|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Szedlem dzisiaj obok stadionu pasów jak był mecz. Frekwencja żałosna tak jak i doping. Fajnie sobie zawyżają średnią na tej ich stronce ...
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
6500...10 znaków
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
To jest w ogóle paranoją...jak klub grający tzn kopiący się po czole w Ekstraklasie może mieć "stadion" o takiej pojemności ? i to do tego tak wyglądający ? oj jeszcze wiele wody upłynie w Wiśle zanim w tej lidze jako tako będzie jak chociaż w lidze Czeskiej bądź Szwajcarskiej.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na moje oko w relacji z N TV było ich może 1000. Doping jak na wiejskim weselu... Ten ich prowadzący to jakiś żałosny typ i jakby nie szczekaczka to w ogóle by ich nie było słychac.
Żeby nie było OT: Ukaranie kopaczy Cracovii jak najbardziej zasłużone ale wg mnie to całe działanie komisji ekstraklasy jest niekonsekwentne. Jeśli media nagłośnią odpowiednio temat lub dany grajek ma wystąpić w następnej kolejce przeciw Legii to wtedy karają.... ![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
W tej lidze wszystko jest mozliwe, Piasty bez stadionow, Bytomie gdzie vipy siedza na krzeslach ogrodowych... ehh
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Nie o to chodzi że nie zasłużyli, ale jakoś mi to śmierdzi "pomocą" dla Legii? Czyżby się bali Cracovii? I oczywiście w tym meczu życzę remisu który nic nie daje i Legii i Cracovii ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
To musi być wina Wisły. Jak i ocieplenia sie klimatu na Kamczatce. No i teoria spiskowa ,bo niedlugo mecz z Legią, ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jacek Zieliński trenerem Ruchu od czerwca.Uważam że jest to obok Skorży i Smudy jeden z lepszych szkoleniowców pracujących w naszej lidze.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,75916,t...wiadomosc.html |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Kiedy będzie wiadomo w jaki dzień rozgrywany będzie mecz z Lechią ? Piątek sobota bądź niedziela.
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
No,prawie awans z Piastem Gliwice (gdyby nie kara ujemnych punktów, to by się udało) do ekstraklasy TYLKO 3. miejsce z Groclinem w poprzednim sezonie (i gdyby nie wycofanie drużyny, to grałby w p. UEFA on a nie Smuda z Kuchenkorzem) i Puchar Ekstraklasy (w finale 4-1 z Legią) kilka miechów temu. Rzeczywiście, kompletnie anonimowy gość. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A czekaj. Mój błąd.
Zielińskie mi sie pomieszały. Nie spojrzałem nawet bo jakoś automatycznie mi spasowało, że to chodzi o Jacka Z. z Lechii, który szukał pracy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Śląsk chce zatrudnic na stanowisku dyrektora sportowego człowieka z doświadczeniem w Bundeslidze.Myśle że jest to świetny pomysł.
http://www.sport.pl/pilka/1,92310,64..._pilkarzy.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Rozpiska
Ekstraklasa: Polonia Bytom - Odra Wodzisław Śląski 9 kwietnia, 17:45 Śląsk Wrocław - Górnik Zabrze 9 kwietnia, 20:00 Łódzki KS - Arka Gdynia 9 kwietnia, 20:00 Lechia Gdańsk - GKS Bełchatów 11 kwietnia, 13:15 Ruch Chorzów - Polonia Warszawa 11 kwietnia, 15:30 Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 11 kwietnia, 17:30 Piast Gliwice - Amika-Lech Poznań 11 kwietnia, 17:45 Legia Warszawa - Cracovia 11 kwietnia, 20:00 Legia i Amika niby maja łatwo ale nic nie wiadomo. Slask podejmuje walczacego o zycie Gornika Lechia musi wygrac z PGE. Kolejka ciekawa ![]()
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 09.04.2009 o godz. 13:50.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na papierze najłatwiej ma Legia. Złoić skórę Cracovii na własnym boisku to nie sztuka.
Ja liczę, że może straci coś Lech - mają w nogach 2 ciężkie mecze w przeciągu 3 dni. Mecze, w których musieli gonić (podkreślam, bo to nie jest standardem w naszej "Ekstra"klasie). A Piast dosyc zgrabnie poczyna sobie w tej rundzie, wszystko zatem moze sie wydarzyć. Lechia musi wygrać z GKS. I liczmy na to,niech zapewni sobie utrzymanie jak najszybciej. Dramatem byłoby gdybysmy przed ostatnią kolejką (bezpośrednim pojedynkiem) potrzebowali zwycięstwa do obronienia tytułu a Gdańszczanie do pozostania w lidze. A taki scenariusz jest całkiem prawdopodobny niestety. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Felipe, jest jeszcze taka jedna drużyna która miała dwa ciężkie mecze na wyjeździe, a u siebie podejmuje rozpędzony zespół z byłym reprezentantem Polski na czele.
Co do meczu Amici tutaj sie z tobą zgodze grają na wyjeździe z Piastem. niby Piast słaby ale ostatnio wygrali z Górnikiem no i grają u siebie. Strata punktów przez Amice jest możliwa, ale tylko wtedy gdy zawodnicy Piasta zagrają bardzo dobry mecz. Legia ostatnio gra piach a Cracovia po przybyciu Ślusarskiego coś tam gra, może i tutaj będzie szansa na niespodzianke. |
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Obyśmy my wygrali, to jest plan najważniejszy na ta kolejke.
I może pajace z drugiej strony błoń nam pomogą. ![]() |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Czuję, że Cracovia z warszaffffki coś przywiezie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Górnik we Wroclawiu juz wygrywa
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Górnik już prowadzi. Powoli trzeba się przyzwyczajać do niespodzianek bo do końca ligi niedaleko. Niektórzy muszą wygrywać i to zazwyczaj kosztem tych co nie grają już o nic. Trzeba się tylko cieszyć że w tym roku takich ekip mało.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Śląsk Górnik sprzedany mecz?! Aż mnie to skręca, bo kupon mi zawali. A pachnie korupcją tylko po co. Górnik walczy o wszystko, Śląsk podobno stracił szansę na puchary.
Ziomy proszę o pomoc - gdzie można oglądać ten mecz, bo nigdzie nie ma w necie! Szukam chyba z godzinę już |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
meczyki.pl nicolas, ale nie pieprz o sprzedaniu i korupcji, bo Śląsk miał akcję patelnię i tylko Łudziński zamiast w bramę trafił w tyczkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że Śląsk wygra albo przynajmniej zremisuje.. zresztą taki wynik obstawiłem : >
Na meczyki już byłem ,ale tam dosłownie nic nie działa. Gdzie ogladacie w necie? : / |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Do nicolas: tutaj>>> sop://sopcast.soccer-live.com.pl:3912/11028
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
www.soccer-live.pl Co do sprzedania meczu, za duzo gazet czytasz, ziomek |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mila pokazuje jak wazny jest ofensywny pomocnik w zespole . Niestety Wisla pod tym wzgledem moze zazdroscic Slaskowi..Slask ma fane Lądek Zdrój
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|