|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A co to ma do rzeczy, ile zarabia? Frustracja nie jest żadnym usprawiedliwieniem dla takiego zachowania.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
I żeby nie było - ja go nie bronię. Ja piętnuję chamstwo. P.S. A szczęsny za fucka w tamtych czasach miałby połamane nogi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ludzie, Tomo miedzy innymi,... to znaczy, ze Ty za wieksze pieniadze pozwolilbys bez slowa deptac swoja godnosc osobista
![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ludzie opanujscie sie tutaj bo to nie forum młodych tipsiar tylko kibciow Wisly !!
tez nieraz jak nie mialem biletu na D to kupowalem na E czy na A i tam w h*j dziadkow ,wujkow i nnych madrali nie robacych i nic innego jak krytyka czy wysmiewanie sie z pilkarzy.Slynna "lozy szydercow" ,nie znacie tego? i powiem tak ze po 5 muntach sluchania tego jaki to Brozek buc bo zle pilke przyjal musialem isc na inna strone sektora bo mnie krew zalewala jak sie slyszalo jak plują na wlasnych pilkarzy takich kibicow to bym na druga strone blon z marszu wy****lil i nawet sie nie pytal i dzis powiem ze jakbym byl Pawlekiem to bym zrobil taki sam gest w kierunkow bucow a nie kibicow ,bo moge wczuc sie role Pawelka. i tu nie Pawelek sie osmiesza ,tylko wlasnie takie k****wy co mienia sie kibicami a potrafia tlyko bluzgac na pilkarzy ,i marudzic bo im oprawa zaslania. won z takim kibicami,jakos na D nikt sie z Pawelka nie smieje a on sam powiedzial ze tylko z tego sektora kibicow szanuje. ja tez
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 26.03.2010 o godz. 01:13.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Pawełek jest po prostu bardzo wylewny. I ma wyjebane na takich kibiców, co szydzą ze swojej drużyny.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a ja przypuszczam, że większość kibiców ma wyjebane na to na co ma wyjebane Pawełek... ważne, żeby dobrze bronił i nie przynosił wstydu sobie zarówno jak i klubowi i oszczędził kibicom fucków, bo takie gesty wobec kibiców, (którzy mają prawo oczekiwać od zawodnika mistrza polski jakiegoś profesjonalizmu i umiejętności za które ma dość dobrze płacone) są niedopuszczalne i wobec tego miejmy nadzieje, że już więcej nie będziemy oglądać tego bałwana na Reymonta 22...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
a ja szanuje wszystkich piłkarzy Wisły poza Pawełkiem - dla mnie i nie tylko dla mnie jest ŻAŁOSNYM grajkiem o słabej psychice i płaczącej osobowości który kozaczy środkowym palcem. PS: stoje na sektorze D - tam wszyscy kochają wafelka - żart sezonu ![]() pozdrawiam |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
haha świetnie. zatem po co Wisełce stadion skoro wystarczyła by jedna trybuna dla prawdziwych kibiców. chyba ktoś tu zaczyna popadać w śmieszność.
zgadzam się z tym iż należy szanować naszych piłkarzy ale to powinno działać w obie strony a nie tak, że grajek sobie wybiera i uzurpuje prawo do mówienia która trybuna jest fajna a która be. co do szydzenia pamiętam dobrze taki mecz z 2003 roku Wisła - Legia, nieszczęście chciało kontuzjowany jest nasz bramkarz wchodzi w jego miejsce Piekutowski. no i co się dzieje? sektor c. a tam szyderka oklaski a później wielkie zdziwienie bo Adaś zagrał świetny mecz i zamknął wszystkim usta. niech każdy lubi sobie kogo chce ale dla mnie Pawełek powinien wylądować na ławce. pozdrawiam. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Najbardziej podoba mi się tekst
...:::Tomo:::... napisał(a): ![]() Marny prowokatorze. Ja mu płacę pensję tak jak i reszta kibiców, oczywiście nie mówię że mogę mu nawrzucać od "****ów" i tym podobne. Płacąc za bilet wymagam, więc on powinien wyciągnąc wnioski z tego a nie brnąć sobie w swojej teorii że go media i ludzie zaszczuli dla niego jest przecież tak wygodniej. Mógł zdusić to w sobie i wtedy pokazać klasę że ma na to wyjebane a tak pokazał swoją słomę rzucając fakiem do całej trybuny. Idz i pogłaszcz Pawełka i powiedz mu "Mario nic się nie stało graj tak dalej". Powtarzam: Pawełek przychodząc do Wisły wiedział na co się decyduje i wiedział jakie są oczekiwania wobec niego. Każdy inny kopacz zagryza zęby i zapierdala. Jak dostał goździka i pończochy na dzień kobiet to też mógł przecież rzucić fakiem no bo w końcu to też obraza majestatu wielkiego bramkarza. Jakby miał JAJA to by zlał ten temat i starał się wypaść jak najlepiej w następnym meczu. A tak co wyszło ? wszyscy widzą. K.....a gościu ogarnij się - chyba, że nazywasz sie Bogusław C. - wówczas, jest to zgodne z rzeczywistością. A Tobie życzę w pracy szefa, który jak raz coś spieprzysz, to przy każdej okazji będzie się na Tobie wyżywał wydzierająć się : "Ty skur.... jeb.... szmato pier.... wypier... itd" NIeważne, że akurat w tym przypadku s.......ił to ktoś inny. W meczu pucharowym Pawełek nie zawalił żadnej z puszczonych bramek, więc wydzieranie sie na niego za błędy z innych meczów - to właśnie taki działanie. A kibice którym zależy na dobru klubu - dzisiaj Pawełek jest piłkarzem Wisły, i jeżeli oczywistym jest że zasługuje na krytykę, to wyzywanie piłkarza Wisły z trybun jest chyba działaniem przeciwko swojemu ponoć ukochanemu klubowi, nieprawdaż ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
![]() No Żmijka, ale co ja Ci takiego robie, że jesteś uczulona na moje pisanie? Ja też nie jestem za bluzganiem na stadionie na swoich bez powodu, ale tak jest w piłce nożnej i nic na to nie poradzisz. o jakie osobiste wycieczki chodzi bo nie bardzo rozumiem?
Ostatnio edytowane przez lucekj : 26.03.2010 o godz. 11:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
||||
|
No nie da się tego tematu zakończyć
![]()
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wyzwiska nie są na miejscu, owszem. Pawełek nie wytrzymał ciśnienia a powinien mieć na to wyjebane i zlać to po całości i skupić się na grze bo po to tam w tej bramce stoi. universe napisał(a):
Kojarze kiedyś wybryk takiego piłkarza jak Mario Basler, grał wtedy w Bayernie albo Werderze Brema. Kopnął swojego podawacza piłek bo ten coś do niego krzyknął czy za wolno piłkę do rzutu rożnego podał, nie pamiętam dokładnie bo dawno to było. Co z nim zrobili ? drakońska kara finansowa i kop w dupę z klubu w najbliższym okienku transferowym. Jutro mecz w Bytomiu więc życzę Mariuszowi żeby się podniósł i zagrał na 110% swoich możliwości. ![]()
|
|||||
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Ja się nie przypierdalam do tego ile zarabia, powiem więcej niech zarabia dwa razy więcej! Ale on jest do grania a nie fuckowania publiczności, właśnie po to ma tą kasę żeby to co się dzieje obok po nim spływało. A on tego nie robi! Kasa piłkarzy nie brzydzi mnie w najmniejszym stopniu, nie mam do tego nic, ale każdą pracę można oceniać i to staram się robić. Jeśli mamy brać nie przygotowanych, nie radzących sobie z presją i innymi związanymi z tym zawodem ludzi, to nie płaćmy im profesjonalnych kontraków. Do Pawełka miałem stostunek umiarkowany, daleki od najeżdżania na niego, wyzywania, raczej smutku i przygnębienia. Pierwsze zachowanie spoko. Może się zdażyć, jest presja, jest reakcja. Ale teraz nie widzę dla niego nawet ćwierć wytłumaczenia. A co do Wojewódzkiego to świetny przykład podałeś, idealny na potwierdzenie tego że należy wymagać PROFESJONALIZMU. Gdyby on nie był taki w tym co robi to sam sobie odpowiedz co by było, albo ja ci powiem. Nie było by go w ogóle! A my mamy Pawełka, który na brak profesjonalizmu sobie pozwala a jest cały czas. Taka właśnie różnica. Ogólnie patrząc na sytuację mamy tak: PZPN- czy muszę pisać coś o tej instytucji? Działacze, prezesi, -Wojciechowski, Cupiał, Kapka, Rogala, Serwotka.... itd. Sędziowie- ci też zaczeli dostawać kontrakty zawodowe, a jak za.......ą na robocie, "to przecież człowiek", błędy się zdarzają. Trenerzy- Bobo Kaczmarek, Janek Urban, Wodwczyk, Engel. Piłkarze- Pączek, Trałka, Dawidowski, Grzelak, Pawełek Dziennikarze, całe gazety, portale, - ps, wyborcza, tvn. Kibice- to jest chyba najlepsze ze wszystkiego co z piłką w Polsce związane. Skończmy z podwórkowością tego wszystkiego, bo patrząc na dzisiejszych "polskich piłkarzy" mam wrażenie że to grupa słabo wyedukowanych amatorów, którzy z profesjonalizmem mają tylko wspólne kontrakty. Grupa ludzi która znalazła sobie fajne miejsce, do koszenia sporej kasy, z przeświadczeniem że nie można od nich za dużo wymagać, jak się uda to ok, jak nie to też się za dużo nie stało. Ogólnie PRL'owski tu mi wisizm podszyty wygodnym życiem z dobrą gotówką. A nie o to chodzi. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
No wlasnie my mamy Pawelka. Bramkarza naszego klubu ktory od niepamietnych czasow jest lzony tutaj na tym forum i bardzo czesto na stadionie. NIewazne ze jest profesjonalista. Nawet w profesjonaliscie cos w koncu musi peknac szczegolnie gdy w szyderczy sposob jest wysmiewany PUBLICZNIE na stadionie, za pomoca oklaskow gdy lapie pilke. Fuck do kibicow byl tylko i wylacznie EFEKTEM zachowania bandy idiotow ktorzy to zrobili.
I przestan mi .......ic MatMario o jakims profesjonalizmie bo to tutaj nie ma nic do rzeczy. Chcesz wybielic kibicow i oczernic Mariusza zapominajac o tym KTO jest wlasciwa przyczyna tego Fucka. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Tak jest w piłce nożne? A to ciekawe ... wiele stadionów w PL i Europie odwidziałam i jakoś nie spotkałam się z nagminnym szydzeniem, bluzganiem i obrażaniem własnego zawodnika za to, że piłkę krzywo kopnął. Są przypadki, gdzie kogoś ludzie gnębią, ale za to że przeszedł z nie tego klubu co trzeba/powiedział coś w wywiadzie/ect. Jak to niszczenie własnych graczy za słabą formę/małe umiejętności jest takie powrzechne to podaj mi proszę 5 przykładów z PL. Zawodnik-klub-zachowanie kibiców. Może rzeczywiście weszła nowa "moda" i się nie zorientowałam ... A co do wycieczek to wybacz, ale czymże innym była Twoja żałosna uwaga dot. "oczek"? Bo raczej niczym innym jak słabą wrzutą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Gdyby nie nasze zainteresowanie to wszytko nie miałoby sensu. Oczywiście nie wnikając w sferę buków, bo mecze bez kibiców z ich udziałem dla każdej ze stron jest opłacalna . No ale mówiąc o zdrowo rynkowym podjesciu do sprawy, kibic jest klientem. I się o niego zwyczajnie dba. Właściciele klubów powinni o tym bardziej myśleć,bo dojdzie do tego,że mierni kopacze zaczną obrażać ludzi, i aby oglądnąć mecz trzeba będzie siedzieć cicho,bo a nuż wrażliwy się poczuje urazony. Z drugiej strony to,że komuś polecą z jakąś K***ą nie znaczy,że ten ktoś ma od razu tak reagować. Fuck, nie trafia bezpośrednio do autora bluzgu,ale i tez do innych nie mających nic z faktem wspólnego. Mogę i powinnienem się tym faktem poczuć urazony. Czyż nie.? Odnosze poza tym wrażenie,że wszyscy chcą modelować naszą ligę na wzór zachodni,zapominając o jednym. Nigdy u nas nie będzie dochodowy interes klient - klub. Bo jeśli do tego ma się to sprowadzić,to nie wiem czy kogoś stać na to,aby zbudowac tak ciekawy i dobrze grający zespół,aby co tydzień mieć wypełniony stadion po brzegi. Do tego dobry catering itd. Dużo o tym mówią,a prawda i realia są takie,że na mecze będą w dalszym ciągu chodzić Ci co chodzili jak stadiony były rozwalone a infrastruktura to było pretensjonalne do końca nie zrozumiełe słowo. Przyjdzie ojciec z dzieciem,wynudzi się jak mops,patrząc na tą miernotę snująca się po boisku, i więcej nie przyjdzie. Ale przyjdą Ci co na grę patrzą z przymrużonym okiem, dla których jest to swego rodzaju rytuał,iść na mecz. Tydzień w tydzień,mecz w mecz. Jak jest sukces to się cieszą,jak go nie ma to też nic złego się nie stało. Na dobre i na złe. Dlatego poprzez takie zachowanie jak Pawełek odwala,po raz któryś uważam,że grupa"tatusiów"raczej prędko nie zagości na naszym stadionie,jesli takie jaja będa często się powtarzać. Już na starcie się zastanowi "tatus",nic nie graja, ludzi obrażają. Pójde se do sklepu. Dlatego klub powinien pomysleć co zrobić aby nie zawężać sobie grupy klientów. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Weźcie już skończcie to gadanie bo od 3 dni w kółko to samo i na dodatek w różnych tematach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Śmieszy mnie ten Pawełek ludzie go obrażają bo głupoty w wywiadach gada ...słaby jest i na dodatek odpowiedzieć umie tylko fuckiem w stronę kibiców... on w ogóle nie patrzy na siebie krytycznie .... uważa się za świetnego golkipera..
Będę się śmiał jak przedłuża z nim kontrakt ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Czy to że ktoś taki obraża cię, daje ci jako nie aniomowej osobie prawo do zachowania na ich pozimie? Chyba jednak nie do końca. To tak jak ten dziadek i Kaczyński. Dziadek mu wrzucał, ten powiedział spieprzaj dziadu? Kto wyszedł na tego co sie nie umie zachować? Jak najbardziej w temacie Pawełek i profesjonalizm to tutaj nc do sibei nie pasuje. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|||
|
A no tyle, że w nim mąkę na piernik mielą - jeżeli nie wiesz. Do meritum - jak piszesz, że płacisz Pawęłkowi to
mam wrażenie, że ktoś tu jest megalomanem ....... NIe czepiałbym się, gdybyś napisał, płacę za mecz, płacę Wiśle ..... itd, ale z Twoich słów wynika, że ty TY opłacasz mu kontrakt
Pozdrawiam, Bez odbioru ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
||
|
funkykoval napisał(a):
myślałem że nie muszę każdego zdania pisać łopatologicznie, chyba normalnym jest że na coś pieniądze z biletów, koszulek i innych gadżetów idą. W jakimś tam % na jego kontrakt. Rozumiesz ?funkykoval napisał(a):
funkykoval napisał(a):
Pozdrawiam serdecznie ![]()
|
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/blog/2
Wojtek Kowalczyk na swoim blogu m.in o Mariuszu Pawełku : Cytat:
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kowalczyk wrócił do nałogu? Bo brzmi jakby nie pisał tego na trzeźwo...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Serio, są pewne granice.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.03.2010 o godz. 18:50.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Identyczny poziom jak bluzgające dziadki od nas. Upodlić, zgnoić, wyzwać. Gdyby Pawełek chciał, mógłby go za to pozwać.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kowalczyk to prostak jakch mało po tym swiecie chodzi ,wiec po co wogole przejmowac sie bełkotem tego alkoholika.
najsmiejsznejszy jest w Polacie podaczas Ligi Mistrzow kiedy udaje eksperta od Ligi Hiszpanskiej ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gówno się zna, powtarza tylko to co wcześniej przeczytał na tym swoim weszlo, albo co powiedział dopiero co Borek z Kołtoniem. Tylko że ubrane w prostsze i ostrzejsze słowa. Co niedzielę oglądam ten cafe futbol, i jeszcze ani razu nie powiedział nic ciekawego, a już z pewnością nic odkrywczego... Zawsze tylko jakieś wyświechtane krytyczne hasła, a raczej burknięcia, bo on nawet zdania poprawnie złożyć nie potrafi. Ciągle nie mogę się nadziwić po co oni go w tym Polsacie trzymają...
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|