The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.04.2009, 20:07
mozdzierz napisał(a):Wyświetl post
Pytanie trochę z innej beczki.

Mianowice jakie źródło jest najbardziej rzetelne jeśli chodzi o podawanie frekwencji. Generalnie mam na myśli rozgrywki w Polsce, ligę i puchary.

Dlaczego pytam? Właśnie troszku surfowałem aby się dowiedzieć jaka była dziś w frekwencja przy Kałuży. I co widzę:
- interia.pl podaje 1200
- onet.pl 1200
- strona pzpn.pl już podnosi frekwencję do 3500
- oficjalna strona Cracovii informuje o 2500

I to nie pierwszy przypadek gdy rozrzut kilku źródeł jest znaczny.

Dzięki i pozdrawiam
Teraz pojemnosc ich kurnika to cos ok 4 tys chyba, w relacji telewizyjnej widac bylo ze gruba ponad polowa miejsc byla wolna. Blizsze prawdy sa chyba interia i onet
Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 07.04.2009, 20:10
Szedlem dzisiaj obok stadionu pasów jak był mecz. Frekwencja żałosna tak jak i doping. Fajnie sobie zawyżają średnią na tej ich stronce ...
PSIA KREW

"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma...

ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 07.04.2009, 20:16
mic napisał(a):Wyświetl post
Teraz pojemnosc ich kurnika to cos ok 4 tys chyba, w relacji telewizyjnej widac bylo ze gruba ponad polowa miejsc byla wolna. Blizsze prawdy sa chyba interia i onet
6500...10 znaków

Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 07.04.2009, 20:17
To jest w ogóle paranoją...jak klub grający tzn kopiący się po czole w Ekstraklasie może mieć "stadion" o takiej pojemności ? i to do tego tak wyglądający ? oj jeszcze wiele wody upłynie w Wiśle zanim w tej lidze jako tako będzie jak chociaż w lidze Czeskiej bądź Szwajcarskiej.
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 07.04.2009, 20:19
Na moje oko w relacji z N TV było ich może 1000. Doping jak na wiejskim weselu... Ten ich prowadzący to jakiś żałosny typ i jakby nie szczekaczka to w ogóle by ich nie było słychac.

Żeby nie było OT:
Ukaranie kopaczy Cracovii jak najbardziej zasłużone ale wg mnie to całe działanie komisji ekstraklasy jest niekonsekwentne. Jeśli media nagłośnią odpowiednio temat lub dany grajek ma wystąpić w następnej kolejce przeciw Legii to wtedy karają....
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 07.04.2009, 20:20
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
To jest w ogóle paranoją...jak klub grający tzn kopiący się po czole w Ekstraklasie może mieć "stadion" o takiej pojemności ? i to do tego tak wyglądający ? oj jeszcze wiele wody upłynie w Wiśle zanim w tej lidze jako tako będzie jak chociaż w lidze Czeskiej bądź Szwajcarskiej.
W tej lidze wszystko jest mozliwe, Piasty bez stadionow, Bytomie gdzie vipy siedza na krzeslach ogrodowych... ehh
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 07.04.2009, 21:07
ja_ka_ napisał(a):Wyświetl post
Na moje oko w relacji z N TV było ich może 1000. Doping jak na wiejskim weselu... Ten ich prowadzący to jakiś żałosny typ i jakby nie szczekaczka to w ogóle by ich nie było słychac.

Żeby nie było OT:
Ukaranie kopaczy Cracovii jak najbardziej zasłużone ale wg mnie to całe działanie komisji ekstraklasy jest niekonsekwentne. Jeśli media nagłośnią odpowiednio temat lub dany grajek ma wystąpić w następnej kolejce przeciw Legii to wtedy karają....
Właśnie też mnie to zastanawia - czy jakby nie grali następnego meczu z Legią to czy też by ukarali Dudzica i Barana?

Nie o to chodzi że nie zasłużyli, ale jakoś mi to śmierdzi "pomocą" dla Legii? Czyżby się bali Cracovii?

I oczywiście w tym meczu życzę remisu który nic nie daje i Legii i Cracovii
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 07.04.2009, 23:24
Baran i Dudzic zdyskwalifikowani na dwa mecze

...

...

To musi być wina Wisły.

Jak i ocieplenia sie klimatu na Kamczatce.

No i teoria spiskowa ,bo niedlugo mecz z Legią,
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.04.2009, 09:52
Jacek Zieliński trenerem Ruchu od czerwca.Uważam że jest to obok Skorży i Smudy jeden z lepszych szkoleniowców pracujących w naszej lidze.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,75916,t...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Stary 08.04.2009, 10:36
Kiedy będzie wiadomo w jaki dzień rozgrywany będzie mecz z Lechią ? Piątek sobota bądź niedziela.
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 08.04.2009, 10:36
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Jacek Zieliński trenerem Ruchu od czerwca.Uważam że jest to obok Skorży i Smudy jeden z lepszych szkoleniowców pracujących w naszej lidze.
Tylko ze nie ma wynikow.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 08.04.2009, 11:28
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
Kiedy będzie wiadomo w jaki dzień rozgrywany będzie mecz z Lechią ? Piątek sobota bądź niedziela.
mecz będzie albo w sobotę albo kilka dni wcześniej w środę. innych opcji nie ma, będzie wiadomo jakieś 2 kolejki przed tym meczem.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 08.04.2009, 11:35
sandbender napisał(a):Wyświetl post
Tylko ze nie ma wynikow.

No,prawie awans z Piastem Gliwice (gdyby nie kara ujemnych punktów, to by się udało) do ekstraklasy TYLKO 3. miejsce z Groclinem w poprzednim sezonie (i gdyby nie wycofanie drużyny, to grałby w p. UEFA on a nie Smuda z Kuchenkorzem) i Puchar Ekstraklasy (w finale 4-1 z Legią) kilka miechów temu. Rzeczywiście, kompletnie anonimowy gość.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 08.04.2009, 12:41
A czekaj. Mój błąd.
Zielińskie mi sie pomieszały. Nie spojrzałem nawet bo jakoś automatycznie mi spasowało, że to chodzi o Jacka Z. z Lechii, który szukał pracy.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.04.2009, 11:50
Śląsk chce zatrudnic na stanowisku dyrektora sportowego człowieka z doświadczeniem w Bundeslidze.Myśle że jest to świetny pomysł.
http://www.sport.pl/pilka/1,92310,64..._pilkarzy.html
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 09.04.2009, 13:35
Rozpiska

Ekstraklasa:

Polonia Bytom - Odra Wodzisław Śląski 9 kwietnia, 17:45
Śląsk Wrocław - Górnik Zabrze 9 kwietnia, 20:00
Łódzki KS - Arka Gdynia 9 kwietnia, 20:00
Lechia Gdańsk - GKS Bełchatów 11 kwietnia, 13:15
Ruch Chorzów - Polonia Warszawa 11 kwietnia, 15:30
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 11 kwietnia, 17:30
Piast Gliwice - Amika-Lech Poznań 11 kwietnia, 17:45
Legia Warszawa - Cracovia 11 kwietnia, 20:00

Legia i Amika niby maja łatwo ale nic nie wiadomo.

Slask podejmuje walczacego o zycie Gornika

Lechia musi wygrac z PGE.

Kolejka ciekawa
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 09.04.2009 o godz. 13:50.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 09.04.2009, 15:11
Na papierze najłatwiej ma Legia. Złoić skórę Cracovii na własnym boisku to nie sztuka.

Ja liczę, że może straci coś Lech - mają w nogach 2 ciężkie mecze w przeciągu 3 dni. Mecze, w których musieli gonić (podkreślam, bo to nie jest standardem w naszej "Ekstra"klasie). A Piast dosyc zgrabnie poczyna sobie w tej rundzie, wszystko zatem moze sie wydarzyć.

