|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
To nawet nie był strzał a podanie i to nie dość że w środek, to dokładnie w ręce leciało.Jovanic się niestety przestraszył piłki i tak padł gol, proponuje jeszcze raz zapoznać się z powtórką.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
tak przynajmniej twierdził po meczu. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://vids.myspace.com/index.cfm?fu...mp=vid_OEV_P_P - na jednej z powtórek (0:23 - specjalnie dla kolegi Lysy który twierdzi, że jeśli strzał jest lekki i w środek bramki
) macie co widzi bramkarz przy takiej sytuacji. Ciężko takie coś obronić. Jovanić miał parę niepewnych interwencji, ale nie przesadzajcie, żadnej bramy nie zawalił. Z dość niepewną obroną, ciężko się broni, to też trzeba wziąć pod uwagę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie pamiętam wiele z meczu ; ) przeanalizowałem go więc na spokojnie dopiero w domu.Cóż gdybyśmy nie rozsprzedali całej defensywy mogłoby być naprawdę ciekawie.Tymczasem obrona widać że jest nie zgrana martwi mnie przede wszystkim Cleber i Cikos...Co do bramek nie winie Jovanicia co miał zrobić w tych sytuacjach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
ja w ogóle nie rozumiem tego gadania ze strzał był w środek, bo co prawda był lekki ale bardzo dobrze wymierzony po za tym on nie mógł zobaczyć tej piłki odpowiednio szybko żeby zareagować. Jovanić przy bramkach nie popełnił błędu no ale gra nogami to faktycznie nie jest jego mocna strona, ale to akurat można poprawić, mam nadzieje że to też przez presje grania z taką odpowiedzialnościom
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Nie chcę nic mówić, ale wynikiem na R22 odrobiliśmy punkt do lidera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jestem daleki od gloryfikowania Jovanića ale co najmniej 1 raz w tym meczu uratował nam tyłek.
Trzeba też wziąć jednak pod uwagę fakt, że murawa była śliska. Mam nadzieję, że temat pt. "Wisła szuka bramkarzy już się zakończył"? Przyjmuje baty na swój "grzbiet" Maciek Żurawski. Niemniej, można powiedzieć, że to od niego "zaczęła" się jedna z sytuacji bramkowych. Wykorzystana. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Bo gadasz głupoty. On tej piłki nie widział i nie mógł zobaczyć. w momencie jak przelatywała nad murem, był na wykroku (spodziewał się strzału w lewo, skoro mur nie skacze) i nie miał fizycznej możliwości żeby się do tej piłki wybić. Nie mowiąc już o tym, żeby do niej zdążyć. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
jakby ktoś jeszcze nie widział na KIKS.tv jest relacja z konferencji:
http://kiks.tv/2010/09/maaskant-czek...ny-mecz-tutaj/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Lysy - w sumie przedmówcy napisali już to, co bym Ci sam odpisał. Ustawił bramkarz mur, stanął nieco bliżej lewego słupka, tak jak to się robi przy wolnych w takiej odległości od bramki. Vuko dobrze uderzył, bo nie dość, że udało mu się przerzucić piłkę nad murem, to jeszcze trafił w bramkę.
Po powtórkach oceniał nie będę, bo na tych udostępnionych na ekstraklasa tv kamera jest ustawiona pod kontem, który niewiele daje przy takiej analizie. Najlepsze porównanie dawałby materiał z kamery, która zostałaby ustawiona na balkonie dawnego E, ale tam chyba takiej nie było. Pozostaje mi więc ocenić, to co widziałem na żywo. Jovanić miał swoje dobre interwencje w tym meczu i nadal będę się upierał, że zasługuje na grę w kolejnych meczach. Ostatnie bowiem czego nam trzeba, to jeszcze balansowanie bramkarzami w pierwszym składzie. Pozdrawiam ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|