|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Everton - ciezka sprawa.
Gralbym raczej na Marsylie x2. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
No to teraz jestem w kropce.
Taki kupon znalazłem puszczony na BAHu:Cytat:
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 25.11.2009 o godz. 20:28.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No to mamy TPNLM - Tradycyjny Prze***ol Na Lidze Mistrzów .. Koniec z graniem europejskich pucharów...
Manchaster przegrywający u siebie z beznadziejnym Besiktasem, pozwala mi wysnuć przypuszczenia, że mafia bukmacherska działa w Europie i ma się bardzo dobrze ..
Ostatnio edytowane przez fialo : 25.11.2009 o godz. 22:39.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no, ****a, najpierw poprzeczka, potem, jak dla mnie, nieodgwizdany albo karny, albo przynajmniej faul na wysokości piątego metra od bramki. Gdybym wiedział, że to Webb będzie sędziował to bym nawet nie ruszył tego meczu, bo wali przekrętem osoba tego "byłego policjanta".
No to wykrakałem remis. Luuuudzie, masakra jaką mam ostatnio beznadziejną passę.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 25.11.2009 o godz. 22:43.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No cóż, dramat.
Na pocieszenie Dud,i dodam ze jak obstawie x2 to zawsze padnie 1 ; p |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A pochwal się kursem jeszcze?
![]() ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
no to liga mistrzów dzisiaj przyniosła troszkę pieniędzy
![]() na noc z nhl: Washington-Buffalo 1 Detroit-Atlanta 1 San Jose-Chicago 1 (zwycięzca) ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nad tym forum ciąży chyba jakaś klątwa.
Wystarczyło, że nie wpisałem tu swoich typów i proszę:Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Marian Hossa powrócił
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Widzę że noc była owocna
- ja tez ustrzeliłem dubla i przynajmniej będę miał co przejebać dziś na europejskim hokeju![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja .......e, wypłaciłem od razu 250, bo znając życie zaraz znalazłbym zajebisty sposób na pomnożenie tej kasy i mnożnikiem byłoby pewnie 0.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To według nowej metody na forum przy której nawet słynne kmwtw się kryje powiem tylko tyle że na dziś mam kupon taki:
jeden mecz z tenisa jeden z hokeja jeden z piłki nożnej jeden z koszykówki ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja nic nie powiem, żeby nie skusić.
Chociaż nie wiem, czy już nie za dużo powiedziałem ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę, że nie tylko mi nhl siadlo w nocy
![]() Dzisiaj miałem Slovan Bratysławe (3-0, 0-3, 1-3) a sie lekko zdenerwowalem jak zobaczylem wynik po 1 tercji ; p |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, ja ograniczam swoją forumową działalność do tego pokoju, bo jeszcze roz.......ę monitor przez czytanie tego co się dzieje w innych tematach.
![]() Typowałem niespodziankę w pucharze Włoch i postawiłem na Cittadellę, a saprajs padł w meczu Atalanty Palermo za to ładnie siadł (bo mam nadzieję nie stracą 3 bramek w 5 minut). Na noc dziś nic... chyba Uf, weszło mi Metz, bo ich miałem do tego Palermo dorzucone.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 26.11.2009 o godz. 22:53.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.efortuna.pl/pl/wiadomosci...orem_odry.html chyba zmienię bukmachera bo moje pieniądze przyczynią się do utrzymania Odry w ekstraklasie
a co do kuponu to Piłka nożna ten sam typ co Pan Dudi więc na plus,no ale "miłym"zaskoczeniem był remis w koszykówkę w eurolidze kobiet,więc dwa pozostałe spotkania mogą już się kończyć jak chcą a były to Federer w tenisa i Ottawa(zwycięzca) w hokeja... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zagłębie - Lech 1X, kurs 1,50
Warto ? W sumie fajny kurs, biorąc pod uwagę ostatnią formę/waleczność Lubinian. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko pytanie na ile brak tego murzyna może wpłynąć na ich grę? Nie widziałem ich w zasadzie żadnego meczu oprócz tego z nami i nie zapadł mi jakoś ten bambus w pamięci, ale to było za kadencji innego trenera, więc nie wiem.
Ja gram na BOT, mam nadzieję, że nie ściągnąłem klątwy. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no mnie tam nocka w NHL i NBA siadła piknie
![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A, no też się zapomniałem pochwalić Ottawą
Kamikaze- mam na myśli tego Nhaimonesu (? ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
U mnie wczoraj w kratkę - wszedł dubelek Karpat&Linkoping ale dupy dała Sparta tracąc gola w końcówce i na nic się zdał drugi dubel z Hifkiem , podobnie jak lekko szaleńczy 4 meczowy kuponik, gdzie tylko TPS dało ciała a jeszcze na 15 min przed końcem prowadziło 2-0.
Vancouver na szczęście planowo więc dzień na plus.Dziś zaszalałem 3 kupony po 3 mecze każdy więc nie liczę na wiele ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja już jestem dziś na mały plus bo postawiłem na Pirin-Sliven 1 i weszło
![]() na wieczór mam dubelka z meczy z Polski i Walii ale nie będę mówił jakie i co w nich postawiłem żeby nie zapeszać ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Rozdzielili to - część która nas nie interesuje - automaty itp, to jak trybunał się wypowie pozytywnie więc niebawem.Internet, cholera to wie
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zagłebie vs Lech 2 kurs 2.25
Gospodarze grają bez Costy i bez Ekwueme nie dadzą rady. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A goście bez Arboledy i z nie do końca zdrowym Stilicem. Jeśli dobrze pokryją Lewandowskiego, albo odetną go od podań Peszki Amica nie da rady.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli będzie remis patrząc po Waszych analizach
ohoho zostałem wywołany do tablicy przez Pana Rocco ![]() Może warto zagrać na zwycięstwo Cracovii dzisiaj na Łotwie ![]()
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 27.11.2009 o godz. 18:39.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chicago Blackhawks - końcowe zwycięstwo kurs:1,65
dziś jest tyle hokeja ze hoho i to o ludzkiej porze ale dziś warto chyba zareklamować to spotkanie;] ciekawe co na to Pan LuKaS ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie, orientujecie się, który netowy buk ma w ofercie Taniec z Gwiazdami?
Edit: A, no i oczywiście jebać Amicę. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|