Lechia musi wygrać z GKS. I liczmy na to,niech zapewni sobie utrzymanie jak najszybciej. Dramatem byłoby gdybysmy przed ostatnią kolejką (bezpośrednim pojedynkiem) potrzebowali zwycięstwa do obronienia tytułu a Gdańszczanie do pozostania w lidze. A taki scenariusz jest całkiem prawdopodobny niestety.
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 09.04.2009, 17:17
Felipe, jest jeszcze taka jedna drużyna która miała dwa ciężkie mecze na wyjeździe, a u siebie podejmuje rozpędzony zespół z byłym reprezentantem Polski na czele.
Co do meczu Amici tutaj sie z tobą zgodze grają na wyjeździe z Piastem. niby Piast słaby ale ostatnio wygrali z Górnikiem no i grają u siebie. Strata punktów przez Amice jest możliwa, ale tylko wtedy gdy zawodnicy Piasta zagrają bardzo dobry mecz.

Legia ostatnio gra piach a Cracovia po przybyciu Ślusarskiego coś tam gra, może i tutaj będzie szansa na niespodzianke.
Odpowiedz cytując
Czopens
Banita

Od: 12.2008

Stary 09.04.2009, 17:19
Obyśmy my wygrali, to jest plan najważniejszy na ta kolejke. I może pajace z drugiej strony błoń nam pomogą.
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 09.04.2009, 19:22
Czuję, że Cracovia z warszaffffki coś przywiezie.
Odpowiedz cytując
emsi
Senior Member

Stary 09.04.2009, 19:26
Grisza1 napisał(a):Wyświetl post
Czuję, że Cracovia z warszaffffki coś przywiezie.
Kilka siniaków
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Stary 09.04.2009, 19:33
Górnik we Wroclawiu juz wygrywa
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Stary 09.04.2009, 19:35
Górnik już prowadzi. Powoli trzeba się przyzwyczajać do niespodzianek bo do końca ligi niedaleko. Niektórzy muszą wygrywać i to zazwyczaj kosztem tych co nie grają już o nic. Trzeba się tylko cieszyć że w tym roku takich ekip mało.
Odpowiedz cytując
nicolas
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 09.04.2009, 19:51
Śląsk Górnik sprzedany mecz?! Aż mnie to skręca, bo kupon mi zawali. A pachnie korupcją tylko po co. Górnik walczy o wszystko, Śląsk podobno stracił szansę na puchary.

Ziomy proszę o pomoc - gdzie można oglądać ten mecz, bo nigdzie nie ma w necie! Szukam chyba z godzinę już
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.04.2009, 19:53
meczyki.pl nicolas, ale nie pieprz o sprzedaniu i korupcji, bo Śląsk miał akcję patelnię i tylko Łudziński zamiast w bramę trafił w tyczkę.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 09.04.2009, 19:54
Fatalnie byłoby dla Lechii gdyby Śląsk dzisiaj przegrał.
Odpowiedz cytując
nicolas
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 09.04.2009, 19:55
Mam nadzieję, że Śląsk wygra albo przynajmniej zremisuje.. zresztą taki wynik obstawiłem : >
Na meczyki już byłem ,ale tam dosłownie nic nie działa. Gdzie ogladacie w necie? : /
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 09.04.2009, 19:55
Do nicolas: tutaj>>> sop://sopcast.soccer-live.com.pl:3912/11028
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 09.04.2009, 19:58
nicolas napisał(a):Wyświetl post
Ziomy proszę o pomoc - gdzie można oglądać ten mecz, bo nigdzie nie ma w necie! Szukam chyba z godzinę już
A wystarczy wejsc na strone gdzie ZAWSZE sa linki do meczow.
www.soccer-live.pl

Co do sprzedania meczu, za duzo gazet czytasz, ziomek
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 09.04.2009, 20:00
Mila pokazuje jak wazny jest ofensywny pomocnik w zespole . Niestety Wisla pod tym wzgledem moze zazdroscic Slaskowi..Slask ma fane Lądek Zdrój
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów