The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2010, 12:25
A no własnie rok temu

to są własnie skoki z kwiatka na kwiatek, badz jak kto woli hipokryzja..

rok temu pisałeś że nikt tu nie pomoże bo piłkarze niemrawi, dziś że jest całkowicie inaczej.. a przecież dwóch dobrych grajków od nas odeszło w tym czasie... to co się takiego stało że zmieniasz zdanie i zaprzeczasz samemu sobie? Brożek zapuścił wąsa, Głowie przybyła nowa blizna, Mały zrobił nowy tatuaż..?
to trener ch... czy nowy trener nic tu nie zmieni, zdecyduj się.. bo twoje podejście jest po prostu banalne..

Cytat:
Podsumowując to jaki ma potencjał Skorża to i tak najgorzej nie jest.... , co do stylu gry lepszy nie będzie i z tymi kopaczami nawet Kasperczak by tu nie pomógł .. Skorża i tak robi co może , ale moim zdaniem na więcej potencjalnie nie stać tych piłkarzy więc pięknej gry nie będzie
a dziś piszesz że trener wszystkie winien włącznie ze stylem..

ty w ogóle masz kontakt z rzeczywistością? spójrz co pisałeś pare miesięcy temu.. a co dziś... jak to nazwiesz?
zresztą nie odpisuj bo to nie ma sensu..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 13.03.2010 o godz. 12:31.
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 13.03.2010, 12:30
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Borinho
a tak pisałeś nie tak dawno.. bodaj jeszcze był Zieniu i Baszczu

zresztą 3/4 piszący teraz Skorża wy.. pisało podobnie do ciebie jeszcze pare miechów wstecz

taka właśnie hipokryzja panuje na tym forum.. z kwiatka na kwiatek
Jaka hipokryzja?
Czy według Ciebie człowiek nie ma prawa zmieniać zdania, jeśli są ku temu powody?
Jak Skorża przegra następna kilka spotkań też go będziesz wychwalał?
Cóż to, to już się odbiera nam prawo do uzasadnionej krytyki?
Co tu ma do rzeczy, co było rok czy dwa lata temu? Liczy się to, w jakim stanie jest drużyna teraz! Czy mamy piać z zachwytu nad Skorżą tylko dlatego, że każda zmiana zdania to zarzut o kibicach sukcesu i hipokryzji?

Zmiany trenerów są na całym świecie i nie widzę w tym nic szczególnego. Każdy w pracy się po jakimś czasie wypala. Jak jest dobrze, to się chwali, jak źle, to krytykuje. To nie ma nic wspólnego z hipokryzją albo kibicami sukcesu.
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 13.03.2010, 12:34
napisał

Cytat:
2co do stylu gry lepszy nie będzie i z tymi kopaczami nawet Kasperczak by tu nie pomógł
to po co teraz pisze że trener coś zmieni - SKORO JUŻ ZAZNACZYŁ ŻE Z TYMI KOPACZAMI NIKT SOBIE NIE PORADZI?

to jest właśnie hipokryzja i brak konsekwencji w swoich działaniach.. jeśli natomiast od tego czasu cała jedenastka zostaje wymieniona to wtedy może z czystym sumieniem pisać co innego..
a tak zakłamuje samego siebie i przy okazji robi w buca innych..
dobra, macie swój świat..nie psujmy tego bo chociaż zabawnie jest

Cytat:
Odpowiem ci jedno NOWY TRENER TU ZMIENI DOBRY TRENER DA TEJ DRUŻYNIE NOWĄ JAKOŚĆ Z PROSTEGO RACHUNKU MATEMATYCZNEGO BO JUŻ BARDZIEJ NIECHLUBNEGO WYNIKU NIE DA SIĘ Z WISŁĄ ZROBIĆ NIŻ SKORŻA TERAZ.
Ale mi już nie musisz odpowiadać.. bo ja sam nie wiem co ty myślisz i czy znów co innego nie napiszesz.. jak można z tobą rozmawiać na poziomie skoro dziś piszesz jedno, a jutro drugie.. brak ładu składu i logiki w tym wszystkim.. wcześniej pisałeś że trener nic tu nie zmieni, dziś że zmieni, a za rok napiszesz znów że nie zmieni .. i tak w kółko

Alvarez i Kirm na dziś dzień są słabsi od dwójki Baszcza i Zienia , to tak ku jasności..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 13.03.2010 o godz. 12:47.
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 13.03.2010, 12:36
ja byłem za Skorża odkąd do nas przyszedł. Niestety. Jego wielkie moce motywacyjne dały rade na 2 sezony, i w tym wyglądamy słabo. Gra sie nie klei, moze spowodobane jest to kontuzjami i brakiem zgrania, moze zła pogodą. Niestety, wygladamy jak oszczep z tępym ostrzem. Atakujemy, ale mamy problem nawet z celnymi strzałami. Fajnie by bylo jakby wczoraj wygrali, no ale ...z kim. Wojtek "podaj mi piłke pokaze ci gdzie jest aut" vel ""schodzę na swoją prawą strone" Łobodzinski to chyba tylko w Odrze byłby wzmocnieniem.

No ale przedewszsytkim, nie gramy ładnej piłki dla oka. A to miał gwarantowac system gry kombinacyjnej. A na razie to kombinujemy jak dojsc do szesnastki przeciwnika i jak przyjać bezbłednie piłkę.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 13.03.2010, 12:41
Borinho a ja z taka postawa jak twoja mowie tobie i tobie podobnym na tym forum: NIE! Oczywiscie rok temu sie trenera nosi na rekach mimo ze gralo sie identyczna padake jak teraz, rok temu wszystko jest inaczej bo jest mistrzostwo. Zamiast kibice, pokazac za kim sie jest i ze pilkarze oraz trener maja wsparcie nasze to ich jebiemy z blotem czasami ku temu nie majac tak naprawde argumentow, bo wczoraj tak naprawde zdalem sobie sprawe z tego ze pilkarze nie graja przciw trenerowi, wczoraj zrobili wszystko co w ich mocy by wygrac ten mecz, ale to Jaga zagrala w taki sposob ze nie bylo mozliwosci wygrac tego meczu w obecnym skladzie. Ale zyjecie sobie w swoim zamknietym swiecie wyobrazen o potedze skladu Wisly. Ja przyznam szczerze nie widzialem tej potegi skladu od bardzo dawna.

P.S. Takimi postami jak twoj borinho pokazujecie jak bardzo jestescie nie mowie ze wszyscy ale znaczna czesc tego forum ignorantami sportowymi nie majacymi pojecia o wielu sprawach. Dla was liczy sie tylko styl i zwyciestwo. Niewazne z kim sie gra i niewazne jest to ze poziom ligi w tej rundzie bardzo poszedl w gore i sie mocno wyrownal. A argumenty z gatunku Odra w 3 meczach 7 punktow a my tylko 1 to wolaja o pomstwe do nieba. Do tego kazdy kto sie nie zgadza z waszym zdaniem jest idiota i trenerofilem bo raczy miec inne zdanie od waszego.

P.S.2 Morgenes dales tylko dowod na swoja ignorancje. Skorza przgra nam mecze... Moglbym zacytowac wolfiego w tym momencie, ale po co...
Ostatnio edytowane przez koyoot : 13.03.2010 o godz. 12:43.
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 13.03.2010, 12:41
Przepraszam cię bardzo . Doszedł do etatowy reprezntant Słoweni Krim i niezly Alvarez w ich miejsce. Potencjał jest taki sam albo i lepszy ktoś inny odszedł Ćwielonga nie liczę .. bo nic nie dawał.
Ty nie dowidzisz co Skorża przez ten rok zrobił ... człowieku m się nawet nie śniło że oni mogą odpaść z tymi pól amatormi z Estonii rozumiesz rozumiem z Węgrami , Słowakami, Bułgarami ale tak śmiesznymi grajkami z Estonii ....

Odpowiem ci jedno NOWY TRENER TU ZMIENI DOBRY TRENER DA TEJ DRUŻYNIE NOWĄ JAKOŚĆ Z PROSTEGO RACHUNKU MATEMATYCZNEGO BO JUŻ BARDZIEJ NIECHLUBNEGO WYNIKU NIE DA SIĘ Z WISŁĄ ZROBIĆ NIŻ SKORŻA TERAZ.

1 PKT NA JADZE , 0 PKT Z ARKĄ , 0 Z BEŁCHATOWEM , 0 GOLI !!!!TO JUŻ GORSZEGO TRENERA NIE BĘDZIE NAWET ....
Po roku chyba widzę jaka jest sytuacja i według mnie nie rokuje ona do żadnej poprawy. Teraz wyniki to są skandaliczne a gra uległa czemu Tego nie da się opisać to jest nie do opisania... Ślepcem nie jestem i widzę co się stało . Skorża zrobił wiele dobrego ale nic nie jest wieczne ... Według mnie czas jego się skończył !!!
Borinho
Partition
Member

Od: 03.2008

Stary 13.03.2010, 12:43
Owszem, można zmienić zdanie. Wina Skorży w ostatnich porażkach (bo w kategoriach porażki chyba wszyscy traktujemy mecz z Jagą) jest ewidentna. Ale 'wypierdalaj'? Tu nie chodzi o wychwalanie Skorży, ale o szacunek dla człowieka, który zdobył z nami dwa MP.
Skorża się w Wiśle wypalił. Nie ma koncepcji, nie ma pomysłu. Bezsensowne wybijanie piłki do przodu - to nasza główna taktyka - nie od dziś, ani nawet od tej zimy. Wcześniej graliśmy to samo, jednak było dużo więcej szczęścia. Trzeba mu podziękować - to nie ulega wątpliwości. Ale z klasą.
Jednak pewnie skończy się tak, że Wisła w następnych meczach się odrodzi (czytaj - strzeli fartem parę bramek) i wszyscy (działacze) stwierdzą, że nic się stało.
Ochłońmy więc, bo nie mamy wpływu na to, co się stanie.
holender
Member

Od: 04.2003

Stary 13.03.2010, 12:49
Trener do zmiany!!! Jak mozna byc tak slepym i nie zmienic Pawla Brozka. Chlopa w ogole nie bylo widzac zero biegania kontroli pilki do mlodej ekstraklasy z nim pseudogwiazdor od 7 bolesci!! Tylko Skorza nie ma na to jaj dlatego powinnismy sie jego pozbyc!!!
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 13.03.2010, 12:50
morgenes napisał(a):Wyświetl post
Jaka hipokryzja?
Czy według Ciebie człowiek nie ma prawa zmieniać zdania, jeśli są ku temu powody?
Jak Skorża przegra następna kilka spotkań też go będziesz wychwalał?
Cóż to, to już się odbiera nam prawo do uzasadnionej krytyki?
Co tu ma do rzeczy, co było rok czy dwa lata temu? Liczy się to, w jakim stanie jest drużyna teraz! Czy mamy piać z zachwytu nad Skorżą tylko dlatego, że każda zmiana zdania to zarzut o kibicach sukcesu i hipokryzji?

Zmiany trenerów są na całym świecie i nie widzę w tym nic szczególnego. Każdy w pracy się po jakimś czasie wypala. Jak jest dobrze, to się chwali, jak źle, to krytykuje. To nie ma nic wspólnego z hipokryzją albo kibicami sukcesu.
Dobry wpis.
Mnie tylko ciekawi czy ci wszyscy broniący Skorży tak samo stawali murem za Beenhakerem ? Wątpię... a sytuacja analogiczna, ba - Holender odniósł z kadrą większy sukces niż Maciej S. z Wisłą.
koyoot
Senior Member

Stary 13.03.2010, 12:52
Mi tez sie nie snilo. Ale zauwazylem tez cos innego czego ty byc moze i tobie podobni nie zauwazacie. Tu w Polsce nie ma mentalnosci zwyciezcow, czego dowodem jest chocby wlasnie nasza Wisla. Jedyny pilkarz ktory w naszym zespole ma mentalnosc zwyciezcy to Ba, co pokazal we wczorajszym meczu.

Teraz do sedna sprawy. I powiedz mi co pokazal we wczorajszym meczu Kirm, taki pilkarz o wspanialym potencjale o ktorym mowisz. Potrojony gowno zrobil, bo nie bylo sil by mogl cokolwiek zrobic. Alvarez ten pilkarz o tym wspanialym potencjale o ktorym mowisz wczoraj byl widoczny owszem ale jak mial nie byc widoczny jesli kurde co chwile musial walczyc w obronie bo druga linia jest dziurawa jak sito?
Kim my mamy grac jesli nasi pilkarze nie maja inklinacji ofensywnych poza skrzydlowymi i ... obroncami(nie liczac napastnikow oczywiscie). Srodek pola jest u nas gowniany. Samymi skrzydlowymi nie wygramy meczow bo ktos im musi podac pilke ze srodka.

Jasne gdyby w takim wypadku sprowadzano wszystko na to ze to trener jest winien porazek to za kazda nasza porazke w pracy powinien zaplacic dyrektor ktory jest nad nami.

P.S. Odnosnie Kirma i Alvareza. "kto z kim przestaje..."
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 13.03.2010, 12:52
Partition napisał(a):Wyświetl post
Owszem, można zmienić zdanie. Wina Skorży w ostatnich porażkach (bo w kategoriach porażki chyba wszyscy traktujemy mecz z Jagą) jest ewidentna. Ale 'wypierdalaj'? Tu nie chodzi o wychwalanie Skorży, ale o szacunek dla człowieka, który zdobył z nami dwa MP.
Skorża się w Wiśle wypalił. Nie ma koncepcji, nie ma pomysłu. Bezsensowne wybijanie piłki do przodu - to nasza główna taktyka - nie od dziś, ani nawet od tej zimy. Wcześniej graliśmy to samo, jednak było dużo więcej szczęścia. Trzeba mu podziękować - to nie ulega wątpliwości. Ale z klasą.
Jednak pewnie skończy się tak, że Wisła w następnych meczach się odrodzi (czytaj - strzeli fartem parę bramek) i wszyscy (działacze) stwierdzą, że nic się stało.
Ochłońmy więc, bo nie mamy wpływu na to, co się stanie.
Co do słownictwa zgadzam się w 100%. Nic nie usprawiedliwia używania słów "wypier....aj" czy tym podobnych. Moderatorzy powinni reagować, bo merytoryka wypowiedzi to jedno, ale kultura osobista to drugie.
dynek.pl
Senior Member

Stary 13.03.2010, 13:00
czyli co ? na mecz z Lechią białe chusteczki ?
Puchar jest na5z!
Borinho
Senior Member

Stary 13.03.2010, 13:00
Ba zbawca i mentalność zwycięzcy ... Po 2 meczach już geniusza w nim widzicie ... Ludzie spokojnie to są 2 mecze gdzie po 30 minutach on kondycji nie ma !!!..... przy czym nic nie zdziałał do tego za wcześniej na takie oceny że Ba to wielki gracz dla Wisły
Borinho
koyoot
Senior Member

Stary 13.03.2010, 13:03
Borinho napisał(a):Wyświetl post
Ba zbawca i mentalność zwycięzcy ... Po 2 meczach już geniusza w nim widzicie ... Ludzie spokojnie to są 2 mecze gdzie po 30 minutach on kondycji nie ma !!!..... przy czym nic nie zdziałał do tego za wcześniej na takie oceny że Ba to wielki gracz dla Wisły
Ten post pokazal mi ze polemika z toba nie ma najmniejszego sensu.
Borinho
Senior Member

Stary 13.03.2010, 13:05
Raczej z tobą bo człowieku ty mi za gwiazdora robisz gościa co w Francji pozbyli się bez żalu... był na free transfer a ty w nim zbawcę widzisz . Zresztą moje słowa zweryfikuje boisko i zobaczymy kto miał rację ...
Borinho
koyoot
Senior Member

Stary 13.03.2010, 13:15
Raczej z tobą bo człowieku ty mi za gwiazdora robisz gościa co w Francji pozbyli się bez żalu... był na free transfer a ty w nim zbawcę widzisz . Zresztą moje słowa zweryfikuje boisko i zobaczymy kto miał rację ...
Ze az posluze sie cytatem(cycatem?) z FraMat`a.
FraMat napisał(a):Wyświetl post
On tą gwiazdą już jest.
Tylko kiedy Issa był na boisku, a zwłaszcza kiedy grał środkowego pomocnika, tylko wtedy Wisła realizowała prawdziwą grę do przodu, a nie wykopy na aferę.
Tylko on potrafił wziąc grę na siebie, tylko on potrafił reżyserować grę, tylko on potrafił zrobić różnicę.
Gdyby miał za partnerów wokół siebie chociaz dwóch zawodników tak spokojnie operujących piłką, tak dobrze grających do przodu, obraz meczu byłby zupełnie inny
Mam nadzieje ze to rozwieje twoje watpliwosci. Owszem moze i facet kondycji zbyt dobrej, ani szybkosci nie ma(zreszta jak ja mozna miec grajac z bolem nogi...) Ale swoimi podaniami i swoja gra w srodku umiejtnoscia utrzymania sie przy pilce robi wiecej niz pol skladu Wisly razem wzieta. Czy tego chcesz czy nie(hmmm....) we wczorajszym meczu pokazal swoje bardzo duze umiejetnosci na polska lige, a w meczu z Belchatowem przez 20 minut zrobil wiecej niz cala druga linia przez caly mecz.
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 13.03.2010, 13:18
Dziękuje Panu MAciejowi, za dwa mistrzostwa Polski i wszystkie piękne chwile.
To już koniec.
Jovanovic - masz plusa.
Partition
Member

Stary 13.03.2010, 13:37
Zgadzam się, Ba to dobry gracz. Widać to było po tym, z jakim spokojem operował piłką, jak dużo widział na boisku. Tylko co z tego, skoro nasi kopacze gówno z tego potrafili zrobić. Mam nadzieję, że Ba nie pójdzie w stronę Kirma i nie zrówna się poziomem z resztą drużyny, bo wiecie, jak jest. Gość się na razie stara, ale w końcu dojdzie do wniosku, że to nie ma sensu, bo sam meczu nie wygra. Ktoś już wcześniej powiedział - z kim przystajesz, takim się stajesz.
Musiek1906
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.03.2010, 13:43
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
Dziękuje Panu MAciejowi, za dwa mistrzostwa Polski i wszystkie piękne chwile.
To już koniec.
My tobie również. Na szczęscie nie ty decydujesz o zwolnieniu!

Cały czas płaczecie, tak jak płakaliście, gdy trenerem Wisły był Dan Petrescu. Kiedy odniósł sukces w LM to zadawaliście sobie pytanie "Czemu odszedł, kto mu pozwolił?" Ze Skorża może być podobnie

Kibice sukcesu....
Jak nie zdobędziemy mistrza, to zawsze możecie iść do parchów. Tam jest znakomity trener, wspaniali kibice itd. Dzięki Leńczykowi będziecie mogli będziecie mogli się rozwijać w kategori "Znawca Piłkarski"
To jest tylko moja opinia, dziekuje dobranoc
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.03.2010, 13:45
Partition napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się, Ba to dobry gracz. Widać to było po tym, z jakim spokojem operował piłką, jak dużo widział na boisku. Tylko co z tego, skoro nasi kopacze gówno z tego potrafili zrobić. Mam nadzieję, że Ba nie pójdzie w stronę Kirma i nie zrówna się poziomem z resztą drużyny, bo wiecie, jak jest.
Tyle, że Kirm nie ma doświadczenia z gry w jednej z najlepszych lig w Europie. Nauczyli go biegać za piłką w Słowenii, Ba nauczył się tego we Francji. Ba poniżej pewnego poziomu po prostu nie zejdzie. Zresztą będzie mu zależało tak czy inaczej żeby w pełni odzyskać formę i albo podpisać nowy kontrakt z Wisłą, jeżeli wyniki będą dobre i będziemy grali w pucharach, albo w innym przypadku uciekać stąd do jakiegoś beniaminka Ligue 1, Szwajcaria, Belgia, itp.
Olivarez
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 13.03.2010, 13:46
Wisła walczyła w tym meczu. Widać że piłkarze są bez formy, bez czucia piłki, bez pomysłu na rozegranie i w stresie. Ale widać że pełna koncentracja i walka z zaangażowaniem wystarcza do osiągnięcia 0 - 0. Tego niestety zabrakło w meczach z GKS i Arką i za to się gwiazdeczką należą baty na gołe dupy. Wiadomo że nawet Barcelona, Inter czy Man Utd. mogą mieć słabszy okres. Ale żeby w naszej buraczanej lidze walką i wybieganiem, nawet remisu nie utrzymać, to jest skandal. Zwłaszcza że pod koniec rundy każdy punkt będzie bezcenny. I kto wie czy nie przegramy mistrzostwa przez to że piłkarze nie grali z pełnym zaangażowaniem w tych 2 meczach i choć o 2 punkty więcej nie uciułali.

PS: Skończcie co poniektórzy z tą hagiografią Ćwielonga. ten pseudopiłkarzyna był tak żenujący, że inaczej jak z 2 metrów do pustej bramki, gola nie zdobywał, a i to nie zawsze. Nawet na tle takich rycerzy bez głowy jak Paulista czy Brasilia, wypada niekorzystnie.

Osobny temat to Pawełek, ten bramkarz się nie rozwija a zwija, to już Sarnat był od niego lepszy. Z takim Muchą w bramce Wisła miała by dziś 5 goli straconych a nie 15. Czemu w Wiśle bramkarze to zawsze takie dno.
God save the Queen
Long live the Queen
Partition
Member

Stary 13.03.2010, 13:50
@Musiek1906
Ale pier*olisz, za przeproszeniem.
Porównujesz Petrescu, który z 2-ligowej drużyny zrobił drużynę grającą w LM do Skorży, który mając do dyspozycji najlepszych zawodników z polskiej ekstraklasy przegrał z Levadią. Czy ty nie widzisz, że Wisła po prostu nie ma stylu, a trener nie ma żadnego autorytetu wśród piłkarzy?
A argument "to zawsze możecie iść do parchów" jest już tak oklepany, że mógłbyś sobie darować.
Powód: .
Ostatnio edytowane przez Partition : 13.03.2010 o godz. 13:51.
FraMat
Senior Member

Stary 13.03.2010, 13:55
i to jest własnie najtragicznijesze:
we Francji pozbyto sie gościa z Auxerre,ale nie dlatego, ze był słaby tylko dlatego, że byli od niego jeszcze lepsi.
Kiedy Issa przyszedł do Auxerre w środku pola grał tam już Kahlenberg a zatrudniono też pozyskanego z Olympique Lyon- Pedrettiego.
Ba grał dobrze, ale Kahlenberg (teraz Kahlenberg gra w Wolfsburgu) przewyższał go mniejszą podatnością na kontuzje i szybkością.
Pedretti po niepowodzeniach w Marsylii a potem w Lyonie zaczął pokazywac na co go stac dopiero w Auxerre (wystarczyło ogladać ostatni mecz ze środy - Bordeaux-Auxerre gdzie Pedretti rządził s środku pola).

Kontuzjowany Ba nie miał szans w rywalizacji z takmii zawodnikami środka pola, co każe nam jeszcze raz spojrzeć na poziom polskiej ligi
Jestem przekonany, że spora częśc piłkarzy z Ligue2 byłaby gwiazdami w polskiej kopanej. Dlaczego tam nie szukamy? Finansowe wymagania piłkarzy z Ligue 2, są w zasięgu polskich klubów. A jaka z tego korzyść pokzauje Issa ośmieszający wielokrotnie pilkarzy rywala i... nie mający godnych siebie partnerów w Wisle
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 13.03.2010, 13:59
Ba jest bardzo solidnym zawodnikiem,wczorajszy mecz tego wcale nie zmienia, co najwyżej pokazuje tylko,że nie ma z kim za bardzo tutaj grać. No ale to już problem nowego trenera.

Ja do Skorży prentensji nie mam,poprostu umiejętności nie te.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Olivarez
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 13.03.2010, 14:00
100% racji FraMat niedawno pisałem to w temacie - Gdybym był bogaty... Czemu nie szukamy w 2 lidzie holenderskiej czy francuskiej, jakiś słabszych zespołach Belgii czy Portugalii.
God save the Queen
Long live the Queen
koyoot
Senior Member

Stary 13.03.2010, 14:19
Dokladnie FraMat. A czemu nie szukamy tam? Bo lepiej sciagnac kogos za darmo niz wogole cokolwiek placic...

Tak zeby bylo smieszniej. Kluby Championship(czyli 2 angielskiej) maja budzety od 5 do 40 milionow funtow rocznie. My chyba nawet 7 nie mamy. Z czym do ludzi ja sie pytam?
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 13.03.2010, 14:29
koyoot napisał(a):Wyświetl post

Tak zeby bylo smieszniej. Kluby Championship(czyli 2 angielskiej) maja budzety od 5 do 40 milionow funtow rocznie. My chyba nawet 7 nie mamy. Z czym do ludzi ja sie pytam?
Ale my nie gramy w Anglii I nie o tym dyskusja.

Gramy w Polsce. I mamy wystarczający budżet, a przede wszystkim "materiał ludzki" by wygrywać (choćby strzelać bramki) z takimi mocarzami jak Zagłębie Sosnowiec, GKS B., Arka czy Jagiellonia... Ktos za to odpowiada.
FraMat
Senior Member

Stary 13.03.2010, 14:31
felipe napisał(a):Wyświetl post
Ale my nie gramy w Anglii I nie o tym dyskusja.

Gramy w Polsce. I mamy wystarczający budżet, a przede wszystkim "materiał ludzki" by wygrywać (choćby strzelać bramki) z takimi mocarzami jak Zagłębie Sosnowiec, GKS B., Arka czy Jagiellonia... Ktos za to odpowiada.
okazuje się, że nie.
W czym materiał ludzki Jagi był gorszy od Wisły?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 13.03.2010, 14:35
Musiek1906 napisał(a):Wyświetl post
Kibice sukcesu....
Jak nie zdobędziemy mistrza, to zawsze możecie iść do parchów. Tam jest znakomity trener, wspaniali kibice itd. Dzięki Leńczykowi będziecie mogli będziecie mogli się rozwijać w kategori "Znawca Piłkarski"
To jest tylko moja opinia, dziekuje dobranoc
Zastanów się co w ogóle piszesz? Gość jest kibicem sukcesu bo chce wyrzucenia Skorży ze stanowiska?
Ja też chcę, oprócz tego wywalenia Łobo i Pawełka, a wszystko to dla dobra Wisły, jestem kibicem sukcesu?

To, że ktoś narzeka po porażce jest chyba normalne, ma się cieszyć? Dziś każdy kto właściwie oceni sytuację w klubie zda sobie sprawę, że wszystko zmierza w niewłaściwym kierunku. A kibice mają siedzieć i patrzeć, bo każdy głos krytykujący trenera/piłkarzy nazywany jest płaczem...
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 13.03.2010, 14:37
No powiedzmy sobie szczerze, z takimi nazwiskami jakie są u nas to chyba nie są za rewelacyjne wyniki.Tu nie chodzi o to, że ktoś strzela focha na Wisłę bo ta nie wygrywa z każdym po 3-0 jak leci bo różnie bywa( nie zawsze klubowi się powodzi), raz lepiej raz gorzej.W tym, przypadku człowiek się najzwyczajniej w****ia bo z takim potencjałem drużyny nasze ostatnie wyniki to jakaś kpina.Amen.
piekna zaba w podpisie

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów