|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Przecież Ci zaznaczyłem, że nie o poziom mi chodzi a o gadanie i medialny szum. Z takim czytaniem ze zrozumieniem to lepiej wróć do podstawówki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja tam trzymam kciuki za angola. Mam nadzieje, że wygra bo to pozwoli mi patrzeć z nadzieją na jesień...
![]() ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
I napisał to ktoś kto ma "berło" w podpisie - "ić stond" najlepiej. Zrozumienia u Ciebie brakuje od podstaw - twierdząc że szum medialny określa wartość zawodnika. Poczytaj sobie o walkach Haye'a - z kim walczył, jak wygrywał, jak był punktowany. A potem wróć na forum - albo nie wracaj ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jaką wartość? Wrócę do początku i Ci wytłumaczę to może zrozumiesz jakimś cudem. Nie można przekreślać zawodnika tylko dlatego, że robi dużo szumu wokół walki bo niejeden już robił szum i wygrywał a często też właśnie dlatego wygrywał, że zrobił szum. Haye podpuszcza Władimira i to skutecznie bo ten już dał się ponieść nerwom wdając się w awanturę na konferencji prasowej i zszedł do poziomu Haye'a rysując tę 50-tkę na dłoni. Nie jest już taki spokojny, siedzi w nim złość a to może być szansa Anglika. Pisałem o poziomie sportowym i wartości zawodnika? Nie, nie pisałem - więc nie doczytuj sobie tego co chcesz doczytać. W przeciwieństwie do Ciebie to ja o walkach Haye'a nie czytam jak wygrywał i jak był punktowany ale je po prostu oglądam i dobrze wiem jak się prezentował choć z tego co widzę, konsekwentnie nie ma to nic wspólnego z tematem medialnego szumu, który poruszamy. A jak brak Ci argumentów to bardzo mi już przykro z tego powodu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie odpowiadaj komuś, kto i tak nie załapuje słowa pisanego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Prawda jest taka że Adamek zostanie mistrzem świata,dziś w to nikt z was nie wierzy a we wrześniu będziecie wychwalać Tomka
Co do dzisiejszej walki,stawiam na Kliczkę,Haye mocny w gębie ,pytanie tylko czy tym razem Haye nie zrobi wszystkiego by wygrać bo jak przegra to zostanie zlinczowany przez cały bokserski świat Przewiduje do 9 rund i nokaut w wykonaniu Kliczki
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 02.07.2011 o godz. 10:09.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Kliczko wygra na punkty, ew nokaut w końcowych rundach. Haye to dobry bokser ale lepszy krzykacz, najmocniejszy w wywiadach i na konferencjach prasowych.
![]()
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kliczko go znokautuje szybciej (obstawiam 3-4 runda), walka zapowiada się zajebiście
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 02.07.2011 o godz. 19:02.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czyzby Haye nie do konca wierzyl w swoja sile i umiejetnosci?
![]() http://sport.onet.pl/boks/haye-przed...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Haye to jakis pseudo kozak ,zobaczymy czy po walce tez bedzie tak rozmowny
![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Ludzie to wszystko co robi Haye to element marketingowy mający na celu podsycenie atmosfery. Pewnie wszystko było już z góry ustalone i bynajmniej nie były to pomysły Heya. wyjdź nie podaj mu ręki, załóż koszulkę z głowami braci, o tym się mówi w mediach, dyskutuje itp. Nie można oceniać na podstawie tego co się teraz dzieję jakim człowiekiem jest Haye. To jest show tak ma być i pewnie ktoś to wcześniej wyreżyserował.
Mam nadzieję, że to koniec ery braci Kliczków bo widziałem jak Haye obijał Ruiza i wyglądało to efektownie.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.07.2011 o godz. 19:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
taki kozak jak Najman. dużo gada mało robi. koniec walki 6-7 runda
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mam tylko nadzieje, że nie bedzie to kolejna nudna walka z udziałem Kliczki. niech to Bedzie prawdziwy boks a nie szachy
![]() To sie okaze po walce.
Ostatnio edytowane przez Donki : 02.07.2011 o godz. 19:15.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ostatni raz Kliczko poszedł w miarę otwartą walkę z Samem Peterem w ich pierwszej walce i wszyscy wiemy, że omal się to tragicznie dla niego nie skończyło bo 3 razy leżał na deskach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak juz sie bawimy w koncert zyczen to ja bym sobie zyczyl zeby Haye nie skonczyl tak jak Solis w walce z drugim z braci (chyba bo nigdy ich nie odrozniam ;p)
Co do tego jak sie zachowuje Haye to tez bym zbyt wielkiej wagi nie przywiazywal. Po prostu taki ma sposob na promocje, tak sobie wmowil ze bedzie robil show, dla mnie to jest taki efekt uboczny XXI wieku czyli robimy show na calego, wyzywamy sie, budujemy napinke zeby lepiej sprzedac walke i wiecej kasy zbic. Patrz MMA i to wyzywanie np Pudziana przez Thompsona od brzydkich s....ieli - tam ta napinka to juz siegnela zenitu Ciekawe jak sie walka skonczy. Osobiscie za zadnym z nich nie jestem. Z jednej strony fajnie jakby ktos przerwal ta hegemoni Kliczkow, ktorzy od kilku lat boksuja z leszczami i ich walki sa nudne. Z drugiej strony wlasnie to smieszne budowanie show przez Haye'a, no i w ogole ten gosciu chce konczyc kariere za jakis czas (rok?) wiec tez by bylo lipa zeby zdobyl pas, obronil go raz czy 3 i konczyl kariere. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
A możecie mi powiedzieć gdzie dziś transmisja gali jest pokazywana, z góry dzięki. ; )
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
na TVP HD (12 kanał cyfry plus przy odpowiednim pakiecie z HD) jest cała gala, a na TVP 1 i TVP sport chyba będzie też walka wieczoru.
Jaroo1, tak - Solis walczył z drugim z braci. Solis doznał kontuzji więc tego też bym nie chciał. Haye mówi, że skończy karierę w październiku tego roku - nie wiadomo czy mówi prawdę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Media informują że walka może zostać odwołana... Ale szczerze w to wątpię , już jest wszystko dopięte na ostatni guzik ;P!
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
gdzies na necie można to obejrzeć ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Już nie pada, teraz godzina przerwy...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ale glupi Ci Niemcy - zamiast zrobić walke w Gelsenkirchen pod dachem
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
http://inwazja-sportu.pl/index.php?o...apper&Itemid=3
Leje dalej jak s....y*** ! teraz trwa ostatnia runda wcześniejszej walki ![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ero, teraz lecą walki które były na początku - na walce Oli Afolabiego już nie padało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
O której tak mniej więcej zacznie się Kliczko-Haye? Jakieś opóźnienie jest?
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jeśli pogoda będzie zla nie będzie walki , zaraz poleci transmisja na TVP.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Około 23, można się spodziewać lada chwila już z jedynki transmisji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
E tam jak lało to były inne walki to czego ma tej nie być?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie spodziewalem sie, ze walka bedzie od razu po 23:00 (gala trwa wg. sport.tvp.pl do 1:35 w nocy)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co słysze z transmisji to już chyba wychodzą.
|
|
|