|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Grają na terenie neutralnym. W Sudanie bodajże.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
widze ze duzo osob wylożyło się na faraonach, naszczescie na nich nie postawilem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
O co chodziło z tymi kwiatami? każdy z Holendrów niósł
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 18.11.2009 o godz. 20:56.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
no mi została jeszcze Holandia i Francja i mam nadzieje ze bedzie dobrze
![]() ![]()
HRABSTWO BIEŻANÓW PÓŁNOC
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam nadzieję, że Bośnia nie zremisuje z Portugalią, bo jak się okaże, że tylko Egipt mi zawalił kupon, to będzie po piramidach jak się zdenerwuję
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Ghana to byla dla mnie tylko formlanosc po kursie 1.40. Mam nadzieje, ze wszystkiego nie spartola mi Ruscy ;PJest, gol dla Słowencow ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Na noc, liczac na szczescie: Los Angeles Kings - Philadelphia Flyers 2 2,35 Detroit Red Wings - Dallas Stars 1 1,95 Orlando Magic - Oklahoma City Thunder 1 1,10 Urugwaj - Kostaryka 1X 1,07 Kurs: 5.39 Stawka: 5 zł PWK: 26,96 zł Powód: bład w sztuce
Ostatnio edytowane przez zidanemarcin : 18.11.2009 o godz. 22:59.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No nie wiem. Kings- Flyers 2? Ja bym się raczej ku 1 skłaniał.
U mnie dzień niestety w tył. Dobrze, że przynajmniej nie było tego remisu ![]() Edit: A jednak Flyers wyszli na 3-2 po przegranej pierwszej tercji. Ale jebani Red Wings wtopili mi kupon. Też to postawiłem, mimo, że wiedziałem, że ich podstawowy bramkarz jest kontuzjowany, a Dallas ma z nimi bardzo dobry bilans spotkań. Noż ****a mać.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 19.11.2009 o godz. 09:11.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Pan sędzie ładnie przejechał Irlandię. Bramkę dla Francji to będziemy chyba codziennie oglądać w TV.
Dzisiaj to chyba mało kto jest na +. Ale bywało gorzej ![]() ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja wyszedłem dziś na 0, a to tylko dlatego że nie miałem nic na karcie z której korzystam do gry i nie chciało mi się ruszyć dupy ani do stacjonarnego ani do banku coś wpłacić
- czasami lenistwo popłaca.A jutro korci mnie Karpat i Linkoping , tyle że Karpat gra tak w kratkę że sam nie wiem... Jest jeszcze opcja HV na wyjeździe z Farjestad - Gospodarze ostatnio przeciętnie grają a w ostatniej potyczce z HV dostali 0-8 ,co na pewno ich zmobilizuje ale czy to wystarczy?wątpię. ps StelmiOriginal Musisz sobie regulamin poczytać bo nie wiem jak to jest z pierwszą wpłatą ale w sportingbecie mogę wpłacać po 10 zeta.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 19.11.2009 o godz. 00:24.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jakies typy na weekend?
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Bologna FC - Inter [FONT=Times New Roman]Mediolan[/FONT]
Typ - : 2 AC Fiorentina - FC Parma Typ - : 1 AC Milan - Cagliari Calcio Typ - : 1 Wisla Krakow - Cracovia Krakow Typ - : 1 Slask Wroclaw - Odra Wodzislaw Slaski Typ - : 1 Chelsea FC - Wolverhampton Wanderers Typ - : 1 Liverpool FC - Manchester City Podwójna szansa - : 1X [FONT=Arial][FONT=Arial]Bet-at-home- Stawka 6 złotych Do wygrania [/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman]59,52[/FONT] |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
1 kupon
Schalke- Hannover 1 FC Koeln- Hoffenhim 2 Rangers- Kilmarnock 1 Wolfsburg- Nuerenberg 1 Freiburg- Brema 2 KURS ogólny 10.50 2 Kupon Metalurg D.- Arsenal K. 1 Astra Ploeszti- Steaua 2 Kapfenberg- Salzburg 2 Terek- Kuban 1 Curtea Arges-Unirea 2 KURS ogólny 18.50 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() Rozbij każdy kupon na 2 mniejsze (po 2-3 mecze), taka moja rada. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
jeden kupon jeszcze taki dla zabawy bardziej
Bologna - Inter 2 Sunderland - Arsenal 2 Burnley - Aston Villa 2 KURS ogólny 6.5 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Frölunda HC - Brynäs 1 1,50 Kärpät - Tappara 1 1,57 Partizan - Crvena Zvezda 1 1,25 KURS: 2.94 Stawka: 5 zł PWK: 14,71 zł ![]() ![]() |
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
https://www.partylechia.com/
Zysk podobno idzie do klubu, fajna opcja. Interesował się ktoś tym? Jak z wypłatami? Nie mam czasu zbytnio teraz przyjrzeć się bliżej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Poleca ktos cos na noc z NHL ? ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja obstawiłem Ducks ale to tak na ich przełamanie bo grają jak narazie fatalnie - ostatnio 4 wtopy pod rząd na wyjeździe, a to klasowy team.
