The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2010, 22:31
nie ma drużyny, nie ma feelingu,
niestety
moze nowy trener by mogl, bo wreszcie co nie ktorzy by sie poczuli nie pewniakami do wyjsciowej jedenastki
a Pawełek niech ****a mac sie bardziej na grze koncentruje ;/

Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Czym się różnił ten mecz od Levadii poza stadionem na ktorym był rozgrywany? Niestety, co kilka meczów wracamy do punktu wyjscia... Levadia... kilka meczow dobrych....Legia, Cracovia... cos wygranego.... Arka....I tak wkoło Macieju....:/
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

"Niech kibice spojrzą na tabelę z zeszłego roku w tym momencie rozgrywek i niech nie tracą wiary."

A ja mówię DOŚĆ! MAM DOŚĆ SŁUCHANIA TŁUMACZEŃ I OBIETNIC PANA MAĆKA! MAM DOŚĆ ŻE WPUSZCZA ŁOBODZIŃSKIEGO KTÓRY W MINUTE POTRAFI 2 RAZY NIE PRZYJĄĆ DOKŁADNIE PROSTEJ PIŁKI ! TO NIE JA A PAN ZARABIA 500 TYS EURO ROCZNIE!!! TO PANA OBOWIĄZEK!

PANIE MACIEJU DZIĘKUJEMY ZA 2 LATA PRACY ! ZA 2 MAJSTRY ALE WIDAĆ GRAJKI MAJĄ JUŻ PANA DOŚĆ, NIE JEST PAN DLA NICH ŻADNYM AUTORYTETEM! TAKTYKE TO PISAŁ PAN CHYBA NA KOLANIE ! A KOMUNIKACJA Z HRISTOVEM MNIE DOBIŁA! KOŃCZ I ODEJDZ!!! MAJSTRA MOZNA URATOWAC ALE NIE Z PANEM U STERU!!!!
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 05.03.2010, 22:32
Borinho napisał(a):Wyświetl post
2 mecze
0 pktów
0 goli
2 gole stracone
0 POMYSŁU NA GRĘ
== MNIEJ NIŻ ZERO

========= MACIEJ SKORŻA DZIĘKUJEMY =========
BYŁO FAJNIE ALE TWÓJ CZAS PRZEMINĄŁ !!!! I TO NIESTETY JUŻ W TALINIE !!!

PAWŁOWI BROŻKOWI ŻYCZĘ WYLECZENIA KONTUZJI I FORMY
MAŁECKIEMU - ZROZUMIENIA ŻE JEST ŚREDNIM GRAJKIEM POLSKIEJ LIGI
DIAZOWI - TRENINGU WSZYSTKICH ELEMENTÓW
SOBOLEWSKIEMU : ZADANIA SOBIE PYTANIE CZY JESZCZE MA FORMĘ NA WISŁĘ ? 3
MARCELO - KONCENTRACJI
ALVAREZOWI - TRENINGU PROSTYCH DOŚRODKOWAŃ
ŁOBODZIŃSKIEMU : KOŃCA KONTRAKTU I DOBREGO KONTRAKTU NA CYPRZE ...
PIOTROWI BROŻKOWI : MNIEJ UBLIŻANIA TRENEROWI A TRENOWANIA CHOĆBY STRZAŁÓW I DOBREGO USTAWIENIA SIĘ W OBRONIE
PAWEŁKOWI : BEZ KOMENTARZA
KRIMOWI : ODDANIA SERCA DLA WISŁY TAK JAK ROBI TO W KADRZE SŁOWENII
Podejżewam że gdyby w zespole było 11 takich Sobolewskich to Arke ogralibysmy z PALCEM W DUPIE !1
Odpowiedz cytując
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 05.03.2010, 22:34
laser weź juz przestań pier ... z tymi kibicami sukcesu ja moge patrzeć na 20 porażek w sezonie ale po grze a nie po .......eniu przez 90 min
Odpowiedz cytując
partyzant1983
Member

