich narzędzi a przeciwnik je ma i działa jak mafia. Wygodnie jest pomędrkować z Londynu;

Czytaj:

http://dstanczyk.salon24.pl/634296,s...ch-zdemaskowal

http://3obieg.pl/wolny-czyn-130-tysi...zyk-zwiastun-3

Cytat:
Z wami PiSowcami jak grochem o sciane. NIkt nie neguje faktu, ze wybory byly podejrzane. Ja sie tylko glosno i otwarcie pytam co zrobil PIS w tej sprawie?
Znaczbie więcej niż twój guru i jego zwolennicy.
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 28.04.2015 o godz. 22:11.
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Stary 28.04.2015, 22:17
"To ja jestem tym członkiem Wojewódzkiej Komisji Wyborczej w Katowicach, który złożył protest wyborczy w związku z "zaginionymi" 130. tys głosów na Śląsku"

"(...)akończył rozpoznanie (sygn. II NS 217/14) protestu wyborczego pani Doroty Stańczyk z Wojewódzkiej Komisji Wyborczej przeciw wyborom samorządowym sfałszowanym przez Platformę Obywatelską. Przed sądem stają: pan Andrzej Czaputa (przewodniczący Wojewódzkiej Komisji Wyborczej) i mec. Józef Koczur. Komisarz wyborczy w Katowicach, zarazem sędzia Sądu Apelacyjnego w Katowicach, pani Barbara Suchowska nie stawiła się."
Wojewódzkiej Komisji. Pytam, co wały na szczeblu wojewódzkim mają do tego co pis robi w okręgowych?
Ostatnio edytowane przez Padre1906 : 28.04.2015 o godz. 22:20.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 28.04.2015, 22:19
Nie wiem kogo uwazasz za mojego guru ale kimkolwiek by on nie byl nie jest na pewno najwieksza sila "opozycyjna" w Polsce. Dla twojej swiadomosci bede 10 Maja czlonkiem jednej z Komisji Wyborczych w UK wiec sadze, ze mam prawo pomedrkowac. A ty co zrobisz oprocz pisania w internecie?
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 28.04.2015 o godz. 22:19.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 28.04.2015, 22:21
Padre1906 napisał(a):Wyświetl post
"T. Pytam, co wały na szczeblu wojewódzkim mają do tego co pis robi w okręgowych?
A co robi bo nie rozumiem do czego zmierzasz ?
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Stary 28.04.2015, 22:22
Pisałem wcześniej, poczytaj.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 28.04.2015, 22:29
Ten wpis ?:

Cytat:
Jakie fałszowanie? Przecież PiS kolejny raz wysyła swoją bojówkę mężów zaufania którzy nastawieni są na jak największe zawracanie dupy komisji, w ich rozumieniu czuwanie nad wyborami. Mam nadzieję że w tym roku wreszcie ktoś utrze im nosa bo już przy ostatnich wyborach przeginali pałę (min. robienie zdjęć list wyborczych przez członków komisji z ramienia PiS czy fotografowanie protokołow przez mężów). W tym roku mężowie PiSu szkoleni są sprzecznie z tym na co pozwala im ordynacja wyborcza więc jaj będzie jeszcze więcej.
Kaczyński z przyjaciółmi jeszcze nie wpadli na to że wały robi się wyżej niż na poziomie gmin?
Obrońcy demokracji się znaleźli...
Bo nic z niego nie wynika. I jeszcze zakończenie o obrońcach demokracji, to może wskażesz innych obrońców ? Bo narazie to do krytyki wielu ale jak przyjdzie pokazać tych medrków w akcji to cicho sza.
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 28.04.2015, 22:33
Psy szczekają, karawana jedzie dalej czyt. PO. Dalej sie gryźcie między sobą.

Ja was nie rozumiem albo jestem jakis inny. W pierwszej turze głosujcie na swojego ulubieńca jak jedni tak i drudzy. W drugiej turze jeśli Duda przejdzie i jeśli się jest przeciw rozkradaniu Polski, doprawadzania do milionowej emigracji itp można byłony wymieniać, głos wydaję się oczywisty i nie ma w tym względzie dyskusji. Oczywiście mówie to jako kibic.

