|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Oni tam chyba nie są przywiązani do barw, herbów, a nawet nazw. Raz Amica, raz Lech, raz to, raz tamto
![]() ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
jak tak patrzę na te Macrony w klubach ekstraklapy to spodziewam się czegoś w stylu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
o ....a ale kozak
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
O macronie decyzja zapadła jakieś pół roku temu. Od tego czasu specjalny zespół projektuje koszulki, ale wszystkie propozycje są odrzucane przez radę nadzorcza. Ot cała historia. Zobaczymy czy efekt będzie warty czekania.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
No to się wyjaśniło, bo to co pisał serek.c2 to już nie te czasy.
Kapcok7 ,tak już od końcówki zeszłego sezonu ubierają sędziów Uefowych. Dodatkowo oni są tez zaangażowani w projekt UEFA Kit Assistance, dzięki któremu dostają stroje takie mniejsze federacje jak np. San Marino, Luksemburg czy Cypr i trzeba przyznać, że bardzo fajne projekty te reprezentacje dostają w szczególności w porównaniu do adidasa, który był wcześniejszym partnerem projektu i dawał katalogi. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Na temat koszulek/kontraktu z Macronem rozmawiałem bezpośrednio z właścicielami klubu, więc dajmy spokój.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Hehe ale chyba nie pokolorują Nam gwiazdy w trzecim komplecie?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie ma szans
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Już raczej za późno. A tak poza tym - to moja prywatna opinia - jak widzę co czasami wygrywa w ankietach wśród kibiców (nie tylko w kwestiach koszulek), to wolałbym, by wybór strojów był przez władze klubu konsultowany jedynie z kimś, kto ma pojęcie o klubowej historii.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 21.08.2020 o godz. 10:21.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie, chciałem napisać że duża część kibiców nie zwraca uwagi na tradycje, a mi to osobiście nie pasuje i bałbym się, że wygra jakiś kosmiczny projekt z przykładowymi smokami. Chyba mam prawo do takiej opinii?
A jak klub dopuści możliwość udziału kibiców czy samych Socios w takim głosowaniu, lub Sociosi w przyszłości będą chcieli wybierać i zgłoszą taki wniosek, to moja opinia nie ma przecież nic do rzeczy.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 21.08.2020 o godz. 15:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy koszulki Macrona lub Adidasa różnią się bardzo rozmiarowo czy nie bardzo. Pisałem do sklepu ciężko im odpisać jak widać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Na mnie jest jeden rozmiar różnicy. W adidasie mam XL, a tu musiałem wziąć największą w sklepie (2XL) i jest ok., Ale wyrocznią nie jestem, tylko dużym kibicem. Może ktoś z inną sylwetką ma inaczej...
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
Jak oceniacie nasz nowy, dedykowany strój?
Więcej informacji jak powstawał projekt i koszulka: https://wisla.krakow.pl/aktualnosci/...zaprezentowane ![]() ![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
liczylem na cos wiecej i jak dla mnie szalu nie robia, Macron sie raczej nie postaral za specjalnie...
nie podoba mi sie za to pomysl powrotu do herbu zamiast Bialej Gwiazdy ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Koszulki spoko, dupy nie urywaja ale fajne. Filmik reklamowy super.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A mi się podoba, przypomina największe sukcesy jakie osiągaliśmy w czasach Cupiała właśnie z tym herbem na piersi.
Wizualnie biała najładniejsza i na wiosnę kupuję spersonalizowaną. Niebieska na drugim miejscu (fajny pomysł z gwiazdą), a na końcu czerwona (bardziej podoba mi starszy model). Mam nadzieję, że na żywo będą się prezentować lepiej niż na zdjęciach. Szczególnie chciałbym się mylić w ocenie czerwonej, zobaczymy.
Ostatnio edytowane przez Cycu : 27.01.2021 o godz. 20:25.
![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Jak dla mnie mierny +.
Czerwona - Wieje kiczem, zbyt jaskrawa. + za karczek [edit: Drugi plus za pozostawienie białych spodenek.] Niebieska - j.w. Biała byłaby najlepsza, gdyby była Biała Gwiazda w Czerwonym kółku. Powód: spodenki
Ostatnio edytowane przez Szelu_BRW : 27.01.2021 o godz. 20:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Podoba mi się, ok są bezpieczne, zapewne bez efektu wow ale jestem zadowolony wolny, niebieska już zamówiona
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
jakby dali prawdziwy herb TS ze zlota gwiazda za mistrzostwa to bym bral, ale herb Cupiala mi nie siada i nigdy nie siadal
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Strasznie kiczem zalatują te stroje. Zamiast zrobić proste sportowe stroje to wymyślają jakieś tekstury z gwiazdkami....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Czerwony jakiś dziwny i nie rozumiem decyzji o dwóch różnych herbach. Tekstura jeszcze ok, ale ten kontur fragmentu gwiazdy na niebieskiej niepotrzebny. Im prościej tym, lepiej, mi się podobały koszulki adidasa z okresu powrotu Brożka i Głowackiego.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W innym świetle:
![]() ![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dla mnie najlepsze stroje to sezon 05/06.
Co do tych to dziwne strasznie, że na wyjazdowych dali logo spółki, zwłaszcza, że Tomasz Jażdżyński i Jarosław Królewski byli przed przejęciem kibicami Wisły, to pewnie wiedzą, że zawsze nam zależało żeby to gwiazda była na koszulkach. Też uważam, że są przekombinowane, wcześniejszy komplet Macrona mi się bardziej podobał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ceikawym zabiegiem i chyba novum jest to że każdy rodzaj jest widze od całkiem innego kompletu , łącznie z krojem (czerwony obcisły , krótki rękawek, pozostałe lużne,
to może taka próba pogodzenia wody z ogniem ? "sieroty po cupiale" kupią białą "najwierniejsi" czerwoną amatorzy niebieskich też sie pewnie znajdą ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mnie by się bardziej podobały bez loga Socios
No nie pasuje mi na koszulkach piłkarskich logo na pępku.Ale ogólnie mocne 4/6. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Koszulki z cyklu "zawsze mogło być gorzej". Daje 5-6 na 10.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Dla mnie są świetne.
Czerwona - z jednej strony zachowuje prostotę, smukłość, z drugiej te białe mocne kołnierze V fajnie grają z Gwiazdą, do tego tłoczone gwiazdy na połowie frontu robią ekstra robotę. Biała - super akcent niebiesko-biało-czerwony na rękawkach i kołnierzyku, do tego fajnie dobrany kolor loga sponsorów - ciemny czerwony. Wg mnie fajny powrót do herbu piłkarskiej spółki, wspomnienie złotej ery, mistrzowskich sezonów, do tego jest to cały czas obowiązujący herb więc czemu by go nie dać na jednym komplecie, na którym zawsze był problem jak wyeksponować Białą Gwiazdę Niebieska - Tłoczony wzór Gwiazdy z lewej strony frontu świetna sprawa, na tym zdjęciu wyżej nie widać tak fajnie jak na innych wrzuconych na stronie klubu w galerii, myślę, żę na żywo jeszcze lepiej to wygląda. Do tego fajnie na każdej wytłoczony herb TS plus napis Białą Gwiazda. Dla mnie wszystkie 3 na duży plus |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|