Na jutro 2 mistrzów z zeszłego sezonu która nie najlepiej sobie w tym sezonie radzi czyli słowackie Koszyce i austriacki Kac - mam nadzieje że u siebie dadzą radę szczególnie że przeciwnicy nie należą do czołówki. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Na Legie taki mały kurs a grają jak dla mnie piach, że szkoda kuponu. mogą wygrać bo mecz u siebie ale mogą np zremisować jak z Cracovią
A to całe Ducks niech się w dupę ugryzie 45zł poszło na nich, prowadzili cały mecz i dupa![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Od dziś .......e to i podpieram się ewentualną dogrywką i karnymi - to już 3 mecz w przeciągu 3 dni który by mi wszedł gdybym nie przyżydził ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To ja się mogę założyć, że prędzej czy później postawisz jakiegoś pewniaka bez dogrywki, bo nie będziesz mógł się oprzeć. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stoczniowiec - TKH Nesta Toruń
kurs:1,45 ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ciężko mi to określić na ile procent...
Stoczniowiec dał dupy i w ostatniej kolejce pierwszej fazy przegrał z Sosnowcem i nie awansował do grupy mocniejszej i teraz będzie walczyć ze słabszymi drużynami.Żeby awansować do play-off'ów muszą tam zająć miejsce 1-2 a mając za rywali Unie,Toruń,Krynice i Sanok powinni to zrobić z palcem w d.... i pykać tam wszystkich. W pierwszej kolejce drugiej fazy Toruń zremisował z beniaminkiem z Krynicy a Stocznia pauzowała. Niech będzie że daje Stoczni 80% szans na zwycięstwo. ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Mój kupon na dzisiaj:
Rosja-Szwajcaria 1 piłka plażowa Detroit-Florida 1 zwycięzca Korona-Zagłębie 1-1 podwójna szansa Honved-Debreczyn over 2,5 Deventer-Maastricht over 2,5 Rocco a odbiegając trochę od tematu,to dlaczego w tej grupie jest 5 drużyn a nie 6? Coś obiło mi się o uszy że miała grać w tej grupie jeszcze Polonia Bytom.A co do Stoczniowca to nie byłbym pewien czy z palcem będą trzepać wszystkich zakładając te męczące podróże jak Sanok czy Krynica.
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 20.11.2009 o godz. 12:05.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli się nie mylę, to Polonia B. wycofała się z rozgrywek, bo ni ma piniendzy.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dzisiejsze 2 kupony:
Opcja bezpieczna: OM - PSG 1 Basel - Zurich 1 Puławy - Wisła Płock 2 Sunderland - Arsenal 2 Bielefeld - 1860 Monachium 1 Kispest - Debrecen 2 ![]() Chelsea Volves1 Anderlecht - Roselare 1 Oraz kupon ryzykancki: Piast - Arka 1 Lech - Ruch 2 Lechia - Bełchatów 2 Liverpool - M. City 1 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak jak pan Dudi pisze,rozbiło się o pieniądze.nowy system jest chory i tyle... probowali zamiast P.Bytom wcisnąć tam nawet... LEGIE WARSZAWA
LuKaS,no stocznia pewnie wszystkiego nie wygra,na pewno będą wpadki,ale są najmocniejszą ekipą w tej grupie i będą chcieli zmazać plame i powalczyć o play-off. Btw,ponoć Sosnowiec strasznie osłabiony pojechał na mecz z JKH GKS.... ale toto-mix nie wystawił kursów na ten mecz
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 20.11.2009 o godz. 13:15.
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wg mnie granie NHL mija sie z celem,chyba ze na zasadzie kupon max. za 5 zloty i kilka meczy po kursach kolo 2..(taka ruleta)..
Tam graja co 2 dni kilkadziesiat meczy w sezonie, i nie raz jest tak ze lider przegrywa u siebie z outsiderem 1:5! Podobnie rzecz ma sie z NBA..Można grac ale za niskie stawki! NBA i NHL najlepiej zaczac grać od fazy Play Off.. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|