|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
E tam.. Zlapie kontuzje przed meczem z Wisla.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Nie wiem kolego o co Ci chodzi i po co sie rzucasz? Napisalem tak poniewaz jestem ciekaw jak bedzie wygladac Jego gra na R22 majac w pamieci co sie stalo z Dolha jak przyjechal z Lechem na mecz do Nas. O ile pamietam nie wytrzymal cisnienia i po 45 minutach zostal zmieniony. Dla Twojej wiedzy bede na meczu. Tak jak na wiekszosci od kilku lat. Rozumiem ze Ty zasiadasz zawsze przed TV i czekasz aby mialy miejsce jakies "akcje" na trybunach? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Gość chciał odejść, bo mu nie pasowało że nie grał. Wybrał swoją drogę, nie poszło mu i życie dało mu po dupie. Jakby nie odszedł na podstawie tego prawa, to pewnie do dzisiaj byłby nadzieją Wisły na ławce. My takich gości, którzy nic nie osiągnęli i poszli dalej powinniśmy zlewać i w ogóle się nimi nie przejmować, a nie czekać z wypiekami na ich przyjazd i okazywać im jakieś zainteresowanie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
e tam od razu bić.
lepiej by było jakby każdy z kibiców dostał w formacie np. A4 wielkiego dolara w środku z podobizną Adasia i wrzucił na boisko w momencie wchodzenia gwiazdy i np. transparent - jestem adam z dolarami gadam ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że wpie*doli samobója na Reymonta
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
świetna wiadomość że Kokoszka wrócił do Polski i to gdzie
DyskoPolo, choć trochę jestem zawiedziony że nie do Amiki, jednak czeka go na pewno gorące przywitanie na Reymonta ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Ja nie mam do Niego pretensji ze odszedl. Chodzi mi tylko o styl w jaki sie to stalo i co mowil. Ja w przeciwienstwie do Ciebie interesuje sie losami bylych zawodnikow Wisly bez wzgledu na to co soba prezentowali lub czy okazali sie byc dobrymi graczami czy slabymi. Dodatkowo jesli przyjac ze Smuda bierze go pod uwage jako kandydata na EURO 2012 to w kontekscie kadry tym bardziej mnie On interesuje. Jestem kibicem Wiselki ale i tez kibicem szeroko interesujacym sie pilka nozna i nie ograniczam sie tylko do Naszego klubu. I nie boj sie, wypiekow tez nie bede mial jesli On przyjedzie z Polonia do Nas. ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
zim zum: Jak gral Dolha to tez wszyscy wybiegli na murawe i mu w.......ili ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,73556,89..._w_Kavali.html
To się Heniek wpier...olił... No ale przynajmniej nie musi martwić się o to, że źle ustawił drużynę do meczu etc. Przyjeżdża sobie, trenuje chłopców, a mecz sam się prowadzi, tzn. przez prezesów; a u nas lamenty idą na Wojciechowskiego... Pamiętam jak nasz były trener (sam w to nie wierzę) Okuka Drago dostał ofertę z Kavalii i w jednym z wywiadów szczęśliwy powiedział, że to jest liga grecka, a nie "jakaś tam" polska. A teraz sam wspomina że klub jest ch..., i pewnie wolałby pracować w Polsce. Wydaje się że w Grecji gra się tylko dlatego, że jest tam ciepło. Gdyby leżeli na północy, nie byłoby tam ani jednej gwiazdy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
A te wszystkie Kavale itd to są klubu dla miernot. Nie płacą podejrzewam więcej niż czołówka w Polsce,a grasz o nic w sumie. Taka kopanina. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
no Panowie jutro pierwszy mecz Trabzonu!! jest szansa ze Pawly albo Piotrki zagraja?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
a tak BTW orientuje się ktoś, gdzie można obejrzeć ten mecz? ![]()
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Franek: łowca bramek i... turystów na Podhalu
Piłkarz, który na boiskach polskiej ekstraklasy strzelił już 141 bramek, w sierpniu skończy 37 lat, ale ciągle ma się bardzo dobrze. Frankowski to już jednak nie tylko świetny piłkarz, ale i coraz lepszy biznesmen. http://www.gazetakrakowska.pl/magazy...halu,id,t.html Ciekawy tekst. Ja nie wiedziałem, że Franek takie interesy robi. Ale zawsze był poukładanym facetem. Więc - wiślacy, jak chcecie jechać do Zakopanego, to tylko do pensjonatu Franka ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mamy się wpatrywać w ławkę czy w trybuny ? HE HE
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i z czego rzysz? takis pewny ze np Glowacki lawka?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Maciej Mysiak podpisał od 1lipca z Bełchatowem
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
oj, przepraszam nie bede z tobą wiecej żartował
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
jakiś dziwny taki
![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zartuje se Tofik tez.
mam nadzieje ze wpuszcza Pawla na pare minut? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma co się dziwić, w końcu przyszli prawie trzy tygodnie temu kompletnie bez formy i bez przygotowania.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Głowacki z Żewłakowem w pierwszych składach, Brożków nie ma nawet na ławce.
Oczywiście powodem jest brak przygotowania, brak wkomponowania się do zespołu, co powinno przyjść z czasem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ten stadion Trabzonsporu bardzo mizernie wygląda...
Piotrek Brożek na trybunach ![]()
Ostatnio edytowane przez snyrting : 22.01.2011 o godz. 15:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Za chwilę Borussia na Eurosport2
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zieńczuk strzelił gola z karnego w meczu towarzyskim z Rozwojem Katowice...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Łukasz Sosin strzelił bramkę w meczu 17. kolejki cypryjskiej II ligi, w którym jego Áris Lemessoú pokonał 2-0 (0-0) KN Oníssilos Sotíras. Polak ma już na koncie 12 strzelonych goli i jest liderem klasyfikacji strzelców.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|