The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2010, 15:10
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Strzał był lekki i praktycznie w sam środek bramki, proponuje jeszcze raz zapoznać się z powtórką. Gdyby takiego gola puścił Pawełek, jest więcej niż pewne , że byłby rugany za niego na forum.
To nawet nie był strzał a podanie i to nie dość że w środek, to dokładnie w ręce leciało.Jovanic się niestety przestraszył piłki i tak padł gol, proponuje jeszcze raz zapoznać się z powtórką.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 19.09.2010, 16:22
1q2 napisał(a):Wyświetl post
To nawet nie był strzał a podanie i to nie dość że w środek, to dokładnie w ręce leciało.Jovanic się niestety przestraszył piłki i tak padł gol, proponuje jeszcze raz zapoznać się z powtórką.
Jovanic nie widzial pilki.
tak przynajmniej twierdził po meczu.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 19.09.2010, 17:29
http://vids.myspace.com/index.cfm?fu...mp=vid_OEV_P_P - na jednej z powtórek (0:23 - specjalnie dla kolegi Lysy który twierdzi, że jeśli strzał jest lekki i w środek bramki ) macie co widzi bramkarz przy takiej sytuacji. Ciężko takie coś obronić.

Jovanić miał parę niepewnych interwencji, ale nie przesadzajcie, żadnej bramy nie zawalił. Z dość niepewną obroną, ciężko się broni, to też trzeba wziąć pod uwagę.
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 19.09.2010, 17:36
Nie pamiętam wiele z meczu ; ) przeanalizowałem go więc na spokojnie dopiero w domu.Cóż gdybyśmy nie rozsprzedali całej defensywy mogłoby być naprawdę ciekawie.Tymczasem obrona widać że jest nie zgrana martwi mnie przede wszystkim Cleber i Cikos...Co do bramek nie winie Jovanicia co miał zrobić w tych sytuacjachSzkoda że po powrocie nie zapisaliśmy sobie 3 punktów.Teraz ciężki wyjazd do Bełchatowa a najpierw PP.Trzeba w końcu zacząć wygrywać bo styl naszej gry troszkę się poprawił na lepsze.
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 19.09.2010, 17:41
ja w ogóle nie rozumiem tego gadania ze strzał był w środek, bo co prawda był lekki ale bardzo dobrze wymierzony po za tym on nie mógł zobaczyć tej piłki odpowiednio szybko żeby zareagować. Jovanić przy bramkach nie popełnił błędu no ale gra nogami to faktycznie nie jest jego mocna strona, ale to akurat można poprawić, mam nadzieje że to też przez presje grania z taką odpowiedzialnościom
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 19.09.2010, 18:40
Nie chcę nic mówić, ale wynikiem na R22 odrobiliśmy punkt do lidera jeszcze 3 i będziemy na czele! JAZDA!
Odpowiedz cytując
Sensej
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 19.09.2010, 18:51
Sensej napisał(a):Wyświetl post
Szczęśliwego znalawce swetra z G2, prosze o kontakt na priv. Liczę że ktoś znalazł
Licze ze moze ktos nie doczytał
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 19.09.2010, 22:40
Jestem daleki od gloryfikowania Jovanića ale co najmniej 1 raz w tym meczu uratował nam tyłek.
Trzeba też wziąć jednak pod uwagę fakt, że murawa była śliska.
Mam nadzieję, że temat pt. "Wisła szuka bramkarzy już się zakończył"?

Przyjmuje baty na swój "grzbiet" Maciek Żurawski. Niemniej, można powiedzieć, że to od niego "zaczęła" się jedna z sytuacji bramkowych. Wykorzystana.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 19.09.2010, 23:24
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Strzał był lekki i praktycznie w sam środek bramki, proponuje jeszcze raz zapoznać się z powtórką. Gdyby takiego gola puścił Pawełek, jest więcej niż pewne , że byłby rugany za niego na forum.
Jesteś bramkarzem? Broniłeś kiedyś czegoś oprócz krzesełka? Czy jesteś takim samym specjalistą bramkarskim jak ja z fizyki jądrowej?

Bo gadasz głupoty. On tej piłki nie widział i nie mógł zobaczyć. w momencie jak przelatywała nad murem, był na wykroku (spodziewał się strzału w lewo, skoro mur nie skacze) i nie miał fizycznej możliwości żeby się do tej piłki wybić. Nie mowiąc już o tym, żeby do niej zdążyć.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
spinna
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 19.09.2010, 23:39
jakby ktoś jeszcze nie widział na KIKS.tv jest relacja z konferencji:
http://kiks.tv/2010/09/maaskant-czek...ny-mecz-tutaj/
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 20.09.2010, 04:05
Lysy - w sumie przedmówcy napisali już to, co bym Ci sam odpisał. Ustawił bramkarz mur, stanął nieco bliżej lewego słupka, tak jak to się robi przy wolnych w takiej odległości od bramki. Vuko dobrze uderzył, bo nie dość, że udało mu się przerzucić piłkę nad murem, to jeszcze trafił w bramkę.

Po powtórkach oceniał nie będę, bo na tych udostępnionych na ekstraklasa tv kamera jest ustawiona pod kontem, który niewiele daje przy takiej analizie. Najlepsze porównanie dawałby materiał z kamery, która zostałaby ustawiona na balkonie dawnego E, ale tam chyba takiej nie było. Pozostaje mi więc ocenić, to co widziałem na żywo.
Jovanić miał swoje dobre interwencje w tym meczu i nadal będę się upierał, że zasługuje na grę w kolejnych meczach. Ostatnie bowiem czego nam trzeba, to jeszcze balansowanie bramkarzami w pierwszym składzie.

Pozdrawiam
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów