|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
jak dla mnie obie części (human wczoraj i mat dziś) były stosunkowo łatwe. powinny być dobre wyniki
takie pytanie, u Was też są oceny z przedmiotów typu polski, fizyka itp. za egzaminy? U mnie są, i niestety są brane pod uwagę do oceny na semestr i koniec roku.![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
U mnie human nieźle, rozprawkę napisałem, mat fiz słabiej. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
A słyszeliście że anulowano zadanie z testu mat-fiz , bodajże zad. 30 to o obliczeniu drogi czy cóś. i wyniki chyba bedą na 45 pkt,
![]()
"Taka już nasza polska natura. Byle raz na koń siąść. Niemiec, Francuz, Angielczyk albo smagły Hiszpan od razu do oczu skoczy, a Polak pacjencję wrodzoną mając siła zniesie, długo się choćby takiemu Szwedzi- nie szarpać pozwoli, ale gdy się miara przebierze, jak huknie w pysk, to ci się taki Szwedzina trzy razy nogami nakryje... Bo fantazja jeszcze jest, a póki fantazja nie zginie, póty i Rzeczpospolita trwać będzie." - Pan Zagłoba BronoWice !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak, bo podali za mało informacji
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Prawdopodobnie tak , bo na odpowiedziach do testu taka informacja się pojawiła.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
a co powiecie o X LO ? warto by było tam iść ?
![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tylko 3lo
![]() Wislacka szkola ;P ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Zastanawiam się nad Technikum informatyczne. Możecie jakieś polecić
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszyscy do XIII LO.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jeżeli ktoś maiłby pytania co do 4 LO to proszę pisać na priv...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w większości szkół klasy 1 i 2 chodzą na 2 zmianę po to żeby maturalne mogły codziennie na rano chodzić (w sumie nie jest to takie złe)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a co powiecie o 7 LO , bo chyba się tam wybiore tylko podobno próg jest wysoki zastanawiam się nad IX , i X też
![]() ![]()
"Taka już nasza polska natura. Byle raz na koń siąść. Niemiec, Francuz, Angielczyk albo smagły Hiszpan od razu do oczu skoczy, a Polak pacjencję wrodzoną mając siła zniesie, długo się choćby takiemu Szwedzi- nie szarpać pozwoli, ale gdy się miara przebierze, jak huknie w pysk, to ci się taki Szwedzina trzy razy nogami nakryje... Bo fantazja jeszcze jest, a póki fantazja nie zginie, póty i Rzeczpospolita trwać będzie." - Pan Zagłoba BronoWice !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak chcesz sensowną szkołę i próg w miarę to polecam XIII i XXVIII (zaraz za matecznym w stronę grunwaldzkiego... )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jak w X na popołudniu to rzeczywiście lipa =/
Myślę jeszcze o dwójce,bo zależy mi na wysokim poziomie... A o trójce mało słyszałem ale jak mówicie,że wiślacka to fajni ludzie muszą chodzić ![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tylko wiesz też się liczy dojazd a jak ja jestem z Bronowic to do takiej 7 czy 9 dojechać to pikuś
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
ja osobiście mogę polecić XI LO (os Teatralne)
![]() ![]()
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W 3 LO jest jedna zmiana, lekcje od 7.30 do 14.35
![]() Jest to wielki plus Zimą korzystamy za free z balonu na Kalinowym, a nie kisimy sie na korytarzach jak w innych LO ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Gimnazjaliści, jak ktoś chce iść potem na jakieś studia techniczne to niech wali do technikum a nie do LO. Braki w matmie zawsze można nadrobić choćby na korkach albo samemu, a braki w rzeczach technicznych gorzej. Bo na korki z toczenia albo lutowania nie pójdziesz. I potem np. elektronikę kończą ludzie, co nie trzymali w rękach lutownicy. To taka mała porada
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
z tego co wiem to Super szkoła pod każdym względem. Dobry poziom, super ludzie, nowe sztuczne boisko do piłki no i cała Wiślacka ![]() Ja ze swojej strony zapraszam do ZSŁ gdzie Wisła niezmiennie króluje ;P |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja polecam swoją XIII. Może i śmierdzi, jest w pierwszej klasie na drugą zmianę i mało miejsca na korytarzach, ale w gruncie rzeczy ciekawe profile, wysoki poziom jak na próg punktowy od jakiego przyjmują i lajtowi nauczyciele (chociaż oceny wahają się od 1-3 zazwyczaj
), szkoła ogólnie Wiślacka i wyluzowane towarzystwo ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dokladnie, najlepsze liceum. Szkoła w hucie, a i tak chodzą ludzie w Wislackich koszulkach. Wszyscy mają na rano, w zimie niektórzy chodzą pograć na balon. Niektóre klasy zamiast na 2h Wf idą na COM COM ZONE, popływać albo na siłownie. Ogolnie świetni ludzie, fajna atmosfera, polecam. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ciekawe na jakim przedmiocie ten poziom jest wysoki, bo u mnie na mat-geo-inf, poziom nauczania tych dwóch pierwszych jest śmieszny, a inf, którą wszyscy zlewają jest nieproporcjonalnie wysoki względem zainteresowania studiami inf. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chodzi mi o próg punktowy
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
vote-for-mikey jakoś moi znajomi nie narzekają na poziom ;P
ale nie będę się sprzeczał bo sam tego poziomu nie doświadczyłem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ja tez nie narzekam, mi to lotto generalnie, ale ktoś, komu zależy na wysokim poziomie może się naciąć. a punkty? do b, e generalnie dołu zaczynają się od 140, 145, w matfizie pewnie podobnie, ale nie mam pewności, do a nie ma szans nikt kto mam mniej niż 150. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio wpadłem na pomysł, żeby (jeśli się uda) iść na studia gastronomiczne. Jaki do czegoś takiego byłby najlepszy profil w LO?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
jest na forum ktos z 9LO ?
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|