|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ale jak widać przykładowo w polityce transferowej Wisły piszę się równie często o polityce innych klubów ,wkleja się jakieś linki i tak dalej w sumie to dobrze że niema zamordyzmu ale ktoś czasami może poczuć się pokrzywdzony gdy widzi że nie zawsze "wykroczenia" traktowane sa tak samo albo że pewne posty zostają pomijane choc są w ten sam deseń . Więc prosił bym tylko abyście zawsze dwa razy się zastanowili przed jakąś kasacją .Bo że jest co kasować to niema wątpliwości ....
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mogę mówić za siebie - wszystkich traktuję jednakowo - a jak by sie puściło szczególnie teraz Politykę transferową na żywioł to po paru dniach nie byłoby wiadomo co to za temat i jakiego klubu to jest forum
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
rav - taka prosba do Ciebie - wiem ze Konrad cos tam nie tak skrobnal i nie wnikam w to, no ale moze warto by bylo troche skrocic mu banicje? Chlopak jest 'z nami' nie od dzis a wiadomo ze nikt nie jest doskonaly
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Za co Mareq dostał bana ? Podziwiałem go za spokój z jakim dyskutuje w temacie politycznym....
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dzięki jachting za zainteresowanie
![]() Właśnie dziś mi się kara skończyła , więc chciałbym się jakoś odnieść do tej sprawy Przyczyną bana było złamanie pkt 7 regulaminu , który brzmi Cytat:
Faktycznie było tak iż napisałem tzw. ,,posta za postem" , jednak bynajmniej moim zamiarem nie było utrzymanie tematu jak najwyżej . Po pierwsze mój wcześniejszy post był odpowiedzią na post kogoś innego w dyskusji Drugi post dotyczył zupełnie innego wątku i miał na celu rozpoczęcie innej dyskusji Nie skorzystałem z opcji ,,edytuj" , ponieważ byłem(i jestem przekonany) , że gdy edytuje się posty , to nie jest możliwe zauważenie przez innych użytkowników zmiany w temacie , co może utrudnić dyskusję ponieważ inni dyskutanci mogą być przekonani iż w temacie ,,nic sie nie zmieniło" a rozmowa staneła w miejscu . Odczekałem ponad 24 h i dopiero napisałem drugiego posta . Drugim aspektem sprawy jest rozmiar kary Nie przypominam sobie bym wcześniej sprawiał jakieś problemy i waga sprawy wydaje mi się zdecydowanie różna od wysokości kary . W tym miejscu chciałbym też zwrócić uwagę na to , ze katalog kar przewidziany w regulaminie jest zdecydowanie nieaktualny w świetle stosowanej praktyki i chyba dobrze było by to zmienić . Machanie maczęta na oślep może i jest efektowne , ale raczej mało skuteczne . Amen ![]()
Ostatnio edytowane przez Mareq : 20.12.2008 o godz. 11:58.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=28004
90% postow to jedno i to samo w Kupie, sprzedam... lekka przesada, w dodatku zdjecia rozwalaja forum |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie napisales najwazniejszego - kto za tak razace naruszenie regulminu,, odeslal Cie na lawke kar?
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Coś tam skrobnął dwukrotnie, za pierwszym razem było ostrzeżenie, stąd drugi raz uznałem za działanie z premedytacją. Jeśli się mylę, a on sam chce wrócić - niech wcześniej wyjaśni ze mną wszelkie nieporozumienia. Najszybciej = mailowo.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
To znaczy ja dostałem anonima . Nie wiem jak jest w praktyce w tego typu przypadkach ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Swoją drogą już kiedyś tu padło: moderator jest członkiem społeczności forumowej i tak jak każdy inny ma prawo się mylić, napisać lub zrobić coś wbrew czy to ogółu czy pojedynczego X czy Y. Mareq - ban jak czas, też mija więc chyba bez ciśnień. ![]()
...nieczytelny...
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale jest coś takiego jak odwaga cywilna.widać temu komuś jej brakło.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Moderatorzy nie podpisują się pod banami(sam mechanizm ich wydawania tego nie przewiduje), bo niby czemu miałoby to służyć? Zobacz sobie podpis użytkownika 1q2 - 90% zbanowanych uważa się za ofiary złośliwości moderatora, a udowadnianie, że w chwili kiedy kogoś blokowałeś za "śmieszne przewinienie" na "nieuzasadnienie długi okres" byłeś zdrowy na ciele i umyśle to zwyczajna strata czasu.
Inni modzi i administracja mogą sprawdzić kto, kogo i za co zbanował, użytkownikom taka wiedza nie jest potrzebna. W przeciwnym razie moderatorzy musieliby (metaforycznie) "chodzić kanałami" po tym forum. Podam Ci przykład - niedawno jeden użytkownik zrobił nam tutaj awanturę, ponieważ rzekomo niesłusznie kogoś zbanowaliśmy. Okazało się, że ofiarą było jego drugie konto. Proponuje nie szukać spisków, bo to nikomu i niczemu nie służy. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.12.2008 o godz. 17:49.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Musze Cie zmartwic ale nie masz szans znalesc sie w tym szacownym gronie
![]() Po prostu bylem ciekaw - swego czasu pokazywal sie powod bana i osoba ktora go nalozyla Mnie prosze do tego nie mieszac;p a podpis odnosi sie do zdarzen z przeszlosci, co do ktorych nie mialem cienia watpliwosci i chocbys sie zapieral, to gdzies tam gleboko musisz sobie zdawac sprawe ze to bylo totalne przegiecie. Gdzie akurat co do Ciebie to nie sledze wszystkiego ale mam wrazenie ze sie juz wyszumiales i wszystko idzie w dobrym kierunku ![]() No i co by nie mowic,bycie moderatorem to kiepska fucha ,bo zeby oganac to cale forum, to trzeba czasu ,cierpliwosci i czasem pomylki , takie jak z Markiem moga sie zdarzyc. A tak w ogole to brakuje mi Omleta
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 20.12.2008 o godz. 19:08.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
moim zdaniem zasada powinna być taka,że jak kogos banujesz to wysyłasz mu priva,maila czy co tam jeszcze z uzasadneiniem i podpisem.natomiast nie masz obowiązku prowadzić żadnej polemiki na forum czy na privach.początkowa z pewnością taka polemika będzie podejmowana,ale jeżeli będziecie konsekwentni,to z czasem sie to skończy. ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie chce byc upierdliwy bo sprawa raczej błaha ale czy dalo by sie cos zrobic z ta reklamą Skody co tak meczy od kilku dni? wyskakuje na kazdej stronie forum w ktora sie wejdzie i zaslania polowe ekranu za kazdym razem trzeba ja wylaczac :/
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...t=4265&page=36 Przydało by się usunąć parę ostatnich postów...
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Wyslalem do 4 moderatorow pytanie a zarazem prosbe o zmiane napisu pod nickiem. Nie pisalem tego tu zeby nie zasmiecac forum. Odpisal mi jeden, ze On nie ma takiej mozliwosci. Ci co ponoc maja taka mozliwosc milcza... Az taki wielki problem to zrobic czy chociazby odpisac?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Niestety, realia są takie, że niemal każdy zbanowany potrafi przedstawić litanię powodów dla których został niesłusznie ukarany, a nieliczni potrafią uczciwie przyznać się do błędu. Sam znam tylko jeden taki przypadek - kreseq. Zresztą - patrz dyskusja wyżej. Już szykowała się zadyma, pechowo - to nie ja dałem bana, więc całość umarła śmiercią naturalną. Poza tym - temat wraca z regularnością szwajcarskiego zegarka, bez względu na to, kto akurat moderuje. "Dlaczego bana dostał XYZ?", "Dlaczego moderator nie chce odpowiedzieć?", "Czemu wprowadza się na tym forum cenzurę?" etc. Dla mnie EOT, bo ani sam nie zamierzam własnych błędów powtarzać, ani tym bardziej wymagać tego od innych moderatorów.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.12.2008 o godz. 19:52.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
? Napisałem wyraźnie , że regulamin nie zobowiązuje moderatora do podpisywania się , więc nie oczekiwałem tego . Inna sprawa czy regulamin nie jest stosowany wybiórczo (katalog kar) Cytat:
. |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=6151 możecie tępić takich pajaców ?
ed;nie wiem nie często tam zaglądam,jeśli tak to ok ![]()
Ostatnio edytowane przez South : 22.12.2008 o godz. 22:55.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
a kiedy nie byli tepieni?pozatym post wisiał 4 minuty
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Prosiłbym o skasowanie, z Wisłą raczej nie ma to nic wspólnego.
http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=485 http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=487
Ostatnio edytowane przez marcin_m : 22.12.2008 o godz. 15:55.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
edit: pan_premier miał na myśli że nie problem odpisac na priv. Czyli w temacie nic nie drgnęło :(
Ostatnio edytowane przez ja_ka_ : 23.12.2008 o godz. 10:22.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie problem czasami jest troche privów i umyka
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak myślę co by można temat KU PRZESTRODZE zamknąć i przykleić u góry
tak na przyszłość, może ktoś przeczyta zanim da kasę następnemu oszustowi ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
uuuuuuuuuu jaka ostra pani moderatorka, banuje ludzi którzy nie lubią jagiellonii. DLaczego piotrek 1991 nawet nie dostał bana, tylko usunięto jego konto? M.O.deratorzy...
![]() ZGODA Z JAGĄ
NIE ISTNIEJE! WISŁA & LECHIA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
i naucz sie pisac z duzej litery nazwy klubow |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
głupota ludzka nie zna granic:w skrócie, niejaki Piotrek, który lada chwila zostanie ofiarą holocaustu, dostał bana na 3 dni, za głupie nabijanie. 3 dni!armagedon!
To, że jego koledzy widzą w 3 dniowym banie usunięcie konta, doszukują sie spisków związanych z Jagą, a do tego insynuują coś o milicji, nie jest nasza sprawą ani chorobą. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez S. ew. : 30.12.2008 o godz. 16:12.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
kurde...ostatni zaczynają denerwować mnie te podpisy pod postami...niektóre są tak wielkie, że tekstu trzeba pomiędzy nimi szukać...i do tego te jaskrawe kolory...rozumiem, można mieć fajny podpis pod postem(zdecydowana większość jest świetna) ale w "normalnych" rozmiarach...
dla przykladu wspomne np. o podpisie użytkownika PODpalacz...tak pierwszy lepszy
Ostatnio edytowane przez Proud : 30.12.2008 o godz. 20:57.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|