|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Poopowiadał je wczoraj Donek- mogę uznać go za żałosnego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
Powtarzasz formułki z TVN czego to PiS nie robi, kiedy wszyscy wiedzą co PiS robi. Zmusza cudaka do jakichkolwiek działań. Kiedy zaczęła pracować komisja Millera nad raportem? Mieli więcej dowodów niż MAK ze przez 8 miesięcy nie zdążyli? Czy może zaczęli myśleć o naszym raporcie dopiero kiedy raport MAK okazał się oszczerstwem pod adresem Polski. To ze cudak zacznie pyskować z mównicy w sejmie nie zmiania w żaden sposób sytuacji. Co będzie w tym naszym raporcie skoro nie mamy ani wraku ani czarnych skrzynek ani żadnych dowodów mogących wyjaśnić prawdę. Prawdę o której Tusk ciągle gada, a nic w kierunku jej poznania nie robi. Cała wczorajsza debata miała na celu stworzenie wrażenia że PiS się awanturuje jak kiedyś Samoobrona wiec czego by nie mówili nie ma co ich słuchać. Przepraszam ale tylko idiota tego nie dostrzega. Czy Tusk powiedział coś konkretnego o śledztwie? Przecież to była informacja rządu na temat śledztwa .A co do zwalania winy na ruskich. Czytałeś stenogramy z wieży? Jeżeli tak to poproś kogoś niech ci wytłumaczy co one znaczą. Tylko nie eksperta z TVN. ![]() 1) Tylko krowa nie zmienia zdania. 2) Podziękuj Tuskowi. Pis chciał samorozwiązania sejmu, PO,PSL,SAMOOBRONA,LPR,SLD były przeciw. 3)Powiedz to Tuskowi. 4)Tusk nie podnosi a paliwo ponad 5zł. 5)Zapomniałeś dodać "w 8 lat", a rządzili 2. 6) Obniżyli składkę rentową, Tusk chce ją podnosić. Bo Vat to za mało. 7) Nie było za PiS 40 000 nowych urzędników tak jak teraz. 8)Nie ośmieszaj się ![]() 9)Przecież to była afera PO ![]() 10) Tylko PO przegrała wybory a chciała rządzić. Śmiech na sali. 11) Cały czas od Nocnej Zmiany. 12) O co chodzi bo nie oglądam TVN. 13) I co w tym dziwnego? 14) Dlatego Lipiec Lepper Kaczmarek zniknęli z rządu. 15) To dla ciebie dziwne? 16) 17) Lepiej kler niż obce służby. 18) Popieraczom Tuska trudno to pojąć. 19) Zlikwidujemy KRUS... ...Już wkrótce Polacy zaczną wracać z emigracji, bo praca tu będzie się opłacać. Będą nas leczyć dobrze zarabiający lekarze i pielęgniarki, dobrze zarabiający nauczyciele będą uczyć nasze dzieci, dobrze zarabiający policjanci będą dbać o nasze bezpieczeństwo. Przy polskich drogach wyrosną nowoczesne stadiony i pływalnie. Czy to możliwe? Udało się w Irlandii, dlaczego ma nie udać się w Polsce? Przecież Polacy to wielki i mądry naród. Polskę też stać na swój cud gospodarczy. Musimy tylko wygrać te wybory. I co ? Wybory wygrane, a gdzie te drogi nie mówiąc o pływalniach )))) Kto Ci powiedział ze sie nie śmieją? Zwłaszcza z takich którzy na Tuska głosowali ). Ja po przeczytaniu twojej listy turlałem sie trzy minuty. Jedyny z tego pożytek to wytrenowane mięśnie brzucha. : ) Ale już dość tego cztery lata żenady wystarczy.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 20.01.2011 o godz. 14:23.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Ten sam Heniek trzymał informacje ujawnione przez min. Millera w szafce i zabraniał ich ujawnienia przed raportem MAK Drodzy koledzy ja rozumiem, że przynależność do światłej części społeczeństwa, która wie wszystko jest bezcenna, ale czy można zaprzeczać faktom i zdrowemu rozsądkowi. Drodzy koledzy odrzucając idiotyzmy z raportu MAK kontestując go, nie oznacza, że od razu stajecie się zwolennikami teorii zamachu. Oznacza jedynie, że raport ten jest niezgodny z faktami i z rzeczywistością. Panowie nie ma tutaj zasady 0/1, winny Kaczyński z Błasikiem - zamach na Prezydenta RP. Zalecam Panom Kolegom zapoznanie się ze stenogramami zapisów rozmów w wieży i w kokpicie, odrzucając emocje z tragedią związane. I użycie zdrowego rozsądku do analizy tych rozmów i co z tych rozmów wynika. Dopiero potem proszę o wypowiadanie się bez odnoszenia do wszelkich maści ekspertów zarówno z jednej jak i drugiej strony, bo z doświadczenia wiem, że nie powinno się wypowiadać w sprawie nie mając w miarę pełnych danych. Zastanówcie się jak dzisiaj wyglądają teksty związane z naciskami Głównego Pasażera w odniesieniu do komendy dowódcy - kpt. Protasiuka wydanej na wysokości 100 m - Odchodzimy ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Szkoda, że nie mamy takiego premiera jak Węgry. Wiktor Orban pokazał w Parlamencie Europejskim, że ma jaja. Twardo odpowiadał lewakom i ulubieńcom np. GW (socjalista i obleśny niemiecki homoseksualista Schulz).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Bardzo ciekaw link podał kolega yarow. Polecam wejść i poczytać o wiele ważniejszych rzeczach dla Polski.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zdecydowanie tak
.A specjalne uznanie dla p. ministra Nałęcza za wytłumaczenie wszystkim Polakom dlaczego Rosjanie zmanipulowali raport MAK. Gdybym usłyszał cos takiego w kabaracie to zrywałbym boki. A tu takie dyrdymały opowiada minister.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 20.01.2011 o godz. 19:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Ale tych zbiegów okoliczności. Jakieś fatum.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
po 250 tyś zł dla każdej z rodzin ofiar tragedii w Smoleńsku
http://www.rmf24.pl/raport-lech-kacz...iar,nId,319676 |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
^^^ Radwańscy to mają jednak jaja. Tak publicznie i oficjalnie przeciwstawiać się mainstremowym opiniom i narazić na "oszołomstwo" i pis-owstwo .Rzadko spotykane na tym szczeblu publicznym.Szacunek dla nich.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/m..._wtc_6219.html
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
- 40000 zaraz po wypadku na rodzinę, - 2000 renty specjalnej, co miesiąc, do 25 roku życia, - normalną rentę rodzinną, zależną od zarobków rodzica (czyli pewnie w przypadku rodzin ofiar też niemałą), co miesiąc, - 2000 stypendium od Fundacji 10 kwietnia (czyli m.in. firm państwowych), co miesiąc - pokrycie kosztów pogrzebu, - niemal 10000 odprawy, jeśli zmarły był posłem - zasiłek od samorządu (np. w Białymstoku - 50000 na 3 rodziny od prezydenta miasta + 40000 od wojewody) - 15000 z MON na rodzinę - zasiłek pogrzebowy, - różnych drobnych (na tle powyższych kwot), typu finansowanie wyjazdu do Smoleńska dla rodzin ofiar (łącznie 145 tysiaków), renty dla rodzin mających 3 lub więcej dzieci (4 tysiaki miesięcznie), renty dla rodziców itd. już nie liczę; to jakby mi zaproponowali jakieś tam marne 250000 złotych to bym im w twarz splunął. Ja chcę przynajmniej ze dwie bańki, niech frajerzy tyrają i robią na mnie, bo ja, dziecko tragedii, ofiara, syn Męczennika Za Polskość (koniecznie dużymi literami). PS Tak, wiem, że jestem hieną cmentarną, zazdrośnikiem, małym zaplutym polaczkiem, który nienawiść wyssał z piersi Michnika, więc możecie sobie darować.
Ostatnio edytowane przez regis : 21.01.2011 o godz. 23:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
jakoś jak przychodzi porównywać inne sprawy z USA to chętnych nie ma. A powiedz mi z czego są wypłacane te pieniądze z budżetu? Ja nie wiem. Ale wydaje mi się że takie budynki z reguły są ubezpieczone. I skoro to porównałaś to przypomnij sobie jakie są tam zasądzane odszkodowania w wyniku różnych wypadków. W tamtym roku odszkodowanie 1mln. dostał koleś który kupił samochód z przyczepą kempingową i sądził że przycisk który jest przeznaczony do ustawienia stałej prędkości służy do autopilota. wcisnął i poszedł sobie do przyczepy. wpieprzył się w drzewo. oprócz kasy dostał nowy samochód od firmy i INSTRUKCJE. Jeżeli Regis ma rację to dla mnie w Polsce dzieją po prostu jaja. ludzie czekają na operację. umierają. zostają okaleczeni bo nie ma kasy która jak się okazuje jest.
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 21.01.2011 o godz. 23:07.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Chciałbym zauważyć, że 250 tys dla każdego najbliższego członka rodziny, czyli w przypadku gdy jest żona z trójką dzieci dostaną 1mln.
Jeszczę narzekają że to mało. Tak pazernie przeliczają życie członk rodziny na kase. Żenada... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
U mnie obie panny maja od dziś gruuuubo. Mają dziewczyny "jaja"
. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Rodziny mają W DUPIE srebrniki cudaka. Dlatego nie wysilajcie sie bo ręce opadają. Ktoś go prosił o odszkodowania? Wiec pretensje do Tuska TVNowcy.
Dziś w Faktach to była pierwsza informacja, żeby zawistnicy mieli temat do biadolenia. A o Małyszu dwa zdania bo hymn polski pierwszy raz od czterech lat zagrali. Ruskie pachołki. Radwańskie zwyczajnie używają mózgu i nie ukrywają tego przed światem. Bo maja głęboko układy. Głośno było ze Agnieszka nie chciała podpisać niewolniczego kontraktu z firmą odzieżową. Na co nasze "eksperty" że pazerna. Tumany, jak zwykle we łbie im się nie mieści ze można chcieć o sobie decydować i mieć własne zdanie.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 22.01.2011 o godz. 00:18.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Primo. jakiego cudaka? To są nasze "srebrniki", którymi ot tak sobie zarządza Prokuratoria.
Sec. W dupie powiadasz? -To skandaliczne, żenująco niskie propozycje, próba przykrycia raportu MAK - powiedział mec. Bartosz Kownacki, reprezentujący sześć rodzin ofiar katastrofy: gen. Andrzeja Błasika, Sławomira Skrzypka, Tomasza Merty, Grażyny Gęsickiej, Bożeny Mamontowicz-Łojek i Wojciecha Seweryna. Ter. Wypij może jakąś melisę, bo rzucasz się niczym Kempa. W całej sprawie najbardziej "śmieszy" mnie to, że podnoszą podatki, bo kasy nie ma, a cały czas rozdają na lewo i prawo nasze pieniądze. A to powodzianie, a to katastrofa, a to tragedia, a to odszkodowanie, zasiłek pogrzebowy itp. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Karę 14 grudnia 2007 r. anulował obecny wicepremier Pawlak, argumentując, że przy jej nakładaniu doszło do błędów proceduralnych. "Podstawą do wydania przez Ministra Gospodarki powyższej decyzji były błędy proceduralne, a przede wszystkim naruszenie przepisów dotyczących właściwości rzeczowej organu wydającego decyzję w I instancji" - podał wówczas resort w komunikacie. Z uzasadnienia decyzji, do którego dotarła "Rzeczpospolita" wynikało, że głównym powodem uchylenia kary i umorzenia postępowania było wydanie decyzji przez prezesa Agencji, ale nie w jej imieniu." http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...j-amp-s-energy Choćby Regis miał rację to co ci do tego? Dla ruskich kasy nie było szkoda? Więc teraz siedzieć cicho i nie pyskować. Nie wstydzisz się takich idiotyzmów wypisywać?
Pewnie, że rodziny mają teraz cudaka razem z jego "zadośćuczynieniem" tam gdzie rudy uwielbia wchodzić Putinowi. Dał dupy na całej linii, a teraz będzie łaskawie pieniędzmi łagodził. Kto go o to teraz prosił? Co sie takiego stało ze akurat teraz to jest główne info w TVN? A to powodzianie? Jakby rudy cudak wzmocnił wały to nie było by powodzian. Do kogo masz pretensje?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 22.01.2011 o godz. 00:50.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
http://lmgtfy.com/?q=dobry+psychiatra+okolice+Krakowa
Nie musisz dziekowac Drozd... |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Z autopsji polecasz? Wybacz ale nie skorzystam.
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drozd, ja przez cały czas myślałem, że masz wpisane Skąd: North-east Korea Republic, a to jednak Kraków
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie chcę się wtrącać do tej jakże ciekawej konwersacji
zwłaszcza, że temat jest o Katastrofie Smoleńskiej, ale odniosę się do kilku punktów.Zwyczajnie jednak, "druga strona" mogłaby odpowiedzieć tak. Na zasadzie odwrotności, "przepychanki" lub zgodnie z prawda: -------------
Ostatnio edytowane przez yarow : 22.01.2011 o godz. 18:41.
|
|
|