Co innego w wyborach samorządowych bo tam głosujecie na konkretne partie i możecie sie kłócić czy jeden woli PiS a drugi Korwina czy Kukiza
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Stary 28.04.2015, 22:34
Oczywiście, przeszkadzanie w pracy i łamanie przepisów to nic takiego.
Nie ma innych realnie działających, zobaczymy co będzie w tym roku, ale nie jest też nimi PiS ze swoimi działaniami. To co odstawiają to marketing, a nie realne działania mające coś zmienić.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 28.04.2015, 22:38
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem kogo uwazasz za mojego guru ale kimkolwiek by on nie byl nie jest na pewno najwieksza sila "opozycyjna" w Polsce. Dla twojej swiadomosci bede 10 Maja czlonkiem jednej z Komisji Wyborczych w UK wiec sadze, ze mam prawo pomedrkowac. A ty co zrobisz oprocz pisania w internecie?
No i fajnie, że coś zrobisz pozytywnego w tym wyborczym starciu, na pewno jest to na plus, ze swój czas oddajesz pro publico bono. Nie sądze, ze to ze względu na pieniądze bo w Polsce ludzie rzucili się na 160 zł i stąd nie ma problemu z obsadzeniem komisji obwodowych. nie wiem jak to jest w komisjach za granicą Polski czy coś płacą czy nie. A na pytanie co zrobię , pójde oczywiście na wybory. Kiedyś już zaliczyłem przewodniczącego komisji wyborczej (cięzki chleb mimo wszystko w porównaniu z członkami).
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 28.04.2015, 22:47
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
A co robią kuce ? Skoro ludzie sympatyzujący z PiS-em dbają o to żeby wybory nie były fałszowane i sprawdzają i fotografują jak trzeba jak ta dziewczyna z WKW w Katowicach, która sfotofrafowała dwa różne protokoły z tych samych wyborów aby dać świadectwo fałszerstw. I która ma teraz różne nieprzyjemności do zastraszania włącznie. A tu korwinowcy , którzy mają najwiecej do krytykowania co robią w tej kwestii oprócz międolenia ? Co zrobili by wybory były kontrolowane ? Konkretnie, co ? Bo chyba wielkie g....o.

No to zabierzcie się wy i pokażcie co potraficie a ja będę obserwował i komentował wasze działania.
nie wiem o co Ci chodzi, akurat" Korwinowcy" robią sporo i zdziwiłbyś się ile osób będzie w komisjach, sam JKM składał zawiadomienie do prokuratury, które zostało oczywiście odrzucone " jak masz dowody to przynieś " , zapowiedział też, że jeśli raz się ta sytuacja powtórzy to po wyborach wyjdą na ulicę
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.04.2015, 23:04
Cytat:
W drugiej turze jeśli Duda przejdzie i jeśli się jest przeciw rozkradaniu Polski, doprawadzania do milionowej emigracji itp można byłony wymieniać, głos wydaję się oczywisty i nie ma w tym względzie dyskusji.
Jeśli ktoś jest przeciw rozkradaniu Polski to na kogo ma w drugiej turze głosować, Komorowski czy Duda? Oboje są za dawaniem polskich pieniędzy Żydom więc chyba w drugiej turze nie będzie na kogo glosować. Oboje też są za byciem Polski w zjebanej UE - płacenie składek - czy żebraniem jak największej jałmużny zwanej dofinansowaniem = rozkradanie kasy z dofinansowań, złe lokowanie tych pieniędzy, zadłużanie się miast i Polski ponieważ każda inwestycja realizowana jest ze środków UE + środków z budżetu miasta czy gminy, a co za tym idzie, aby budować te zjebane aquaparki czy inne stadiony, gminy muszą się zadłużać.
I tak pięknie się zamyka koło, w które wpadliśmy przez PO-PiSy czyli nasz udział w UE. Jeden wielki, błędny krąg przez, który jesteśmy zniewalani i okradani.
To wszystko to jest jebany socjalizm. Najpierw Polska daje kasę do UE, później UE daje kasę nam, przy tym wszystkim musi pracować masa urzedasów no bo ktoś tę kasę musi rozdysponowywać przecież, jak jest kasa to trzeba też w coś inwestować bo dzięki temu można zarobić, nieważne, że inwestycje czy programy unijne są bez sensu (tylko po to żeby wyprać tę kasę i żeby część trafiła w pensjach czy premiach do czyichś kieszeni) itd. itd.
Wszyscy z PO-PiSów i bandy to są socjaliści a z takimi nie ma przyszłości. Oni chcieliby tylko zabrać a później według uznania oddać, oni tylko obiecują, że dadzą, ciągle obiecują, a jakoś żaden nie wspomina o długu publicznym czy o tym, że nie można uchwalać budżetu z deficytem bo to zarzynanie samego siebie.
Pisałem już wcześniej, PiS ani Duda (i oczywiście Bul i PO) nie mówią o niczym konkretnym, oni nie mówią o karze śmierci, o tym, że UE nas dyma, o tym, że trzeba jebać UPA i Banderę czyli obecną Ukrainę, nie mówią o zmianie systemu emerytalnego o likwidacji ZUSu, o zaprzestaniu finansowania partii z budżetu Państwa, o długach Polski, o zmiejszaniu podatków aby jakoś Polacy mogli odżyć, nie mówią o tym, że Ameryka nas dyma w dupska (wielki sojusznik, który nam wiz nie chce znieść), że Niemcy poprzez UE nas kontrolują, nie ostrzegają przed przyjmowaniem ciapatych i czarnych imigrantów, nie mówią o dekomunizacji i osądzeniu tych s....ysynów, którzy jeszcze żyją itp.
Jakbym miał głosować na kogoś z tego układu to by mnie musiało pojebać. Wam też radzę przejrzeć na oczy. Żaden z tych pacynkowych kandydatów i systemowych partii nigdy nie mówią nic co ważne. Cała obecna polska polityka opiera się na wojnie między PO i PiSie, do tego są przystawki w postaci RPP, SLD, PSL. Kto inny to agent ruski, leming, oszołom, faszysta. Różnica między tymi partiami też dostosowana do obecnego poziomu Polaków (jeszcze nie jesteśmy na maksa zlewaczeni) stąd jedni są takimi liberałami, tolerancyjni ale nie na tyle, żeby walczyć prawa pedalów czy innych pedofilów, drudzy natomiast są konserwatywni czyli stop pedałom i innym zbokom ale z drugiej strony też tolerancja no bo bez przesady, gdzieś ten konserwatyzm musi mieć granice. Główna linia podziału to Smoleńsk. Do tego gospodarczo wszyscy to socjaliści.
Zastanówcie się ludzie co Wy chcecie zrobić, czy zmienić Polskę, czy dalej tkwić w tym układzie i wymieniać jednego nieudacznika i szkodnika na drugiego.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 28.04.2015, 23:22
Głos nie oddany na przeciwnika Komorowskiego w II turze, jest głosem ....a na Komorowskiego i tyle w temacie.

Jesli ....a popieracie tą patologię rządzącą tym krajem to ....a mówcie to otwarcie a nie .......cie ....a o tym, że ....a 1 zło.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 28.04.2015 o godz. 23:27.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 28.04.2015, 23:27
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Głos nie oddany na przeciwnika Komorowskiego, jest głosem ....a na Komorowskiego i tyle w temacie.
Nie jest takim głosem co udowadniałem już przy okazji wcześniejszych wyborów. Głos nieważny nie zmienia nic w podziale procentowym głosów, gdyż zwycięzcę wybiera się na podstawie głosów ważnych.

A sam wybór między Komorowskim, czy Dudą to wybór gorszy niż między syfilisem, czy kiłą, bo to przecież jedno i to samo.

Pierwszy to typowy karierowicz ostatniego 25-lecia, uwłaszczony na partyjnych posadach (m.in. zakupy budy w Budzie), zwolennik obecnego europejskiego systemu, prawdopodobnie ściśle podporządkowany Niemcom od 1989 roku (przelew na 200k DM w 1990 roku za wikileaks), a może też pod wpływem Rosjan (tego nie wykluczam).

Drugi natomiast to przedstawiciel młodego pokolenia, typowy dupoliz partyjny, który pracuje jako polityk, albo urzędnik ministerialny przez większą część swojej kariery zawodowej, również zwolennik obecnego europejskiego systemu, mocno wspierany przez amerykańskie i żydowskie lobby co ze wzajemnością będzie egzekwowane po ewentualnej wygranej.

Większych różnic nie ma, bo być nie może, gdyż obaj stanowią zagrożenie dla Polski jawnie będąc wspieranym przez obce narody.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 28.04.2015 o godz. 23:37.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 28.04.2015, 23:38
Do ....y nędzy, jeśli mi ktoś tu porównuje bandytę który u.......ony jest po szyje w WSI do jakiegoś prawnika- który nawet jest sterowany przez kaczora, to się chyba z .....m na głowe zamienił. Chłopie albo ze mnie albo z siebie robisz idiotę

A jeśli dla kogokolwiek Sumlińki to jakikolwiek autorytet to oglądać od 28:15 sek.

No chyba, że zaraz się tu ....a dowiem, że Duda to człowiek WSI- no to faktycznie, wtedy nie pogadamy.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 28.04.2015 o godz. 23:45.

Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 28.04.2015, 23:43
Politycy robią z nas idiotów, że zastanawiamy się nad takim, a nie innym wyborem. Ja decyzję podjąłem już dawno temu i oddam głos nieważny podobnie jak 5 lat temu. Dekadę temu głosowałem na Lecha Kaczyńskiego w drugiej turze i może stąd ta trauma, że oddałem głos na kogoś kogo nie popierałem, a głosowałem na mniejsze zło.

PS. Jeśli tylko WSI jako jedyna ze służb trzyma Polskę w szachu po 1989 roku to ja jestem święty turecki

Jeśli jednak ktoś zastanawia się nad doszukiwaniem się "mniejszego zła" to z odpowiedzią, a może też z zagwozdką wyskakuje Marcin Palade w świeżej aktualizacji sondażu.

Cytat:

Na dwanaście dni przed głosowaniem oddala się perspektywa reelekcji urzędującego prezydenta już w I turze. B.Komorowski może liczyć na poparcie 46 proc. zdecydowanych wyborców, a jego główny rywal A.Duda na 29 proc. Rosną notowania P.Kukiza, głównie kosztem J.Korwin-Mikke i M.Ogórek. Stabilnym poparciem dysponuje A.Jarubas. Wynik II tury jest sprawą otwartą z racji niewielkich przepływów dla B.Komorowskiego. Prezydent może liczyć na większość elektoratu J.Palikota oraz tylko część wyborców M.Ogórek i A.Jarubasa. O tym kto zasiądzie w Belwederze zależeć będzie w dużej mierze od wyborców antysystemowych. Czy "mniejszym złem" będzie A.Duda?
Ostatnio edytowane przez emj10 : 28.04.2015 o godz. 23:55.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 28.04.2015, 23:52
Człowieku, a nie jesteś ciekawy? Co będzie gdy? Gdy będzie inny obóz, który otworzy szafę z trupami? Która spowoduje kolejne walki buldogów pod dywanem? Nie uważasz, że to nie zrobi przedpola dla innych opcji politycznych?

Ja mam w dupie PiS, Kukiza, Korwina - najbliżej mi do Brauna który de facto też jest " politycznm wynalazkiem" ale prawdziwym priorytetem dla każdego z nas jest odsunięcie tej jednej wielkiej pijawy związanej ze sluzbami obcego kraju. Jak myślisz, prędzej obalisz ewentualny PiS czy to s....ysyństwo które trzyma za jaja wszystkie media?

Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 28.04.2015, 23:57
PiS to jest część tego układu, więc po co mam ich wspierać? Wiem na co ich stać w kraju, jak też w Polsce lokalnej i takiego s....ysyństwa jakie często widziałem w ich wykonaniu ze świecą szukać.

Ja już przedpole dla innych opcji politycznych robię i będzie to kierunek liberalny o zabarwieniu lekko konserwatywnym. Daleki od socjalistycznych kandydatów do drugiej tury wyborów prezydenckich.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 29.04.2015 o godz. 00:02.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 29.04.2015, 00:11
Ty nie masz ich wspierać, tylko w II turze zagłosować przeciwko człowiekowi, który rękami swojej partii realnie obniżył standard życia przeciętnego Polaka. Przy okazji dasz czerwoną kartkę tej partii , która rządzi tym krajem od 8 lat a afer było tyle, że chyba od początku dziejów tyle tego nie bylo.

Chłopie i ty mi ....a jakiś śmieszny PiS porównujesz do partii, która co miesiac wyskakuje z czymś typu afera informatyczna, taśmowa, czy hazardowa. Chłopie miej litość

Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 29.04.2015, 00:21
Nie głosuję na "mniejsze zło", dlatego jak już wspomniałem nie zagłosuję, ani na Komorowskiego, ani na Dudę, którzy należą do czołowych partii szkodzących Polsce.

Wydaje mi się, że w tym, jak też w poprzednim temacie politycznym zostało już napisane na temat tego dlaczego POPiS zatruwa życie w Polsce, że nie potrzeba robić kolejnego wykładu na ten temat. Wystarczy spojrzeć chociażby do moich postów sprzed 5, czy 6 lat dlaczego należy odsunąć POPiS od władzy
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 29.04.2015, 00:26
Dobra ....a jeszcze raz. Co PiS w ciągu ostatnich 8 lat PiS zepsuł. Jak chcesz odsunąć PiS od władzy skoro rządzi PO z całym swoim rozmachem? ....a tego typu infantylne hasła nie mieszczą mi się w głowie. Więc proszę Cię, powiedziesz po prostu, że sobie robisz jaja albo trollujesz.

Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 29.04.2015, 00:32
Wystarczy świeży przykład, że chociażby pozwałem do sądu (bardziej jako rodzina, ale pisałem wniosek) jednego z prezydentów z ramienia PiS-u za jawnie ustawiony przetarg na lokal usługowy. Tak, w tym momencie jestem już w sporze prawnym z organem partyjnym z Nowogrodzkiej, który będzie musiał ratować biedaka, gdyby po procesie został na lodzie
Ostatnio edytowane przez emj10 : 29.04.2015 o godz. 00:39.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 29.04.2015, 07:06
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Ty nie masz ich wspierać, tylko w II turze zagłosować przeciwko człowiekowi, który rękami swojej partii realnie obniżył standard życia przeciętnego Polaka. Przy okazji dasz czerwoną kartkę tej partii , która rządzi tym krajem od 8 lat a afer było tyle, że chyba od początku dziejów tyle tego nie bylo.

Chłopie i ty mi ....a jakiś śmieszny PiS porównujesz do partii, która co miesiac wyskakuje z czymś typu afera informatyczna, taśmowa, czy hazardowa. Chłopie miej litość
Nie widzisz, ze emj jak go trafnie określił kerim to "rozmywacz". Sprytny propagandysta, którego zadaniem nie jest agitowanie za Komorowskim oficjalnie, tylko zrażanie ludzi do jego największego przeciwnika czyli de facto wspieranie Bula w zaowalowany sposób. Dlatego lansuje tezę, ze Bul i Duda to to samo. Zaraz pewnie się dowiemy, ze obaj wspierają WSI i mają z nimi dobre układy
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 29.04.2015, 07:25
Heh, śmiać mi się chce, bo czuję, jakby się w czasie cofnął o 8 lat. Wtedy napierdalanie na PiS, teraz na PO. Wszystko to jedno i to samo. Całe pokolenie musi umrzeć, żeby nadeszła jakakolwiek zmiana. Czyli poczekamy jeszcze z 20 lat
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 29.04.2015, 09:31
"A sam wybór między Komorowskim, czy Dudą to wybór gorszy niż między syfilisem, czy kiłą, bo to przecież jedno i to samo. "

mędrek spod wołominia emj10 czy jak się zwiesz , won na swoje forum warszawskiej drużynki , jak gdziekolwiek chcą takiego śliża i rozmywacza, można różne rzeczy pisać ale na tym forum nie pozwolę obrażać haniebnie Andrzeja Dudę,i porównywać go w ten sposób z komorowskim

i jeszcze te jego gów...e wkleiki z mainsteramowym palade ,zaraz rzuci hasło na forum , komorowski w 1 turze , nie mówi tego wprost ale zarzuca takim palade co by pokazać jaki bulu silny , czy pod wołomin nie dotarło że bulu nie przekracza 40 % , ma coś koło 36 , a Duda 30 % , pewnie dotarło ale trzeba sączyć wrogą propagandę

Gwiaździsty "Nie widzisz, ze emj jak go trafnie określił kerim to "rozmywacz". Sprytny propagandysta, którego zadaniem nie jest agitowanie za Komorowskim oficjalnie, tylko zrażanie ludzi do jego największego przeciwnika czyli de facto wspieranie Bula w zaowalowany sposób. Dlatego lansuje tezę, ze Bul i Duda to to samo. Zaraz pewnie się dowiemy, ze obaj wspierają WSI i mają z nimi dobre układy"

dokładnie napisałem to powyżej , ująłeś to inaczej ale podpisuję się pod tym stwierdzeniem , a Pablo84 myśli że z gostkiem spod wołomina uczestniczy w dyskusji ,on ma inną rolę i wypełnia ją gorliwie i planowo
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 29.04.2015 o godz. 09:39.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów