The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2011, 06:53
Jeśli nie może zagrać to musi to być coś poważniejszego z tym zębem , przecież gdyby go tylko lekko bolało z powodu małej dziurki to nie byłoby problemu . Myślę ,że lekarz klubowy jest bardziej kompetentny w tych sprawach od nas i skoro Marko nie zagra to widocznie były powodu do podjęcia takiej decyzji .
Odpowiedz cytując
wroobel88
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 19.09.2011, 07:43
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Jeśli nie może zagrać to musi to być coś poważniejszego z tym zębem , przecież gdyby go tylko lekko bolało z powodu małej dziurki to nie byłoby problemu . Myślę ,że lekarz klubowy jest bardziej kompetentny w tych sprawach od nas i skoro Marko nie zagra to widocznie były powodu do podjęcia takiej decyzji .
Lekarz się nie zna, najwięcej do powiedzenia (na każdy temat) mają nasi forumowi spece od wszystkiego
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.09.2011, 08:17
Z tym zmeczeniem to sobie robi chyba jaja..
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 19.09.2011, 08:35
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=21102

Czy on ma wszystkich za idiotów ?
Odpowiedz cytując
dobra_bestia
Member

Od: 05.2005

Stary 19.09.2011, 08:41
tu trza wprowadzić obowiązkowe testy na ziele, bo na trzeźwo raczej by tego nie wymyślił
nie wiem czy nasz treneiro ma jeszcze kontakt z rzeczywistością
Ostatnio edytowane przez dobra_bestia : 19.09.2011 o godz. 08:44.
Odpowiedz cytując
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 19.09.2011, 08:50
Ja chciałby dziś zobaczyc coś, czego nie widziałem od bardzo dawna na Reymonta ( i na wyjazdach siłą rzeczy tym bardziej...) Chodzi tylko o to, żebym zobaczył, jak 11 piłkarzy w klubowych trykotach Naszej drużyny wychodzi po to, by ZMIAŻDŻYĆ rywala grając PERMANENTNIE do przodu. Nie kunktatorstwo, nie bronienie 1:0, choć ostatnio chyba za często przobraża się to w gonienie 0:1... Niech Maaskant pokaże, że ma jaja, albo definitywnie potwierdzi, że ich nie ma. Powinienm zagrać , choć jedne, jedyny raz klasyczne, ofensywne 4-4-2 i pieprzyć malkontentów i gre defensywną - mnie zastanawia to, ze nawet laik widzi, że broniąc sie nie będziemy Milanem, bo nie ma wykonawców, i ze możemy robić cokolwiek tylko z przodu, a On tego nie widzi. To nie jest zarzut infantylny wbrew pozorom, tylko głoś rozsądku - tracimy duzo, to chociaż zmieńmy styl gry na ofensywny, by to próbować równoważyc, a z kim mam grać ofensywnie jak nie z BOT-em u siebie ? Poczekamy na ŁKS modląc sie, by czasem nie złapali wiatru w żagle, bo ciężko będzie obronć 1:0 strzelonego po odbiciu się piłki od kolana Bitona bo bitym krotko rogu ..?
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 19.09.2011, 09:00
dobra_bestia napisał(a):Wyświetl post
tu trza wprowadzić obowiązkowe testy na ziele, bo na trzeźwo raczej by tego nie wymyślił
nie wiem czy nasz treneiro ma jeszcze kontakt z rzeczywistością
Ma ma. Przecież to najlepszy trener, jaki mógł się nam przytrafić.
(Przynajmniej tak gdzieś czytałem - nawet chyba tu na forum).
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 19.09.2011, 09:07
zeppiga napisał(a):Wyświetl post
miałeś kiedyś (to taki przykład tylko) choćby leczenie kanałowe? Jak nie, to zamilcz.
Ja miałem i powiem Ci, że to absolutnie nie może być powód kilkudniowej absencji zawodnika, bądźmy poważni. Kanałówka boli, jak cholera - to fakt - ale tylko podczas samego dłubania w zębie. Chyba musiałeś pomylić dentystę z rzeźnikiem, skoro masz takie wspomnienia...
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 19.09.2011, 09:08
"Możliwe także, że niektórzy nie mieli po prostu "swojego dnia" - powiedział na zakończenie trener. "

Skoro niektórzy nie mieli swojego dnia, to dlaczego do .... ci niektórzy nie zostali zmienieni? Choćby dla czystej przyzwoitości?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 19.09.2011, 09:11
Te durne wypowiedzi, to będzie kolejny powód zjazdu frekwencji.

Sami pomyślcie. Idzie ktoś na mecz, płaci dużo, ogląda totalną padakę, a za 3 dni trener mówi, że graliśmy dobry mecz. Mieliśmy 6 sytuacji, a w sumie to mogliśmy przegrać, bo było pół stadionu
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Stary 19.09.2011, 09:21
zim zum napisał(a):Wyświetl post

Tylko,że ja się z tym całkowicie zgadzam. W pierwszej połowie zagraliśmy bardzo słabo ale w drugiej do momentu straty drugiej bramki wyglądaliśmy bardzo dobrze jako zespół i powinniśmy strzelić więcej niż jedną bramkę ale to się nie udało i doszły dodatkowo błędy indywidualne w obronie co sprawiło że przegraliśmy to spotkanie . Pewnie gdyby Biton strzelił bramkę na 2 - 1 i wygralibyśmy ten mecz to wszyscy teraz zachwycaliby się naszą grą , mówili że byliśmy lepsi od Odense i pokazaliśmy klasę tak jak to było po meczu z Lechem a przecież w tym meczu również były sytuacje dla Lech i gdyby Rudnev albo Stilić zdobyli bramkę to ten mecz mógłby się zupełnie inaczej skończyć tak samo jak całkowicie inne byłyby wtedy opinie kibiców i ekspertów . Nie byłoby wtedy mówione o dobrej grze Wisły w tym meczu , o dobrej taktyce trenera , o tym że Wisła pokazała że jest drużyną o klasę lepszą od Lecha tylko byłoby : obcokrajowcy nie umierają za Wisłę , trener dupa i skończony ... , fatalna taktyka , dziurawa obrona , Biton drewno ,itp i wszystko mogłoby mieć miejsce gdyby tylko którąś sytuację wykorzystał Rudnev a cały mecz i tak wyglądałby identycznie jak wyglądał . Podobnie było z Odense , gdyby Kirm , Biton czy Melikson wykorzystali jakąś sytuację i Wisła wygrała większość opinii byłaby kompletnie inna nie ze względu na grę a sam wynik . Ja akurat z tą wypowiedzią trenera zgadzam się w 100 % !
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 19.09.2011, 09:23
A juz szczyt szczytow to sugerowanie, ze za slaba pierwsza polowe odpowiadaja kibice, ktorzy nie zapelnili calego stadionu ;O
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 19.09.2011, 09:25
Nie chcę się czepiać, ale kurcze jak im nie wyszedł mecz, to trzeba wziąć problem na klatę, a nie zwalać winę na kibiców.
Tym razem Roberto najpierw powiedział, a potem pomyślał.

Drozd => łatwo powiedzieć, że trzeba dokonać zmian. Tylko jaką my mamy ławkę?
Guła i Jirsak bez formy, Boguś nie doszedł do siebie... kto miał wejść?
K.I.Gałczyński

Odpowiedz cytując
Smyrgu
Blood Brothers

Stary 19.09.2011, 09:37
w LE Maaskantowi bedzie sie bardzo trudno obronic wynikami biorac pod uwage jak do tej pory prezentuje sie nasza druzyna...natomiast jesli w T-Mobile nie bedziemy osiagac wynikow na tyle przekonywujaco to Holender nie dotrwa do zimy...w zasadzie kazdy mecz w lidze bedziemy grac z nozem na gardle...bo brak stylu, brak jakosci w polaczeniu z brakiem punktow moze sie okazac zabojczy dla Holendra...

P.S. Zaczynaja mnei irytowac wypowiedzi-komentarze klubu jako calosci czy to zawodnikow czy trenera czy tez prezesa, ktore sa zaprzeczeniem rzeczywistosci...chciałem przypomniec ze w tym kraju zyja ludzie całkiem dobrze rozgarnieci!!!

a wogole to smiech na sali bo my nie mamy boiska do trenowania...to chyba nie jest normalne na tym poziomie oczekiwan i dzialan
Ostatnio edytowane przez Smyrgu : 19.09.2011 o godz. 09:48.
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND

"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for."
--Bruce Springsteen
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 19.09.2011, 09:42
Właśnie wyczytałem że Chawez jest odpowiedzialny za wtopę bo miał ochotę sie spróbować z murzynem. Po tym jak w pierwszej połowie Biton przejął piłkę i zamiast zagrać albo na lewo albo na prawo wbiegł w obrońce jakby go w ogóle nie widział, nie powinien wyjść na drugą połówkę. Bo ta sytuacja pokazała że potrafi tylko dobijać z metra do pustej. Nie ważne jaką mamy ławkę, tą setkę z 6 metrów którą miał Biton w drugiej połowie strzeliłby nawet Jarek Krzoska A poważnie. Skąd wiesz ze Boguski nie doszedł do siebie? Zagrał jakiś mecz? Jak może którykolwiek mieć formę jak nie grają od pół roku? Nawet ogonów. A swoją drogą który z grających w pierwszym składzie ma formę? Może Iliev i to wszystko. Tyle było gadania ze mamy wyrównany skład, to dlaczego trener boi się sprawdzić wszystkich, jak ci których wybrał zawodzą?

Jak można mówić że graliśmy dobrze skoro z sześciu sytuacji wpadła, "fartem", jedna. To nie żadna nowość w lidze mamy mniej bramek strzelonych niż ostatnia drużyna w tabeli. To świadczy tylko o braku motywacji. Po strzeleniu bramki zaczynamy grać na utrzymanie, nawet jak można strzelić kolejne. Za takie podejście musi być kara.

ps. Za pusty w połowie stadion odpowiada Basałaj. I do niego pretensje.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 19.09.2011 o godz. 09:48.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 19.09.2011, 09:44

Ja tam podzielam jego pogląd. Chodzi o efektywność, bo równie chujowo graliśmy rok temu, pół roku temu i teraz. Różnica jest taka że albo wmęczymy gola albo nie i wszyscy widzą ten obraz nędzy i rozpaczy.

Dobrze że trener widzi że są beznadziejni.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 19.09.2011, 09:51
W którym miejscu widzi, że są beznadziejni ? Bo ja tutaj widzę tłumaczenia typu "a bo był pusty stadion" "może mieli słabszy dzień", ale zrobilismy 6 akcji grajac na wysokim europejskim poziomie. Bądźmy poważniw, gość uważa się za nieomylnego narcyza i chyba to się nigdy nie zmieni.

A Odense wcale nie gra jakichś cudów, bo jest raptem 6 w tabeli na 12 zespołów.
Ostatnio edytowane przez zim zum : 19.09.2011 o godz. 09:53.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 19.09.2011, 09:54
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Ja tam podzielam jego pogląd. Chodzi o efektywność, bo równie chujowo graliśmy rok temu, pół roku temu i teraz. Różnica jest taka że albo wmęczymy gola albo nie i wszyscy widzą ten obraz nędzy i rozpaczy.

Dobrze że trener widzi że są beznadziejni.
Ryzykowne wnioski.
Bo skoro równie chu...o graliśmy rok temu, pół roku temu i teraz, to może z naszych sztabem szkoleniowym coś nie tak?
Po jakimś czasie to i szympansa nauczysz obsługiwać router Netii...
K.I.Gałczyński

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 19.09.2011, 10:05
Maaskant przesadza juz z tymi swoimi bzdetami.
Chyba ma ostry noz na gardle, skoro slepo zaczyna bronic swojej osoby.
Skoro jest ich 3 ktos musi za to beknac, a niewydaje mi sie zeby Stan wziol to na klate. Basalaj jako wodzu zapewne za pusty stadion obwinia zenujaca gre i styl druzyny, wniosek?
Dni Maaskanta sa policzone... ( Swinoujscie go pozegna :( )
Ostatnio edytowane przez Dariook : 19.09.2011 o godz. 10:11.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Stary 19.09.2011, 10:12
W którym miejscu widzi, że są beznadziejni ? Bo ja tutaj widzę tłumaczenia typu "a bo był pusty stadion" "może mieli słabszy dzień", ale zrobilismy 6 akcji grajac na wysokim europejskim poziomie. Bądźmy poważniw, gość uważa się za nieomylnego narcyza i chyba to się nigdy nie zmieni.

A Odense wcale nie gra jakichś cudów, bo jest raptem 6 w tabeli na 12 zespołów.
Nie , to Ty i kilku innych uważają że gość uważa się za nieomylnego narcyza a to jest różnica. Maskant czasami popełnia błędy ale kto ich nie popełnia ? Zawsze łatwo jest po meczu wytykać błędy , wtedy widać wszystko jak na tacy a podczas meczu trener czasami ryzykuje swoimi decyzjami które nie zawsze wychodzą, jednak ma swoją koncepcję i plan którego się trzyma i stara się bronić kiedy nie idzie .
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 19.09.2011, 10:23
Stadion jest w połowie pusty,ale było wiadomym,że tak będzie. Tutaj nic do rzeczy nie ma gra zespołu. Nie gramy nic fajnego od dawien dawna. Sporadycznie coś udało się zagrać ale nic ponad to. Zawsze przychodziło "twarde"15 tysięcy,do tego od wielkiego dzwona dodatkowe 10 tysięcy. Ale to naprawdę coś wielkiego musi się dziać. Na ligę nigdy średniej ponad 20 nie osiągniemy. Jeśli tak mówił Basałaj to zwyczajnie się mylił i to bardzo. Nie kapuje o oparciu o co on oceniał,że stadion będzie zapełniony?

Co do Maaskanta. Dla mnie nie ulega wątpliwości,że facet może się pakować. Kwestia czasu, nie po Bełchatowie,to po Świnoujściu albo po jakimś meczu LE. Przedłużenie z nim umowy jest tak samo prawdopodobne jak nasze wyjście z grupy LE z pierwszego miejsca, na dwie kolejki przed końcem rozgrywek grupowych.

Nie sadzę aby wywalenie Maaskanta coś zmieniło w funkcjonowaniu klubu. Zapewne przyjdzie jakiś koleś na tym samym poziomie. Na lepszego nas nie stać. Pewnie coś innego będzie mówił,gdzie to nie był i co zamierza, a boisko treningowe nadal będzie tylko jedno,a stadion w połowie wypełniony. Nasprowadzamy kupę nowych zawodników,rzecz jasna w kategoriach kilkuset tysięcy euro, i znów będziemy zdziwieni,że oni jacyś tacy średni. A na tle Europy słabi. Wiadomo,kto za brak LM zapłaci stołkiem, i tak w kółko.

Mimo szeregu błędów jakie popełnia Maaskant ja bym go zostawił. Bo nic nie wskazuje na to aby ktoś lepszy był w naszym zasięgu. Zresztą jaki fachowiec z silnej ligi z niezłymi wynikami przyjdzie do klubu z jednym trawnikiem zwanym boiskiem treningowym?Budżetem nie za wielkim i celem LM.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 19.09.2011 o godz. 10:26.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 19.09.2011, 10:28
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Maaskant przesadza juz z tymi swoimi bzdetami.
Chyba ma ostry noz na gardle, skoro slepo zaczyna bronic swojej osoby.
Skoro jest ich 3 ktos musi za to beknac, a niewydaje mi sie zeby Stan wziol to na klate. Basalaj jako wodzu zapewne za pusty stadion obwinia zenujaca gre i styl druzyny, wniosek?
Dni Maaskanta sa policzone... ( Swinoujscie go pozegna :( )
Zaczyna gadac jak Wenger w Arsenalu
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 19.09.2011, 10:28
miałeś kiedyś (to taki przykład tylko) choćby leczenie kanałowe? Jak nie, to zamilcz.
Oczywiście, że miałem I z pewnością nie było to podstawą do zwolnienia z pracy.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 19.09.2011, 10:31
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Nie , to Ty i kilku innych uważają że gość uważa się za nieomylnego narcyza a to jest różnica. Maskant czasami popełnia błędy ale kto ich nie popełnia ? Zawsze łatwo jest po meczu wytykać błędy , wtedy widać wszystko jak na tacy a podczas meczu trener czasami ryzykuje swoimi decyzjami które nie zawsze wychodzą, jednak ma swoją koncepcję i plan którego się trzyma i stara się bronić kiedy nie idzie .
Jaki on ma plan powiedz mi ? Czy tym planem jest opowiadanie 3 dni po bardzo słabym meczu, że graliśmy dobrze?Czy może tłumaczenie, ze jakby Jaliens nie dostał urazu na Cyprze, to gralibyśmy teraz w LM ? To są żenujące usprawiedliwiania i wytłumaczenia, a nasza gra ciągle leży. Jestem ciekaw co będzie dzisiaj, bo mamy idealnego rywala żeby wygrać wysoko i cokolwiek pokazać. Póki co nasza liczba zdobytych bramek w lidze jest oszałamiająca wręcz.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 19.09.2011, 10:55
willow napisał(a):Wyświetl post
Ryzykowne wnioski.
Bo skoro równie chu...o graliśmy rok temu, pół roku temu i teraz, to może z naszych sztabem szkoleniowym coś nie tak?
Po jakimś czasie to i szympansa nauczysz obsługiwać router Netii...
No podejrzewam że z naszym sztabem coś jest nie tak...
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 19.09.2011, 10:58
Dobre, dobre Powiem Ci, że na przykład ja zawsze miałem problemy natury dentystycznej i chyba 90% mam leczonych kanałowo. Do tego mam z 5 koronek Także nie rozśmieszaj mnie takimi zbdetami.

Jeśli Marco nie mógł grać przez problemy natury stomatologicznej to musiało to być coś poważniejszego (bo nie oszukujmy się kanałówka to nie jest żaden problem), np. moja siostra musiała mieć operację, bo wyrastające zęby mądrości przewróciły (dosłownie przewróciły) jej siódemki i była masakra. Po takim zabiegu przez bity tydzień spożywała posiłki przez słomkę.

Skoro Marco ma problemy to zostawmy to tak jak jest. Jeśli nie mógł wystąpić to widocznie to było na tyle poważne, że faktycznie nie mógł. Wątpię, żeby Serb zgodził się na ławkowanie, gdyby było inaczej.

Odnośnie Maskaanta :
To, że niektórzy uważają go za nieomylnego narcyza mam gdzieś. Facet potrafi stworzyć dobry pijar i dobrą atmosferę w szatni. To, że niektórym wydaje się zarozumiały, no cóż - taki styl bycia, ja go jak najbardziej wspieram i rozumiem. Owszem czasem popełnia błędy - jak każdy, ale jest dobrym trenerem. Zdobył z rozbitą drużyną mistrzostwo kraju, do ostatnich minut liczył się w walce o Ligę Mistrzów, wprowadził drużynę do grupy LE. Przecież Skorża po tym jak zdobył mistrzostwo i wszedł do LE był noszony na rękach, także naprawdę dziwi mnie to ile negatywnych opinii czytam o Robercie. Jak dla mnie facet z klasą, prezencją, mający pomysł na naszą grę (oczywiście ten pomysł może mi się nie podobać - ale Maskaant ma swoją wizję i ją skrupulatnie realizuje).

Jego zwolnienie w niczym nie pomoże. No bo przecież po jego odejściu nagle nasza obrona nie przestanie sprawiać prezentów przeciwnikom jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Mamy chimerycznego Jaliensa, bombę zegarową Chaveza i chaotyka Bunozę na stoperze. Nawet Mourinho tutaj nie pomoże. I fakt, może oni są nieźli na naszą ekstraklasę, są też z nich fajne chłopaki, no ale niestety w el. LM było widać jaki poziom reprezentują. Mianowicie między nimi a duetami z lat wcześniejszych czy to Głowacki - Marcelo czy wcześniejszego Głowacki - Cleber jest przepaść.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 19.09.2011 o godz. 11:10.
Odpowiedz cytując
prezes85
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.09.2011, 11:19
Zostawcie Maaskanta do końca sezonu. Nie popełniajmy błedu jak ze zwolnieniem Skorży. Trenera można zmienić po sezonie.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.09.2011, 11:23
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Jego zwolnienie w niczym nie pomoże. No bo przecież po jego odejściu nagle nasza obrona nie przestanie sprawiać prezentów przeciwnikom jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Mamy chimerycznego Jaliensa, bombę zegarową Chaveza i chaotyka Bunozę na stoperze. Nawet Mourinho tutaj nie pomoże. I fakt, może oni są nieźli na naszą ekstraklasę, są też z nich fajne chłopaki, no ale niestety w el. LM było widać jaki poziom reprezentują. Mianowicie między nimi a duetami z lat wcześniejszych czy to Głowacki - Marcelo czy wcześniejszego Głowacki - Cleber jest przepaść.
Niech każdy nerwus przeczyta ten fragment i go dobrze zapamięta.

Nawet zakładając, że Maaskant nie spełnia naszych oczekiwań, to z prostej kalkulacji wynika, że zwalnianie go w trakcie sezonu przyniesie nam więcej szkód niż pożytków.
Odpowiedz cytując
Aldek
Member

Od: 07.2011

Stary 19.09.2011, 11:42
prezes85 napisał(a):Wyświetl post
Zostawcie Maaskanta do końca sezonu. Nie popełniajmy błedu jak ze zwolnieniem Skorży. Trenera można zmienić po sezonie.
Dać czas do końca rundy jeżeli będzie dobra sytuacja to niech zostanie a jeżeli nie będzie dobrze to sprowadzić Probierza z ŁKS odszkodowanie pewnie nie będzie duże a Probierz będzie miał czas przygotować zespół do rundy wiosennej.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.09.2011, 11:49
Boże, Ty widzisz i nie grzmisz?
Mamy solidnego trenera, ktory razem z dyrektorem sportowym, we współpracy z prezesem klubu buduje naprawde solidną drużynę. Z każdym miesiącem widac postęp (nie w fajerwerkach i wodotryskach, ale w poziomie i jakości gry) a spece na forum chcą zatrudniac jakiegoś Probierza.
No, sytuacja zupełnie jak za Petrescu, a oni niczego się nie nauczyli.

Proponuję w tym temacie: zamilczcie chorągiewki przynajmniej do końca sezonu bo wasze gadanie jest wodą na młyn tych wszystkich Piechniczków, Engelów, którzy tylko marzą, żeby Wisle podłozyć jakiegos Janasa czy Engela juniora na pierwszego trenera.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów