|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Bardzo proszę nie zamieszczać sprzecznych informacji i nie wprowadzać ludzi w błąd.
Jeżeli informację przez Was nie są sprawdzone, a jedynie zasłyszane ''bo kolega mi mówił'' ''bo koledzy kolegi byli i od kogoś usłyszeli'' to nie piszcie takich rzeczy. Jeżeli na oficjalnej stronie Wisły lub na koncie FB pojawi się informacja o braku biletów na jakiś sektor to zostanie tu podana, a póki co oprócz wczorajszej informacji o końcu biletów na G - innego komunikatu nie było. Informacja na zaś proszę nie bulwersować się w środku tygodnia jak będą dostępne jeszcze bilety na G - mimo tego, że komunikat o końcu biletów był już w sobotę. Bo te pozostałe bilety to będą zwroty z Wiślackich FC.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 22.05.2011 o godz. 12:27.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
![]()
pzdr
Ostatnio edytowane przez Mila : 22.05.2011 o godz. 12:28.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie ma co liczyć, na zwroty z FC.
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie wie ktos gdzie mozna sie dowiedziec, czy byly zwroty biletow.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Tak jak już ktoś napisał wyżej nie ma co liczyć na zwroty FC gdyż z tego co wiem liczba chętnych przewyższa pulę biletów przeznaczonych.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
A jak zwrócą to tylko pare biletów, które pójdą w pare minut.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Czy ktoś kto jeszcze nie kupił, a wybiera się byłby w stanie kupić mi bilet? Odebrałbym przed stadionem, przyjeżdzam z Bydgoszczy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Miałem dzisiaj zaszczyt być ostatnią osobą jakiej sprzedali bilety. Nie dopytywałem jak tam sytuacja, ale poza G to są na wszystkie sektory.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ile biletow moze kupic jedna osoba?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jak dziś z biletami? Są kolejki, są jeszcze bilety na F? Bo się wybieram i nie wiem czy jest sens (mam kawałek na reymonta)
![]()
"When there's no more room in Hell, the dead will walk the Earth."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Kupowałem o 12. Kolejka na około 60 osób. Biletów na F 23 już nie było.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No to zajebiscie.... dostalem przed chwila telefon z Wrocławia i sie okazalo ze do tamtych pieciu dolozyli kolejnych pieciu i beda w 10 osob..... pilnie potrzebuje bilety dla nich, najlepiej na sektor G!!! jesli ktos inie idzie i ma karnet, chetnie odkupie wejsciowke, tak samo z biletem...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
z tym odkupywaniem biletu to trzeba uważać. Wszystko zależy na kogo sie trafi przy wchodzeniu. Na derbach ja wszedłem normalnie a kolega, które miał bilet nie na swoje dane już nie wszedł i nie pomogły żadne prośby. A kolega kupił bilet nie na swoje dane dlatego,że nie dał swojej KK osobie, która kupowała nam bilety więc nie dało rady "wbić" biletu mając jego pesel a nie mając fizycznie karty. Kupił więc bilet na dane swojego ojca no i lipa była straszna ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak byłem o 12 to były wtedy bilety na F12 i D.. Reszta, nawet E były zajęte (przynajmniej tak mnie sprzedawczyni upewniała). Będzie komplet, to znaczy prawie, bo mnie raczej na 99% nie będzie (a mam karnet
) |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ponawiam prośbę o kupno biletu, nie znam niestety nikogo z Krakowa... Odbiore przed stadionem i na pewno za fatyge bedzie jakiś bonus
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak ! Wystarczy pesel plus imie i nazwisko wchodzącego na ten bilet ! Ja dzis musiałem podać pesel sześciolatka bo nie chciała mi sprzedać biletu dziecku znajomego ...
![]()
WISŁA NA ZAWSZE !
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Witam. Czy wie ktoś może jaka jest sytuacja z biletami? są jeszcze na F?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Byłem dzisiaj około 19 i na F juz nie bylo
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Bracia mam pytanko: jako iż zawsze chodziłem na G, a na ostatni mecz zabrakło dla mnie biletu(mam na stadion 138km) i mam na F, czy obowiązuje na tym sektorze przestrzeganie miejsc bo koledzy maja inny rzad i wiecie o co chodzi;p na nastepna runde kupuje karnet i nie bd problemu. Z WIŚLACKIM pozdrowieniem!! MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ja chodze na F i tak zdarza sie (i dosyc często), że ludzie upominają sie o swoje miejsca - nie jest tak źle jak na E gdzie każdy "waruje" na swoje krzesełko, ale możesz mieć problemy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ostatnie 2500 biletów zostało na mecz z Polonią!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wracajac do postu nieco powyzej,ktos pytal o sektor F czy pilmuja tam miejsc
osobiscie bedac na tym sektorze na F24 podczas meczu jak i z lechem i z cracovia zajelem miejscowke stojaca kolo barierki Polecam jest blisko G1 wszystko widac,slychac co sie wyprawia Jezeli jest doping to doskonale slychac gniazdowego. No i do tego widok osobiscie nie wyobrazam sobie mecz ogladac na siedzaco ale jak kto woli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez CH. : 24.05.2011 o godz. 13:37.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Starły mi się dane na karnecie. Jest możliwość zdobycia jakiegoś potwierdzenia że mam karnet?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
jest jeszcze opcja na bilet na G , ew czy ktoś jest w stanie odsprzedać...?
![]()
Wszystko poprostu jest ..........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie, czy jest możliwość zmiany danych osobowych biletu w strefie kibica? Chodzi o to, że chce kupić od pewnej osoby bilet, ale z jej danymi raczej nie wejdę bo ostatnio zaczęli sprawdzać. Więc chce pójść z tą osobą do kasy i coś takiego zrobić, może to się udać? Proszę o odpowiedź
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Nie, jak na razie nie ma możliwości zmiany danych na bilecie.
![]() ![]()
Za klub oddamy życie, to nasza wspólna racja
Za klub oddamy wszystko, bo to nasza wspólna pasja Ten doping te oprawy W dupie mamy ustawy Żyjemy tak, bo kibicowanie nam weszło w nawyk.
|
|
|