|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cześc
Wie ktoś może, w którym sklepie w Krakowie dostane jeszcze wersje fm-a 2007 PL na PC?Mieszkam za granicą i sie nie orientuje a za 2 tyg przyjeżdzam do Kraka...z góry dzięki za odp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ściągnij sobie z neta.
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Do KacpiTSW: Masz jakieś linka do takiej strony? z której mógłbym zamówic fm-a 2007 po polsku na PC jak coś to podaj będe wdzięczny z góry dzięki
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Tylko jakąś pewną strone mi daj, żeby była opcja przesyłki za granice
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
http://torrenty.org/torrent/209233
Ja ściągnąłem z czegoś takiego i nie ma tam folderu data a sa 20 plikow zapakowanych z tymi samymi plikami i jak wlaczam gre to cos sie drze o date. wiecie jak pomoc ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hehe i wywalczyłem Gremio Barueri awans do I Brazylijskiej ligi krajowej
![]() kupujac 7 zawdoników sprzedajac 4 którzy przed moim przyjsciem byli podstawowymi zawodnikami. zacząłem kiedy Gramio było na 6 miejscu, (awansuja pierwsze 4) zarąbiście emocjonująca rozgrywka, dawno tak sie nie bawiłem w FM-a (ostatni raz za CM...) sprawa awansu do ostatniej kolejki z jednym pkt przewagi...i tak szczescie ze rywal zremisował bo ja tez. Polecam II Brazylijska do gry ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
W FM08 , grałem Almeria gdzie mialem za zadanie utrzymac sie w 1 lidze, przetrwałem tak 3lata i zostałem ich bożyszczem Grałem tez yeovil w II lidze angielskiej (odpowiednik 4 naszej), bodajze 46 meczy w sezonie, puchar st.johnsona 0 kasy na transfery, jedynie wypozyczenia młodzikow z championship albo premiership i jazda |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Grałem w Serie A w FM 08.
Chyba 6 sezonów Palmeiras prowadziłem ![]() Śmigać mi też śmiga. Ale jest paskudny. I mało czytelny. O wiele łatwiej mi grać na 2D bo widzę co się dzieje na boisku i łatwiej mi reagować. Kwestia przyzwyczajenia. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
kupiłem oryginalną wersje i mam mase problemów...
po pierwsze czy aby prawidlowo zainstalować FM potrzebny jest dostęp do neta zainstalowalem na stacjonarnym z dostępem do neta, to znowu instalacje przeprowadzał ten program Steam...a przy probie uruchomienia wyskakuje komunikat: "Cannot run game:Failed to set up graphics system" czyli coś z grafiką... posiadam karte: VIA/S3G unichrome PRO IGP...czy jest to wystarczająca karta tak więc pomimo zakupu wersji originalnej, to jeszcze nie pograłem...już załuje... |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
potrzebuje pomocy kogoś kto mi doradzi jakie łatki i inne pliki trzeba zainstalowac/sciagnac na fm07 aby był wszystkie twarze w polskiej lidze loga herby koszulki itp..jednym slowy wszystko co jest potrzebne
![]() ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Proud sprobuj przy instalacji wybrac ta druga opcje (czyli zamiast steam to kontakt telefoniczny czy jakos tak)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
tzn. nie sprecyzowałem...
zainstalowalem przy pomocy tego steam...i niby wszystko dobrze poszło...ikonka jest na pulpicie, ale jak w nią klikam to wtedy pojawia się komunikat o tej grafice... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Proud:
Za www.cmrev.com Gdy wszystko były już gotowe, nadszedł czas na długo wyczekiwany start, a po moich plecach przeszły ciarki, jak zawsze przed pierwszym uruchomieniem gry. Jako że nie miałem wcześniej styczności z demem, pod niepozorną ikonką (swoją drogą najbrzydszą w historii serii), kryła się dla mnie zupełnie nieznana zawartość. Nie marnując czasu uruchomiłem aplikację, odczekałem kilka sekund, po czym zamiast błękitnego logo SI moim oczom ukazała się pierwsza przeszkoda - błąd „Aplikacja nie została właściwie zainicjowana”. Chcąc jak najszybciej się go pozbyć, wziąłem się do pracy, a kolejne instalowane dodatki: Service Packi, Windows Installer 3, Microsoft NET Framework 2.0 oraz kilka godzin grzebania w DOS-ie poskutkowało. W konsekwencji błąd zniknął, w zamian jednak napatoczył się kolejny - mianowicie, gra się nie uruchamiała. Choć sposób rozwiązania nowego problemu okazał się wręcz banalny, odkrycie go przyszło mi dopiero następnego dnia. W stanie skrajnej rezygnacji wybrałem prawym przyciskiem myszy właściwości aplikacji, po czym odznaczyłem opcję „uruchamiaj w trybie zgodności z”. Zadziałało, byłem jednak niezwykle naiwny myśląc, iż to koniec błędów. Otóż po wykonaniu uprzedniego zabiegu, natychmiast dopadł mnie ten najczęściej występujący u graczy: „Cannot run game: Failed to set up graphics system”. Trudno mi było w tym momencie nie dać ponieść się emocjom. Przecież nie po to wydałem stówę, aby całe dnie użerać się z dowodem nieudolności panów z SI. I chociaż błąd gonił błąd, nie poddawałem się. Bóg jeden wie, czy moje męczarnie nie trwałyby do dziś, gdybym przypadkiem na jednym z for nie znalazł linka, opisywanego jako „złoty środek” na tą przeszkodę. Z nieco sceptycznym nastawieniem pobrałem go - bo niby cóż mi innego pozostało? Instalacja zajęła jakieś 10 minut, po czym podjąłem „próbę rozpaczy” uruchomienia FM-a. Wreszcie... udało się! Po całej dobie użerania się z komputerem, moim oczom nareszcie ukazało się nieco zmienione, animowane logo SI. Może to Ci jakoś pomoże. Ja nie wiem co zrobić ;] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
wielkie dzięki Sevi & Luu...
![]() nie pomyślałem problem już rozwiązany ![]() pozdrawiam Powód: :)
Ostatnio edytowane przez Proud : 13.12.2008 o godz. 13:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() O co kaman? Dzięki wielkie ted ![]()
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 16.12.2008 o godz. 16:18.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tez tak miałem , z tego co pamietam musisz przeniesc cracka do folderu z gra i odpalic go jako administrator.
ale głowy nie daje. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Czesc
pogrywam w fm-a 2007 tyle ze sciagalem go z neta czyli zwykly pirat itd no i problem w tym ze postanowilem sobie kupic tzn chce kupic orginalnego fm-a po polsku a mam taka mozliwosc zakupu przez neta no i chodzi dokladnie o obrazek na pudełku ten gosc z piłką..soptkalem sie z obrazkiem fm-a 2007 gdzie gosc trzyma zwykłą pilke no i obok tego jest czerowne kólko to logo z napisem w skrocie PL czyli wersja jezykowa po polsku tutaj jest na screenie http://www.gram.pl/sk3_8QPiG,5_Footb...ager_2007.html no ale soptkalem sie tez pudełkiem fm-a 2007 gdzie ten gosc trzyma piłke ale PUME i tez pisze ze to jest wersja - pełna polska a obok nie widnieje na pudełku to logo PL tutaj kolejny screen http://www.ultima.pl/Football_Manager_2007_PL/i4216/ i problem w tym ze nie wiem ktorego fma kupic ktory jest wlasciwy czy to opakowanie gdzie trzyma pilke pume czy to jest normalnie wersja angielska tyle ze ktos wsadzil plik z językiem polskim? czy jak? moze to chodzi o licencje ze w polsce nie ma licencji na piłke pume zeby mogla widniec na opakowaniu gry fm-a? nie wiem jak mam to rozumiec?mozecie mi pomoc wytlumaczyc?znalazlem jeszcze fm-a 2007 na konsole xboxa 360 i tam tez gosc trzyma zwyklą piłke dla potwierdzenia - http://www.ultima.pl/Football_Manager_2007/i4327/ a ja potrzebuje fm-a 2007 na PC ...moje pytanie brzmi: czy wersja fm-a 2007 gdzie gośc trzyma piłke pume i niby to jest wersja pełna polska - różni sie w grze czymkolwiek od tego gdzie gośc trzyma zwykłą piłke |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepiej kup FM-a 2008 kosztuje tyle samo ( a nawet lepszy powiem ci ze jest) no i na pudełku sugeruje by był znaczek PL
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moi zawodnicy sa zniecheceni brakiem harmoni w zespole
niemam pomysłu co zrobic, wy macie ? |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Fm 09 to badziew. Lepiej w 2008 ciupać dalej z ostatecznym uaktualnieniem
Polecam.![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Mnie wkurzaj osobiscie wysokie wymagania sprzetu co do tej gry. Gdyby to byla jakas grafika wogole...A tu wgrasz dane kilku lig i sezon się ciągnie nieubłaganie ;/ Od kolejki do kolejki mija naprawde sporo w porownaniu do poprzednich edycji.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Macie jakiś talent na bramce ? Potrzebuje za Pawełka (robie to z niechęcią) :((
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Janukiewicz ze Ślaska, ale pewnie juz go ktos wykupił
Zobaczcie na moich zawodników w panathinaikosie, gram czwarty sezon ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
was sie o coś pytać ... na stronie Fm pisze że jak grasz w gre i zainstalujesz patcha to zmiany zostaną wprowadzone bez potrzeby zaczynania od nowa... jesli to prawda to 3 tyg stracone na czekanie na ten patch...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Może zmienili ? Jak dotąd należało grę załadować od nowa... zresztą co nagle masz nowych zawodników w karierze ? Chyba coś nie tak... może jest wyjątek w tym patchu bo on będzie tylko poprawiał błąd europejskich... Nie wiem i sam czekam cierpliwie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
2009 jest grą słabą. Ja dalej męczę 2008, sezon 2020/21
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nie słabą a raczej... zbugowaną. Mam nadzieje, że patch wyjdzie na dniach.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
poprawiał bedzie błędy w lidze polskiej ( te ze tylko 3 druzyny graja w pucharach), asysty bramkarzy, wiecej bramek bedzie strzelać sie, mniej kontuzji, i ten bug w taktyce
tyle mi wiadomo ale czekam na tego patcha zagram od nowa i bedzie good mam nadzieje![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
wczesniej tam grałem jkimiś Leverkusenami czy Chelsea(przed Abramowiczem) mnie sie Polska znudziła i nie narzekam na te błędy co wy ![]() |
|
|