Od: 01.2010

Czytam forum już kilka lat... .... nigdy się nie wypowiadałem.... teraz już nawet nie widzę sensu aby się wypowiadać....
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

to co może pójdziemy razem gwiazorom odśnieżyć boisko ?hahahaha
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 05.03.2010, 22:35
Na miejscu Cupiała
To po takim meczu bym kazał grajkom zapierdalac
po 10 km kazdy wokół stadionu
Odpowiedz cytując
ENDRJU 82
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 05.03.2010, 22:37
Jedno można powiedzieć : Jesteśmy średniakiem przez duże "Ś". Żal, bo zespół, który powinien rok w rok bić w Mistrz Kraju prezentuję pozycję grupki paru chłopa grających nie wiadomo w co i po co.
Cisną się wulgaryzmy na widok takiego podejścia do meczu. Zero szacunku dla tych ludzi...

Liga ciekawsza ktoś powiedział ?, pewnie i tak będzie, lecz na tle reszty patrząc globalnie nie jest lepiej... liga nasza to i tak europejski mozambik, a tym Panom za dziś, powyższe słowo powtarzać za każdym razem : "żałość" !

ps.

A na forum na pewno się ciekawej zrobi(ło) ...
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 05.03.2010, 22:38
moim zdaniem mecz nie był taki tragiczny. za dużo błędów personalnych - Łobo powinien zagrać od początku, jak wszedł, to poza 2 złymi przyjęciami piłki grał dobrze. dobrze współpracował z Alvarezem, ten zagrał dobrze. Diaz zagrał beznadziejnie. Małecki najlepszy na boisku, aczkolwiek gdy zaczął grać po lewej stronie, za Kirma to się lepiej prezentował. Kiro średni mecz, stać go na więcej. Boguski bezproduktywny. To samo Sobol i Jirsak. ale mimo tego gra nie była masakryczna, było parę dobrych wrzutek, ze 3 składne akcje (wiem że to mało, ale to zawsze coś). ALE TO POWINNO WYSTARCZYĆ NA ŚLEDZIE! ja nie wiem jak to jest, na papierze dobrzy zawodnicy, w praktyce grają nienajgorzej (wiem że można lepiej ale powtarzam po raz 3 - nie było tragicznie). a jednak przegrywają. przesądził jeden szkolny błąd. co do samej bramki to 2/3 winy Marcelo, 1/3 winy Pawełka, bo w takiej sytuacji nie wybija się piłki przed siebie tylko na bok. ale jednak większa wina Marcelo.

zdziwię się, jeśli Skorża pozostanie na stanowisku. nie dał zawodnikom pomysłu na grę, nie powiedział co mają robić. przy stałych fragmentach gry nie było żadnego wypracowanego schematu. i martwi mnie to, że obrońcy będąc we 3 podają piłkę do Pawełka, zamiast spróbować wyprowadzić jakąś akcję. tego też Skorża im nie pokazał co i jak.

koniec narzekania, teraz mi lepiej.

Czy wygrywasz, czy nie, zawsze ja kocham Cię!
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 05.03.2010, 22:39
Mamba napisał(a):Wyświetl post
Tak z ciekawości, Kasperczak gdzieś pracuje obecnie?
A Petrescu?
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.03.2010, 22:40
Po całym dniu przychodze do domu z myślą że oglądnę sobię moją kochaną Wisełke.Miałem wielką nadzieje ,że nasi piłkarze będą chcieli się odegrać za tą wtopę w Bełchatowie.Właczam sopcasta i przecieram oczy ze zdumienia czy aby to ślepy jestem i czy ja widzę 0:1 ?!Tak dostajemy w dupe z jakąś Arką Gdynia.Pomyślałem że pewnie jakiegoś farfocla wbili a Wisełka ich miażdży.Po 45 minutach drugiej połowy poprostu brak mi słów.Zero jakiejkolwiek taktyki i zgrania zero dokładności zero ruchu zero dosłownie wszystkiego!
Wiem jedno z tym składem my nic nie osiągniemy, z tego zespołu nie da się nic wykrzesać bo piłkarzom brak podstawowych umiejętności.90 % zespołu w tym momencie należy zwolnić w ****ziet za taką kaszanę jaką odwalają.A z pierwszego zespołu powinien wylecieć
Pawełek-Długo go broniłem, czekałem cierpliwie,że potrzeba czasu,że potrzeba mu spokoju aby był pewniejszy ale dzisiejszym mecz pokazał mi ,że nie jest to bramkarz na miarę Białej Gwiazdy bo z takimi wykopami,z taką pewnością na przedpolu i te magiczne wypady i kiwki z napastnikami.To naprawdę utwierdza mnie ,że Mariusz jest słabym bramkarzem.
Piotr Brożek niby pewny punkt drużyny ale więcej ambicji nie widzę u niego tego naprawde.
Głowacki i Marcelo do nich nie można mieć zarzutów chociaż dzisiejszy mecz daje dużo do myślenia.
Alvarez z niego może być jeszcze jakiś pożytek.
Pomoc
Podobnie jak Pawełka zawsze broniłem Jirsaka.Też uważałem że potrzeba mu czasu ale dziś potwierdziło się że jest to słaby piłkarz i z niego pożytku mieć nie będziemy.
Diaz-Jego nigdy nie trawiłem nawet jak bramki strzelał gdyż ten piłkarz tworzy wiecej chaosu na boisku swoimi kapkami,piętkami i innymi cudowiankami.Walczy, tego zarzucić mu nie można ale jest to piłkarz który w ofensywie psuje swoim chaosem akcje.
Sobol-Jak zwykle waleczny ale najlepsze lata ma już chyab za sobą.
Łobodziński-Nigdy mnie jego styl nie przykonywał i nigdy nie przekona.Uważam że jest on za mało zwrotny na skrzydłowego, brak mu odpowiedniego dryblingu, czasem wrzutka mu wyjdzie ale to zdecydowanie za mało.

Na koniec uważam że drużyne powinniśmy budować na: Pa Brożku,marcelo,Głowacki(?),Alvarez(?) Kirm Boguski, może Garguła chociaż nie wiadomo jak z nim, oraz Małecki.Ale przed budową drużyny nauczyć powyższych piłkarzy takich prostych umiejętności jak przyjęcie piłki,celne podanie,celne dośrodkowanie bo patrząc na dzisiejszy mecz nikt nie umie przyjąć podać.
Na koniec sprawa trenera dziekuję Skorży za mostrzostwa, sprawiły mi bardzo dużo radości ale pomału trzeba się zgodzić że ten trener więcej z tej drużyny nie wyciśnie.

Naprawdę boli mnie dzisiejszy styl, dzisiejszy wynik.....
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 05.03.2010, 22:42
Łobo o dziwo dzisiaj parę fajnych zagrań zaserwował
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 05.03.2010, 22:46
A teraz proszę Was o wskazanie różnicy między tym meczem a wszystkimi w poprzedniej rundzie + Levadia!! Kt widzi różnicę niech napisze, czekam na prpozycje (oczywiście nie liczymy goli jakie Wisła wepchnęła)...
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 05.03.2010, 22:48
No tragiczny to on fakt może nie był , ale jest na chwilę obecna bardzo źle... Biliśmy dziś przysłowiowo w mur.. czasem tylko atak pozycyjny wychodził , jednak nic z niego nie wynikało , wszystko przed polem karnym było przerywane.. Skorża po słabym wyniku w Bełchatowie może pożegnać się z pracą( jeżeli nie pożegna się już po tym meczu) Nie chcę się tutaj usprawiedliwiać niedawnymi kontuzjami naszych piłkarzy , to nie ma sensu. Czas na zmiany w tym klubie !! Aż ciężko teraz wytypować wynik meczu za tydz.
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.03.2010, 22:50
Marcelo chyba myślami w Wolfsburgu a Kirm to gra dobrze ale tylko w Reprezentacji Słowenii a w Wiśle nic nie pokazuje.

Cięzko wygrac mecz jak pół drużyny to rekonwalescenci a zmienników nie ma.Zbyt późny transfer Hristova, kupno kontuzjowanego Ba i to maja byc wzmocnienia ?
Ostatnio edytowane przez AYALA : 05.03.2010 o godz. 22:53.
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 05.03.2010, 22:51
Brawo, brawo jak oni mają mecz wygrać? Jak ? Jak Piotruś Brożek nie umie piłki przyjąć razem z Małeckim, który wszelkie rozumy pozjadał, do spółki z Łobodzińskim. Żal, po prostu jak to się oglądało.
Odpowiedz cytując
DAVE
Senior Member

Stary 05.03.2010, 22:53
aha i niech ktoś przekaże komu trzeba ze imć Pawełek się NIE NADAJE !
semprini, klancyk i części niesforne....
Odpowiedz cytując
Wiślak178
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 05.03.2010, 22:57
Ja Tobie Borinho życzę żebyś ochłonął. Rozumiem, też jestem wkur**ony no ale bez przesady, może się potnijcie od razu bo Wisła przegrała dwa mecze... Polityka transferowa prowadzona od kilku lat czyli sprzedawanie najlepszych piłkarzy za miliony i branie w ich miejsce piłkarzy darmowych doprowadziła do tego że Wisła co najmniej od odejścia Kosowskiego prezentuje taki poziom, i nie prezentuje go od dwoch meczów tylko od dawna, więcej niż połowa spotkań w tym sezonie byla zagrana na takim poziomie ale zawsze coś wpadało, konczyło się 2:1 i nie bylo biadolenia. W tym momencie nic nie wpadło od dwóch spotkań i zaczyna robić sie nerwowo ale niektórzy na prawdę trochę przesadzają. Powinniście zrozumieć że Wisła tym składem personalnym prezentuje taką grę, nie jest to gra najgorsza w tej lidze, nasza gra w rundzie wiosennej zeszłego roku to był nasz szczyt formy, ale szczyt formy polega właśnie na tym że nie może trwać wiecznie. Umiejętności na poziomie Europejskim prezentują tylko Głowacki i Sobolewski, ale oni już długo nie pograją... Myślę że mimo wszystko zdobędziemy mistrza w tym roku bo ta drużyna potrafi grać w piłkę, dziś było przede wszystkim za dużo niedokładności. Zmiana trenera raczej niczego nie zmieni, to nie jego wina że piłkarz nie potrafi przyjąć piłki, ucieka mu ona na aut itp. Dziś było około 7,8 takich strat. Bramka stracona też po indywidualnym błędzie. Tak odbijając od wątków czysto spotowych to żenujące że zawsze po porażce do wywiadu idzie Głowacki, rozumiem że kapitan itp. ale trzeba mieć jaja i nie lecieć tylko po zwycięstwach ale potrafić też posypać głowe popiołem i przyznać się przed kamerą że nie potrafiło się przyjąć piłki. Tyle ode mnie, jeszcze raz apeluję żeby niektórzy tutaj ochłonęli bo po dwóch nieudanych meczach przepowiadają koniec Wiśle, a jej koniec nigdy nie nastąpi bo Wisła to my!.

robin hood napisał(a):Wyświetl post
Wiślak 178 TY widzisz tylko dwa nieudane mecze ?
No właśnie napisałem że drużyna gra to samo od początku sezonu. Gdy strzelaliśmy jakieś często przypadkowe bramki to wszyscy siedzieli cicho bo wynik był dobry ale gdy w dwóch meczach zabrakło tego szczęścia to wszyscy mówią że Wisła gra fatalnie. Otóż nie, Wisła gra cały czas tak samo tylko nie zawsze ma farta, tak bym to najprościej ujął. Przypomnij sobie pierwszy mecz z Arką, graliśmy tak samo jak dziś ale nikt tak nie narzekał bo Mrowiec strzelił sobie swojaka a teraz zabrakło szczęścia i to wina Skorży. Żeby nie było, nikogo nie bronię, tylko staram się trzeźwo spojrzeć na tą sytuacje. Jak chcesz jeszcze podyskutować to zapraszam na priva. Bez napinki oczywiście
.
Ostatnio edytowane przez Wiślak178 : 05.03.2010 o godz. 23:14.
Odpowiedz cytując
JPospi
Banita

Od: 07.2009

szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
Łobo o dziwo dzisiaj parę fajnych zagrań zaserwował
Szczególnie gdy wszedł na boisko i 2 razy przyjął piłkę na aut.

~~
Ż E N A D A.

Nie walić konia , WSZYSCY do By(ć)tom-ia
Odpowiedz cytując
Kaco
Junior Member

Od: 02.2006

Ale wku...nie!

To co dziś zaprezentowała Wisła to...pośmiewisko... Brak słów normalnie do tego, co się stało z tymi zawodnikami! Zero taktyki. Zero chęci, zaangażowania, pomysłu...Zero dosłownie WSZYSTKIEGO! Tylko podania na skrzydła, wrzuta(jeśli uda się dokopać w miarę celnie) i liczenie, że może ktoś strąci piłke i coś z tego wyniknie. Ani jednego prostopadłego podania na wybiegających napastników. Wyraźnie brakuję ofensywnego pomocnika. Marcelo - jeden z najlepszych(jeśli nie najlepszy) dc polskiej ligi kopanej w rundzie jesiennej(do tego jeden z lepszych jej strzelców), dziś i tydzień temu spaprał po bramce. Mało tego... Kompletnie nie potrafił odnaleźć się na boisku i ustawić, do tego podania koszmar... Sobol następny - ilośc strat nie do policzenia! Zresztą bramka rozpoczęła się od... straty Sobolewskiego. Łobo wszedł na parę minut i zdążył się dwa razy ośmieszyć nie przyjmując banalnych piłek. I taki zawodnik zarabią pieniądze, o których my możemy tylko pomarzyć. Boguski - panika i niedokładność, aż ciężko uwierzyć, że jeszcze niedawno był wyróżniającym się zawodnikiem w reprze...

Coś mi się wydaje, że juz za tydzień trenerem Wisły będzie Kulawik, jako trener tymczasowy...
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 05.03.2010, 22:58
Marcelo zawalił w Bełchatowie, zawalił dziś. Jak dla mnie Marcelo powinien usiąść na ławce a w jego miejsce wejść Jop.
Odpowiedz cytując
Alov
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 05.03.2010, 22:59
Wydaje mi sie ze caly czas gramy tak jak dzisiaj gralismy tylko ze los sie od nas odwrocil i zamiast wymeczonego 1:0 mamy pechowe 0:1. Niestety chcac wygrywac trzeba jak najwiecej strzelac na bramke a nie klepac 50m od bramki przeciwnika. Ta porazka choc boli to onzacza ze chcac zdobyc MP trzeba reszte meczow wygrac i to jest jej pozytyw
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 05.03.2010, 22:59
Chyba już nie jest razem po drodze Skorży z naaszymi grajkami .To jest poprostu niemożliwe zeby wszyscy nagle zapomnieli grać oprocz Pawełka bo on jako jedyny jak robil babole tak dalej robi .Mam nadzieje ,ze jednak wszystko sie dobrze skończy i obronimy majstra tylko pytanie z kim na ławce w roli trenera
Odpowiedz cytując
ENDRJU 82
Senior Member

Stary 05.03.2010, 23:00
Jedno można powiedzieć : Jesteśmy średniakiem przez duże "Ś". Żal, bo zespół, który powinien rok w rok bić w Mistrz Kraju prezentuję pozycję grupki paru chłopa grających nie wiadomo w co i po co.
Cisną się wulgaryzmy na widok takiego podejścia do meczu. Zero szacunku dla tych ludzi...

Liga ciekawsza ktoś powiedział ?, pewnie i tak będzie, lecz na tle reszty patrząc globalnie nie jest lepiej... liga nasza to i tak europejski mozambik, a tym Panom za dziś, powyższe słowo powtarzać za każdym razem : "żałość" !

ps.

A na forum na pewno się ciekawej zrobi(ło) ...
Odpowiedz cytując
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 05.03.2010, 23:03
Wiślak 178 TY widzisz tylko dwa nieudane mecze ?
to zapraszam do gabinetu okulistycznego człowieku przestań ich i Skorżę tłumaczyć ja jak i 90% ludzi w Polsce w życiu nie zobaczy takiego Hotelu jak oni w okresie przygotowań 99 % piłkarzy Arki w życiu nie dostanie takiej rocznej wypłaty a jednak mogą wygrać. Odpowiedz sobie na pytanie czego oczekujesz ja na prawdę mogę ogladać przegrane mecze i pewnei nic bym dziś nie mówił gdybysmy przegrali 4:3 ale stwarzając pierwszą klarowna okazję bramkową w 89 min przegrywając od 30 to świadczy samo za siebie
Proszę przestańmy ich bronić .........
Odpowiedz cytując
TomekTS
Member

Od: 11.2008

Stary 05.03.2010, 23:05
wiecej ambicji!!! i bedzie dobrze!
Jesteśmy dumą tego miasta, a w naszych sercach Biała Gwiazda! I nawet jeśli będzie źle, my nigdy nie poddamy się!

ABG!!!
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 05.03.2010, 23:08
thechris napisał(a):Wyświetl post
Marcelo zawalił w Bełchatowie, zawalił dziś. Jak dla mnie Marcelo powinien usiąść na ławce a w jego miejsce wejść Jop.
To było do przewidzenia,że im dłużej polska myśl szkoleniowa będzie miał na niego wpływ tym z każdym sezonem,rundą będzie gorszy. W przyszłym sezonie pewnie zaczną się u niego problemy z kontuzjami.

Chrostov biedny nie wie jak się ustawić,gdzie grać,komu podać. Ładnie go Geniusz z Tallina wkomponowa l w zespół
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 05.03.2010, 23:08
thechris napisał(a):Wyświetl post
To jest na prawdę podejście które mnie rozpierdala.Koleś przez X meczów był zazwyczaj jednym z najlepszych, ratował nam dupę w ofensywie drugie X razy - 2,3 błędy i ława Rooney,Messi,C.Ronaldo powinni zacząć trząść portkami - 2 mecze bez gola i ławka ich czeka

Co powiesz w takim razie o gościach co grają kichę w zasadzie w każdym meczu?

A co dzisiejszego popisu.

Dobry mecz Kirma, Pawła Brożka, i Alvareza - to niestety za mało by chociaż zremisować.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 05.03.2010, 23:12
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
A teraz proszę Was o wskazanie różnicy między tym meczem a wszystkimi w poprzedniej rundzie + Levadia!! Kt widzi różnicę niech napisze, czekam na prpozycje (oczywiście nie liczymy goli jakie Wisła wepchnęła)...
Wiesz co ci powiem zaczynam zauważać w sobie dziwną zmianę gra Wisły przestaje mnie ruszać. Zaczynam się do tego przyzwyczajać i ta porażka specjalnie nie zaskakuje mimo wszystko bo gra ostatnio jest ciągle taka sama. I nie chodzi o sam wynik porażki się zdarzają nie przeszkadza mi nawet że nie gramy jak Barcelona bo nie mamy potencjału. Ale przeraża nijakość naszej drużyny człowiek zaczyna przewidywać co dany zawodnik zrobi, temu odskoczy ten źle poda na 5 metrów następny się obrazi kolejny stoi i się patrzy. Nie ma sportowej złości u naszych zawodników, można powiedzieć że od zakończenia poprzedniego sezonu nie ma zespołu.

A co do samego spotkania dla mnie gorsze niż poprzednie. To by było na tyle.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów